اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ممنون.ولی کارتهای amd با اکثر موتورهای رندر یا سازگاری ندارن یا کلا ساپورت نمیشن.اگه موقتی میخوای میتونی یه rx 570 تهیه کنی قیمتشم نرفته بالا
ممنون.ولی کارتهای amd با اکثر موتورهای رندر یا سازگاری ندارن یا کلا ساپورت نمیشن.
بیشتر میخوام بدونم امیدی هست کارتهای 2060 دوباره ارزون بشن؟چون یه جا هم خوندم که باز قرار هست که تولید بشن.
2070 مثل 2080 8 گیگ رم داشت و هردو GDDR6 معمول بودن به لحاظ قدرتی هم اختلاف 3070 و 3080 بیشتر از 2070 و 2080 هستش . فقط سه تا متغییر توی این قیاس اشتباه هستش.نظریه من شخصیه،نظریه خودت چیه.
بازاری که تو استیم میشه دید که عمدتا کارت میان رده دارن،نظر شخصی نیست فکت بازاره. نه مسئولین بازار،اجازه اینکارو میدن چون صنعت pc گیمینگ تاثیر وحشتناکی روش میزاره.چون با کاهش pc گیمر تمام فروشگاههای گیم و سازنده قطعات دیگه آسیب جدی میبینن
و نه pc گیمر ساکت میمونهکه چیپ گرافیک برا کنسول 150-200 قیمت بخوره بعد بصورت کارت بشه 700-800 دلار.
تو همین ایرانم، دو دره بازی میکنن و گر نه یبه سازمان قیمت گزاری هست که اونجا قیمت مصوب میکنن و شرکتا مستقیم نمیتونن از اون عدول کنن و زیر آبی میرن
ولی اتحادیه اروپا به ماکروسافتشم اجازه دو دره بازی نمیده. انویدیا به یه ناقد یه چیز گفت صد بار عذرخواهی کرد.
اینقدر بی در وپیکر pc گیسمینگ نیست که بتونه یه دفعه قیمتها رو نجومی کنه. برا افزایش 50 دلاری دو نسل قبل کلی لیچار شنید
مصرف کننده تا زمانی که محصولی بهش سود برسونه میخره. سودی که در زمان حال،این کارت میرسونه برا ماینرها زیاده پس طبیعیه ماینر با هر قیمتی حاضر به خرید بشه و این وضعیت تا وقتی که بازار و قطعات کافی باشه ادامه داره.
نسل قبل گرافیک با 350 دلار 2060 عرضه شد این نسل 3060 با 329 دلار عرضه شد
2070 founder نسل قبل 600 دلار بود این نسل 500 تا.
3080 هم 700 اومد مثل نسل قبل.
افزایش قیمت یک بعدا بخاطر ترامپ و عوارض آمریکا بود و دو هم ریختن ماینرها تو بازار.
با افزایش موجودی بازار خودبخود با افزایش موجودی،بازار هدف میشه گیمینگ و قرار نیست یه کمپانی به بازار چند ده هزار کارت به بازار تزریق کنه و اون موقع میشه که باید گیمرا بخرن و گیمرم همونایی هستن که تو استیم عمدشون میان رده 300-400 تایی دارن
و خود بخود وقتی دیگه ماینرا نخرن،بازار به قیمت گیمرا،برمیگرده.
افزایش قیمت چی داشتن کنسولها. میان نسلی بوده 500 با افزودن ssd و کلی چیز دیگه،بازم رو 500 نگه داشتن.تازه از ps5 دیجیتال صرفنظر کردم که 400 دلاره و هم قیمت یه 3060 ti هست.amd چیپ اینو میخواد چند بزنه از خود کنسوله گرونترش کنه. اونموقع pc گیمره میشینه amd رو نیگا میکنه .2070 مثل 2080 8 گیگ رم داشت و هردو GDDR6 معمول بودن به لحاظ قدرتی هم اختلاف 3070 و 3080 بیشتر از 2070 و 2080 هستش . فقط سه تا متغییر توی این قیاس اشتباه هستش.
کنسول های این دوتا شرکت هم افزایش قیمت داشتند نه به صورت خطی البته... که تو در نظر گرفتی...
قیمت کارت ها هم به صورت غیر خطی افزایش قیمت داشتند . حالا ممکنه توی یک دوره مقداری تغییرات داشته ولی در کل شاهد افزایش قیمت هستیم .
تاثیر تعرفه ها را اگر منطقی بدونیم و نسبتش را محاسبه کنیم....
از طرفی ....ماینر ها و بقیه شرایط باعث افزایش قیمت های رسمی فراتر از تعرفه شدن به شکلی که هر شرکت سازنده ی افتر مارکت برای خودش داره یک قیمت تعیین میکنه و افزایش قیمت ها هیچ تناسبی با هم ندارند !
جدا از قیمت عملکرد ضعیف در مقابل بازار اسکلپر ها و بازار سیاه از نظر من نشونه ی رضایت شرکت ها از شرایط فعلی هستش.
یکی دو بار یک اعلامیه مثل محکوم کردن های اتحادیه اروپا بیرون دادن و بعدش در عمل این روند ادامه داشت تا همین عرضه ی 3060 ...
چیزی هم که شاهدش هستیم فعلا تقاضای بیشتر از قبل حتی در شرایط افزایش قیمت !
من خودم 3070 خریدم ولی این کارت یکی از ضعیفترین هستش در نوع خودش به نسبت زمانی و در مقایسه با پرچمدار نسل خودش . خودم از اول می گفتم خریدش اشتباه هست تا اینکه تبدیل به تنها گزینه ی موجود شد !
افزایش قیمت 50-100 دلاری رو کارتا تو هر نسلی معقول هست تا حدی. اینجا که آمریکا رو قطعات تا 25 درصد افزایش داده و مشخص بود از عوارض صفر رسیدن به 25 باعث افزایش قیمت میشهAccording to the US government’s Harmonized Tariff Schedule, those PC components would normally be free of import taxes. Now, under the “list 3” tariffs that were designed to tax $200 billion worth of Chinese products, graphics card and motherboard vendors have to figure out where to find the additional 25 percent to pay for tariffs.
بحث عصبانیت نیست.
به نظر میاد رو soc موبایلی و dram و nand (فلش مموری و ssd و ...) فعالیت دارند و تو حوزه گرافیک به نظر نیستنSamsung's Chip Fabs in Texas Ordered to Shut Down Due to Power Shortage
تو این شرایط همین رو کم داشتیم
gddr 6 هم اینجا میزدن؟Samsung's Chip Fabs in Texas Ordered to Shut Down Due to Power Shortage
تو این شرایط همین رو کم داشتیم
انویدیا کارتهای ۳۰۶۰ مخصوص اتریوم ساخته
خبر آپدیت خوردهنه اتفاقا برای بهبود شرایط بازار برای گیمرها میزان هش ریت RTX 3060 به واسطه محدودیت درایوری در هنگام ماین اتریوم قشنگ نصف میشه و RTX 3060 تو سبد خرید هیچ ماینری قرار نمیگیره با این وضعیت و خبر خوبیه!