جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

قیمتها دیگه فضایی شده
حالا یک سئوال اگر به جای خرید 4080 دو تا کارت 3070 روی سیسمت نصب کنی ارزشش داره یا نه؟
از سری 30 فقط 3090 از SLI پشتیبانی می‌کنه و البته اگر بقیه‌شون هم پشتیبانی می‌کردن، باز این کار ارزشش رو نداشت.

به نظرم با توجه به احتمال وقوع رکود انویدیا اینطور بازاریابی کرده . چون در شرایط رکودی یکی از هزینهایی که صرفه جویی میشه سرگرمی هست ولی شرکتها برای ادامه کارشون نیاز به سخت افزار مناسب دارن

در نتیجه هدف بازار انویدیا فعلا کاربران عادی گیم نیست .
تمرکز مراسم دیروز هم روی کسب کارها بود .

Tomorrow's Games​

• Cyberpunk 2077 (Max RT - Overdrive Mode) - 90 FPS
  • NVIDIA Racer RTX (Full RT) - 80 FPS
  • Justice (Full RT) - 81 FPS
  • Portal RTX (Full RT) - 117 FPS
انویدیا از 4090 بنچمارک با فریم میانگین بازی ها با dLSS 3.0 داده که جالبه هنوزم هستن خیلی بازی ها هستن که نمی تونن 120 فریم ثابت بدن تازه اینا فریم ریت مینیموم نیستن حالا باز برید مانیتورهای 240 یا 360 هرتز بخرید :D

Tomorrow's Games​

• Cyberpunk 2077 (Max RT - Overdrive Mode) - 90 FPS
  • NVIDIA Racer RTX (Full RT) - 80 FPS
  • Justice (Full RT) - 81 FPS
  • Portal RTX (Full RT) - 117 FPS
انویدیا از 4090 بنچمارک با فریم میانگین بازی ها با dLSS 3.0 داده که جالبه هنوزم هستن خیلی بازی ها هستن که نمی تونن 120 فریم ثابت بدن تازه اینا فریم ریت مینیموم نیستن حالا باز برید مانیتورهای 240 یا 360 هرتز بخرید :D
مانیتور با هرتز بالا رو بیشتر برای بازی های آنلاین مثل فورتنایت و CSGO و PUBG و... می‌خرن.
اگه می‌بینی مانیتور 4k 360hz می‌سازن برای کسیه که می‌خواد در کنار آنلاین بازی های داستانی رو هم تجربه کنه.
تو بازی آنلاین کسی رزولوشن یا تنظیمات RT بازی رو بالا نمیبره چون تاثیری روی برد یا باختش نداره.

مانیتور با هرتز بالا رو بیشتر برای بازی های آنلاین مثل فورتنایت و CSGO و PUBG و... می‌خرن.
اگه می‌بینی مانیتور 4k 360hz می‌سازن برای کسیه که می‌خواد در کنار آنلاین بازی های داستانی رو هم تجربه کنه.
تو بازی آنلاین کسی رزولوشن یا تنظیمات RT بازی رو بالا نمیبره چون تاثیری روی برد یا باختش نداره.
بله دقیقا استفاده ش همینه اما توی ایران من اکثرا کسایی رو دیدم می خرن که فقط بازی داستانی می رن
----------
در بازی سایبر پانک 3090 تی ای با 4090 بدون DLSS تست شدن که 4090 حدود 62 درصد بهتر عمل کرده
برای DLSS 3.0 این رقم به 178 درصد می رسه

اگر بر حسب ترافلاپس یا میزان کودا کور 4090 حدود 60 درصد بهتر از 4080 16 گیگ باشه پس با این حساب 4080 توانی حدود 3090 تی ای خواهد داشت

این چیزی بود که گفتم در تاریخ (Feb 16, 2021)
به نظر من خود این دو شرکت اگر مستقیما دخیل نبودن در این آشفته بازار ولی سعی در تداوم این وضعیت دارند.

حداقل منفعتی که براشون داره بالا بردن نرم و سقف قیمت های محصولاتی بعدی هستش.

