جزئیاتی در مورد بازی The Walking Dead

hmd2009

کاربر سایت

twd001.jpg

درود

مدتی هست که ما چیزی در مورد بازی The Walking Dead نشنیده بودیم اما امروز همه چیز تغییر کرد سازنده بازی Telltale Games بالاخره اسکرین شات هایی از بازی که زامبی ها را در بازی نشان میدهد و همچنین جزئیاتی از بازی را در طی برنامه Playing Dead منتشر کرد. کلا در مورد 5 اپیزود از بازی اسکرین شات ها رو در زیر میتونید ببینید. این برنامه در وب سایت رسمی بازی قابل مشاهده است . ضمنا Playing Dead اکنون در یوتیوب ای تونز و رسانه های آنلاین دیگر مانند PSN و XBL قابل مشاهده است. The Walking Dead که شامل 5 اپیزود ترسناک - ماجراجویی هست در آغاز بهار 2012 برای تمام پلتفرم ها بصورت دیجیتالی قابل دانلود خواهد بود.

داستان : هنوز اطلاعات زیادی راجع به بازی منتشر نشده اما Telltale گفته است که پلیر ها کنترل Lee Everett شخصیت اصلی این بازی که اختصاصا برای بازی The Walking Dead ساخته شده بدست خواهند گرفت. در راستای داستان کمیکس The Walking Dead در طول اپیزود اول Lee خودش را در پشت یک ماشین خراب در کنار جاده پیدا میکند . بر طبق گفته ی Telltale لی باید تعداد زیادی از معماهایی را که در جهان واقعی رخ میدهد حل کند مانند باز کردن قفل یک ماشین برای فرار از تهاجم زامبی ها ... او بعدا به دختر جوانی بنام Clementine ملحق میشود که او را در یک خانه چوبی در حالی که و از ترس پناه گرفته پیدا میکند. بازی The Walking Dead بیشتر روی حل کردن مشکلات و معما تمرکز کرده خواهد کرد تا درگیری و صحنه های اکشن اگرچه رویارویی زیاد و مبارزه با زامبی ها در بازی غیر قابل اجتناب است.

آخرین ویرایش:
این شرکت که بازی های اپیزودی رو خوب میسازه . مثل sam & max و سری های monkey island .............
خالا این چی از آب در بیاد خدا میدونه ....
دوستان قسمت 9 از فصل دو هم اومد ....

دوستان دارن در مورد سریالش نظر میدن دیگه ؟ به خاطر این که سریال هستش نه فیلم .

به نظر من از سیزن یک که خیلی بهتر شده سیزن دوم . اما مگه انتظار چی داشتین بشن دانشمند و درمان کنن زامبی ها رو ؟ یا آدم فضایی ها حمله کنن یا .... از اول مشخص بود باید انتظار چی داشته باشین یا انتظار جنگ داشتین یا ادم کش های حرفه ای و.... .
علیرضا شدیدا سیزن دوم افت کرده.شده یه چیزه تکراری و شبیه این داستانای فیلمای فارسی 1 ! جو سیزن 1 یه چیزه دیگه بود.

علیرضا شدیدا سیزن دوم افت کرده.شده یه چیزه تکراری و شبیه این داستانای فیلمای فارسی 1 ! جو سیزن 1 یه چیزه دیگه بود.

رامین به خاطر این که سیزن یک هیچی مشخص نبود محتوای داستان چی هستش اما الان دارن فقط با شخصیت ها بازی میکنن همین به خاطر همین به نظر خیلی ها افت کرده .

اما من از سیزن دوم بیشتر خوشم امده سیزن یک یه جورای شلوغ بود درست شده بود بازی dead rising هی در برو از این ور اون ور برای همین من با سیزن دوم بیشتر حال کردم آرامش بیشتری وجود داره مرده ها مثل مسخره ها همه جا سرک نمیکشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or