جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

کلن اوضاع خیلی مشکوکه. معلوم نیست مقصر اصلی این وضعیت کیه
نظر شخصیم اینه که تمام این مشکلات برمیگرده به این کرونای لعنتی. و تا حدی سو استفاده ی کمپانی های غول از این وضعیت.
کرونا جدا از تاثیری که مستقیمن روی صنایع مختلف گذاشته، باعث شده خیلی از کسب و کارهای کوچک هم از بین بره. نداشتن درآمد باعث شده خیلی ها به سمت کریپتو روی بیارن. حالا چه ماین و چه سرمایه گذاری.
ولی از اونطرف چطور ممکنه شما هرتعداد که بخاین بتونین کارت گرافیک خریداری کنید ولی نه به قیمت اصلیش. یا قطعه تولید میشه یا نمیشه! دو حالت که بیشتر نداره. اگر تولید میشه چرا انقدر گرون میفروشن اگر نمیشه پس اینایی که تو بازار چین هست از کجا اومده. بازم تاکیید میکنم محدودیت سفارش هم ندارن. پولشو بدید هرچندتا بخاید تحویل میدن! اینجاست که داستان پیچ میخوره و کمپانی هایی مثل AMD و NVIDIA رو در کنار دلال ها و محتکرها میزاره...
به زودی ها هم منتظر اتمام ماین هم نباشید. خوشبینانه ترین تحلیل برای اتریوم 2.0 حداقل 3 سال دیگس. بیتکوین روهم میگن حداقل تا 4 سال آینده
در حال حاضر تنها چیزی که میتونه این وضعیت رو درست کنه، از بین رفتن کرونا در جهانه. فقط امیدوارم تو این یه مورد تحلیلها درست نباشه و کرونا تا 7 سال دیگه ادامه نداشته باشه!:)):|

چند وقت پیشا داشتم با دوستم شوخی می کردم که کارت 3090 داره که می گفتم تو که به 24 گیگ رم نیازی نداری یه پیچ گوشتی بنداز زیر رم هات 6 تاش بده من 1 خال جوش بزنم روی 3080 منم بشم 16 گیگ حالا گویا یک نفر همین کار رو با 3070 انجام داده کردش 16 گیگ و نتایج بهتری هم در بازی ها گرفته :D

NVIDIA GeForce RTX 3070 16 GB Modded Graphics Card Benchmarked

2021-04-01_2-05-59.jpg 2021-04-01_2-05-36.jpg

3050 , 3050ti لپ تاپی مشخصات و بنچمارکهاشون لیک شد.یه کوچولو حدود 3 درصد تو 3dmark . کارت ti از 1660ti قویتره. حدود 6 درصد هم نسخه معمولی 3050 از 1660ti ضعیفتره.
تو بازی تام رایدر هم مشخصه که 3050ti تو اولترا ا 2060max تقریبا هم فریمه ولی تو مدیوم تنظیبمات از 2060 دسکتاپ 13 درصد قویتره.
3050 معمولی هم 5 و 7 درصد از 1660ti سرتره تو اولترا و مدیوم تنظیمات

NVIDIA-CMP-30HX-Cryptocurrency-Mining-Graphics-Card-Chinese-Mining-Farm-_1.jpg

Hong Kong Customs Seize 300 NVIDIA CMP 30HX Mining Graphics Cards Headed To Chinese Cryptocurrency Farms​

کلا الان پول توی کشاورزی و معدن هست :D

قوی ترین کارت سری تا 210 هش می ره فکر کنم اینطوری پیش بره انویدیا بیخیال گیمرها می شه می زنه توی کار ماین

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, The Ultimate Pascal Gaming Graphics Card, Might Make a Comeback, Freshly Produced GPU Batch Spotted​

بعد از خبر ریلیز مجدد 1650 با 1050 با 2060 حالا گویا کارت افسانه ای 1080ti هم قراره مجدد تولید بشه
کلا یه حس برگشت به عقب عجیبی دارم/:)

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, The Ultimate Pascal Gaming Graphics Card, Might Make a Comeback, Freshly Produced GPU Batch Spotted​

بعد از خبر ریلیز مجدد 1650 با 1050 با 2060 حالا گویا کارت افسانه ای 1080ti هم قراره مجدد تولید بشه
کلا یه حس برگشت به عقب عجیبی دارم/:)
همه ی این حرکت ها به خاطر دل ما گیمر ها هستش
که حاضر شدن به خودشون زحمت بدن و تکنولوژی قدیمی را به ما "بفروشن" البته با قیمت بالاتر از قبل !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or