جزئیات جالب از RE6

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
re6_ada_helena_thumb.jpg

چند روز پیش، کپکام فاش کرد که شما می توانید کمپین جداگانه ای برای Ada Wong، بعد از تمام کردن کمپین های کریس، لیان و جیک، آزاد کنید. در حالی که در این کمپین، ایدا کاملا تنها می باشد، ایدا در خط داستانی خود با دیگر شخصیت های این سری نیز برخوردی خواهد داشت.
برای مثال در تصویر بالا، ایدا در کنار هنا هارپر، دیگر شخصیت این قسمت، حضور دارد.

با این حال،کپکام امروز از جزئیات بیشتری از ارگان های مختلفی که در بازی حضور خواهند داشت، پرده برداری کرد. علاوه بر BSAA، سه سازمان دیگر نیز حضور خواهند داشت.

BSAA

BSAA مخفف Bioterrorism Security Assessment Alliance، ارگانی است که کریس ردفیلد در آنجا مشغول است. این ارگان در دو عنوان RE5 و RE: Revelations نیز حضور داشت. این ارگان به صورت یک سازمان غیر دولتی شروع به فعالیت خود کرد تا اینکه در حادثه Queen Zenobia در RE: Revelations، منجر شد که این ارگان به عنوان یک نیروی ویژه تحت نظارت سازمان ملل متحد در آید.
این ارگان به هشت شاخه در سرتاسر جهان تقسیم می شود.

=======================================================

DSO

لیان هم اکنون برای ارگانی به نام DSO که مخفف Division of Security Operations است، کار می کند. این ارگان در 2011 تسط رئیس جمهور آمریکا، Adam Benford، پایه گذاری شد و وظیفه آن محافظت از کشور در برابر خطرات بیو-تروریسم است. لیان یکی از بنیان گذاران این ارگان است. DSO شامل عملیات محرمانه ای می شود که گزارش آن ها مستقیم به شخص رئیس جمهور داده می شود.

شری بیرکین دختر دانشمند معروف این سری یعنی ویلیام بیرکین نیز در این ارگان فعالیت دارد. وقتی که شری به این ارگان ملحق شد، به او وظیفه ای مبنی بر محافظت از شخصیت جدید این سری یعنی جیک مولر، محول شد.

FOS

علاوه بر DSO، رئیس جمهور ارگان دیگری در 2011 به نام FOS مخفف Field Operation Support نیز پایه گذاری کرد. وظیفه FOS، مهیا کردن اطلاعات و پشتیبانی از مامورین دولت نه فقط مامورین DSO، بلکه تمام ایالات متحده است.
FOS دستورالعمل هایی برای این مامورین مهیا می کنند.
(آیا Hunnigan برای این ارگان کار می کند؟)

Edonian anti-government mercenaries

در نهایت، آخرین ارگان مزدوران ضد حکومت ادونیایی نام دارند. Edonia، کشوری در اروپا، خواستار تغییر در دولت شدند وقتی گروهی از افسران باعث به وجود آمدن کودتایی شدند. شورشیان نتوانستند که باعث سرنگونی دولت شوند اما در عوض باعث شدند که دولت به تقویت روابط خود بپردازد و حزب حاکم کنونی با حزب جدیدی که فقط بر روی تقویت روابط خود با دیگر کشور های اروپایی تمرکز کرده بود، جایگزین شود.
در سال های آتی، وقتی که بیشتر شورشیان ضد دولت در خفا پنهان شده بودند، دیگر شورشیان افراطی همچنان به اعتراض خود ادامه دادند و بالاخره توانستند به C-Virus که باعث ایجاد موجوداتی به نام J’avo می شد، دست پیدا کنند.
این باعث شد که BSAA وارد عمل شود.

RE6، در 2 اکتبر در آمریکای شمالی برا PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.

منبع

چون حس تایپ کردن نیست و می خوام بخوابم، این مطلب رو که احد گذاشته بود رو می ذارم واستون. با توجه به این حالت داستانی ADA احتمال این اتفاق بیشتر شده!

تصاویر گویای همه چیز هست. پس از این به بعد ما یه کار دیگه‌ای هم داریم. اونم این هست که تشخیص بدیم کدوم ایدا واقعی هست و کدومش Carla هست. واسه همین بهتره یک تحلیل کوتاه از شخصیت ایدا داشته باشیم. ایدا وانگ توی رزیدنت ایول 2 وارد سری شد. از ویژگی‌های ایدا استفاده ی ابزاری از افراد برای رسیدن به ماموریت‌هاش هست. ایدا به شدت مرموز هست و کمترین اطلاعات در موردش وجود داره. شاید اسم اصلیش هم ایدا نباشه و Carla Radames اسم اصلیش باشه. توی این بین 2 نفر توسط ایدا هدایت شدن. یکیش John اون یکیش لیان اس کندی. با این حال ایدا توی انجام ماموریتش با پروتاگونیست‌های سری خوب رفتار کرده و همیشه قسمت خوبش بیشتر نمایان بوده. پس میشه به این نتیجه رسید ایدای خوب همون ایدای اصل هست و ایدای بد همون کارلا هست.

