اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
نسخه های ضعیف تر بعدن عرضه می شن هم مین هم cpu هامعرفی و پیش خرید نسل 12 در 27 اکتبر، عرضه رسمی و بررسیها 4 نوامبر
خبری از بردهای H670 ،B660 ،H610 هم نیست!
Intel Alder Lake embargoes
October 27th at 9:00 AM Pacific Time: Announcement, Preorders, Advertisement
November 4th at 6:00 AM Pacific Time: Sales and Reviews
Products being launched in November
Core i9-12900K and 12900KF
Core i7-12700K and 12700KF
Core i5-12600K and 12600KF
Intel Z690 chipset
فکر کنم بهتره این نسل رو کلا skip کرد و منتظر نسل ۱۳ موندMSI یک مقاله در مورد DDR5 گزاشته و در بخشی از اون در مورد قیمت ماژول ها صحبت کرده.
MSI برآورد کرده که قیمت ماژول ها در زمان عرضه 50 تا 60 درصد بیشتر از DD4 باشن و در بازه ۲ ساله قیمت ماژول ها متعادل بشه.
MSI در ۲ نوامبر ایونتی برگزار می کنه و در اون از مادربورد های جدیدش برای Alder-Lake رونمایی می کنه.
کلا نسل ۱۳ هم باید اسکیپ کرد چون بعدش با مهاجرت به معماری ۷ نانومتری احتمالا سوکت اینتل دوباره عوض می شه.فکر کنم بهتره این نسل رو کلا skip کرد و منتظر نسل ۱۳ موند![]()
من احتمالا می رم سمتش برای 3080 به بالا pcie3 رسما محدودیت ایجاد می کنه تازه اگر به ddr5 اعتمادی ندارید ddr4 همچنان توی این نسلش پشتیبانی می شه هر چند ddr5 هیچ مشکلی نداره فقط اوایلش گرونه بعدا چیپ های خوش قیمت تری با cl بهتری براش میادکلا نسل ۱۳ هم باید اسکیپ کرد چون بعدش با مهاجرت به معماری ۷ نانومتری احتمالا سوکت اینتل دوباره عوض می شه.
دلایل این که این نسل رو باید اسکیپ کرد زیاده. نسل اول DDR5 در کنار نسل اول معماری هیبریدی اینتل اومده و رسما ملت بتا تستر که هیچی آلفا تستر ان![]()
از اینسایدر خارج شیددوستان امکانش هست از ویندوز 11 Insider program سویچ کرد رو ویندوز 11 اصلی؟
من الان هرچی آپدیت جدید میاد زده Win11 Insider program، الان ISO وین اصلی رو بگیرم میشه آپگرید کرد؟