جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

در پی موفقیت بسیار افتضاح کارت های Arc اینتل، Arc A750 هم اکنون در یک خرده فروشی ژاپنی به قیمت 150$ فروخته می شه.
قیمت اولیه این کارت 289$ بود که چند هفته پیش به 249$ کاهش پیدا کرد.
-----
بنا بر شایعات Nvidia در آینده قیمت 4080 رو کاهش می ده.

طرف باید مغز خر خورده باشه همچین پولی بابت لپ تاپ گیمینگ بده.
قیمت پایش 4300$/5000€ اه!
کلا لپ تاپ به درد گیم نمی خوره(حرفه ای هاش) مگه برای شرایط خاص هم زیادی داغ می کنه هم هزینه ش زیاده هم اصلا این مدل لپ تاپ ها خیلی سنگین و چندان قابل حمل هم نیستن
اگه زیادم این طرف اون طرف می رید دستگاه های وی 3ds یا استیم دک برای بازی های سبک خیلی خوبن یا گیم پد مخصوص موبایل بگیرید کلی شبیه ساز الان برای اندروید اومده بازی کنید
لپ تاپ گیمینگ فقط به درد کسی می خوره که ماموریت زیاد می ره کلا نصف زندگیش در سفره برای بقیه ی یک لپ تاپ سبک با یک پی سی خوب خیلی گزینه ی عاقلانه تریه

کلا لپ تاپ به درد گیم نمی خوره(حرفه ای هاش) مگه برای شرایط خاص هم زیادی داغ می کنه هم هزینه ش زیاده هم اصلا این مدل لپ تاپ ها خیلی سنگین و چندان قابل حمل هم نیستن
اگه زیادم این طرف اون طرف می رید دستگاه های وی 3ds یا استیم دک برای بازی های سبک خیلی خوبن یا گیم پد مخصوص موبایل بگیرید کلی شبیه ساز الان برای اندروید اومده بازی کنید
لپ تاپ گیمینگ فقط به درد کسی می خوره که ماموریت زیاد می ره کلا نصف زندگیش در سفره برای بقیه ی یک لپ تاپ سبک با یک پی سی خوب خیلی گزینه ی عاقلانه تریه
لپ‌تاپ‌های گیمینگ وقتی مستقیم به برق وصل نباشن تقریبا تبدیل به Potato میشن.
باتری‌شون هم بیشتر شبیه UPS کار می‌کنه تا باتری لپ‌تاپ. خیلی خوب کار کنن، ۲-۳ ساعت شارژ میدن.

توبه گرگ مرگه
علی رو بیشتر از بیست ساله میشناسم از زمان فعالیت در فروم تخصصی هات اورکلاک
نسل هفتم کنسولی و زمان خشکسالی PC (البته از نظر خودش ) به عشق انحصاریهای سونی جبهه مقاومتو ترک کرد
حالا دو نسل از اون دوران گذشته تا دلت بخاد انواع اقسام ژانرهای مختلف بازی رو PC هست حالا تصمیم گرفته برگرده به خونه اول خودش

ولی علی جان دنبال 8K بخای باشی خیلی به نتیجه مطلوبی نمیرسی همون 4K کفایت میکنه کوتاه بیا :D جواب نمیده

تنها شرکتی در جهان که جرات درج 8K روی جعبه کنسولشو داشت سونی بود :D حالا این حرکت تاریخی کاره مارک سرنی بوده یا کی نمیدونم :D:Dولی یادمه اسباب خنده خیلی هارو فراهم کرده بود

1676144764036.png

والا ماکه 4090 داریم نمیتونیم بطور قطع ادعا 4K الترا ستینگ داشته باشیم وای بحال 8K :lol:

آخرین ویرایش:
سلام علی جان. میگم با 4090 هم فعلا نمیشه همه بازی ها رو 8k بازی کنی. اگر برای بازی هایی مثل رد دد 2 و چهار تا بازی مشابه اون بخوای تا حدود 30 فریم نیتیو جواب میده. ولی بازی های روز تر رو شاید نتونه حتی همین 30 فریم هم بده. ولی خوب اونا رو قطعا میتونی رو همون tv 8k که میگیری با رز 4k و فریم بالاتر بازی کنی. اگر هم اهل شوتر هستی بازم مانیتور بهترین گزینه ست ولی با این اوضاع نت فکر کنم شوتر انلاین هم نشه بازی کرد.
برای TV چی گرفتی و یا چی مد نظر داری؟

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
صبر کن X3D بیاد بعد بخر.
17 روز دیگه عرضه می شه.
ینی اینتل رو بیخیال بشم ؟
البته اگر AMD بگیرم حسنش اینه که هر سال مجبور نیستم پلتفرم عوض کنم
علی رو بیشتر از بیست ساله میشناسم از زمان فعالیت در فروم تخصصی هات اورکلاک
نسل هفتم کنسولی و زمان خشکسالی PC (البته از نظر خودش ) به عشق انحصاریهای سونی جبهه مقاومتو ترک کرد
حالا دو نسل از اون دوران گذشته تا دلت بخاد انواع اقسام ژانرهای مختلف بازی رو PC هست حالا تصمیم گرفته برگرده به خونه اول خودش

ولی علی جان دنبال 8K بخای باشی خیلی به نتیجه مطلوبی نمیرسی همون 4K کفایت میکنه کوتاه بیا :D جواب نمیده

