جدیدترین هک کینکت : اجرای CoD4, Zelda, DOOM

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
callofduty48.jpg

خب کم کم هک های کینکت داره جالب و جالبتر میشه اولین بار که شخصی موفق به اجرای نسخه PC بازی RUSE شده بود و الان هم شخص دیگری بازی های CoD4, Zelda, DOOM رو توسط کینکت در PC اجرا کرده

در این ویدئو ( رجوع به منبع ) یکی از کاربرهای سایت یوتیوب به اسم demize2010 نسخه PC بازی COD 4 رو با استفاده از کینکت انجام میده ، این شخص برای حرکات بدن مثل خم شدن ، پرتاب کردن نارنجک و مبارزه تن به تن از کینکت و برای هدف گیری ، جابه جا شدن و تیراندازی از یه WIImote استفاده میکنه و این موضوع واقعا جواب میده !!!!!!!!!!!!

او همچنین با استفاده از کینکت در ویندوز 7 بازی های Zelda, DOOM رو بدون نیاز به کنترولر دیگه ایی انجام میده

منبع ( برای دیدن ویدئو به فیل شکن احتیاج دارید )

دیدن این ویدئو رو به همه توصیه میکنم واقعا خیلی فوق العاده است b-)

آخرین ویرایش:
هیچی نشده نامردی و حسادت داره شروع میشه:دی کینکت مال 360 این نامردیه که یکی با pc بازیش کنه.
آره با تو ام باخود خود تو:دی(اون یارو که تست کردتش:دی)

هیچی نشده نامردی و حسادت داره شروع میشه:دی کینکت مال 360 این نامردیه که یکی با pc بازیش کنه.
آره با تو ام باخود خود تو:دی(اون یارو که تست کردتش:دی)
کینکت واسه PC تایید شده دوست من. حالا این یارو هک کنه یا نکنه فرقی نداره.

ولی من ویدئو رو دیدم احساس کردم که با همون کنترولر های قبلی cod4 بیشتر میچسبه.

توی بازی های هاردکور از این بیشتر فکر نکنم بشه کاری کرد و فقط باید با wiimote بازی کرد. بین حرکاتم که فقط نشستن و پریدن رو ساپورت میکنه.

به نظر من بازی های هاردکور با کینکت نمیچسبه.

دیگه کم کم خبر بازی کردن GEOW و HALO و AC اینا را هم میشنویم کلا بازی کردن با کینکت مزه ی دیگری داره :d
ولی فکر کنم بازی استراتژی با کیکنت خیلی حال بده چون تو RUSE طرف انگار شبیه ژنرال ها داشت دستور میداد :d

خیلی جالبه. این کینکت هک شده رو PC داره همه چیز اجرا می کنه.
میکروسافت باید زودتر کینکت اوریجینال واسه PC بده بیرون.>:d<

آخرین ویرایش:
این شخص برای حرکات بدن مثل خم شدن ، پرتاب کردن نارنجک و مبارزه تن به تن از کینکت و برای هدف گیری ، جابه جا شدن و تیراندازی از یه WIImote استفاده میکنه و این موضوع واقعا جواب میده
very nice:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or