جزئیات بیشتری از نسخه ی جدید HITMAN در سال 2015 منتشر خواهد شد

BOBBY ROODE

کاربر سایت
نسخه جدید HITMAN امشب در کنفرانس Square Enix رسما معرفی میشود !

جزئیات بیشتری از نسخه ی جدید HITMAN در سال 2015 منتشر خواهد شد

تویــ تر رسمی سری هیتمن

qwj_1-11-2015-7-47-23-pm.png

طبق صحبت های رایج

نسخه ی بعدی به احتمال زیاد فقط برای PC / XB1 / PS4 منتشر خواهد شد و ممکنه برای نسل هفت منتشر نشه

این نسخه مپ های بسیار بزرگ تری رو خواهد داشت

و . . . .

خوب حالا که جزئیات بیشتری در دست رس نیست !!

از نسخه ی قبلی راضی بودین ؟!

انتظارات شما از نسخه ی بعدی چیست ؟!

..... ؟!!!

-----------------------------------------------------------

ویرایش 6/16/2015
od9l_capture-ds1-670x295-constrain.png

Square Enix Announces Hitman

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی افتضاح بود،من که اصلا خوشم نیومد
فقط 1 ، 2 ، 3
مخصوصا شماره 2 که اصلا یک وضعی بود، خیلی خیلی طولانی بود
یادمه شماره یکش که اومده بود،سبکی جدید و گرافیک بالایی داشت_یک مرحله داشت که باید بمب تو یک کشتی را خنثی میکردیم که یک باگ داشت که باگش زمانش بود،یعنی من اون مرحله بیش از 100 بار رفتم تا تونستم ردش کنم،یعنی به صورت نرمال اون مرحله باید 30 دقیقه زمان داشته باشه ولی 3 دقیقه وقت داده بود(فقط اون مرحلش زمانی بود)
نمیدونم کدوم مرحلش بود فقط میدونم آخر اون مرحله سوار قایق میشه ،اون مرحله را ساعت 11.30 شروع و ساعت 3.30 تموم کردم،پدر*سگ سیو نداشت که
این داستان ادامه دارد....

من از نسخه قبلی خوشم اومد ولی این تعویض لباسش الکی بود یعنی عوض کردن یا نکردن هیچ فرقی نداشت
یه دستی روش بکشن بهتر میشه ولی درکل قشنگ بود

نسخه قبلی عالی بود و یه ویژگی اصلی داشت، برخلاف بازی های دیگه مثل Tomb Raider اصل خودش رو از یاد نبرده بود و هنوز هم یه هیتمن اصیل بود!!
واقعا باید به IO به خاطر این کارش تبریک گفت!

نسخه قبلی عالی بود و یه ویژگی اصلی داشت، برخلاف بازی های دیگه مثل Tomb Raider اصل خودش رو از یاد نبرده بود و هنوز هم یه هیتمن اصیل بود!!
کجاش اصیل بود؟ هیتمن از 1 تا 4 هر مرحله یه محیط بزرگ رو در اختیارت میزاشت تا به روش خودت بازی کنی، در حالی که Absolution پر از راهرو های به هم متصل بود+سیستم مضخرف Instinct+ایرادات دیگه که از حوصله من خارجه گفتنش...

یه چیز مابین BM و Absolution باشه من عاشقش میشم :bighug:
البته احساسات و استوری نداشته باشه
هدف بدن
بکشیم
این یک هیتمن اصیل به حساب میاد:دی

- - -ویرایش - - -

بد نیست تعدادی ایجنت دیگه هم باشن توش :دی
مثلا 59 :دی 93
و یه مد CoOp هم داشته باشه :دی
و یه مولتیپلیر PvP :دی
من دیگه هیچی نمیخوام :دی

ای جان کاملا استقبال میشه از هیتمن :x

من از نسخه قبلی خوشم اومد ولی این تعویض لباسش الکی بود یعنی عوض کردن یا نکردن هیچ فرقی نداشت
یه دستی روش بکشن بهتر میشه ولی درکل قشنگ بود
اتفاقا تعویض لباسش خیلی جالب شده بود.

مثلا اگه شما لباس یه بادیگارد رو بپوشی، نگهبان یا Security شمارو تشخیص نمیداد ولی بادیگارد های دیگه تشخیصتون میدادن!

در کل حال بازی به اینه که با همون کت شلوار بازی رو تموم کنی هرچند که تو بعضی مراحل واقعا نشدنیه :|

ای جان کاملا استقبال میشه از هیتمن :x

اتفاقا تعویض لباسش خیلی جالب شده بود.

مثلا اگه شما لباس یه بادیگارد رو بپوشی، نگهبان یا Security شمارو تشخیص نمیداد ولی بادیگارد های دیگه تشخیصتون میدادن!

در کل حال بازی به اینه که با همون کت شلوار بازی رو تموم کنی هرچند که تو بعضی مراحل واقعا نشدنیه :|
والا من مثلا لباس پلیس میپوشیدم ولی یکم که نزدیک پلیس ها میشدی زود متوجه میشدن در حالی که کلی پلیس اونجا بود نمیدونم از کجا متوجه میشدن:|

اصیل؟! یه چیزی بدتر از Tomb Raider بود. Hitman:Conviction بود.

والا من مثلا لباس پلیس میپوشیدم ولی یکم که نزدیک پلیس ها میشدی زود متوجه میشدن در حالی که کلی پلیس اونجا بود نمیدونم از کجا متوجه میشدن:|

خب منم همینو گفتم دیگه! درستش هم همینه. پلیسا قیافه و رفتار هم صنف های خودشون رو میشناسن. ولی مثلا با لباس پلیس میرفتی جلوی بادیگارد آب از آب تکون نمیخورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or