اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
طرف باید مغز خر خورده باشه همچین پولی بابت لپ تاپ گیمینگ بده.نقدو بررسی سری ۴۰۰ انویدیا برای لپتاپها هم منتشر شد
کلا لپ تاپ به درد گیم نمی خوره(حرفه ای هاش) مگه برای شرایط خاص هم زیادی داغ می کنه هم هزینه ش زیاده هم اصلا این مدل لپ تاپ ها خیلی سنگین و چندان قابل حمل هم نیستنطرف باید مغز خر خورده باشه همچین پولی بابت لپ تاپ گیمینگ بده.
قیمت پایش 4300$/5000€ اه!
لپتاپهای گیمینگ وقتی مستقیم به برق وصل نباشن تقریبا تبدیل به Potato میشن.کلا لپ تاپ به درد گیم نمی خوره(حرفه ای هاش) مگه برای شرایط خاص هم زیادی داغ می کنه هم هزینه ش زیاده هم اصلا این مدل لپ تاپ ها خیلی سنگین و چندان قابل حمل هم نیستن
اگه زیادم این طرف اون طرف می رید دستگاه های وی 3ds یا استیم دک برای بازی های سبک خیلی خوبن یا گیم پد مخصوص موبایل بگیرید کلی شبیه ساز الان برای اندروید اومده بازی کنید
لپ تاپ گیمینگ فقط به درد کسی می خوره که ماموریت زیاد می ره کلا نصف زندگیش در سفره برای بقیه ی یک لپ تاپ سبک با یک پی سی خوب خیلی گزینه ی عاقلانه تریه
آقا توهین نکنطرف باید مغز خر خورده باشه همچین پولی بابت لپ تاپ گیمینگ بده.
قیمت پایش 4300$/5000€ اه!
تو که گفتی پی سی گیمینگ برای همیشه بوسیدی گذاشتی کنار کنسولی شدیآقا توهین نکن
من میخوام بگیرم
توبه گرگ مرگهتو که گفتی پی سی گیمینگ برای همیشه بوسیدی گذاشتی کنار کنسولی شدی
مشاوره برای خرید سیستم High End برای Gaming 8Kتو که گفتی پی سی گیمینگ برای همیشه بوسیدی گذاشتی کنار کنسولی شدی
صبر کن X3D بیاد بعد بخر.
علی رو بیشتر از بیست ساله میشناسم از زمان فعالیت در فروم تخصصی هات اورکلاکتوبه گرگ مرگه
سلام علی جان. میگم با 4090 هم فعلا نمیشه همه بازی ها رو 8k بازی کنی. اگر برای بازی هایی مثل رد دد 2 و چهار تا بازی مشابه اون بخوای تا حدود 30 فریم نیتیو جواب میده. ولی بازی های روز تر رو شاید نتونه حتی همین 30 فریم هم بده. ولی خوب اونا رو قطعا میتونی رو همون tv 8k که میگیری با رز 4k و فریم بالاتر بازی کنی. اگر هم اهل شوتر هستی بازم مانیتور بهترین گزینه ست ولی با این اوضاع نت فکر کنم شوتر انلاین هم نشه بازی کرد.
ینی اینتل رو بیخیال بشم ؟صبر کن X3D بیاد بعد بخر.
17 روز دیگه عرضه می شه.
چه دورانی بودعلی رو بیشتر از بیست ساله میشناسم از زمان فعالیت در فروم تخصصی هات اورکلاک
نسل هفتم کنسولی و زمان خشکسالی PC (البته از نظر خودش ) به عشق انحصاریهای سونی جبهه مقاومتو ترک کرد
حالا دو نسل از اون دوران گذشته تا دلت بخاد انواع اقسام ژانرهای مختلف بازی رو PC هست حالا تصمیم گرفته برگرده به خونه اول خودش
ولی علی جان دنبال 8K بخای باشی خیلی به نتیجه مطلوبی نمیرسی همون 4K کفایت میکنه کوتاه بیا جواب نمیده
تنها شرکتی در جهان که جرات درج 8K روی جعبه کنسولشو داشت سونی بود حالا این حرکت تاریخی کاره مارک سرنی بوده یا کی نمیدونم ولی یادمه اسباب خنده خیلی هارو فراهم کرده بود
والا ماکه 4090 داریم نمیتونیم بطور قطع ادعا 4K الترا ستینگ داشته باشیم وای بحال 8K
سلام بر شما حامد جانسلام علی جان. میگم با 4090 هم فعلا نمیشه همه بازی ها رو 8k بازی کنی. اگر برای بازی هایی مثل رد دد 2 و چهار تا بازی مشابه اون بخوای تا حدود 30 فریم نیتیو جواب میده. ولی بازی های روز تر رو شاید نتونه حتی همین 30 فریم هم بده. ولی خوب اونا رو قطعا میتونی رو همون tv 8k که میگیری با رز 4k و فریم بالاتر بازی کنی. اگر هم اهل شوتر هستی بازم مانیتور بهترین گزینه ست ولی با این اوضاع نت فکر کنم شوتر انلاین هم نشه بازی کرد.
برای TV چی گرفتی و یا چی مد نظر داری؟
کلا دنبال 8K نباش معمولا شرکتها برای جذب مشتری های تینیجر این القابو به محصولات خودشون میدن رو باکس محصولشون چاپ میکننینی اینتل رو بیخیال بشم ؟
البته اگر AMD بگیرم حسنش اینه که هر سال مجبور نیستم پلتفرم عوض کنم
چه دورانی بود
وحید جان من همیشه گفتم، سونی فن PC باز هستم
من معتقدم یه پلتفرم با انحصاریهاش شناخته میشه
خوب من انحصاری های PC باب میلم نیست البته فقط استراتژیکی مد نظرمه ها
در مورد 8K هم جوگیر شدم منتها میخوام تا تهش برم ببینم به کجا ختم میشه
سلام بر شما حامد جان
در مورد نیتیو بله میدونم قربان
البته من زیاد در بند فریم نیستم باز هم البته نزدیکای 60 منظورمه زیر 50 سخت میشه تحمل کرد
میخوام ببینم 8k DLSS 3.0 ارزش داره یا نه ؟ اینو نمیدونم
اهل شوتر هم نیستم فقط داستانی
بعد هم اینکه TV نه والا هنوز نخریدم
سری 8 یا 9 سامسونگ فقط میتونم بگیرم
متاسفانه سونی و الجی ندیدم جایی حداقل لیست کنه
به نظرم صبر کن بنچمارک هاش بیاد بعد تصمیم بگیر.ینی اینتل رو بیخیال بشم ؟
البته اگر AMD بگیرم حسنش اینه که هر سال مجبور نیستم پلتفرم عوض کنم