تا جایی که یادم هست، پردیس گیم هم تابستون ***** شده بود !
پس معلوم میشه پارتی بازی کردن:d
تا جایی که یادم هست، پردیس گیم هم تابستون ***** شده بود !
این قرمز رو اشتباه زدی الان اینو از توو سایتشون برداشتم !
دوست عزیز این رتبه های برتر رو وارد چه قسمتی شدی که پیداش کردی؟
من 10 رتبه کامل رو میخواستم.
سلام .
متوجه نشدم ! سوالت رو واضح تر بپرس !
10 رتبه کامل یعنی چی ؟ منظورت 10 تا سایت هست ؟ خوب اگر منظور شما 10 سایت برتره که بقیه بدرد نمیخورن ! اما باشه بیشتر اضافه میکنم .
تو الکسا قسمت امار سایت ها به تفکیک هر کشور .یکم کار کنی یاد میگیری !
منظورم اینه که چجوری سایت های برتر گیم ایران از لحاظ بازدید و ترافیک رو پیدا میکنی؟ باید وارد کدوم قسمت سایتش شد؟ اگه میشه هر 10 تا سایت برتر رو قرار بده ممنون.
ببین تو داری بیشتر سایت های بازی ایرانی رو بصورت دستی تو این موتور جستجوگر سرچ میکنی که بنظرم زیاد حرفه ای نمیشه و ممکنه برخی سایت ها از دستت در بیاد!خوب اگر منظور شما 10 سایت برتره که بقیه بدرد نمیخورن !
ببین تو داری بیشتر سایت های بازی ایرانی رو بصورت دستی تو این موتور جستجوگر سرچ میکنی که بنظرم زیاد حرفه ای نمیشه و ممکنه برخی سایت ها از دستت در بیاد!
مثلا این رتبه بندیت اشتباهه ، سایت بازی Gamersland.ir از لحاظ رنک در Alexa خیلی از سایت دارینوس و dbazinews جلوتره و حتی از لحاظ ماهانه هم همینطوره ، پس بنظر من Gamersland باید رتبه پنجم رو داشته باشه!
ظاهرا که فعلا بن شدی! اما خواستم بگم که معروفیت هیچ ربطی به این نداره که اسم این سایت که رتبه بالاتری داره رو نیاری ، در ضمن GL حداقل خیلی از سایت دارینوس معروف تره ، همین منو شماییم که به معروف تر شدن این چنین سایت ها باید کمک کنیم دیگه!
سلام دوست عزیز.
شما درست میگی . اون رو هم در نظر داشتم . دلیل اینکه اسم این سایت قرار نگرفته اینه که مثل اون 6 تا معروف نیست ( همین . وگرنه خودم تو اون سایت هم عضویت دارم و از اوضاع گیمرز لند با خبرم .) حداقل باید تا سر ماه برای بروز رسانی سایت هال صبر کنید .
در ضمن روش دستی تو الکسا مقدور تره ، چون من قابلیتی تو این سایت ندیدم که بشه باهاش سایت های یک صنف رو با هم از نظر رتبه بندی دید .