جزئیات تازه از The Walking Dead :Survival Instinct منتشر شد

Techman

کاربر سایت
26603003841615980813.jpg

جزئیات تازه از The Walking Dead :Survival Instinct منتشر شد


وبسایت IGN به تازگی مروری داشته بر تریلر جدیدی که از عنوان استودیوی Terminal Reality یعنی The Walking Dead :Survival Instinctمنتشر شده و به معرفی یک سری ویژگی های تازه از این عنوان می پردازد:

+ همانند عنوان استودیوی Telltale در این بازی هم، شما انتخاب ها و تصمیم گیری های مختلفی را می توانید اتخاذ کنید.
+ همه بازیکنان با پایانی مشابه مواجه خواهند شد اما راه های رسیدن به این سکانس پایانی، متفاوت خواهد بود.
+ عنوان Telltale بر اساس کمیک های The Walking Dead ساخته شده بود، اما این بازی بر اساس سریال تلوزیونی این عنوان در حال ساخت است.
+ در آغاز شیوع بیماری شما کنترل Daryl Dixon را در دست خواهید داشت، درست زمانی که Rick Grimes در کما به سر می برد.
+ در کنار او شاهد برادر نژاد پرست و خشن وی یعنی Merle Dixon هستیم که در کنار Daryl سعی می کنند در ایالت جورجیا، یک روز دیگر را هم دوام بیاورند.
+ انجام بازی شبیه به عنوان Call of Duty نخواهد بود.
+ تا قبل از این که Daryl و Merle دست به انفجار ساختگی شهر به واسطه وسایل آتش بازی بزنند، شاهد دویدن و تیراندازی های کمتری خواهیم بود.
+ محور اصلی بازی، زنده ماندن و بقا خواهد بود.
+ شما مجبورید برای یافتن برخی وسایل داخل زباله ها و در گوشه کنار بازی سرک بکشید، به عنوان مثال با پرتاب شیشه های خالی به طرف زامبی ها میتوان حواس آنها را پرت کرده و و به آرامی از مهلکه بگریزید و از درگیری مستقیم اجتناب کنید.
+ در بازی شاهد تیراندازی و درگیری با سلاح های سرد خواهیم بود اما تمرکز اصلی سازندگان پیاده سازی فاکتور های اصلی سریال، در بازی می باشد.
+ در بازی خواهیم فهمید که Daryl چگونه مجاب به استفاده از کمانش می شود.
+ در بازی شاهد گروهی از انسان ها هستیم که نیاز به کمک دارند و در صورتی که شما به آنها کمک کنید می توانید آنها را به عضویت گروه خود در بیاورید.
+ در کنار این که خودتان به انجام ماموریت های بازی می پردازید، می توانید انجام یکی سری از ماموریت ها را به افراد گروهتان واگذار نمایید و قبل از ترک کردن پایگاهتان میتوانید اشخاصی را برای انجام ماموریت های خاص تعیین کنید.
+ میتوانید به تبادل اسلحه و آیتم های خودتان با دیگران بپردازید اما تضمینی برای بازگشتشان از طرف مقابل وجود ندارد.
+ ماموریت ها به دو دسته تقسیم می شوند: یکی ماموریت های موجود در ایستگاه های بین راهی و دیگری ماموریت های جاده ای.
+ در ماموریت ایستگاه های بین راه، هدف شما رسیدن از نقطه A به نقطه B می باشد، که ماموریت هایی مثل ایستگاه پلیس یا قرارگاه های مختلف، شامل این گونه مراحل از بازی می شوند.
+ در ماموریت های جاده ای شما وظیفه پاک سازی جاده ها و طی کردن مسافت های طولانی و مواجه شدن با عواملی که موجب بسته شدن جاده شده اند را به عهده خواهید داشت.
+ شما برای تامین تدارکات گروهتان، نیاز دارید که به انجام ماموریت های جاده ای بپردازید.
+ ممکن است در بین جاده سوخت وسیله نقلیه شما تمام شده و متوقف شوید که در این موقع بازی تمام خواهد شد و بایستی از آخرین چک پوینت بازی را آغاز کنید.
+ کلید بقا در بازی ریسک کردن و جستجو برای وسایل سودمند خواهد بود.
+ در تریلر شاهد برخی تناقضات گرافیکی نیز هستیم.


The Walking Dead :Survival Instinct در تاریخی نامعلوم در سال 2013 برای PC- PS3-Xbox 360 منتشر خواهد شد.