تنها شرکتی در جهان که جرات درج 8K روی جعبه کنسولشو داشت سونی بود :D حالا این حرکت تاریخی کاره مارک سرنی بوده یا کی نمیدونم :D:Dولی یادمه اسباب خنده خیلی هارو فراهم کرده بود

والا ماکه 4090 داریم نمیتونیم بطور قطع ادعا 4K الترا ستینگ داشته باشیم وای بحال 8K :lol:
چه دورانی بود :Lovestruck:
وحید جان من همیشه گفتم، سونی فن PC باز هستم
من معتقدم یه پلتفرم با انحصاریهاش شناخته میشه
خوب من انحصاری های PC باب میلم نیست البته فقط استراتژیکی مد نظرمه ها
در مورد 8K هم جوگیر شدم منتها میخوام تا تهش برم ببینم به کجا ختم میشه :Surrender:
سلام علی جان. میگم با 4090 هم فعلا نمیشه همه بازی ها رو 8k بازی کنی. اگر برای بازی هایی مثل رد دد 2 و چهار تا بازی مشابه اون بخوای تا حدود 30 فریم نیتیو جواب میده. ولی بازی های روز تر رو شاید نتونه حتی همین 30 فریم هم بده. ولی خوب اونا رو قطعا میتونی رو همون tv 8k که میگیری با رز 4k و فریم بالاتر بازی کنی. اگر هم اهل شوتر هستی بازم مانیتور بهترین گزینه ست ولی با این اوضاع نت فکر کنم شوتر انلاین هم نشه بازی کرد.
برای TV چی گرفتی و یا چی مد نظر داری؟
سلام بر شما حامد جان
در مورد نیتیو بله میدونم قربان
البته من زیاد در بند فریم نیستم باز هم البته نزدیکای 60 منظورمه زیر 50 سخت میشه تحمل کرد
میخوام ببینم 8k DLSS 3.0 ارزش داره یا نه ؟ اینو نمیدونم
اهل شوتر هم نیستم فقط داستانی
بعد هم اینکه TV نه والا هنوز نخریدم
سری 8 یا 9 سامسونگ فقط میتونم بگیرم
متاسفانه سونی و الجی ندیدم جایی حداقل لیست کنه

چه دورانی بود :Lovestruck:
وحید جان من همیشه گفتم، سونی فن PC باز هستم
من معتقدم یه پلتفرم با انحصاریهاش شناخته میشه
خوب من انحصاری های PC باب میلم نیست البته فقط استراتژیکی مد نظرمه ها
در مورد 8K هم جوگیر شدم منتها میخوام تا تهش برم ببینم به کجا ختم میشه :Surrender:

سلام بر شما حامد جان
در مورد نیتیو بله میدونم قربان
البته من زیاد در بند فریم نیستم باز هم البته نزدیکای 60 منظورمه زیر 50 سخت میشه تحمل کرد
میخوام ببینم 8k DLSS 3.0 ارزش داره یا نه ؟ اینو نمیدونم
اهل شوتر هم نیستم فقط داستانی
بعد هم اینکه TV نه والا هنوز نخریدم
سری 8 یا 9 سامسونگ فقط میتونم بگیرم
متاسفانه سونی و الجی ندیدم جایی حداقل لیست کنه
کلا دنبال 8K نباش معمولا شرکتها برای جذب مشتری های تینیجر این القابو به محصولات خودشون میدن رو باکس محصولشون چاپ میکنن
32 میلیون پیکسل شوخی نیست . کلا پروسه 8K بیخیال شو

این مدت انقدر محو چندتا دونه انحصاری بودی که خیلی از مفاهیم فراموش کردی . یاد اون کنسول گیمری افتادم که میگفت 24 فریم خیلی خوبه حس سینمایی میده :D
پس دیگه نگو 60 فریم بسه
اختلاف بین 60 تا 120 فریم وحشتناک زیاده . بستگی به ژانر تخصصی شما داره . تو شوتر اول شخص FPS میلی ثانیه ها هم مهمه . مانیتورهای اختصاصی 500 هرتز برای این ژانر ساخته شده.
DLSS 3.0 مختص سری RTX40 که بشما نعمت بزرگی بنام frame generation ارائه میده بدونه اندکی افت کیفیت .

مشاوره نمیدم
اگه اهل بازی حرفه ایی با موس کیبردی مانیتور 42 OLED عالی بدون رفلکس .صفحه مات +دیسپلی پورت مولایی
اگرم میخای به شیوه کنسول گیمرا ( لش کردن رو کاناپه شوت کردن دیسک تو دستگاه ادامه بدی ) جزییات فریم برات مهم نباشه صرفا یه داستان ببینی بعدش خداحافظی. میتونی از اولد 55 به بالا استفاده کنی
دیزاین کردن سیستمم مهمه . بستگی به سلیقه استعداد خودت داره

کلا قبل برگشتت به دنیای PC GAMING ..هزینه کردن.. تمام مواردو در نظر بگیر

به نظرم صبر کن بنچمارک هاش بیاد بعد تصمیم بگیر.
نسل قبل که X3D توی گیمینگ رقیب نداشت.
این نسل هم با توجه به این که حتی به Flagship ها هم اضافه شده فکر کنم راحت از روی اینتل رد بشه ولی خوب باید صبر کرد دید چون کش اضافه فقط در اختیار یکی از CCD هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or