جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

دوستان وقتی راجع به مسائل کیفی مثل کیفیت تصویر بحث می کنید تا زمانی که بررسی های عددی نیارید عملا دارید شکمی صحبت می کنید!
من الان میشینیم پشت مانیتور/ تی وی ـم میگم عجب کیفیت تصویری داره به به چه عمق رنگی!! :)) متر و معیارم چیه؟! همینجوری به چشمم خوشگل میاد فکر میکنم عجب تصویر دقیقی دارم میگیرم!
چشم انسان و ایضا حواس پنجگانه سراسر خطاس و غیر قابل اعتماده، برای همینم ما همیشه از ابزار برای اندازه گیری استفاده میکنم نه حواس پنجگانه
همینم هست که توی بررسی ها معیارهای کمی مثل color space و دمای تصویر و ... درست کردن که دیگه بحث و جدل این مدلی پیش نیاد

شما باید دستگاه هایی مثل colorimeter در اختیار داشته باشید با اینا مانیتور/ تی وی تون رو کالیبره کنید و بعد مشخصات فنی ـش رو با اینا در بیارید ببینید چند چنده

مانیتور و تی وی هم تفاوت های بنیادی با هم ندارن، نهایتا همه چیز بستگی به پنل و مشخصات فنی ـش داره
مانیتورهای طراحی هم از داخل کارخونه به طور دقیق کالیبره میشن و شما از همون اول کار تصویر دقیق رو میگیرید، اکثرشون هم فضای رنگی Adobe RGB رو کامل پوشش میدن که البته بیشتر برای کسایی که با پرینت کارای رنگی سر و کار دارن مهمه، تی وی ها این فضای رنگی رو درست پوشش نمیدن
در ضمن اکثر کارهای طراحی هم توی همون فضاهای رنگی معمول مثل sRGB انجام میشه که الان تمام تی وی ها هم این فضای رنگو کامل پوشش میدن و خطای رنگ ـشون هم بعد از کالیبره بسیار کمه

دوستان وقتی راجع به مسائل کیفی مثل کیفیت تصویر بحث می کنید تا زمانی که بررسی های عددی نیارید عملا دارید شکمی صحبت می کنید!
من الان میشینیم پشت مانیتور/ تی وی ـم میگم عجب کیفیت تصویری داره به به چه عمق رنگی!! :)) متر و معیارم چیه؟! همینجوری به چشمم خوشگل میاد فکر میکنم عجب تصویر دقیقی دارم میگیرم!
چشم انسان و ایضا حواس پنجگانه سراسر خطاس و غیر قابل اعتماده، برای همینم ما همیشه از ابزار برای اندازه گیری استفاده میکنم نه حواس پنجگانه
همینم هست که توی بررسی ها معیارهای کمی مثل color space و دمای تصویر و ... درست کردن که دیگه بحث و جدل این مدلی پیش نیاد

شما باید دستگاه هایی مثل colorimeter در اختیار داشته باشید با اینا مانیتور/ تی وی تون رو کالیبره کنید و بعد مشخصات فنی ـش رو با اینا در بیارید ببینید چند چنده

مانیتور و تی وی هم تفاوت های بنیادی با هم ندارن، نهایتا همه چیز بستگی به پنل و مشخصات فنی ـش داره
مانیتورهای طراحی هم از داخل کارخونه به طور دقیق کالیبره میشن و شما از همون اول کار تصویر دقیق رو میگیرید، اکثرشون هم فضای رنگی Adobe RGB رو کامل پوشش میدن که البته بیشتر برای کسایی که با پرینت کارای رنگی سر و کار دارن مهمه، تی وی ها این فضای رنگی رو درست پوشش نمیدن
در ضمن اکثر کارهای طراحی هم توی همون فضاهای رنگی معمول مثل sRGB انجام میشه که الان تمام تی وی ها هم این فضای رنگو کامل پوشش میدن و خطای رنگ ـشون هم بعد از کالیبره بسیار کمه
خوشبختانه تعداد زیادی از کاربرهای این فروم دانش و اطلاعات خوبی دارن که از روی باد معده و شکم نظر ندن
بله حواس خطا میکنه ولی نه در این حد که نتونه یه تصویر رو هم درست مقایسه بکنه
مطالب و مقایسه های زیادی هم داخل اینترنت شده از چندین سال پیش تا الان که یه نمونش اینه
PC Monitor vs TV: Which One Is Better For Gaming?

