جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

سلام به شما دوست عزیز . من یک تعداد از این بازی ها رو دارم و با تضمین کیفیت تقدیمتون می کنم . یک سر به و بلاگ ما بزنید .
P.S : فکر می کنم منظورشون God father بود .

سلام
از لطف شما ممنونم ولی اگه بشه می خوام یه نفر همه رو برام بفرسته خصوصا اینها
de blob
harvest moon
rayman 1 &2
the world of goo
ssbb 9 gig
wario land

یعنی کسی نیست این لطف رو در حق من بکنه
راستی این آقا حامد کیه که میگن دانلود می کنه من نمی تونم وارد تاپیکش بشم .

سلام
آقایون من 3 تا بازی دارم که اجرا نمیشن . دستگاه قفل میکنه .
ارور خاصی هم نمیدن .
یکیش که فقط صفحه سیاه میشه .
یک دیگه صفحه لود میاد و قفل میکنه .
و دیگری هم یک صفحه سبز میاد که یه نوته هایی هم داره ( نخوندمشون ) و باز قفل میکنه .
بازی ها هم no more heros ، de blob و rayman 2 هستن .
کنسولم j هست . بازی ها هم قراره j باشن . از ریجن و این چیزاشم سر در نمیارم . یعنی به خاطر منوی j اصلاً نمیدونم از کجا برم سراعش !
بکمکین

سلام
آقایون من 3 تا بازی دارم که اجرا نمیشن . دستگاه قفل میکنه .
ارور خاصی هم نمیدن .
یکیش که فقط صفحه سیاه میشه .
یک دیگه صفحه لود میاد و قفل میکنه .
و دیگری هم یک صفحه سبز میاد که یه نوته هایی هم داره ( نخوندمشون ) و باز قفل میکنه .
بازی ها هم no more heros ، de blob و rayman 2 هستن .
کنسولم j هست . بازی ها هم قراره j باشن . از ریجن و این چیزاشم سر در نمیارم . یعنی به خاطر منوی j اصلاً نمیدونم از کجا برم سراعش !
بکمکین
سلام! ای کاش فیرمور دستگاه رو هم میگفتی چون شاید اصلا به خاطر فیرمور باشه...

de blob که فکر کنم "حداقل" باید روی 3.2 اجرا بشه (روی 3.3 تست شده)، بعدش هم این بازی همونطور که گفتین گیر میکنه تو صفحه loading. باید از برنامه Gecko region free تو Homebrew Channel اجراش کنید.

No More Heroes اصلا نباید مشکلی داشته باشه اگه فیرمور درست رو داشته باشید (حداقل 3.0). هیچ کاری هم لازم نداره باید اجرا شه؛ شاید DVD ـش خرابه!

rayman 2 هم باید زبونش patch بشه وگرنه اونم اجرا نمیشه! :دی

-----------------------
واسه نصب Homebrew Channel و patch کردن بازی ها تاپیکش هست؛ یه نگاه بندازین.

یه Heat Seeker هست که کلا بیخیالش شو !! :دی
واسه چی؟؟؟الان که عکساشو دیدم بد نبود.کنترلش خوبه؟؟مدله کنترل ماشین سواری هاست یا نه؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من الان دستگام J هست با آپدیت 3.1
وقتی بازی Rayman رو میذارم دستگاه قفل میکنه.(ریجون بازی UC هست)اگر رو دستگام آپدیت 3.2 بریزم درست میشه؟؟

آخرین ویرایش:
واسه چی؟؟؟الان که عکساشو دیدم بد نبود.کنترلش خوبه؟؟مدله کنترل ماشین سواری هاست یا نه؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی بازی Rayman رو میذارم دستگاه قفل میکنه.(ریجون بازی UC هست)اگر رو دستگام آپدیت 3.2 بریزم درست میشه؟؟

من که خبر ندارم
نمی ترسید بریک بشه؟

سلام
سلام! ای کاش فیرمور دستگاه رو هم میگفتی چون شاید اصلا به خاطر فیرمور باشه...

de blob که فکر کنم "حداقل" باید روی 3.2 اجرا بشه (روی 3.3 تست شده)، بعدش هم این بازی همونطور که گفتین گیر میکنه تو صفحه loading. باید از برنامه Gecko region free تو Homebrew Channel اجراش کنید.

No More Heroes اصلا نباید مشکلی داشته باشه اگه فیرمور درست رو داشته باشید (حداقل 3.0). هیچ کاری هم لازم نداره باید اجرا شه؛ شاید DVD ـش خرابه!

rayman 2 هم باید زبونش patch بشه وگرنه اونم اجرا نمیشه!

-----------------------
واسه نصب Homebrew Channel و patch کردن بازی ها تاپیکش هست؛ یه نگاه بندازین.
آقا اطلاعات من از wii در حد هویج آبپزه :دی
میترسم بریزمش به هم .
J هم که هست بدتر . اصلاً نمیدونم چی یه چیه .

