اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
میتونه بدون dlss و کوفت و زهرمار red dead2 , cyber punk رو 4kultra فریم 120 ثابت بده؟ اگه اره یکی بزار برای من کنار ولی فعععک نکنم

چرا جو می دی توی ایران با گارانتی اصلیش 480 تومنه کلا 1000 دلار گرون تر از نسخه اصلیشه
خیلی به نکته خوبی اشاره کردین، من اول که دیدم فکر کردم که چه چیز گرونی باید باشه!چرا جو می دی توی ایران با گارانتی اصلیش 480 تومنه کلا 1000 دلار گرون تر از نسخه اصلیشه
میتونه بدون dlss و کوفت و زهرمار red dead2 , cyber punk رو 4kultra فریم 120 ثابت بده؟ اگه اره یکی بزار برای من کنار ولی فعععک نکنم![]()
با این تفاسیر پس شما سریع دست به کار شو چون 5090 دقیقا همون چیزی که میخواهی هست.
View attachment 400037
با DLSS هم که به مراتب بالاتره.
با احترام، آمدی نمک بریزی کم ریختی، نگرفت.
یه چیزی در مورد بازی کردن رو 4k بگم
خیلیها فکر میکنن جزییات بازی ربط مستقیم به رزولوشن بالاتر داره
خودم هم باورم همین بود تا یک ماه پیش
تا اینکه رفتم یه مانیتور گیمینگ منحنی rog 32 اینچ گرفتم که رزولوشن نهایت تا 2k ساپورت میکنه
تا قبل از این جریانات من همیشه عادت داشتم لم بدم با تلویزیون ۴k بازی کنم
تلویزیون هم کیفیت تصویرش جز خوبهای بازار هست
خلاصه بعد از وصل کردن مانیتور با display port و روشن کردن کامپیوتر متوجه تفاوت کیفیت تصویر کاملا می شین
چند تا بازی از جمله dead space remake اجرا کردم متوجه شدم روی همون رزولوشن 2k و رفرش ریت بالا تفاوتها چقدر زیاده با تلویزیون
از عمق رنگ گرفته تا دقت رنگ و جزییات ریز تصویر و بلور نشدن تصویر بخاطر هرتز بالا و غیره
کلا لذت بازی کردن دو چندان میشه و جزییاتی رو می بینیدکه روی تلویزیون خیلی مات یا قابل دید نبودن بعلاوه بخاطر 2k بودن رندر فریم بالاتری از کارت گرافیک می گیریم و نیازی به روشن کردن dlss و fsr هم نیست برای من که rtx3090 دارم
کلا از زمانی که مانیتور گیم گرفتم دیگه چه برای تماشای فیلم و چه بازی سمت تلویزیون نرفتم.
اتفاقا تی وی خوب چون موتور پردازش تصویر به شدت قوی داره اگه درست کالیبره بشه و تنظیم هیچ مانیتوری بهش نمی رسهیه چیزی در مورد بازی کردن رو 4k بگم
خیلیها فکر میکنن جزییات بازی ربط مستقیم به رزولوشن بالاتر داره
خودم هم باورم همین بود تا یک ماه پیش
تا اینکه رفتم یه مانیتور گیمینگ منحنی rog 32 اینچ گرفتم که رزولوشن نهایت تا 2k ساپورت میکنه
تا قبل از این جریانات من همیشه عادت داشتم لم بدم با تلویزیون ۴k بازی کنم
تلویزیون هم کیفیت تصویرش جز خوبهای بازار هست
خلاصه بعد از وصل کردن مانیتور با display port و روشن کردن کامپیوتر متوجه تفاوت کیفیت تصویر کاملا می شین
چند تا بازی از جمله dead space remake اجرا کردم متوجه شدم روی همون رزولوشن 2k و رفرش ریت بالا تفاوتها چقدر زیاده با تلویزیون
از عمق رنگ گرفته تا دقت رنگ و جزییات ریز تصویر و بلور نشدن تصویر بخاطر هرتز بالا و غیره
کلا لذت بازی کردن دو چندان میشه و جزییاتی رو می بینیدکه روی تلویزیون خیلی مات یا قابل دید نبودن بعلاوه بخاطر 2k بودن رندر فریم بالاتری از کارت گرافیک می گیریم و نیازی به روشن کردن dlss و fsr هم نیست برای من که rtx3090 دارم
کلا از زمانی که مانیتور گیم گرفتم دیگه چه برای تماشای فیلم و چه بازی سمت تلویزیون نرفتم.
اتفاقا تی وی خوب چون موتور پردازش تصویر به شدت قوی داره اگه درست کالیبره بشه و تنظیم هیچ مانیتوری بهش نمی رسه
مگه تی وی 65 بخری از فاصله 1 1.5 متری بهش نگاه کنی پیکسل هاش مشخص بشه
یک تی وی اولد 48 یا 55 اینچ سری سی یا جی الجی بخرید تفاوت را احساس کنید
مزیت اصلی تی وی علاوه بر همه چی تموم بودنش قدرت اپ اسکیلش هست که عملا 2K در حد 4K می کنه اگه درست تنظیم بشه یعنی خود من به سختی فرقشون می فهمم و بعضی بازی ها هم 2K می رم که فریم 120 بگیرم
1080P بسته به نوع تی وی از خیلی خوب تا کاملا قابل قبول می تونه نشون بده
حال انکه مانیتور زیر نیتیو بذاری همه چیز فاجعه می شه
با تی وی حتی می شه کنسولای قدیمی هم بازی کرد من 360 با PS3 هم بهش وصل کردم کاملا قابل بازیه روی تی وی
بهترین اپ اسکیل تصویرم سونی داره اما سامسونگ با الجی هم کارشون خوب انجام می دن
مانیتور ماله کسیه که نمی تونه فاصله 2 3 متری بگیره بالای 120 هرتزه هم هیچ تاثیری در لذت بازی نداره مگه فقط برای انلاین رقابتی اینپوت لگ کمی کمترش بکنه
مانیتور چون فروشش خیلی کمتره به نسبت مدل به مدل برای همین مشابه همون تی وی ش بخواید بخرید قیمتش خیلی بالاتره صد البته تنظیم درست تی وی دانش خودش می خواید حداقل 15 16 ساعتم بدون دستگاه باید باهاش بازی کرد تا به یک تنظیم درست رسید
این مدل های Pro Art که به درد طراحی گرافیک میخوره به کار یوزر کژوال یا گیمر نمیخوره. یه تایمی میخواستم 2K 27inch شو بخرم و جالب بود که روی مانیتور خط کش داشت! از اون باحال تر کالیبره سازی مخصوص برای برنامه های ادوبی بود.موتور پردازش تصویر که چیزی جز مارکتینگ نیست.