We've tested over 370 monitors since 2017 and over 500 TVs since 2013. If you want to learn more, you can also check out how we test monitors and how we test TVs. However, please note that we test each product category using different methods and benchmarks, so the scores for TVs and monitors aren't directly comparable.

Generally speaking, monitors are superior for PC gaming as they support high refresh rates and many have dedicated gaming features, including crosshairs and sniper modes. On the other hand, TVs are better choices if you want a big screen and need something that you'll also use for watching content, such as movies or shows, as they have superior processing capabilities.

البته اینم اضافه کنم مدل و کاربری مانیتور بسیار مهمه و هر مانیتوری برتری نداره
موضوع بحث ما فقط گیمینگ هست داخل این تاپیک

آخرین ویرایش:

ربطی به کالیبره کردن نداره.
این حرف:
اتفاقا تی وی خوب چون موتور پردازش تصویر به شدت قوی داره اگه درست کالیبره بشه و تنظیم هیچ مانیتوری بهش نمی رسه
کاملن اشتباست.
من ماینتورهای طراحی رو مثال زدم چون غول مرحله آخر هستند و هیچ تلویزیونی بهش نمیرسه.

شما هم تصورت اینه که چون اسمش مانیتور طراحیه، اگر باهاش فیلم یا بازی کنید منفجر میشه ))
نه. با مانیتور طراحی میشه فیلم دید و بازی کرد و خیلی ها هم اینکار رو انجام میدن. و اصلن برای کیفیت تصویر میرن سمت این مانیتورها نه برای طراحی.

امسش مانیتور طراحی چون طیف گسترده تری از رنگها رو پوشش میده. و دقتش هم خیلی زیاده. کاری که هیچ تلویزیونی قادر به انجامش نیست.
همین srgb روهم تا چند سال پیش میگفتن فقط برای طراحیه. ولی الان چون بعضی از تلویزیون ها تونستن پوشش بدن، تبدیل شده به یک استاندارد عادی. و برای تلویزیون هم ازش استفاده میشه.
ولی اگر کسی بخاد تمام استانداردهای فضای رنگی (DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec.2020) رو با سطح پوشش بالا داشته باشه، (همشون هم با یک جفت چشم نرمال به راحتی قابل تشخصیند) تنها راهش رفتن سمت مانیتوره.

تلویزیون ها با هزارتا موتور تصویر هم در حال حاضر نمیتونن پوششی شبیه مانیتورها رو ارایه بدن. چون کاربریشون چیز دیگه ای هستش. چون مخاطب تلویزیون و مانیتور ، اساسن باهم تفاوت های عمده ای دارن.

خوشبختانه تعداد زیادی از کاربرهای این فروم دانش و اطلاعات خوبی دارن که از روی باد معده و شکم نظر ندن
بله حواس خطا میکنه ولی نه در این حد که نتونه یه تصویر رو هم درست مقایسه بکنه
مطالب و مقایسه های زیادی هم داخل اینترنت شده از چندین سال پیش تا الان که یه نمونش اینه
PC Monitor vs TV: Which One Is Better For Gaming?

We've tested over 370 monitors since 2017 and over 500 TVs since 2013. If you want to learn more, you can also check out how we test monitors and how we test TVs. However, please note that we test each product category using different methods and benchmarks, so the scores for TVs and monitors aren't directly comparable.

Generally speaking, monitors are superior for PC gaming as they support high refresh rates and many have dedicated gaming features, including crosshairs and sniper modes. On the other hand, TVs are better choices if you want a big screen and need something that you'll also use for watching content, such as movies or shows, as they have superior processing capabilities.