من اینو رو PS2 بازی کردم ؛ تنها چیز جالبش این بود که با ته سرعت بکوبی زمین! :دی در یک کلام افتضاح بود، خود دانی...
فکر نکنم مربوط به فیرمور باشه، اون باید زبونش پچ بشه تا بیاد.
پس بازی درست حسابی چی داره؟!! (به جز ماریو و رزیدنت)
Harvest Moon :دی
هنوز کسی Harvest moon جدیده رو بازی نکرده؟
فکر نکنم همه سخت در حال درس خوندنن! کسی وقت نمیکنه بره سر زمین!

آقا اطلاعات من از wii در حد هویج آبپزه
میترسم بریزمش به هم .
J هم که هست بدتر . اصلاً نمیدونم چی یه چیه .
خب شما حداقل اون No More Heroes رو باید بتونی اجرا کنی؛ این فیرمور دستگاهتم یه نگاه بنداز شاید خیلی پایین باشه: تو صفحه اصلی لوگوی Wii رو انتخاب کن؛ بعد آچار. اون بالا فیرمور رو مینویسه. فیرمورش اگه زیر 3.0 باشه حتما آپدیتش کن چون تقریبا هیچی رو نمیتونی اجرا کنی!

بازی جدید؟؟
بابا انقدر بازی ریخته نمی تونی سرتو بخارونی... ولی نکن این کار رو موقع امتحاناته، بعدا می افتی مردود می شی مشروط میشی کوفت میشی میان یقه منو می گیرن که آقا تو بچه منو از راه به درش کردی...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سام و مکس عالیه... حرف نداره... بشین بخند فقط. البته یکمی هم فسفر بسوزون. جون تو اصل حاله. اصلا این بازی واسه Wii ساخته شده من موندم چرا اول واسه پی سی می دن بیرون؟؟!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tale of symphonia: Dawn of new world که شاهکاره... ترکونده... اگه بازی نکنین نصف عمر که هیچی کلا عمرتون بر فناست...
من سرش کچل شدم. عجب بازی الاغیه... چشام داره می زنه بیرون...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
animal crossing هم بد نیست. اگه امکانات بازی آنلاین دارید حتما امتحانش کنید. مختون سوت میکشه...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فکر کنم همین سه تا تا اومدن این بازی اول شخص خفنه(The-Conduit) کارتون رو بسازه بعدش هم خدا بزرگه... می رسونم بهتون. نمی زارم تو خماری بمونید...
harvest moon و رزیدنت که دیگه قدیمی شدن باید تا پیار سال تمومشون می کردین... اینهمه بازی ریخته نرین اینا رو بازی کنین فردا میان می گن بچه های BC همشون پیرن می رن بازی های 2 سال پیش رو بازی می کنن...
راستی یادم رفت de blob هم هست که واسه 1 ماه پیشه اما ارزش امتحان رو داره...
نکته: بنده تمام این ها رو با 3.2J اجرا کردم و کاملا سالم و راحت بالا اومدن... البته کمی درد سر داشت ولی می ارزید
خیلی خب من برم بزنم این چندتا بازی رو نفله کنم تا امتحانات شروع نشده...
سوالی بود بچه های دیگه و خودمون در خدمتیم فقط ندا بدین...

سلام
خب شما حداقل اون No More Heroes رو باید بتونی اجرا کنی؛ این فیرمور دستگاهتم یه نگاه بنداز شاید خیلی پایین باشه: تو صفحه اصلی لوگوی Wii رو انتخاب کن؛ بعد آچار. اون بالا فیرمور رو مینویسه. فیرمورش اگه زیر 3.0 باشه حتما آپدیتش کن چون تقریبا هیچی رو نمیتونی اجرا کنی!
رفتم دیدم . 3.1 j بود .
ne more heros هم به صفحه مشکی و سبز میاد که توش ژاپنی نوشته .

فکر نکنم همه سخت در حال درس خوندنن! کسی وقت نمیکنه بره سر زمین!
من اگر فردا امتحان حسابان , دیفرانسیل و..... داشته باشیم باز هم میرم سر زمین!:love::biggrin1:
نه فکر کنی تنبلم تازه امتحان هم 20 می گیرم (به عشق harvestmoon):blushing:

ne more heros هم به صفحه مشکی و سبز میاد که توش ژاپنی نوشته .
مشکی و سبز !؟ اگه اینجوری ـه پس Error از خود بازی ـه ...
دقیقا" کی این Error رو میده ؟ بعد از لودینگ بازی ؟ نکنه نانچاک رو به Wiimot وصل نکرده باشی ...
منظور بچه ها Harvest Moon : Tree of Tranquility بود که همین چند وقت پیش اومد ...

آخرین ویرایش:
مشکی و سبز !؟ اگه اینجوری ـه پس Error از خود بازی ـه ...
دقیقا" کی این Error رو میده ؟ بعد از لودینگ بازی ؟ نکنه نانچاک رو به Wiimot وصل نکرده باشی ...

علی جان نسخه ی PC ـی S&M رو بازی کردی ؟ این با اون فرقی هم داره ؟

منظور بچه ها Harvest Moon : Tree of Tranquility بود که همین چند وقت پیش اومد ...
آره S&M کپ نسخه PCــه....
------------------------------------
به نظر city folk بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or