اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
security update ها چون با ssu باندل میشن. نمیشه آآپدیت رو حذف کرد. ولی میشه با dism حذفش کرد. تو این مطلبم راهشو توضیح داده.NVIDIA staff says to roll back Windows 10 update to fix gaming issues
البته اینم بگم این اپدیت پاک شدنی نیست فقط از ریستور پوینت مگه استفاده کنید
من زدم برای این اپدیت نشد بازم از استارت اپ قبل ویندوز هم زدم بازم نشد فکر کنم به خاطر اون اپدیت حذف فلش باشه چون خودشم گفته هیچ جوره قابل پاک شدن نیست مگر با ریستور پوینتsecurity update ها چون با ssu باندل میشن. نمیشه آآپدیت رو حذف کرد. ولی میشه با dism حذفش کرد. تو این مطلبم راهشو توضیح داده.
How to uninstall Windows 10 updates manually
آپدیته برا همه مشکل ساز نشده، مثل اینکه با آخرین آپدیت درایور انویدیا و روی یکسری کارت خاص مشکل ایجاد کرده. من آپدیت نکردم آخرین آپدیتم به یه ماه پیش برمیگرده تقریبا.من زدم برای این اپدیت نشد بازم از استارت اپ قبل ویندوز هم زدم بازم نشد فکر کنم به خاطر اون اپدیت حذف فلش باشه چون خودشم گفته هیچ جوره قابل پاک شدن نیست مگر با ریستور پوینت
من البته دیروز پاکش کردم چون هر چند ساعت بلو اسکرین می گرفتم اون اپدیتی که هم که باعث فریز کامل ویندوز می شد خوشبختانه حذف شده
ورژن آپدیت ؟؟؟ همین آپدیت جدید انویدیا که برای رزیدنت آمده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!من زدم برای این اپدیت نشد بازم از استارت اپ قبل ویندوز هم زدم بازم نشد فکر کنم به خاطر اون اپدیت حذف فلش باشه چون خودشم گفته هیچ جوره قابل پاک شدن نیست مگر با ریستور پوینت
من البته دیروز پاکش کردم چون هر چند ساعت بلو اسکرین می گرفتم اون اپدیتی که هم که باعث فریز کامل ویندوز می شد خوشبختانه حذف شده
من دیدم RTX 3080 رو تو کانال 80-90 میفروشن، اونوقت این هیولارو کجا این قیمت پیش فروش زده؟!
AORUS GeForce RTX™ 3090 XTREME WATERFORCEView attachment 204882
قیمت زده بود 95 میلیون تومان // تحویل 10 خرداد 1400
زیبا نیست از این همه ارزانی و جلال و شکوه
نه من برای ویندوز گفتم البته با تلاش فراوان فهمیدم مشکل از انتی کسپر بوده که با انتی ویندوز تداخل پیدا می کردهورژن آپدیت ؟؟؟ همین آپدیت جدید انویدیا که برای رزیدنت آمده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تا زمانی که بیتکوین بالا باشهمشکل تولید بنظر تا کی ادامه داره مارو باش برنامه داشتیم اپگرید کنیم
گیم gpu این اتفاق نیافته براش نهایت 9 گیگ مصرف می کنه که اونقدری نیست که فریم دراپ بخوره هر چند اینا کارت های 4k هم نیستن اما خوب سیاست انویدیا برای رم هاش جالب نیست در کلView attachment 204927
View attachment 204928
کارت 3060 از 3060TI و 3070 فریم بیشتری توی 4K گرفته.
قشنگ مشخصه 8 گیگابایت حافظه کم اومده