البته اینم اضافه کنم مدل و کاربری مانیتور بسیار مهمه و هر مانیتوری برتری نداره
موضوع بحث ما فقط گیمینگ هست داخل این تاپیک
بحث اصلی مقایسه تی وی با مانیتوره، چکیده بحث هم میشه اینکه به صرف مانیتور یا تی وی نمیشه راجع به کیفیت تصویر نظر داد
15 سال پیش تفاوت بین مانیتور و تی وی زیاد بود اما الان عملا دیگه تفاوت بنیادی نیست و مرز مشخصی هم بین مانیتور و تی وی وجود نداره
ام اس آی و ایسوس جفتشون "مانیتور" سایز 42 و 48 اینچ زدن، تی وی هم این سایز زیاد داریم! تفاوت اصلی ـشون چیه؟! پنل
چیزایی مثل رفرش ریت و اینپوت لگ که کاملا کمی هست و واضحه مانیتور 144 هرتز توی حرکت خیلی تاری کمتری نسبت به یک مانیتور 60 هرتز داره
اما توی چیزایی مثل دقت رنگ و وایت بالانس نمیشه به چشم اکتفا کرد و نظر داد

ولی اگر کسی بخاد تمام استانداردهای فضای رنگی (DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec.2020) رو با سطح پوشش بالا داشته باشه، تنها راهش رفتن سمت مانیتوره.
خب عزیز اینا موردیه دیگه، شما توی وب گردی و کارای روزمره و فیلمای SDR و ... فقط با همون sRGB سروکار داری
برای فیلما و بازیای HDR هم با rec.2020 سر و کار داری که در حال حاضر هیچ پنلی هم 100 درصد پوشش نمیده، اتفاقا TV های رده بالا توی این فضای رنگی خیلی جلوترن
Adobe RGB این وسط فرق اساسیه که گفتم اونم به درد کسایی که با پرینت رنگی سر و کار دارن میخوره و الا صرف اینکه شما کار طراحی کنی قرار نیست ازین فضای رنگی استفاده کنی

شما طوری میگی انگار چون یک پنل یه فضای رنگی رو خوب پوشش میده اثرشو روی فضاهای رنگی دیگه هم میذاره در صورتی که ربطی بهم ندارن
بعدم صرف مانیتور قرار نیست به صورت پیش فرض تمام این فضاهای رنگی رو عالی پوشش بده
این همه توضیح دادیم اینو بگیم دیگه :D موردی پنل با پنل فرق داره

آخرین ویرایش:
شما طوری میگی انگار چون یک پنل یه فضای رنگی رو خوب پوشش میده اثرشو روی فضاهای رنگی دیگه هم میذاره در صورتی که ربطی بهم ندارن
آخه چرا میگی ربط ندارن خب؟؟ حالا Rec.2020 کمتر ولی بقیشون در تمام فضاهای رنگی تاثیر گذارن و با چشم عادی هم میشه تفاوتشون رو به راحتی تشخیص داد.
مخصوصن اگر دوتا پنل متفاوت کنار همدیگه باشن.
وب گردی رو مثال زدی. شما از کجا میدونی که طراح صفحه وب از چه پالت رنگی استفاده کرده؟ اتفاقن مثالی زدی که نقضش خیلی راحته. اساسن یکی از مشکلات طراح ها همین استفاده درست از پالت های رنگیه. چون تو خیلی از پنل ها که پوشش رنگی ضعیفی دارن، یه سری رنگها درست نمایش داده نمیشه و این میتونه کار طرف رو خراب کنه.

این استانداردهای طیف رنگی در همه جا کارایی دارن و بازهم تاکید میکنم که با چشم غیر مسلح هم میشه تفاوتشون رو متوجه شد. مگر اینکه کسی کوررنگی داشته باشه...

