اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
از سری 30 فقط 3090 از SLI پشتیبانی میکنه و البته اگر بقیهشون هم پشتیبانی میکردن، باز این کار ارزشش رو نداشت.قیمتها دیگه فضایی شده
حالا یک سئوال اگر به جای خرید 4080 دو تا کارت 3070 روی سیسمت نصب کنی ارزشش داره یا نه؟
مانیتور با هرتز بالا رو بیشتر برای بازی های آنلاین مثل فورتنایت و CSGO و PUBG و... میخرن.
- Microsoft Flight Simulator - 103 FPS
- Warhammer 40,000: Darktide - 138 FPS
- Unreal Engine 5 Lyra Demo (RT) - 155 FPS
- F1 22 (RT) - 204 FPS
- Unity Enemies Demo (RT) - 89 FPS
- Cyberpunk 2077 (RT) - 141 FPS
Tomorrow's Games
انویدیا از 4090 بنچمارک با فریم میانگین بازی ها با dLSS 3.0 داده که جالبه هنوزم هستن خیلی بازی ها هستن که نمی تونن 120 فریم ثابت بدن تازه اینا فریم ریت مینیموم نیستن حالا باز برید مانیتورهای 240 یا 360 هرتز بخرید
- Cyberpunk 2077 (Max RT - Overdrive Mode) - 90 FPS
- NVIDIA Racer RTX (Full RT) - 80 FPS
- Justice (Full RT) - 81 FPS
- Portal RTX (Full RT) - 117 FPS
بله دقیقا استفاده ش همینه اما توی ایران من اکثرا کسایی رو دیدم می خرن که فقط بازی داستانی می رنمانیتور با هرتز بالا رو بیشتر برای بازی های آنلاین مثل فورتنایت و CSGO و PUBG و... میخرن.
اگه میبینی مانیتور 4k 360hz میسازن برای کسیه که میخواد در کنار آنلاین بازی های داستانی رو هم تجربه کنه.
تو بازی آنلاین کسی رزولوشن یا تنظیمات RT بازی رو بالا نمیبره چون تاثیری روی برد یا باختش نداره.
به نظر من خود این دو شرکت اگر مستقیما دخیل نبودن در این آشفته بازار ولی سعی در تداوم این وضعیت دارند.
حداقل منفعتی که براشون داره بالا بردن نرم و سقف قیمت های محصولاتی بعدی هستش.
در صورتی که مصرف کننده برای مدتی شرایط گرونی فعلی را تجربه و تحمل میکنه دست این دو شرکت را باز میگذاره برای قیمت گذاری کارت های نسل بعدی
به فرض اگر 4080 و 7800XT در کار باشه ... بعد از پذیریش بازار برای پرداخت 900 دلار برای 3060 .. قیمت 999 دلار برای پرچمداران نسله بعدی خیلی مورد اعتراض قرار نمیگیره !
این که فقط یک نظریه شخصی هستش و پیام نوشته ی من محدود به الان یا این مساله نمیشه
نظریه من شخصیه،نظریه خودت چیه.
میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی.
ولی حرفی که میزنه و داستان توطئه ایکه میچینی و افزایش قیمتی که مد نظرته ،غیر قابل قبوله. هفته پیش دو سه نفر رو قیمت ایران نظر دادن این هفته نظر خودت از اونا صد درجه بدتره.
منتظری کارت میان رده از 500 دلار رد کنه. غیر ممکنه.یکسری افزایش قیمتهای نجومی زود گذره و رفعع میشه
ولی اتحادیه اروپا به ماکروسافتشم اجازه دو دره بازی نمیده. انویدیا به یه ناقد یه چیز گفت صد بار عذرخواهی کرد.
این دو شرکت هیچ موقع اینکار رو نمیکنن چون مساویست با ورشکستگی خودشون
بهشون اجازه نمیده اروپا اینکار رو کنه. اینا نیاز به تاییدیه اونا دارن
افزایش قیمت کارتا تو آمریکا هم بخاطر افزایش مالیات به 25 درصد توسط ترامپ بود.بازوی بازدارنده تو این مسیر بسیار زیاده
چون اگه اینکار رو نکنه اینتل میاد و اونا رو له میکنه
آره توهم بود، ولی دیدید که قیمتها msrp هم زد و ازش اومد پایین تر، یادتونه میگفتید که عمرا کارتها دیگه ارزونی رو ببینه.کسی که زیاد بهش میگن توهم توطئه میزنی طبیعی هستش راه بره و به بقیه این حرف را بزنه !
