جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

1744032736468.png
دوستان شما هم این مشکل و باگ عجیب رو با NvidiaAPP دارید؟
ویPان مشکلی نداره و به راحتی لاگین می‌شم.
اما هر بار که آپدیت جدید میاد، بروزرسانی به یک درصدی که می‌رسه قفل می‌شه! کُل فرایند قفل می‌شه، حتی نمی‌تونم متوقف کنم دانلود رو!!! تنها راهش اینه از بیخ NvidiaAPP رو حذف کنم و مجدد نصب کنم! بعد از نصب مجدد، مشکل حل می‌شه و می‌تونی آخرین نسخه درایور رو دانلود و نصب کنی!!! :|
کَش‌های NvidiaAPP رو هم حذف کردم، اما تاثیری نداشت! :-?? کلا نمی‌تونم یک آپدیت جدید رو روی درایور قبلی با NvidiaAPP دانلود و نصب کنم! :-??
حــــالــــــم از برنامه های مرتبط با Nvidia بهم می‌خوره! یک مشت دَری‌وَری!

View attachment 374067
اما هر بار که آپدیت جدید میاد، بروزرسانی به یک درصدی که می‌رسه قفل می‌شه! کُل فرایند قفل می‌شه، حتی نمی‌تونم متوقف کنم دانلود رو!!! تنها راهش اینه از بیخ NvidiaAPP رو حذف کنم و مجدد نصب کنم! بعد از نصب مجدد، مشکل حل می‌شه و می‌تونی آخرین نسخه درایور رو دانلود و نصب کنی!!! :|
کَش‌های NvidiaAPP رو هم حذف کردم، اما تاثیری نداشت! :-?? کلا نمی‌تونم یک آپدیت جدید رو روی درایور قبلی با NvidiaAPP دانلود و نصب کنم! :-??
با ddu در سیف مود بطور کامل درایور رو حذف کن

View attachment 374067
کلا اپش باگ زیاد داره. منم اینطوری شدم ولی مثلا بازی نصب میکنی هر کاری میکنی تو اون قسمت گرافیک نمیاد مشخصات بازی حتی وقتی پوشه بازی هم بهش معرفی میکنی باز نمیاد باید دوباره پاک کنی از اول نصب کنی خیلی اپ ش...
به نظرم بهترین کار اینه مستقیم وارد سایت انودیا شی و از اونجا درایورت رو با idm دانلود کنی هم سریع تره هم رو مخت نمیره

با ddu در سیف مود بطور کامل درایور رو حذف کن
بله، این مورد رو انجام دادم، اما باز هم برای NvidiaAPP مشکل ایجاد می‌شه در آپدیت‌های بعدی.
تهش می‌رم از سایت درایور رو دستی دانلود می‌کنم. اما سواله چرا APP به مشکل می‌خوره. گفتم شاید راهکاری باشه برای حلش مشکل.

کلا اپش باگ زیاد داره. منم اینطوری شدم ولی مثلا بازی نصب میکنی هر کاری میکنی تو اون قسمت گرافیک نمیاد مشخصات بازی حتی وقتی پوشه بازی هم بهش معرفی میکنی باز نمیاد باید دوباره پاک کنی از اول نصب کنی خیلی اپ ش...
به نظرم بهترین کار اینه مستقیم وارد سایت انودیا شی و از اونجا درایورت رو با idm دانلود کنی هم سریع تره هم رو مخت نمیره
همین کارو انجام دادم الآن. دانلود مستقیم.
مشکلاتی که گفتید دقیقا برای منم پیش میاد گاهی.

View attachment 374067
من هنوز مثل قدیما از https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/ میگیرم :D
ویPان هم نمیخواد

بله، این مورد رو انجام دادم، اما باز هم برای NvidiaAPP مشکل ایجاد می‌شه در آپدیت‌های بعدی.
تهش می‌رم از سایت درایور رو دستی دانلود می‌کنم. اما سواله چرا APP به مشکل می‌خوره. گفتم شاید راهکاری باشه برای حلش مشکل.

همین کارو انجام دادم الآن. دانلود مستقیم.
مشکلاتی که گفتید دقیقا برای منم پیش میاد گاهی.

اپ Nvidia آشغال ترین چیزی ـه که الان دیدم . الان چند ماه که واسم اجرا نمیشه و اول کار ارور میده هر کاری که هم بگید انجام دادم بازم بالا نمیاد . تو نت کلی مشکل من رو دارن هیشکی هم نمیدونه چجوری برطرفش کنه
اصن مشکلش فقط همین نیست اون قسمت optimize اصلا اپتیمایز نیست ینی بالاترین کیفیت بصری رو پیشنهاد میده بعد میری میبنی 60 فریم نداری. افت فریم داره ی چیز مسخره ای
باید خودت تنظیمش کنی آخر
یا مثلا بازی هایی که با گیم پس نصب میکنم اساسا شناسایی نمیکنه!
اون فیلترش دلبخواهی فعاله 3 تا بازی میتونی اعمال کنی یکی میبینی قفله یکی دیگه قفل نیست ولی همه بخش های فیلتر فعال نیست
این همه حرف از هوش مصنوعی میزنه انودیا هنوز اپشو نتونسته درست کنه بعد میگه 5070 همان 4090 است مرد حسابی ی اپ درست حسابی بده به جا این خزعبلات

الان این درایور آخری Nvidia نصب کنیم یا اینکه برای سری ۴۰ معضل درست میکنه؟
نصب نکن
با DDU تو safe mode اول درایور اینتل رو پاک کن، ری استارت نکن، بعد درایور انویدیا رو پاک کن ری استارت کن.
حواست باشه تو ستینگ گزینه اتومات دانلود کردن درایور توسط ویندوز خاموش باشه.
یعنی دفعه اول گزینه clean and do not restart بزن
دفعه دوم گزینه clean and restart
بعد اول درایور intel رو نصب کن.
بعد این درایور رو نصب کن
Driver Details | NVIDIA

الان این درایور آخری Nvidia نصب کنیم یا اینکه برای سری ۴۰ معضل درست میکنه؟
نسخه آخرو دستی از سایتش نصب کردم.
بازی LOU part II رو پلی دادم، فریم عالی و بدون مشکل.
اما در یک نقطه خاص از بازی می‌پَره بیرون. احتمال می‌دم از کرک بازیه، چون دقیقا همیشه تو همون صحنه صفحه سیاه می‌شه و خارج می‌شه از بازی. فعلا نشد ادامه بدم...
آقا نکنه از درایوره؟! :| :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or