آخه چرا میگی ربط ندارن خب؟؟ حالا Rec.2020 کمتر ولی بقیشون در تمام فضاهای رنگی تاثیر گذارن و با چشم عادی هم میشه تفاوتشون رو به راحتی تشخیص داد.
مخصوصن اگر دوتا پنل متفاوت کنار همدیگه باشن.
این فضاهای رنگی وایت پوینت ـشون با هم تفاوت داره، بعضی هاشون محدوده بیشتری از رنگ قرمزو در بر میگیرن بعضی هاشون سبز، همینم هست که توی بررسی ها عملکرد نمایشگرو توی این فضایهای رنگی جدا جدا بررسی میکنن و الا واید ترین ـشو میگرفتن تکلیف بقیه هم روشن میشد
وب گردی رو مثال زدی. شما از کجا میدونی که طراح صفحه وب از چه پالت رنگی استفاده کرده؟ اتفاقن مثالی زدی که نقضش خیلی راحته. اساسن یکی از مشکلات طراح ها همین استفاده درست از پالت های رنگیه. چون تو خیلی از پنل ها که پوشش رنگی ضعیفی دارن، یه سری رنگها درست نمایش داده نمیشه و این میتونه کار طرف رو خراب کنه.
والا وب اکثرا عکسا و فیلما sRGB هستن استانداردیه که یک عمر بوده یک شبه تغییرش نمیدن
شما خودت سرچ بزن تایید میکنن تقریبا تمام محتوای وب sRGB هست مگر موارد خاص
محیط ویندوزم که کلا همینه، میذاری HDR یک چیز مسخره ای میشه
این استانداردهای طیف رنگی در همه جا کارایی دارن و بازهم تاکید میکنم که با چشم غیر مسلح هم میشه تفاوتشون رو متوجه شد. مگر اینکه کسی کوررنگی داشته باشه...
بازم میگم شما بهترین مانیتور دنیام داشته باشه وقتی باهاش فیلم و گیم SDR میزنی و وب گردی میکنی توی این فضای رنگی تفاوتی با یک نمایشگر دیگه که توی فضاهای رنگی دیگه افتضاحه ولی sRGB رو دقیق و درست نشون میده نداره، (بحث کنتراست و اینا جدا) بله توی فضای رنگ های دیگه تفاوت داره
اگه خواستی بیا در عمل مقایسه کنیم با چشم خودت ببین :))

• Like
Reactions: m.a.t
حالا بحثش هست منم تجربه خودم رو بگم
من در حال حاضر از مانیتور استفاده میکنم و مانیتورم Samsung g60sd هست.
یه تلویزیون Lg c4 42 هم دارم.
وقتی با مانیتور بازی میکنم به جرات میگم که جزییات خیلی بیشتری میبینم و با وجود اینکه نزدیک به مانیتور میشینم(فاصله حدود یه متری). اصلا کیفیت تصویر برام نمیاد پایین.
روی تلویزیون یه سری بازیا برام بهتره. بازایایی که حالت سینمایی دارن و تحرک زیادی توشون نمیبینی. مثلا اخیرا lumines arise میرم و با تلویزیون بهتره.

ولی ۸۰ درصد بازیای دیگه رو با مانیتور میرم و به نظرم تجربه خیلی بهتری هست.
یه نکته دیگه هم که بگم اینه که بازی کردن با تلویزیون چشمم رو چندین برابر خسته میکنه تا مانیتور. با مانیتور حتی اگه ساعت ها هم خیره بشم چشمم خسته نمیشه.

برای فیلم دیدن هم همیشه تلویزیون رو انتخاب میکنم. به نظرم واقعا کیفیت بهتری ارائه میده توی فیلم نسبت به مانیتور.

• Like
Reactions: jetalpha
اگه خواستی بیا در عمل مقایسه کنیم با چشم خودت ببین :))
من نه فقط تو بازیسنتر بلکه در همه جا مشابه این بحث هارو دیدم و خودمم بارها تجربه کردم. کسی که نخاد واقعیت رو قبول کنه رو هیچ جوره نمیشه بهش ثابت کرد که اشتباه میکنه.
الان بشینم تا صبح برات دلیل و مدرک و سند بیارم، مطمعن هستم هیچ تفاوتی در نظری که داری ایجاد نمیکنه. نظرت هم واقعن و صادقانه میگم. اشتباست.