شما قطعن تصویر مانیتورهای مخصوص گرافیک رو از نزدیک ندیدی که میگی هیچ مانیتوری به tv نمیرسه.
الان باید برای یک مانیتور 32 اینچ pa اسوس حدودن 1600 دلار پول داد.
NanoCell - تلویزیون 55 اینچ 4K | ال جی ایراندوستانی که میگن مانیتور بهتر از تی وی هست لطف کنین مدل تی وی و مانیتور رو اعلام بفرمایین
بنده از سال 2015 هیچ مانیتوری رو نتونستم تحمل کنم
از فاصله 1 متری هم جلوی تی وی میشینم
خوب شما فرق مانیتور گیمینگ با طراحی هنوز نمی دونیدموتور پردازش تصویر که چیزی جز مارکتینگ نیست.
شما قطعن تصویر مانیتورهای مخصوص گرافیک رو از نزدیک ندیدی که میگی هیچ مانیتوری به tv نمیرسه.
الان باید برای یک مانیتور 32 اینچ pa اسوس حدودن 1600 دلار پول داد.
با احترام، اطلاعاتت در مورد نمایشگرها در حد کامنت های زومجیه.خوب شما فرق مانیتور گیمینگ با طراحی هنوز نمی دونید
بعدشم توی اولد به جز اولد گوشی ها تفاوت محسوس کیفیت تصویری دیگه وجود نداره به خاطر ماهیت اولد که نقصی توش نیست چون دیگه بحث بکلایت مطرح نیست با این حال فاکتورهای حداکثر نیت کنترل براتنس در شرایط مختلف پوشش صفحه نمایش با حجم رنگ ها می شه با چنتا چیز دیگه می شه فرق بینشون
ابدا هم مارکتینگ نیست دیگه من خودم سلطان ترول کمپانی ها با محصولاتشون هستم اما ابدا این قضیه مارکتینگ نیست
به شدت هم منوهاشون روی کیفیت تصویر مخصوصا اونایی که نیتیو نیستن تاثیر می ذاره به شرطی که کار باهاش بلد باشید صد البته مدل های میان رده با پایین رده خیلی محدودیت های بیشتری دارن یا حتی ممکنه توی حالت گیم مد گند بزنن به کیفیت تصویر چون پردازنده ی خیلی ضعیف تری داره
در کل چون تی وی مدل به مدل خیلی بیشتر از مانیتور می فروشه و تعداد تولید هر مدل خیلی بیشتره قیمت مصرف کننده خیلی بهتری داره علت گرونی مانیتور اینه نه چون بهتره
خوب شما فرق مانیتور گیمینگ با طراحی هنوز نمی دونید
بعدشم توی اولد به جز اولد گوشی ها تفاوت محسوس کیفیت تصویری دیگه وجود نداره به خاطر ماهیت اولد که نقصی توش نیست چون دیگه بحث بکلایت مطرح نیست با این حال فاکتورهای حداکثر نیت کنترل براتنس در شرایط مختلف پوشش صفحه نمایش با حجم رنگ ها می شه با چنتا چیز دیگه می شه فرق بینشون
ابدا هم مارکتینگ نیست دیگه من خودم سلطان ترول کمپانی ها با محصولاتشون هستم اما ابدا این قضیه مارکتینگ نیست
به شدت هم منوهاشون روی کیفیت تصویر مخصوصا اونایی که نیتیو نیستن تاثیر می ذاره به شرطی که کار باهاش بلد باشید صد البته مدل های میان رده با پایین رده خیلی محدودیت های بیشتری دارن یا حتی ممکنه توی حالت گیم مد گند بزنن به کیفیت تصویر چون پردازنده ی خیلی ضعیف تری داره
در کل چون تی وی مدل به مدل خیلی بیشتر از مانیتور می فروشه و تعداد تولید هر مدل خیلی بیشتره قیمت مصرف کننده خیلی بهتری داره علت گرونی مانیتور اینه نه چون بهتره
عجب وضعیه یعنی سر اینکه یکی بخواد هم گیم بزنه هم فیلم ببینه هم بین علما اختلافه که کدوم بهتره؟ آدمو هزار به شک میکنیدبا احترام، اطلاعاتت در مورد نمایشگرها در حد کامنت های زومجیه.
حالا شاید اینجا کسی نفهمه ولی جای دیگه این حرفها رو نزن ))
اگر میخای فیلم هم ببینی، بهتره بری سمت tvعجب وضعیه یعنی سر اینکه یکی بخواد گیم بزنه فیلم ببینه هم بین علما اختلافه که کدوم بهتره؟ آدمو هزار به شک میکنید