جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چرا جو می دی توی ایران با گارانتی اصلیش 480 تومنه کلا 1000 دلار گرون تر از نسخه اصلیشه
خیلی به نکته خوبی اشاره کردین، من اول که دیدم فکر کردم که چه چیز گرونی باید باشه!
5080 رو هفته اول 1959$ برای نسخه TUF OC قیمت داشته. الان 1849$ که هفتاد دلار هم تخفیف خورده بازم (دلار کانادا). این مدل 5080 همچین هم گرونتر نیست به نظر!
عملا قیمت پایه لانچ مدل Astral رو گرفته (شایدم ارزانتر)، و خود Astral عادی کاهش قیمت داشته.

1762831739660.png 1762831742372.png

میتونه بدون dlss و کوفت و زهرمار red dead2 , cyber punk رو 4kultra فریم 120 ثابت بده؟ اگه اره یکی بزار برای من کنار ولی فعععک نکنم :-"

با این تفاسیر پس شما سریع دست به کار شو چون 5090 دقیقا همون چیزی که می‌خواهی هست.

1762831729327.png

با DLSS هم که به مراتب بالاتره.
با احترام، آمدی نمک بریزی کم ریختی، نگرفت.

• Like
Reactions: Persia Tech
با این تفاسیر پس شما سریع دست به کار شو چون 5090 دقیقا همون چیزی که می‌خواهی هست.

View attachment 400037

با DLSS هم که به مراتب بالاتره.
با احترام، آمدی نمک بریزی کم ریختی، نگرفت.

آقا به والله دیگه به سنی رسیدم اینقدر خوردم سر این مسئله که بفهمم تو چیزی که هیچ سررشته ای ندارم نیام به قول شما نمک بریزیم که مایه آبروریزی خودم میشه. من یک کاربر عادی ام سیستم گولاخی هم ندارم 4060 ti 16gb سی پی یو هم نوشتم تو پروفم. دارم به چشم خودم میبینم تو بازیا این dlss رو که خاموش میکنم محیط بازی زیباتر میشه ولی فریم گاها نصف میشه! گفتم این کارت جدیدا چیه ملت پاشون پول میدن ما هم قرضی وامی فروش گرافیک خودم بزنیم تو کار نسل جدید. اتفاقا قبل دادن پست گفتم حالا شاید تقصیر از cpu ما باشه بریم ببینم ملت تو یوتوب که دیگه با سیستم تا دندون مسلح تست میگیرن چطوریاس این 5090. فقط هم همین دو تا بازی که دیگه قدیمی محسوب میشن رو هر کدوم نزدیکای ده تا ویدیو دیدم. دیدم نه تو این نسل هم خبری از 120 فریم ثابت 4kultra بدون fg نیست! یه طورایی از رو خشم نوشتم نه نمک ریختن.. همین بنچمارکی هم که شما گذاشتی 120 نیست یا چشمم اشتباه میبینه؟ این بنچمارک ها تا چه مقدار قابل اعتمادن؟ به هر حال هیچ ادعایی ندارم واقعا هم اگه نکته خاصی هست که باید مثلا تو تنظیمات بازی رعایت بشه خوشحال میشم از شما و دوستان یاد بگیرم

یه چیزی در مورد بازی کردن رو 4k بگم
خیلیها فکر میکنن جزییات بازی ربط مستقیم به رزولوشن بالاتر داره
خودم هم باورم همین بود تا یک ماه پیش
تا اینکه رفتم یه مانیتور گیمینگ منحنی rog 32 اینچ گرفتم که رزولوشن نهایت تا 2k ساپورت میکنه
تا قبل از این جریانات من همیشه عادت داشتم لم بدم با تلویزیون ۴k بازی کنم
تلویزیون هم کیفیت تصویرش جز خوبهای بازار هست
خلاصه بعد از وصل کردن مانیتور با display port و روشن کردن کامپیوتر متوجه تفاوت کیفیت تصویر کاملا می شین
چند تا بازی از جمله dead space remake اجرا کردم متوجه شدم روی همون رزولوشن 2k و رفرش ریت بالا تفاوتها چقدر زیاده با تلویزیون
از عمق رنگ گرفته تا دقت رنگ و جزییات ریز تصویر و بلور نشدن تصویر بخاطر هرتز بالا و غیره
کلا لذت بازی کردن دو چندان میشه و جزییاتی رو می بینیدکه روی تلویزیون خیلی مات یا قابل دید نبودن بعلاوه بخاطر 2k بودن رندر فریم بالاتری از کارت گرافیک می گیریم و نیازی به روشن کردن dlss و fsr هم نیست برای من که rtx3090 دارم

کلا از زمانی که مانیتور گیم گرفتم دیگه چه برای تماشای فیلم و چه بازی سمت تلویزیون نرفتم.