ولی در مورد این جمله. فقط اینو بگم اگر یکبار تصویر مانیتور حرفه ای مثل مانیتورهای طراحی رو دیده بودی، اصلن این بحث شروع نمیشد )) حتی نیاز نیست کنار یک تلویزیون (های اند) قرار بدی تا تفاوتش رو متوجه بشی. انقدر که فاحشه.
حرفی ندارم دیگه.

• Like
Reactions: jetalpha and 8030v2
به نظرم این بحث خیلی نتیجه خاصی نداره چون هر کدوم مزیت و ویژگی های خودشون دارن :D

من شخصا تجربه کار کردن با مانیتور و تلویزیون روی PC و کنسول داشتم اونم با چند تا مدل مختلف

خلاصه تجربه من اینه که تلویزیون تصویر خوش رنگ و لعاب تری اصطلاحا میده و کلا تصاویر جذاب تره
به خاطر سایز بزرگ تر شدت نور بیشتری هم داره سر همین یه مقدار چشم درد هم داشت
روی فیلم و بازی تلویزیون تجربه خوبی میده ولی روی ویندوز واقعا اعصاب خورد کن میشه و عذاب بود برای من کار کردن (البته سایز تلویزیون من 65 اینچ بود و مجبور بودم اسکیل تصویر زیاد کنم و همین باعث میشد خیلی از نرم افزار ها با اون میزان اسکیل خوب کار نکنه (
از دور هم که خیلی نمیشه روی تلویزیون از محیط ویندوز استفاده کرد)

تا اینجا به غیر از سایز بزرگ و تصویر جذاب مزیت خاصی در مورد تلویزیون موقع استفاده از pc وجود نداشته از نظر من حداقل

در مورد مانیتور بگم که روی سایزی که من دارم استفاده میکنم یعنی 27 اینچ تسلط بیشتری روی گیم دارم و روی تلویزیون خیلی از بازیها مثل شوتر نمیشد روی کل صفحه متمرکز بود
موضوع بعدی رفرش ریت و تاخیر پایین مانیتور هست که سوای بحث رفرش ریت که جدیدا تلویزیون ها هم سرعتشون زیاد شده توی بحث تاخیر وضعیت مانیتور ها خیلی بهتره و تاخیر کمتری دارن
توی محیط ویندوز هم همه چیز با مانیتور های این سایزی هماهنگه و اصلا اذیت نمیکنه
اگه روی رزولیشن حساس باشید شاید 1080 یه مقدار براتون آزاردهنده باشه ولی 1440 اون حالت هم نداره
مانیتور 4k هم قیمتش چون خیلی بالا میره توی مقایسه نیاریم بهتره
در کل تصاویر روی مانیتور های ips/va/tn و امثال اینها که کوانتوم دات یا mini led و oled نیستن به نسبت تلویزیون یه مقدار بی حال و رنگ پریده به نظر میرسن

من شخصا خودم برای بازی های فایتینگ یا فوتبال ترجیح میدم روی tv بازی کنم ولی بازی های سرعتی مثل شوتر ها کاملا ترجیح میدم با مانیتور باشه

در کل جفتشون در زمینه خودشون عالی هستن و از نظر جذابیت رنگ مانیتور های جدید mini led خیلی تصویر جذاب تری دارن

پ ن : البته در اینکه مانیتور های مخصوص طراحی کیفیت تصویر خیلی بالایی دارن شکی نیست ولی من مقایسم بیشتر در مورد محصولات میان رده و غیر تخصصی بود
مثلا تلویزیون های رده بالا سونی بیشتر روی تجربه نزدیک به رفرنس تمرکز دارن و شاید هیچ جوره جذابیت تصویر برند هایی مثل سامسونگ نداشته باشه ولی اگه شخصی دنبال این باشه که تصویر نزدیک به رفرنس بگیره هیچ تلویزیونی به گرد پای سونی نمیرسه
ولی خب کاربر عادی دنبال ادیت فیلم سینمایی روی تلویزیون نیست که کیفیت رفرنس بخواد :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jetalpha
شما هم تصورت اینه که چون اسمش مانیتور طراحیه، اگر باهاش فیلم یا بازی کنید منفجر میشه ))
نه. با مانیتور طراحی میشه فیلم دید و بازی کرد و خیلی ها هم اینکار رو انجام میدن. و اصلن برای کیفیت تصویر میرن سمت این مانیتورها نه برای طراحی.

