اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
سایت Alternate de را خود انویدیا لینک داد برای خرید
ولی از زمانی که سفارش دادن برام از آلمان تا امروز که دو روز از دد لاینش میگذره هیچ خبری نشده ! (تازه با قیمت بالا !)
فکر میکردم فقط توی ایران اذیت میکنند فروشگاه های آنلاین ...
قبلا از آمازون سفارش میدادم که اونهم شده مثل Ebay مرکز دلال ها ! خودش هم کلا قطعه نمیاره (مشخص نیست برای چی)
آدم دیگه دلسرد میشه از خرید آنلاین با این کارها ...
توی فرم ها میگشتم دیدم که خیلی ها از وضعیت ارسال این سایت ناراضی هستند
تو این وضعیت هم یک سری کارت ها را دادن به ماینر ها ...
والا دستم کوتاهه خودم.... گفتم از اونجا سفارش دادن !Alternate آخه؟
کی از Alternate جنس سفارش می ده؟
کلا به هیچ وجه هیچ جنسی از Alternate سفارش نده. احتمال نرسیدنش بسیار بیشتر از رسیدنشه.
Mindfactory همه رو موجود داشت تا ۲-۳ روز پیش ولی الان فقط 3090 و یک سری مدل 3070 موجود داره.
احتمالا هفته بعد دوباره موجود کنه.
برای قطعات معمولا Mindfactory پایین ترین قیمت رو داره.
قبل از ریلیز فکر کنم 3070 بود که انویدیا کاتالوگش رو داده بود و گفته بود هر چی رم بزاری اشغال میشه.Marvel’s Avengers used 8.8GB during the scene in which our RTX2080Ti was using more than 10GB of VRAM (we don’t know whether Nixxes has improved things via a post-launch update, we’ll find out when we’ll re-benchmark the RTX2080Ti in the next couple of days
سایت Alternate de را خود انویدیا لینک داد برای خرید
ولی از زمانی که سفارش دادن برام از آلمان تا امروز که دو روز از دد لاینش میگذره هیچ خبری نشده ! (تازه با قیمت بالا !)
فکر میکردم فقط توی ایران اذیت میکنند فروشگاه های آنلاین ...
قبلا از آمازون سفارش میدادم که اونهم شده مثل Ebay مرکز دلال ها ! خودش هم کلا قطعه نمیاره (مشخص نیست برای چی)
آدم دیگه دلسرد میشه از خرید آنلاین با این کارها ...
توی فرم ها میگشتم دیدم که خیلی ها از وضعیت ارسال این سایت ناراضی هستند
تو این وضعیت هم یک سری کارت ها را دادن به ماینر ها ...
روی 1080 چی ؟ چقدر نیازه ؟اینم یه مقاله و تست در رابطه با فضای اشغالی VRAM تو بازیهای امروزی که بتازگی منتشر شده . بنظر میاد 10 گیگ رم کاملا مناسب اینروزاس ! البته روی 4k
Are 10GB of GDDR6X of VRAM enough for 4K/Ultra gaming? - DSOGaming
واقعا وضعیت مسخره ای شده به خاطر کورونا (همه چیز به هم ریخته) ...بجای این معرفی ها بیاد به تقاضای بالا کارت ها رسیدگی کنه! 3 ماه گذشته از عرضه کارت ولی هنوز قیمتش تو هیچ سایتی ثابت نیست و خیلی ها ناموجود هستن!قیمت RTX 3060ti بین 700-800$
از اون طرف هم که AMD رسما خاموش خاموش! نه خبری از اون سیستمی که می گفتن قرار DLSS باشه براشون هست یا گفته بودن مثل انویدیا مشکل عرضه نداریم که بدتر از انویدیا در اومد(قیمت یه rx6800 چیزی در حدود 900$) و...
با این وضع قیمت بیت کوین و ارز های دیگه به نظرم تا تابستان سال بعد هم این مشکل حل نمیشه!من که اخر این ماه یه rtx2070s می خرم تا وقتی که سری جدید اومد می فروشم بعد.....
من از بازار لپتاپ خبر ندارم ولی با توجه به وضعیت کنونی صد در صد روی لپتاپ هم تاثیر می گذاره ...لپ تاپایی که گرافیک سری آمپر دارن تو ces معرفی میشن، با توجه به کمبود کارت های دسکتاپ، برای لپ تاپم همین مشکل ایجاد میشه به نظرتون؟