جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

معرفی سری 5000 سوپر؟
مراسم گیمینگه مثل sop , direct :D
معرفی بازیهایی که از قابلیتهای rtx مثل ریتریسینگ و dlss استفاده میکنن به همراه قابلیتهای جدید geforce now و nvidia app
سطح 5080 geforce now معرفی کردند بدون افزایش قیمت و با قابلیت cqs که موجب تصویر شفافتر به همراه پشتیبانی از ساختار رنگ hdr10 ، yuv 4;4;4

1755614549666.png 1755614908674.png 1755615057315.png 1755615212893.png

همچنین ویژگی Smooth Motion که قبلا انحصاری سری 50 بود، هم اکنون برای سری 40 از طریق nvidia app در دسترسه

آخرین ویرایش:
دوستان من درایور ۵۹۰.۲۶ رو دانلود کردم و smooth motion رو فعال کردم.
تو فورزا موتور اسپورت فریم از ۸۰ شد ۱۲۰. تو نینجا گایدن از ۸۵ شد ۱۵۰. باقی بازیها هم همینطور. فقط یه مشکلی تو بعضی بازیها مثل نینجا گایدن دارم و اونم اینکه بعد فعال کردن این قابلیت دکمه ها با تاخیر عمل میکنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان من درایور ۵۹۰.۲۶ رو دانلود کردم و smooth motion رو فعال کردم.
تو فورزا موتور اسپورت فریم از ۸۰ شد ۱۲۰. تو نینجا گایدن از ۸۵ شد ۱۵۰. باقی بازیها هم همینطور. فقط یه مشکلی تو بعضی بازیها مثل نینجا گایدن دارم و اونم اینکه بعد فعال کردن این قابلیت دکمه ها با تاخیر عمل میکنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
نسخه 581 که امروز اومده رو بگیر اون نسخه ازمایشی بود
ضمنا این قابلیت صرفا یک حالت امتیازی داره و قرار نیست همه جا یا روی همه ی بازی ها خوب اجرا بشه
یعنی یک چیزی هست که بسته به انجین بازی عملکردش فرق می کنه طبیعتا مشابه fg که انحصارا رو بازی سوار می شه ممکنه نشه
اما من تست کردم انچنان فرقیم با fg نداره کیلومترها از fluid motion amd بهتره
لامصب amd تنظیمات پنلش بگیر نگیر داره یا ممکنه گاهی بی دلیل عمل نکنه حتی روی برخی بازی ها من تستش کردم باعث کاهش فریم جای افزایش فریم شد یا کلی استاتر اضافه کرد اما انویدیا این شکلی نیست
کلا اگه به پنل انویدیا 9 از 10 بدم به amd من 4 از 10 می دم
شاید برخی مبتندیی ها از ظاهر جذاب amd بیشتر خوششون اما انویدیا به شدت کارایی بهتری داره

خداوند رحمتی بده به انودیا .برکت بده به سفره ات .2 تا اپدیت اخیر بسیار قوی داد که برگ هامو ریخت
رگنارگ با فریم جن و دی ال اس اس کوالیتی روی پریست های در رزولوشن 2k بدون هیچ اینپوت لگ بدون هیچ افت فریم 120 فریم دارم بازی میکنم
اولین باره که فریم جن بدون هیچ اینپوت لگ و تاخیر و دردسر دارم
من اصن از فریم جن متنفر بودم به خاطر همین قضیه ولی واقعا نسخه اخر فریم جن خوب شده
اصلا باور نمیکنم
هفته پیش مانیتور 2k خریدم و میدونستم نمیتونم رگنارگ رو اجرا کنم و روی کیفیت low با فریم جن 60 فریم ثابت نمی داد!
کمتر از یک هفته بعد دارم 120 فریم بازی میکنم
وحشتناکه
گوست اف توشیما هم تست گرفتم 120 فریم روان بدون هیچ لگ بدون هیچ استاتر 120 فریم با فریم جن و دی ال اس اس کوالیتی

• Like
Reactions: GPSY
برگاتون بریزه 2 تا اپدیت اخر ویندوز 11 هم SSD HDD تون مرخص می کنه
فایسون بیانیه داده برخی مدل هاش درگیر شدن
خلاصه ممکنه دیگه اس اس دی تون شناسایی نشه حتی کلا مرخص شه
لامصب اپدیت های اجباریش از 100 تا ویروس خطرناک تره

خداوند رحمتی بده به انودیا .برکت بده به سفره ات .2 تا اپدیت اخیر بسیار قوی داد که برگ هامو ریخت
رگنارگ با فریم جن و دی ال اس اس کوالیتی روی پریست های در رزولوشن 2k بدون هیچ اینپوت لگ بدون هیچ افت فریم 120 فریم دارم بازی میکنم
اولین باره که فریم جن بدون هیچ اینپوت لگ و تاخیر و دردسر دارم
من اصن از فریم جن متنفر بودم به خاطر همین قضیه ولی واقعا نسخه اخر فریم جن خوب شده
اصلا باور نمیکنم
هفته پیش مانیتور 2k خریدم و میدونستم نمیتونم رگنارگ رو اجرا کنم و روی کیفیت low با فریم جن 60 فریم ثابت نمی داد!
کمتر از یک هفته بعد دارم 120 فریم بازی میکنم
وحشتناکه
گوست اف توشیما هم تست گرفتم 120 فریم روان بدون هیچ لگ بدون هیچ استاتر 120 فریم با فریم جن و دی ال اس اس کوالیتی
کارت گرافیکت چیه؟

