اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
با ddu در سیف مود بطور کامل درایور رو حذف کنView attachment 374067
دوستان شما هم این مشکل و باگ عجیب رو با NvidiaAPP دارید؟
ویPان مشکلی نداره و به راحتی لاگین میشم.
اما هر بار که آپدیت جدید میاد، بروزرسانی به یک درصدی که میرسه قفل میشه! کُل فرایند قفل میشه، حتی نمیتونم متوقف کنم دانلود رو!!! تنها راهش اینه از بیخ NvidiaAPP رو حذف کنم و مجدد نصب کنم! بعد از نصب مجدد، مشکل حل میشه و میتونی آخرین نسخه درایور رو دانلود و نصب کنی!!!
کَشهای NvidiaAPP رو هم حذف کردم، اما تاثیری نداشت!کلا نمیتونم یک آپدیت جدید رو روی درایور قبلی با NvidiaAPP دانلود و نصب کنم!
حــــالــــــم از برنامه های مرتبط با Nvidia بهم میخوره! یک مشت دَریوَری!
کلا اپش باگ زیاد داره. منم اینطوری شدم ولی مثلا بازی نصب میکنی هر کاری میکنی تو اون قسمت گرافیک نمیاد مشخصات بازی حتی وقتی پوشه بازی هم بهش معرفی میکنی باز نمیاد باید دوباره پاک کنی از اول نصب کنی خیلی اپ ش...View attachment 374067
اما هر بار که آپدیت جدید میاد، بروزرسانی به یک درصدی که میرسه قفل میشه! کُل فرایند قفل میشه، حتی نمیتونم متوقف کنم دانلود رو!!! تنها راهش اینه از بیخ NvidiaAPP رو حذف کنم و مجدد نصب کنم! بعد از نصب مجدد، مشکل حل میشه و میتونی آخرین نسخه درایور رو دانلود و نصب کنی!!!
کَشهای NvidiaAPP رو هم حذف کردم، اما تاثیری نداشت!کلا نمیتونم یک آپدیت جدید رو روی درایور قبلی با NvidiaAPP دانلود و نصب کنم!
بله، این مورد رو انجام دادم، اما باز هم برای NvidiaAPP مشکل ایجاد میشه در آپدیتهای بعدی.
همین کارو انجام دادم الآن. دانلود مستقیم.کلا اپش باگ زیاد داره. منم اینطوری شدم ولی مثلا بازی نصب میکنی هر کاری میکنی تو اون قسمت گرافیک نمیاد مشخصات بازی حتی وقتی پوشه بازی هم بهش معرفی میکنی باز نمیاد باید دوباره پاک کنی از اول نصب کنی خیلی اپ ش...
به نظرم بهترین کار اینه مستقیم وارد سایت انودیا شی و از اونجا درایورت رو با idm دانلود کنی هم سریع تره هم رو مخت نمیره
من هنوز مثل قدیما از https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/ میگیرمView attachment 374067
بله، این مورد رو انجام دادم، اما باز هم برای NvidiaAPP مشکل ایجاد میشه در آپدیتهای بعدی.
تهش میرم از سایت درایور رو دستی دانلود میکنم. اما سواله چرا APP به مشکل میخوره. گفتم شاید راهکاری باشه برای حلش مشکل.
همین کارو انجام دادم الآن. دانلود مستقیم.
مشکلاتی که گفتید دقیقا برای منم پیش میاد گاهی.
اصن مشکلش فقط همین نیست اون قسمت optimize اصلا اپتیمایز نیست ینی بالاترین کیفیت بصری رو پیشنهاد میده بعد میری میبنی 60 فریم نداری. افت فریم داره ی چیز مسخره ایاپ Nvidia آشغال ترین چیزی ـه که الان دیدم . الان چند ماه که واسم اجرا نمیشه و اول کار ارور میده هر کاری که هم بگید انجام دادم بازم بالا نمیاد . تو نت کلی مشکل من رو دارن هیشکی هم نمیدونه چجوری برطرفش کنه
سافت 98 یا سافتگذر هم درجا میزارن.من هنوز مثل قدیما از https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers/ میگیرم
ویPان هم نمیخواد
نصب نکنالان این درایور آخری Nvidia نصب کنیم یا اینکه برای سری ۴۰ معضل درست میکنه؟
نسخه آخرو دستی از سایتش نصب کردم.الان این درایور آخری Nvidia نصب کنیم یا اینکه برای سری ۴۰ معضل درست میکنه؟