در صورتی که مصرف کننده برای مدتی شرایط گرونی فعلی را تجربه و تحمل میکنه دست این دو شرکت را باز میگذاره برای قیمت گذاری کارت های نسل بعدی
به فرض اگر 4080 و 7800XT در کار باشه ... بعد از پذیریش بازار برای پرداخت 900 دلار برای 3060 .. قیمت 999 دلار برای پرچمداران نسله بعدی خیلی مورد اعتراض قرار نمیگیره !
این که فقط یک نظریه شخصی هستش و پیام نوشته ی من محدود به الان یا این مساله نمیشه

اینم واکنش طرف مقابل فقط در یک صفحه ! ( چون چند روز پیش خودش اشاره کرد ) .

نظریه من شخصیه،نظریه خودت چیه. :D
میخوای یجوری از توش اونی که میخوای در بیاری و شقیقه رو به گوزن ربط بدی.
ولی حرفی که میزنه و داستان توطئه ایکه میچینی و افزایش قیمتی که مد نظرته ،غیر قابل قبوله. هفته پیش دو سه نفر رو قیمت ایران نظر دادن این هفته نظر خودت از اونا صد درجه بدتره.
منتظری کارت میان رده از 500 دلار رد کنه. غیر ممکنه.یکسری افزایش قیمتهای نجومی زود گذره و رفعع میشه
ولی اتحادیه اروپا به ماکروسافتشم اجازه دو دره بازی نمیده. انویدیا به یه ناقد یه چیز گفت صد بار عذرخواهی کرد.
این دو شرکت هیچ موقع اینکار رو نمیکنن چون مساویست با ورشکستگی خودشون
بهشون اجازه نمیده اروپا اینکار رو کنه. اینا نیاز به تاییدیه اونا دارن
افزایش قیمت کارتا تو آمریکا هم بخاطر افزایش مالیات به 25 درصد توسط ترامپ بود.بازوی بازدارنده تو این مسیر بسیار زیاده
چون اگه اینکار رو نکنه اینتل میاد و اونا رو له میکنه

فقط یک چیزی ....!

وقتی کسی خیلی ساده میگه این نظره شخصی من هستش و نمیگه ( غیر ممکنه . مطمعنم . صد در صد ....)
دفعه دیگه مثل خودش ... جوابش را بدید نه به این شکل !

آخرین ویرایش:
4080 12g خود scam هست ، انویدیا هم میدونه نمیشه این شرکت های بزرگ رو پیشبینی کرد ولی حدس من اینه که منتظر هستن موجودی سری 30 تموم شد بعد قیمت رو بیارن پایین قیمت 4090 منطقیه ولی 4080 چه 12 چه 16 اصلا منطقی نیست با این قیمت اگه 4080 12 اینه 4070 و 4060 چه اشغالی میشن با این پهنای باند کم

• Like
Reactions: m.a.t and graywolf
به به خدا قوت، خوبه کسایی که هر دم میگن دیگه نمیخوایم بحث کنیم ، دوباره اسمی میارن و به یادمون میارن که فراموش نکردن.
حال و حوصله ندارم ولی دیگه خیلی فکتهای جامعهی رو دادن و دائم هم برش زدن و رفتن
کسی که زیاد بهش میگن توهم توطئه میزنی طبیعی هستش راه بره و به بقیه این حرف را بزنه !
یاد CSGO افتادم که بچه های 10 ساله روسها پشت میک هر ده دقیقه به بقیه میگفتند نوب
آره توهم بود، ولی دیدید که قیمتها msrp هم زد و ازش اومد پایین تر، یادتونه میگفتید که عمرا کارتها دیگه ارزونی رو ببینه.
خوش باشی ?
در ضمن زمانی که من خریدم 820 یورو خریدم الان شده 1.335,04 یورو (1623 دلار ) البته اگر موجود باشه !

همون موقع هم گفتم، الانم میگم، کارت میان رده 500 رو رد نمیکنه تورم 10 درصدم اعمال کنی، میشه 550-600
رد کرد، ببین amd ازش استفاده کنه.

