جریان PS4 / Xbox One حالا حالا ها مانده است تا تمام شود

dead space 2.

کاربر سایت
42808540889247076567.jpg
Adrian Chmielarz مدیر خلاق و مالک مشترک ,طوفانی را قبل از اخبار مربوطه به انتشار ps4 و ps3 منتشر کرده بود.اظهارات Chmielarz در رابطه با سخت افزار ضعیف تر به معنای بازی های بدتر نیست.Adrian Chmielarz در مورد سخت افزار گفتند که:
ps4 پنجاه درصد قوی تر از xbox one میباشد.و resolutions/frame بازی های ps4 بالاتر از xbox one است.
ایشان همچنین اضافه کردند که:
هنگامی که من در رابطه با سخت افزار میگویم که ps4 پنجاه درصد سریع تر است,بسیاری از مردم فکر میکنند که من میگویم xbox one دستگاه خوبی نیست و نمیتواند در بهتین ها باشد.هر کسی که حتی یک چشم باز هم داشته باشد میتواند ببیند که ps4 دارد میدرخشد و روی دور می افتد و دارای سخت افزار خوبی است و فروش خیلی خوبی خواهد داشت و گرایشاته عالی ای هم دارد.آنها همچنین میخواهند از بازی خوبه Uncharted 4 پرده برداری کنند.." Betamax نسبت به VHS برتری داشت و Super Audio CD هم به MP3، حال حدس بزنید کدام یک برنده شده؟ هیچ چیز به همین سادگی که در مشخصات درج می شود نیست.اما به من اعتماد داشته باشید.xbox one هم توانسته آستین خود را بالا بزنه و نسل بعد,نسلی بسیار هیجان انگیز و مهم خواهد بود
این هفته,GDC باید نمایش خوبی را ارائه بدهد که مایکروسافت از تمامی ساپورت های reveal DX 12 برای xbox one حمایت خواهد کرد تا xbox one را قدرتمند کند.
در حال حاظر Adrian Chmielarz و تیمش دارند بر روی بازی Vanishing of Ethan Carter کار میکنند که بازی بسیار خوبی است و به زودی اخبار این بازی در خدمت شما خواهیم گذاشت.

شما چه فکر میکنید؟ آیا داشتن سخت افزار خوب نشان دهنده بازی بهتر است؟
ما را از نظرتان مطلع سازید.
منبع

من دیگه حوصله این بحث محث ها رو ندارم! الان چند ماهه Xone دارم به شدت هم راضی هستم از همه چیز.کلی هم بازی انحصاری تو همین دو ماه واسش اومده . خدا رو شکر با اومدن تایتانفال هم فروشش 96 درصد افزایش یافته و الان لایو Xone شلوغ شده ناجور!

آقا خود من فن نینتندو ام میخوام هم wii u هم xbox 1 بخرم بنظر منم xbox 1 خیلی جذابتره هم از نظر اپلیکیشن هم لایو هم کینکت 2 و .............

حالا اینقدرا هم سونی از ماکروسافت جلو نیوفتاده که یه سری ها اینقدر خوشحالن...:-*

از طرفی چند وقت پیش یه خبر خوندم که فروش بازی ها روی Xbox One از Ps4 بهتره و توی بازی های که روی هر 2 پلتفرم منتشر شده فروش نسخه Xbox One بیشتر بوده...;)
توی آمریکا که محبوب ترین جا برای Xbox هست ، طبق آمار NPD فقط دو تا بازی بودن که روی X1 فروش بیشتری داشتن. یکی CoD: Ghosts ، یکی هم Lego Marvel Super Heroes ! :دی بعید نیست توی اروپا همین دو تا بازی هم روی PS4 بیشتر فروخته باشن.
در کل چیز عجیبی هم نیست با توجه به فروش بیشتر PS4 نسبت به X1.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or