اینجا اتاقی رو میبینیم که ظاهرا یک آزمایشگاه مخفی هست. این شخص فعلا ناشناسه و نمیشه با قاطعیت در موردش حرفی زد. البته شابد بعد دیدن کامل تریلر یه حدسایی زد ولی فعلا دست نگه میداریم. وقتی شخص ناشناس میگه چه احساسی داری؟ ایدا میگه دوباره بازی جدیدی داری؟ میشه به این نتیجه رسید که اون شخص ناشناس با ایدا در مورد کلونش صحبت میکنه. از اون طرف لیان ویدئو رو برمیداره و محتویاتش رو میبینه.ظاهرا هلنا از این وقایع اطلاعاتی داشته. یه بهتره بگیم محل رخ دادن این حوادث در یکی از محل هایی بوده که هلنا قبلا در اونجا حضور داشته. چون شخصی که لیان رو برای افشاگری برخی از مسائل به اونجا کشیده خود هلنا هست.
files_articles__30%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.JPG

با توجه به صحبت‌هایی که شد چیزی که از داخل این بذر بیرون میاد، کلون ایدا هست. به نظر میرسه این شخص ناشناس که با ایدای اصلی رابطه‌ای داره. احتمالا اون شخصی که داخل کادر هست یکی از محققین ویروس هست.

بقیه اش رو هم برید بخونید.
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PS3 | Resident Evil 6 | بخش اول | بررسی دومین تریلر رزیدنت ایول 6

چه قدر دوستان گیر میدن به بازی ...
من که demo بازی کردم .... درسته که ترسناک نبود و لی باز از evil5 خیلی بهتر بود ....
همین که از evil5 بهتر شده خودش کلیه ... دیگه همه قبول داریم که نمیتونه به ریشه ها برگرده پس به نظر من بهتره به جای مقایسه با حس ترسناک شماره های 1و 2و3 .این شماررو با evil5 مقایسه کنیم

من که demo بازی کردم .... درسته که ترسناک نبود و لی باز از evil5 خیلی بهتر بود ....
همین که از evil5 بهتر شده خودش کلیه ... دیگه همه قبول داریم که نمیتونه به ریشه ها برگرده پس به نظر من بهتره به جای مقایسه با حس ترسناک شماره های 1و 2و3 .این شماررو با evil5 مقایسه کنیم

آی قربون دهنت خوب گفتی
البته بعضی دوستان اینقدر توی ترول کردن غرق شدن که میگن گرافیک re5 از re6 به مراتب بهتره=))

آی قربون دهنت خوب گفتی
البته بعضی دوستان اینقدر توی ترول کردن غرق شدن که میگن گرافیک re5 از re6 به مراتب بهتره=))
گرافیکش که به نظر من خیلی خوب شده بود مخصوصا قسمت کریس که خیلی اکتیوتر بود بازی گرافیک بهتری هم نسبت به 2تا شخصیت دیگه داشت ....
مال لیان هم که به خاطر تاریک بودنش خیلی باحال شده بود مخصوصا اینکه زامبی ها هم دوباره تو بازی حضور داشتن ....
کنترل بازی هم که به نظر من بی نقص ترین کنترل توی سری بود ... تو شماره های قبلی همش میگفتن اینا که مامورین با تجربه و قدری هستند یه جاخالیه خشک و خالی هم نمیتونن بدن به در لای جرز دیوار میخورن ولی تو این شماره تقریبا سیستم کنترل بازی کامل شده و همه چی تو دست آدمه .....
کلا همه جهته نسبت به 5 پیشرفت کرده ...
دوستان کم لطفی میکنن ....
این حرف های مفت سازنده ها در مورد ترسناک شدن هم عادیه ... همه بازی سازها قبل انتشار بازی کلی خالی میبندن و ملت بعدش کوچکترین حرفی نمیزنن نمیدونم چرا هم گیر دادن به این بازی ...
نمونش جهاد3 ....