یاد CSGO افتادم که بچه های 10 ساله روسها پشت میک هر ده دقیقه به بقیه میگفتند نوب
بعدم 3090 که 1500 تا بود 4090 شده 1600، نجومی شده؟؟؟منتظری کارت میان رده از 500 دلار رد کنه. غیر ممکنه.یکسری افزایش قیمتهای نجومی زود گذره و رفعع میشه
کارت 3070 پای من 240 دلار تموم شد چون کارت دو نسل قبلی اینجا گرون شده و البته 1080 ROG را 17 تومن (پایینتر از کل قیمت های بازار اینجا ) فروختم !
برای کارم نیاز داشتم وگرنه برای تفریح نه هرگز !
خوش باشی ?
در ضمن زمانی که من خریدم 820 یورو خریدم الان شده 1.335,04 یورو (1623 دلار ) البته اگر موجود باشه !
و یه چیز دیگه 4080 دوازده گیگ، قیمتش بالاست، خوب صبر کنیم، ببینیم بازار که گفتیم قیمتشو درست میکنه یا نه؟این که فقط یک نظریه شخصی هستش و پیام نوشته ی من محدود به الان یا این مساله نمیشه
پرچمدار اون نسل که تو 2020 عرضه شد 3090 بود با 1500 تا.هنوزم یه جا از میان رده میگی، بعد میری پرچمداردر صورتی که مصرف کننده برای مدتی شرایط گرونی فعلی را تجربه و تحمل میکنه دست این دو شرکت را باز میگذاره برای قیمت گذاری کارت های نسل بعدی
به فرض اگر 4080 و 7800XT در کار باشه ... بعد از پذیریش بازار برای پرداخت 900 دلار برای 3060 .. قیمت 999 دلار برای پرچمداران نسله بعدی خیلی مورد اعتراض قرار نمیگیره !
دیدی که amd هم برا رقابت قیمت نسل جدید cpu رو بالا نبرد، با وجود تورم.یه مدل 100 تا بالا برد و یه مدل آورد پایین 100 تا. تهش همچون اگه اینکار رو نکنه اینتل میاد و اونا رو له میکنه
اینقدر رو حرفت وایسا. که اونروز گفتی، ادامه نمیدم و من ول کردم بعد 1.5 سال، نیاری بحث رو بالا و به شکل دیگه نشون بدی حرفا رو و برش بزنیببخشید دوستان این بحث را ادامه نمیدیم ... عذر خواهی میکنم
و راه حل هم رسانه ها بود که گفتید ولی رسانه ها چه کردن، چجوری قیمتا درست میشه. گفتیم کهراهکاری که برای جلوگیری از این مساله میشه انجام داد رسانه ها هستند . که به صورت مداوم و البته مستند قبل از هر بررسی اشاره کنند و این روند را یاداوری کنند به طنز یا به صورتی ضمنی. در غیر این صورت در آینده نزدیک مشتری و مصرف کننده بیشتر از قبل باید تلاش کنه تا بتونه یک کارت گرافیک خریداری کنه .
دیدی که، تازه آورد رو msrpفروش انویدیا و amd ه چند ده هزار کارت با قیمت دوبل خلاصه نمیشه . این دو شرکت سالیانه چندین میلیون کارت میفروشن و فروش کلی رو فدای سود چند ده هزار کارت نمیکنن
کارتای های اند کارتای گیمینگه و اگه قیمت فضایی بشه. pc گیمر میشه کنسول گیمر. و این دو شرکت به فلاکت میوفتن.
دلایل دیگه ای هم هست ولی همین 3 تا کفایت میکنه. عمده pc گیمرها میرن و کارتای تو رنج 300-400 دلاری میگیرن. اگه میخواستن 600-700 دلار بدن میرفتن و در جا کارت های اند میگرفتن. افزایش قیمت به این شکل رو بازار گیمینگ قبول نمیکنه و این دو شرکت هیچ موقع اینکار رو نمیکنن چون مساویست با ورشکستگی خودشون
دیگه msrp رو نمیبینید و کارت دیگه پایین نمیاد رو ربط میدید به این.به به خدا قوت