74693467323764884371.jpg


76139586336207649101.jpg


56218038615105091046.jpg

منبع
 
برخی ویژگیهای بازی خوب هست ولی دلم میگه این عنوان آبروی سری WD و بازی‌هاش رو می بره:|
گرافیک بازی تو حلقم انگار کاراکترها رو انداختند داخل گیریس درآوردند:|
یک بازی گرافیک بالا از اکتیو ندیدیم
 
آخرین ویرایش:
بهتره این بازی نیاد که نام بازی شاهکاری که telltale ساخته رو خراب نکنه چون سریال همینجور خودش داره خراب میکنه
تازه بازی که telltale ساخت براساس کمیک نبود که،سریال بر اساس کمیک هست ولی بازی telltale یک داستان کاملا متفاوت بود
 
به شخصه هیچ جوره نمی تونم تصور کنم این بازی یه فاجعه از آب درنیاد.
از یه طرف Terminal Reality سازندشه که اثر خوب تو کارنامه ی کاریش کم پیدا می شه.
از طرف دیگه داره مستقیما بر اساس سریال ساخته می شه و آخرین باری ای که با این ویژگی یادم میاد، Prison Break بود که یکی از بدترین بازی های سال انتشارش شد.
گرافیک زشت و زمختی که تو عکس ها دیده می شه هم نشون می ده کوچک ترین ظرافت و دقتی تو ساخت بازی اعمال نشده.
 
+ ممکن است در بین جاده سوخت وسیله نقلیه شما تمام شده و متوقف شوید که در این موقع بازی تمام خواهد شد و بایستی از آخرین چک پوینت بازی را آغاز کنید.
یعنی چی از چک پوینت شروع میشه !
خب بهتر نبود میرفتیم دنبال سوخت میگشتیم ؟
 
تا حالا اکثر بازی هایی که از روی فیلم و سریال اقتباس شده، موفق نبودن به جز چند مورد مثل BATMAN . خیلی دوست دارم این بازی بتونه واقعا جایگاه اصلی سریالش رو هم حفظ کنه هرچند از این استدیویی که داره رو بازی کار میکنه انتظار زیادی هم نمیشه داشت!
 
من 100 درصد مطمئنم این بازی آشغال از آب در میاد. خدا کنه کنسلش کنن . حالا که سریال و tt games اینقدر موفق بودن میخان با یه عنوان عام پسند و بکش و برو فقط یه تجارتی بکنن . واقعا فقط میشه افسوس خورد. دیگه واقعا از اکتی داره حالم به هم میخوره. به امید فصل دوم TT games و اوج دوباره ی سریال.
 
کاملا مشخصه از این بازی بوی سودجویی و فرصت طلبی Activision میاد ! محبوبیت سریال و ساخت یه بازی تحسین شده از Telltale، فقط میتونه Activision رو وسوسه کنه تا دست به کار بشه و موتور پول سازیشو روشن کنه !

اکتیویژن اهل ساخت یه Ip جدید و شاخ و پرهزینه و باکیفیت ،اونم اواخر نسل نیست! چون با سیا**ست های سودجویانه اش در تضاده ! فکر نمیکنم این بازی به سرنوشتی بهتر از RE:Operation Racoon City دچار بشه!

تا حالا اکثر بازی هایی که از روی فیلم و سریال اقتباس شده، موفق نبودن به جز چند مورد مثل BATMAN . خیلی دوست دارم این بازی بتونه واقعا جایگاه اصلی سریالش رو هم حفظ کنه هرچند از این استدیویی که داره رو بازی کار میکنه انتظار زیادی هم نمیشه داشت!

اتفاقا ، دو بازی آخر سری بتمن (Arkham Asylum و Arkham City) هیچکدومشون ،اقتباس از فیلم بتمن نبودن (هیچ شباهتی بین این بازی ها و ساخته های Christopher Nolan و Tim Burton وجود نداره) و Rocksteady برای ساخت هر جفتش مستقیما از کامیک های Bob Kane (خالق کامیک های بتمن) الهام گرفته!

اصلا علت موفقیتشون هم همینه وگرنه بازی ای که از فیلم اقتباس بشه ، متاش بالای 90 نمیاد مگراینکه اقتباس خیلی هوشمندانه ای باشه که تا حالا نمونه اش نبوده!
 
+ عنوان Telltale بر اساس کمیک های The Walking Dead ساخته شده بود، اما این بازی بر اساس سریال تلوزیونی این عنوان در حال ساخت است.
دقیقا سریال The Walking Dead از روی کمیک هاش ساخته شده و بازی Telltale فقط از ایده اونها استفاده کرده و داستان برای خودشونه
نمیدونم چرا همه اینو برعکس میگن

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقا ، دو بازی آخر سری بتمن (Arkham Asylum و Arkham City) هیچکدومشون ،اقتباس از فیلم بتمن نبودن (هیچ شباهتی بین این بازی ها و ساخته های Christopher Nolan و Tim Burton وجود نداره) و Rocksteady برای ساخت هر جفتش مستقیما از کامیک های Bob Kane (خالق کامیک های بتمن) الهام گرفته!

اصلا علت موفقیتشون هم همینه وگرنه بازی ای که از فیلم اقتباس بشه ، متاش بالای 90 نمیاد مگراینکه اقتباس خیلی هوشمندانه ای باشه که تا حالا نمونه اش نبوده!

به این دلیل که بیشتر بازیهایی که از روی فیلم ها و انیمیشن ها ساخته میشن فقط میخوان از محبوبیت اونها استفاده کنن برای فروش بازی و به کیفیت فکز نمیکنن
درواقع سو استفاده از جوگیری ملت
تازه بازی داره از سوی amc هم پشتیبانی میشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or