تا اینکه رفتم یه مانیتور گیمینگ منحنی rog 32 اینچ گرفتم که رزولوشن نهایت تا 2k ساپورت میکنه
خلاصه بعد از وصل کردن مانیتور با display port و روشن کردن کامپیوتر متوجه تفاوت کیفیت تصویر کاملا می شین
چند تا بازی از جمله dead space remake اجرا کردم متوجه شدم روی همون رزولوشن 2k و رفرش ریت بالا تفاوتها چقدر زیاده با تلویزیون
از عمق رنگ گرفته تا دقت رنگ و جزییات ریز تصویر و بلور نشدن تصویر بخاطر هرتز بالا و غیره
کلا لذت بازی کردن دو چندان میشه و جزییاتی رو می بینیدکه روی تلویزیون خیلی مات یا قابل دید نبودن بعلاوه بخاطر 2k بودن رندر فریم بالاتری از کارت گرافیک می گیریم و نیازی به روشن کردن dlss و fsr هم نیست برای من که rtx3090 دارم

کلا از زمانی که مانیتور گیم گرفتم دیگه چه برای تماشای فیلم و چه بازی سمت تلویزیون نرفتم.

+ با dldsr میشه تجربه 4k هم داشت ترکیبش با dlss هم که عالیه من از وقتی مانیتور دارم به هیچ عنوان سمت tv نمیرم

اتفاقا تی وی خوب چون موتور پردازش تصویر به شدت قوی داره اگه درست کالیبره بشه و تنظیم هیچ مانیتوری بهش نمی رسه
مگه تی وی 65 بخری از فاصله 1 1.5 متری بهش نگاه کنی پیکسل هاش مشخص بشه
یک تی وی اولد 48 یا 55 اینچ سری سی یا جی الجی بخرید تفاوت را احساس کنید
مزیت اصلی تی وی علاوه بر همه چی تموم بودنش قدرت اپ اسکیلش هست که عملا 2K در حد 4K می کنه اگه درست تنظیم بشه یعنی خود من به سختی فرقشون می فهمم و بعضی بازی ها هم 2K می رم که فریم 120 بگیرم
1080P بسته به نوع تی وی از خیلی خوب تا کاملا قابل قبول می تونه نشون بده
حال انکه مانیتور زیر نیتیو بذاری همه چیز فاجعه می شه
با تی وی حتی می شه کنسولای قدیمی هم بازی کرد من 360 با PS3 هم بهش وصل کردم کاملا قابل بازیه روی تی وی

بهترین اپ اسکیل تصویرم سونی داره اما سامسونگ با الجی هم کارشون خوب انجام می دن
مانیتور ماله کسیه که نمی تونه فاصله 2 3 متری بگیره بالای 120 هرتزه هم هیچ تاثیری در لذت بازی نداره مگه فقط برای انلاین رقابتی اینپوت لگ کمی کمترش بکنه
مانیتور چون فروشش خیلی کمتره به نسبت مدل به مدل برای همین مشابه همون تی وی ش بخواید بخرید قیمتش خیلی بالاتره صد البته تنظیم درست تی وی دانش خودش می خواید حداقل 15 16 ساعتم بدون دستگاه باید باهاش بازی کرد تا به یک تنظیم درست رسید

اتفاقا تی وی خوب چون موتور پردازش تصویر به شدت قوی داره اگه درست کالیبره بشه و تنظیم هیچ مانیتوری بهش نمی رسه
مگه تی وی 65 بخری از فاصله 1 1.5 متری بهش نگاه کنی پیکسل هاش مشخص بشه
یک تی وی اولد 48 یا 55 اینچ سری سی یا جی الجی بخرید تفاوت را احساس کنید
مزیت اصلی تی وی علاوه بر همه چی تموم بودنش قدرت اپ اسکیلش هست که عملا 2K در حد 4K می کنه اگه درست تنظیم بشه یعنی خود من به سختی فرقشون می فهمم و بعضی بازی ها هم 2K می رم که فریم 120 بگیرم
1080P بسته به نوع تی وی از خیلی خوب تا کاملا قابل قبول می تونه نشون بده
حال انکه مانیتور زیر نیتیو بذاری همه چیز فاجعه می شه
با تی وی حتی می شه کنسولای قدیمی هم بازی کرد من 360 با PS3 هم بهش وصل کردم کاملا قابل بازیه روی تی وی

بهترین اپ اسکیل تصویرم سونی داره اما سامسونگ با الجی هم کارشون خوب انجام می دن
مانیتور ماله کسیه که نمی تونه فاصله 2 3 متری بگیره بالای 120 هرتزه هم هیچ تاثیری در لذت بازی نداره مگه فقط برای انلاین رقابتی اینپوت لگ کمی کمترش بکنه
مانیتور چون فروشش خیلی کمتره به نسبت مدل به مدل برای همین مشابه همون تی وی ش بخواید بخرید قیمتش خیلی بالاتره صد البته تنظیم درست تی وی دانش خودش می خواید حداقل 15 16 ساعتم بدون دستگاه باید باهاش بازی کرد تا به یک تنظیم درست رسید

موتور پردازش تصویر که چیزی جز مارکتینگ نیست.
شما قطعن تصویر مانیتورهای مخصوص گرافیک رو از نزدیک ندیدی که میگی هیچ مانیتوری به tv نمیرسه.
الان باید برای یک مانیتور 32 اینچ pa اسوس حدودن 1600 دلار پول داد.