امسش مانیتور طراحی چون طیف گسترده تری از رنگها رو پوشش میده. و دقتش هم خیلی زیاده. کاری که هیچ تلویزیونی قادر به انجامش نیست.
همین srgb روهم تا چند سال پیش میگفتن فقط برای طراحیه. ولی الان چون بعضی از تلویزیون ها تونستن پوشش بدن، تبدیل شده به یک استاندارد عادی. و برای تلویزیون هم ازش استفاده میشه.
ولی اگر کسی بخاد تمام استانداردهای فضای رنگی (DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec.2020) رو با سطح پوشش بالا داشته باشه، (همشون هم با یک جفت چشم نرمال به راحتی قابل تشخصیند) تنها راهش رفتن سمت مانیتوره.

تلویزیون ها با هزارتا موتور تصویر هم در حال حاضر نمیتونن پوششی شبیه مانیتورها رو ارایه بدن. چون کاربریشون چیز دیگه ای هستش. چون مخاطب تلویزیون و مانیتور ، اساسن باهم تفاوت های عمده ای دارن.
دنیای هوش مصنوعی جدید جای عجیبی شده چون هر کسی با یکم سرچ زدن و تحقیق فکر می کنه تبدیل به استاد اون موضوع شده
شما هنوز فرق کاربری محصولات با هم نمی دونید یعنی از پایه اطلاعاتتون مشکل داره
متاسفانه این توهم دونستن بدجوری افت جامعه ما شده
حرف شما عین اینکه بیاد بگید با سیستم ورک استیشن مگه نمی شه گیم زد
The NVIDIA RTX 6000 PRO performs very well in games, generally outperforming the RTX 5090 by 5-15%
به فرض الان اینو یکی می بینه فاز دانایی می گیره اما نمی گه هدف از طراحی 6000 چی بوده اصلا کسی می دونه 10000 دلاره در مقابل 2000 دلار 5090
بله با RTX 6000 هم می شه گیم زد اما پنج برابره قیمتش

یا بیایم بگیم بوکشلف استدیویی از خانگی بهتره مقایسه شونم بکنیم
کی گفته اگه برای بازی یا فیلم رنگ ها دقیق نشون داده بشن لذت بخش تره؟
اکثرا تبدیل می شه به یک چیز بی رنگ و روح مایل به زردی ممکنه سلیقه یکسری باشه اما اکثرا نمی پسندن دقیقا مشابه صدای فلت با صدایی که بهش رنگ داده شده(COLORIZED SOUND)
اصلا فرق سیستم سرگرمی با طراحی به همینه اون باید دقیق باشه برای تولید محتوا اما سیستم سرگرمی اقراق امیز می شه

اون چیزیم که قیمتش می بینی کمه بین زمین و هوا هست یعنی هم گیمینگ هست(VRR داره) هم زده برای طراحی بازم جلوی تی وی ها هیچ برتری نداره اون 99 درصد که اکثرا هم دروغ می زنن توی همین نقدی که می ذارم برای تی وی 99.98 درصد تا 100 درصد کاور P3 داره عددی که با دستگاه تست شده و کاملا درسته
Samsung S95F OLED Review (QN55S95FAFXZA, QN65S95FAFXZA, QN77S95FAFXZA, QN83S95FAFXZA)

اینم هنوز خیلی ها نمی دونن که ساختار مانیتور با تی وی اکثرا یکسان هست فقط تی وی امکانات و اپشن های بیشتری داره بگذریم که سایز بزرگ ترم خیلی لذت بازی و یا فیلم بیشتر می کنه و با پول 27 مانیتور می شه 55 تی وی ش خرید

