جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

View attachment 386198

Asus ROG Astral GeForce RTX 5090 Real Gold Edition

• ۵ کیلوگرم طلای خالص
  • بدنه، قاب پشتی و سیستم خنک‌کننده از طلای ۲۴ عیار
  • وزن کلی کارت 7.2 کیلوگرم
  • 500 هزار دلار

View attachment 386199

View attachment 386201
videocardz
اینقدر کثیف کار کردن انگار سیمان مالیدن بهش :D
حتی یه تیکه ش زدگی هم داره

قابلیت SMOOTH MOTION برای سری 4000 به شکل ازمایشی عرضه شده حالا دیگه می شه فریم جنریشن برای هر بازی فعال کرد حتی قدیمی ترین بازی ها
این قابلیت برای سری 5000 قبلا عرضه شده
عملا با استفاده ازش همراه dlss g می تونید به نسخه 3x روی سری 4000 دستیابی پیدا کنید حدودا مشابه 3 ایکس 50 درصد به فریم نهایی اضافه می کنه

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
چرا کوجیما داره تبلیغ میکنه؟
آیا پای جنسن بهش قول داده شده؟

500 هزار دلار قیمتشه طبیعیه تبلیغشم کوجیما بکنه

مزرهای گرون فروشی ایننا جا به جا کردن البته 5 کیلوگرم طلا داره خود کارتم 7.2 کیلوگرمه

ایشون Tony Yu مدیر ایسوس چین هستن :D

1000061541.jpg

قابلیت SMOOTH MOTION برای سری 4000 به شکل ازمایشی عرضه شده حالا دیگه می شه فریم جنریشن برای هر بازی فعال کرد حتی قدیمی ترین بازی ها
این قابلیت برای سری 5000 قبلا عرضه شده
بله، روی درایور 590.26 فعال می‌شه. بعد از نصب، با NvidiaAPP می تونید روی تمام بازی ها فعالش کنید.
هنوز به صورت رسمی عرضه نشده. اگر می خواید زودتر تستش کنید، می‌تونید از اینجا دانلود کنید.

عملا با استفاده ازش همراه dlss g می تونید به نسخه 3x روی سری 4000 دستیابی پیدا کنید حدودا مشابه 3 ایکس 50 درصد به فریم نهایی اضافه می کنه
مشکل اینجاس با دی ال اس اس روشن کار نمیکنه نمیدونم چرا من تنها گیمی که برام کار کرد wow بود و فریمم واقعا دو برار شد قشنگ 2x شد از 200 شد 400 مثلا
ولی بقیه گیما مثل control که فریم جن هم نداره حتی کار نمیکنه چون دی ال اس اس روشنه

• Like
مشکل اینجاس با دی ال اس اس روشن کار نمیکنه نمیدونم چرا من تنها گیمی که برام کار کرد wow بود و فریمم واقعا دو برار شد قشنگ 2x شد از 200 شد 400 مثلا
ولی بقیه گیما مثل control که فریم جن هم نداره حتی کار نمیکنه چون دی ال اس اس روشنه
یحتمل چون بتا هست اینطوریه

من اینو بیشتر تست کردم رو یه سری گیما کار میکنه یه سری گیما نه چرا نمیدونم مثلا توی ویچر 3 با دی ال اس اس و فریم جن روشن اینم کار کردن فریمم رسید به 200 با ری تریس روشن و 4 کی کوالیتی خیلی خفن شده بود ولی مثلا توی SPIDER MAN 2 کار نمیده

انگار گیما وایت لیست و بلک لیست دارن
توی stalker 2 و cyberpunk هم کار کرد فریم فیکس 2 برابر میشه فریم 100 میشه 200

آخرین ویرایش:
من اینو بیشتر تست کردم رو یه سری گیما کار میکنه یه سری گیما نه چرا نمیدونم مثلا توی ویچر 3 با دی ال اس اس و فریم جن روشن اینم کار کردن فریمم رسید به 200 با ری تریس روشن و 4 کی کوالیتی خیلی خفن شده بود ولی مثلا توی SPIDER MAN 2 کار نمیده

انگار گیما وایت لیست و بلک لیست دارن
توی stalker 2 و cyberpunk هم کار کرد فریم فیکس 2 برابر میشه فریم 100 میشه 200
داداش فعلا مرحله دولوپر هست حتی بتای عمومی هم نیست ضمنا با برنامه nvidia ins فعالش کنی بهتره
یک سری تنظیمات خاص هم باعث می شه این قابلیت کار نکنه خودم برای استالکر dlss fg به کل از بازیم حذف شده بود بعدا فهمیدم یک گزینه مربوط به تاخیر فعال کرده بودم برای اون بوده اینجور چیزا هم مهمه

• Like
1752849574415.png
با این تنظیمات روی Red dead redemption 2 و فعال بودن Nvidia DLSS Ultra Quality در آپشن گرافیکی داخل بازی، تستش کردم. به راحتی فریم دو برابر شد!
اول تصور می‌کردم طبق گفته Nvidia وقتی Smooth Motion فعاله، نباید Nvidia DLSS Ultra Quality عمل کنه. گفتم لابد به شکل ظاهری در آپشن روشن به نظر میاد، اما تاثیری نداره...
اما وقتی DLSS رو خاموش کردم، همه چی تغییر کرد و رفت روی حالت پیشفرضِ بدون DLSS. در واقع Smooth Motion و DLSS داشتن با هم عمل می‌کردن!
الــبـــتــه...
اگر توجه کنید، در NvidiaAPP گزینه DLAA رو روشن کردم. شاید دلیل غیرفعال نشدنش این باشه که در واقع دارم از DLAA استفاده می‌کنم نه DLSS، نمی دونم.:-??
در مجموع، روی RR2 عــــالی جواب می‌ده.

• Like
Reactions: m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or