کارت گرافیکت چیه؟
4060

برگاتون بریزه 2 تا اپدیت اخر ویندوز 11 هم SSD HDD تون مرخص می کنه
فایسون بیانیه داده برخی مدل هاش درگیر شدن
خلاصه ممکنه دیگه اس اس دی تون شناسایی نشه حتی کلا مرخص شه
لامصب اپدیت های اجباریش از 100 تا ویروس خطرناک تره
ی خبر میخوندم میانگین حقوق کارکنان شرکت مایکروسافت 200 هزار دلار هست ( به جز غذای رایگان و سایر خدماتی که بهشون داده میشه)
ینی مفت ترین حقوق! یک ساله هر چی آپدیت میده سیستم رو نابود تر میکنه

چجوری به این فریم تو رگناروک رسیدی؟ با smooth motion؟
والا اپدیت قبل این که دیروزی حدودا چهار روز پیش اینا بود اونو اپدیت کردم با فریم جن و دی ال اس اس کوالیتی و پریست های ( به جز تسلیشن مدیوم) اونجا میشد 120 فریم ولی میومد 110 یا 100 فریم ثابت 120 نبود و وقتی میرسید به 100 و اینا افت فریم میکرد و استاتر میگرفت برا همین قفلش کرده بودم رو 72 فریم
این آپدیت دوم باعث شد وقتی 120 میاد رو 100 یا جابجا میشه تو این رنج دگ روون باشه و اصلا استاتر یا لگ نداشته باشه

• Like
Reactions: GPSY and u.s.a
لعنت به اول آخر مایکروسافت. گِل بگیرید بره بابا.

الان سه روزه دارم با وحشت سیستمو روشن میکنم. ای لعنت. مگه ویندوز مهمترین محصولتون نیست!؟ باید حتما نصف کاربراتون برن سمت لینوکس که آدم بشید. من اگه یه روزی سیستم دوم ببندم بدون شک Bazzite نصب میکنم.

• Like
Reactions: Persia Tech
لعنت به اول آخر مایکروسافت. گِل بگیرید بره بابا.

الان سه روزه دارم با وحشت سیستمو روشن میکنم. ای لعنت. مگه ویندوز مهمترین محصولتون نیست!؟ باید حتما نصف کاربراتون برن سمت لینوکس که آدم بشید. من اگه یه روزی سیستم دوم ببندم بدون شک Bazzite نصب میکنم.
خب مگه مجبورید اپدیت کنید :D من سالهاست همیشه اپدیت ویندوزم بستس و هر از گاهی برای اپدیتای مهم بازش میکنم یه برنامه هم هست اسمش یادم نیست مشابهشم باید زیاد باشه رو سیستمم هست هروفت بخوابم اپدیت کن یه لحظه ازونجا بازش میکنم بعدم میبندم ویندوز دیفندر و کلی ات اشغالای دیگه مایکرو هم با به کلیک قطع. وصل میکنه راحت. اگه کار خاصی نمیکنید دستی هر چند وقت اپدیت کنید منطقی تره معمولا اپدیتای ویندوز از ویروس هم خطرناکتره :D
برای لینوکس dual boot هم میتونی بکنی مواقع لازم سویچ کنی بینشون

اپدیت ها قابل ان اینستال شدن هستن اما در کل اپدت ببندید چند ماه ک بار بکنید البته شانس من بعد از چند ماه اپدیت همین فاجعه به پستم خورد که پاکش کردم
کلا اجبارش رو به ان اپدیت های مشکل دار نمی فهمم ک بار بلو می گیرن یک بار پرفورمنس پایین میاد ک سری اس اس دی
کلا ماکروسافت خیلی اشغال شده همه ی بخش هاش

ضمنا اولین کارت 9070 هم کابلش ذوب شد
این 16 پین باید مخترعش اعدام کرد

• Like
Reactions: AVerg
اپدیت ها قابل ان اینستال شدن هستن اما در کل اپدت ببندید چند ماه ک بار بکنید البته شانس من بعد از چند ماه اپدیت همین فاجعه به پستم خورد که پاکش کردم
کلا اجبارش رو به ان اپدیت های مشکل دار نمی فهمم ک بار بلو می گیرن یک بار پرفورمنس پایین میاد ک سری اس اس دی
کلا ماکروسافت خیلی اشغال شده همه ی بخش هاش

ضمنا اولین کارت 9070 هم کابلش ذوب شد
این 16 پین باید مخترعش اعدام کرد
من اپدیت KB5063878 رو انیستال کردم اپدیت خوده وینوز هم پاز کردم لازمه هنوز به این توصیه ها که فایل های حجیم جابجا نکنید و ... عمل کنم یا دیگه مشکلی نداره؟
-
سری 9000 فقط taichi و + nitro از این کابلا استفاده میکنن درسته؟ اینی که به مشکل خورده کدوم بوده؟

• Like
Reactions: Rize Mize
-
سری 9000 فقط taichi و + nitro از این کابلا استفاده میکنن درسته؟ اینی که به مشکل خورده کدوم بوده؟

یدونه 9070 تایچی به مشکل خورده که اونم تقصیر کاربر بوده و ربطی به طراحی نداشته

طرف پاور که وصل کرده بوده ضعیف تر از حداقل پاور مورد نیاز سیستم بوده و استاندارد های لازم هم نداشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or