دنیای هوش مصنوعی جدید جای عجیبی شده چون هر کسی با یکم سرچ زدن و تحقیق فکر می کنه تبدیل به استاد اون موضوع شده
شما هنوز فرق کاربری محصولات با هم نمی دونید یعنی از پایه اطلاعاتتون مشکل داره
متاسفانه این توهم دونستن بدجوری افت جامعه ما شده
حرف شما عین اینکه بیاد بگید با سیستم ورک استیشن مگه نمی شه گیم زد
The NVIDIA RTX 6000 PRO performs very well in games, generally outperforming the RTX 5090 by 5-15%
به فرض الان اینو یکی می بینه فاز دانایی می گیره اما نمی گه هدف از طراحی 6000 چی بوده اصلا کسی می دونه 10000 دلاره در مقابل 2000 دلار 5090
بله با RTX 6000 هم می شه گیم زد اما پنج برابره قیمتش

یا بیایم بگیم بوکشلف استدیویی از خانگی بهتره مقایسه شونم بکنیم
کی گفته اگه برای بازی یا فیلم رنگ ها دقیق نشون داده بشن لذت بخش تره؟
اکثرا تبدیل می شه به یک چیز بی رنگ و روح مایل به زردی ممکنه سلیقه یکسری باشه اما اکثرا نمی پسندن دقیقا مشابه صدای فلت با صدایی که بهش رنگ داده شده(COLORIZED SOUND)
اصلا فرق سیستم سرگرمی با طراحی به همینه اون باید دقیق باشه برای تولید محتوا اما سیستم سرگرمی اقراق امیز می شه

اون چیزیم که قیمتش می بینی کمه بین زمین و هوا هست یعنی هم گیمینگ هست(VRR داره) هم زده برای طراحی بازم جلوی تی وی ها هیچ برتری نداره اون 99 درصد که اکثرا هم دروغ می زنن توی همین نقدی که می ذارم برای تی وی 99.98 درصد تا 100 درصد کاور P3 داره عددی که با دستگاه تست شده و کاملا درسته
Samsung S95F OLED Review (QN55S95FAFXZA, QN65S95FAFXZA, QN77S95FAFXZA, QN83S95FAFXZA)

اینم هنوز خیلی ها نمی دونن که ساختار مانیتور با تی وی اکثرا یکسان هست فقط تی وی امکانات و اپشن های بیشتری داره بگذریم که سایز بزرگ ترم خیلی لذت بازی و یا فیلم بیشتر می کنه و با پول 27 مانیتور می شه 55 تی وی ش خرید
اینا که اطلاعات بیسیک هستش و نیازی به استفاده از هوش مصنوعی نداره ولی کاش حداقل تو از هوش مصنوعی استفاده میکردی که انقدر مثال ها و مقایسه های بیربط و چرت رو انجام نمیدادی تا زورکی بخای حرف اشتباهی که اول زدی رو توجیه کنی.

من قصد ورود به بحث ندارم.
مانیتور هست چون برای هدف خاصی طراحی میشه، مانیتور طراحی بدرد گیم نمی‌خوره. تاپ‌هاش هم 60Hz هستن. مانیتور گیمینگ‌ خوب هم بدرد PC-Gamer ها می‌خورن که کارت گرافیک خوبی دارن.
TV ها هم برای گیمینگ با کنسول و فیلم و غیره.

گیم زدن با مانیتور طراحی که جوکه. کنسول رو هم با مانیتور بازی کنی به نظر من‌چیزی جز آزار شخصی نیست. PC گیمرها FPS و یسری سبک‌های مورد علاقه‌شون رو با کیبرد و موس و مانیتور میزنن و لذت میبرن.

مگر اینکه فرد مجبور باشه و TV نداشته باشه، بخواد با یه نمایشگر جفتش رو پیش ببره، اونجا مجبور میشه بره سمت مانیتور گیمینگ.

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or