جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

Hardware Unboxed: AMD Radeon RX 6800 launch "stock seems pretty terrible" - VideoCardz.com
amd هم مثل انویدیا مثل اینکه،موجودی کمی داره.pc gamer هم قبلا گفته بود.
امروز amd اجازه انباکسینگ داده ولی اجازه بنچمارکا رو نداده و احتمالا فرداست.
AMD RX 6800-series to "be gone in a few minutes" so I'm sticking with my place in the RTX 3080 queue
نماینده ایسوس هم گفته بود که موجودی کمه
یعنی شما مثلا ظاهر این کارت رو دوس نداری ؟
View attachment 180432
بازم نورپردازی بهتره .این قیافش به چه درد من میخوره. وقتی تو کیسه.این فایده ای برا من نداره و چندان هم جذاب برا من نیست.
از دید من اونی که ازش ایراد گرفتم از این خوشگلتره. چون نورش یه زیبایی به کیس میده که همیشه میشه حسش کرد.

آخرین ویرایش:
amd قبلا گفته بود مشکل لانچ نداره مشابه انویدیا که خالی بسته بود اما قول داده ظرف چند هفته اینده( 2 الی 3 هفته) مشکلش رو خیلی کمتر بکنه
البته اینم بگم اینکه می گن تقاضا زیاده اینا همش حرف مفته زیر هر مدل کارتی به زور 10 تا نقد از کارت ها پیدا بشه که نشون می ده تعداد کارت های لانچ شده خیلی کم بوده تعدادشم یادم 1 سایتی لو داده 10 تا 20 30 تا نهایت برای مدل ها توی جهان لانچ شده که خیلی خیلی کمه این تعداد حتی برای کل ایرانم کمه

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
NVIDIA-GeForce-RTX-3060-Ti-Official-Performance-Benchmarks_Gaming_Ray-Tracing-1536x903.png

انویدیا کارش درسته و البته حدس خودمم همچین چیزی از این کارت بود.

NVIDIA-GeForce-RTX-3060-Ti-Official-Performance-Benchmarks_Gaming_Ray-Tracing-1536x903.png

انویدیا کارش درسته و البته حدس خودمم همچین چیزی از این کارت بود.
خدا لعنتت کنه انودیا تازه تصمیم گرفته بودم که برم 2070 super بگیرم تا این که اینو دیدم الا باز منصرف شدم از خرید کارت ~X(~X(

3080 رو مترو 101 میده.
BFV بهترین سناریو ممکن برای AMD است در تمام عناوین دیگه پرفورمنس RX 6800XT با RT روشن چیزی در RTX 2080Ti خواهد بود البته اگر DLSS رو کلا استفاده نکنید در اینصورت به رده RTX 2080 سلام میکنه:D

این RT کارتهای AMD مشخصا اونقدرا خوب نیست. عجیب هم نسیت. اگه خوب بود تو رونمایی از کارتهاش تبلیغشو میکرد.
بنظرم مثل نسل اول کارتهای RTX ، نسل اول کارتهای AMD که RT ساپورت میکنن خیلی گزینه جذابی برای ارتقا نباشن. شاید باید منتظر نسل بعدشون بمونیم.
اون DLSS هم که کلا زمین بازی رو عوض میکنه. عملا یه جور Cheat Code حساب میشه :)):D

هر دم از این باغ بری می‌رسد....:D
View attachment 180909

به به ! بعد از نسل سری 4xx سری 5xx سری وگا سری 50xx حالا نوبت این سری جدیده ^_^ نزدیک 7-6 ساله که درایورهای AMD مشکل دارن ! واقعا مگر میشه آخه این همه سال !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ravi

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or