گرافیکش که به نظر من خیلی خوب شده بود مخصوصا قسمت کریس که خیلی اکتیوتر بود بازی گرافیک بهتری هم نسبت به 2تا شخصیت دیگه داشت ....
مال لیان هم که به خاطر تاریک بودنش خیلی باحال شده بود مخصوصا اینکه زامبی ها هم دوباره تو بازی حضور داشتن ....
کنترل بازی هم که به نظر من بی نقص ترین کنترل توی سری بود ... تو شماره های قبلی همش میگفتن اینا که مامورین با تجربه و قدری هستند یه جاخالیه خشک و خالی هم نمیتونن بدن به در لای جرز دیوار میخورن ولی تو این شماره تقریبا سیستم کنترل بازی کامل شده و همه چی تو دست آدمه .....
کلا همه جهته نسبت به 5 پیشرفت کرده ...
دوستان کم لطفی میکنن ....
این حرف های مفت سازنده ها در مورد ترسناک شدن هم عادیه ... همه بازی سازها قبل انتشار بازی کلی خالی میبندن و ملت بعدش کوچکترین حرفی نمیزنن نمیدونم چرا هم گیر دادن به این بازی ...
نمونش جهاد3 ....
بحث سر بازیهای دیگه نیست و لطفا پای بقییه بازیها را اینجا بازی نکنین

در ضمن بحث سر گرافیک نیست، پحث سر فاصله گرفتن هر چه بیشتر با اون رزیدنت اویل اصلی هست
وگرنه اگه پیشرفت به 5 هم نداشته باشه که باید رفت و کپکام را به آتش کشید

من خودم دیگه خیلی وقته قید تکرار رزیدنت اویل های کلاسیک رو زدم.حرص و جوش خوردن هم دیگه دردی رو دوا نمیکنه.

من دیگه به نام بازی اهمیتی نمیدم و به عنوان یه ip جدید بهش نگاه میکنم و بازی میکنم.

رزیدنت اویل کلاسیک دیگه پروندش بسته شد .

الان هر کسی کنسول داشته باشه معلومه دیگه نمی تونه بازی های جدید رو با کیفیت عالی که رو PC داره بازی کنه /:)

تا زمانی که برای PC عرضه نشده بنظر من نمیشه گقت گرافیکش چجوری هست

تازه دمت گرم بعضی ها فکر می کنند کپکام همون Crytek یا Ubisoft هست که با هر بازی ای طرفدارانش رو جمع کنه دوباره

ازش خیلی انتظار بالا نداشته باشید

همونطوری که می گفتند ORC بد شده درسته ولی نسخه ی فرعی بهتر از این نمیشه

من منتظر RE6 هستم و میدونم چیز خوبی خواهد شد

عالی بود مرسی! ;;) از مدیرا خواش میکنم کسانی که رزیدنت اویل 6 رو به توپ میبندن رو بن کنه! :d اگه نه میرم کپکام رو میارم همشون رو جمع کنه :))

واقعا اگه کپکام بیچاره بازی رو هم عین سری 1 تا 3 می ساخت این دفعه بچه ها ایرادات دیگه ای رو بهش میچسبوندن،باور کنید مدرنیته شدن بازی لازمه و تولید بازی با همون ساختار اولیه گیمرها رو از بازی دل زده میکنه.مطمئنم این بازی همون ترس و فضای قبلی رو شاید کمی به صورت امروزی ترشو بهتون هدیه میکنه.

یه چیزی بمن میگه اینم آخرش RE4 بشو نیست و آخر عاقبتش RE 5 یا Raccon City ـه !:(

اگه مثل راکون سیتی بشه که می شه نور علی نور!
اگه بشه مثل اون که کپکامو به توبره می بندم! :d

با اون گرافیک مزخرف و باگ های زیادش!

آخرین ویرایش:
نه از راکون سیتی که خیلی بهتره
فقط من گیم پلی شو که دیدم به نظرم گرافیکش به 4 نزدیک تر بود تا 5!!!
آیدا هم خیلی مسخره می دوید یاد سایفون ***** (هیتلر)1 افتادم
ولی خداییش حس ترسش از 5 بهتر شده...

اگه مثل راکون سیتی بشه که می شه نور علی نور!
اگه بشه مثل اون که کپکامو به توبره می بندم! :d

با اون گرافیک مزخرف و باگ های زیادش!

اون یه بازی فرعی(spin-off) بود و کمپانی slant six ساخته بودش و ربطی به کپکام نداشتش
مطمئن باشید re6 بازی خیلی خوبی میشه

آخرین ویرایش:
نه از راکون سیتی که خیلی بهتره
فقط من گیم پلی شو که دیدم به نظرم گرافیکش به 4 نزدیک تر بود تا 5!!!
آیدا هم خیلی مسخره می دوید یاد سایفون ***** (هیتلر)1 افتادم
ولی خداییش حس ترسش از 5 بهتر شده...

شما مطمئنی درست دیدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or