شما قطعن تصویر مانیتورهای مخصوص گرافیک رو از نزدیک ندیدی که میگی هیچ مانیتوری به tv نمیرسه.
این مدل های Pro Art که به درد طراحی گرافیک میخوره به کار یوزر کژوال یا گیمر نمیخوره. یه تایمی میخواستم 2K 27inch شو بخرم و جالب بود که روی مانیتور خط کش داشت! از اون باحال تر کالیبره سازی مخصوص برای برنامه های ادوبی بود.

دوستانی که میگن مانیتور بهتر از تی وی هست لطف کنین مدل تی وی و مانیتور رو اعلام بفرمایین
بنده از سال 2015 هیچ مانیتوری رو نتونستم تحمل کنم
از فاصله 1 متری هم جلوی تی وی میشینم
NanoCell - تلویزیون 55 اینچ 4K | ال جی ایران

ROG Strix XG32WCS | 27 to 31.5 Inches | Gaming Monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Global

• Like
Reactions: jetalpha
خوب شما فرق مانیتور گیمینگ با طراحی هنوز نمی دونید
بعدشم توی اولد به جز اولد گوشی ها تفاوت محسوس کیفیت تصویری دیگه وجود نداره به خاطر ماهیت اولد که نقصی توش نیست چون دیگه بحث بکلایت مطرح نیست با این حال فاکتورهای حداکثر نیت کنترل براتنس در شرایط مختلف پوشش صفحه نمایش با حجم رنگ ها می شه با چنتا چیز دیگه می شه فرق بینشون
ابدا هم مارکتینگ نیست دیگه من خودم سلطان ترول کمپانی ها با محصولاتشون هستم اما ابدا این قضیه مارکتینگ نیست
به شدت هم منوهاشون روی کیفیت تصویر مخصوصا اونایی که نیتیو نیستن تاثیر می ذاره به شرطی که کار باهاش بلد باشید صد البته مدل های میان رده با پایین رده خیلی محدودیت های بیشتری دارن یا حتی ممکنه توی حالت گیم مد گند بزنن به کیفیت تصویر چون پردازنده ی خیلی ضعیف تری داره
در کل چون تی وی مدل به مدل خیلی بیشتر از مانیتور می فروشه و تعداد تولید هر مدل خیلی بیشتره قیمت مصرف کننده خیلی بهتری داره علت گرونی مانیتور اینه نه چون بهتره

• Love
Reactions: Optimus Prime
بعدشم توی اولد به جز اولد گوشی ها تفاوت محسوس کیفیت تصویری دیگه وجود نداره به خاطر ماهیت اولد که نقصی توش نیست چون دیگه بحث بکلایت مطرح نیست با این حال فاکتورهای حداکثر نیت کنترل براتنس در شرایط مختلف پوشش صفحه نمایش با حجم رنگ ها می شه با چنتا چیز دیگه می شه فرق بینشون
ابدا هم مارکتینگ نیست دیگه من خودم سلطان ترول کمپانی ها با محصولاتشون هستم اما ابدا این قضیه مارکتینگ نیست
به شدت هم منوهاشون روی کیفیت تصویر مخصوصا اونایی که نیتیو نیستن تاثیر می ذاره به شرطی که کار باهاش بلد باشید صد البته مدل های میان رده با پایین رده خیلی محدودیت های بیشتری دارن یا حتی ممکنه توی حالت گیم مد گند بزنن به کیفیت تصویر چون پردازنده ی خیلی ضعیف تری داره
در کل چون تی وی مدل به مدل خیلی بیشتر از مانیتور می فروشه و تعداد تولید هر مدل خیلی بیشتره قیمت مصرف کننده خیلی بهتری داره علت گرونی مانیتور اینه نه چون بهتره
با احترام، اطلاعاتت در مورد نمایشگرها در حد کامنت های زومجیه.
حالا شاید اینجا کسی نفهمه ولی جای دیگه این حرفها رو نزن ))

با احترام، اطلاعاتت در مورد نمایشگرها در حد کامنت های زومجیه.
حالا شاید اینجا کسی نفهمه ولی جای دیگه این حرفها رو نزن ))
عجب وضعیه یعنی سر اینکه یکی بخواد هم گیم بزنه هم فیلم ببینه هم بین علما اختلافه که کدوم بهتره؟ آدمو هزار به شک میکنید

آخرین ویرایش:
عجب وضعیه یعنی سر اینکه یکی بخواد گیم بزنه فیلم ببینه هم بین علما اختلافه که کدوم بهتره؟ آدمو هزار به شک میکنید
اگر میخای فیلم هم ببینی، بهتره بری سمت tv
مونیتورها اکثرن آپسکیلر ندارن. و این میتونه در فیلم دیدن یه نکته منفی باشه.
مگر اینکه رزولوشن فیلم و مانیتور یکی باشه.

• Like
Reactions: rezaaanam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or