وقتی کسی خیلی ساده میگه این نظره شخصی من هستش و نمیگه ( غیر ممکنه . مطمعنم . صد در صد ....)
دفعه دیگه مثل خودش ... جوابش را بدید نه به این شکل

این که فقط یک نظریه شخصی هستش و پیام نوشته ی من محدود به الان یا این مساله نمیشه
و یه چیز دیگه 4080 دوازده گیگ، قیمتش بالاست، خوب صبر کنیم، ببینیم بازار که گفتیم قیمتشو درست میکنه یا نه؟
پرچمدار اون نسل که تو 2020 عرضه شد 3090 بود با 1500 تا.هنوزم یه جا از میان رده میگی، بعد میری پرچمدار
ببخشید دوستان این بحث را ادامه نمیدیم ... عذر خواهی میکنم
اینقدر رو حرفت وایسا. که اونروز گفتی، ادامه نمیدم و من ول کردم بعد 1.5 سال، نیاری بحث رو بالا و به شکل دیگه نشون بدی حرفا رو و برش بزنی
راهکاری که برای جلوگیری از این مساله میشه انجام داد رسانه ها هستند . که به صورت مداوم و البته مستند قبل از هر بررسی اشاره کنند و این روند را یاداوری کنند به طنز یا به صورتی ضمنی. در غیر این صورت در آینده نزدیک مشتری و مصرف کننده بیشتر از قبل باید تلاش کنه تا بتونه یک کارت گرافیک خریداری کنه .
و راه حل هم رسانه ها بود که گفتید ولی رسانه ها چه کردن، چجوری قیمتا درست میشه. گفتیم که
فروش انویدیا و amd ه چند ده هزار کارت با قیمت دوبل خلاصه نمیشه . این دو شرکت سالیانه چندین میلیون کارت میفروشن و فروش کلی رو فدای سود چند ده هزار کارت نمیکنن
کارتای های اند کارتای گیمینگه و اگه قیمت فضایی بشه. pc گیمر میشه کنسول گیمر. و این دو شرکت به فلاکت میوفتن.
دلایل دیگه ای هم هست ولی همین 3 تا کفایت میکنه. عمده pc گیمرها میرن و کارتای تو رنج 300-400 دلاری میگیرن. اگه میخواستن 600-700 دلار بدن میرفتن و در جا کارت های اند میگرفتن. افزایش قیمت به این شکل رو بازار گیمینگ قبول نمیکنه و این دو شرکت هیچ موقع اینکار رو نمیکنن چون مساویست با ورشکستگی خودشون
دیدی که، تازه آورد رو msrp
Nvidia lost a billion dollars while AMD continues to thrive | Digital Trends

2022-09-23_12-43-05.jpg

نتیجه پایانی،کاهش 31 درصدی سهام در یک ماه

آخرین ویرایش:
1663928019613.jpeg

AMD در اقدامی خداپسندانه قیمت MSRP کارتهاش رو بین ۵ تا ۳۰ درصد کم کرده. البته از جهاتی هم روغن ریخته رو نذر امام‌زاده کرده چون همین قیمت‌ها توی بازار هم رویت شده بود.
به هر حال دندون اسب پیش‌کشی رو نمی‌شمرن و همین اقدام هم هرچند نمایشی باشه، دربرابر کنفرانس وقیحانه انویدیا مقداری ارزش داره.

اگر فقط توان Raster رو در نظر بگیریم، با این قیمت‌ها کارتهای AMD معامله بهتری نسبت به نسل ۳۰ هستن. البته با ورود RT و DLSS به اولویت‌های کاربر، نتیجه طور دیگه‌ای میشه.
به صورت قابل توجهی توی ایران هم قیمت کارت‌های AMD نزدیک همین قیمت‌هاست. (البته من کف بازار نیستم و همین جوری الکی توی ایمالز جستجو کردم. ممکنه خالی بندی باشن:دی)

هنوز امید کمرنگی دارم که کارت‌های AMD در معرفی آبان‌شون از نظر قیمتی بزنن توی دهن انویدیا. بالاخره آرزو بر جوانان عیب نیست.

دیگه msrp رو نمیبینید و کارت دیگه پایین نمیاد رو ربط میدید به این.به به خدا قوت

من الان باید بیام حرفی که نزدم را اثبات کنم ! (یک نوشته از من پیدا کن که گفته باشم قیمت ها هیچ وقت پایین نمیاد !)

بقیش هم مشخصه داریم میبینیم نیازی به بحث نیست .

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or