جدیدترین اطلاعات از Wolfenstein: The New Order

A.R.A.$.H

کاربر سایت
47.-Wolfenstien-The-New-Order.jpg

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
Wolfenstein: The New Order در 20 می برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC منتشر خواهد شد.
Gamingbolt

سازنده پدر مادر دار که میگن اینه:دی
60/1080
الکی یه مولتی ابکی هم به بازی اضافه نکردن و فوکوس کردن رو همون سینگل بدون شک نمرات بالایی میگیره

سازنده پدر مادر دار که میگن اینه:دی
60/1080
الکی یه مولتی ابکی هم به بازی اضافه نکردن و فوکوس کردن رو همون سینگل بدون شک نمرات بالایی میگیره
سازنده های بخت برگشته این استدیوی تازه تاسیس تو کارنامشون بازی هایی مثل ریدیک و نسخه شماره یک شاهکار دارکنس رو در اختیار دارن ولی واقعا هنوز که هنوزه موندم که چرا به سازنده های اصلی تیم سابق استدیو استار بریز هیچ توجهی نشد :(

یعنی هر جوری فکر میکنم بازی دارکنس زمانی که اومده بود در تمامی بخش ها در اوج بود از گرافیک بی نظیر بازی بگیرین تا گیم پلی عالی بازی و صدا گذاری شاهکار بازی و همچنین داستان عالی بازی یعنی هر بخش این بازی در بهترین حالت خودش قرار داشت ولی متای بازی که کاملا عادی بود و همین طور هم بازی فروش عادی داشت :-/

سازنده های استار بریز هم واقعا از این موضوع در اون زمان نا امید شده بودن و کم کم تیم اصلی استدیو رو ترک کردن و استدیوی جدیدی رو تاسیس کردن . واقعا موندم یه بازی تکراری مثل کال هر سال میاد و میلیون ها نسخه فروش میکنه ولی بازی مثل دارکنس که این همه روش کار شده بود به هیچ جایی نمیرسه )x

در باره بخش مولتی هم کلا این تیم در بازی هایی که تاکنون ساختن به بخش مولتی کلا کاری ندارن و واقعا این تیم با استعداد آفلاین ساز های کار درستی هستن ........

آخرین ویرایش:
Alien: Isolation و Sniper Elite 3 هم اعلام شده روی Xbox One به صورت 1080P عرضه میشن.این بازی هم که همین وضعیتو داره.چیزی که کاملا مشخص بود نمیشه بعد از 3 ماه از کل قدرت کنسول ها استفاده کرد.
درباره خود بازی هم که من شخصا هیچ چیزی تو بازی ندیدم که شبیه نسخه های قبلی باشه و کلا عوض شده.(من شماره های قبلی خیلی دوست داشتم:d).نبود بخش مولتی پلیر هم به نظر من کار درستیه چون هیچ چیز خاصی برای بخش مولتی پلیر نداره بازی.(مثل شماره قبل که بخش مولتی پلیر کلا نابود بود:d )

آخرین ویرایش:
بدونه شک میتونه بازی جالبی از آب دربیاد مگر اینکه توش باگ داشته باشه:d

پ.ن:خب بشین مثل بچه آدم خودت بشین بازی رو بازی کن که انقدر نمیدونم آپدیت ندی نمونش این bf4:d یا اسکایریم

اگه این مشکلات رو نداشته باشه میشه به عنوان یه بازی خوب به حساب آوردش

مبارزه در ماه؟!!:d
این تریلر آخری که واقعا خوب بود، گیم پلیش فکر میکنم چیز خوبی باشه، از طرفی بازی 15 ساعت زمان لازم داره تا تمومش کنیم پس میشه گفت یه تجربه ی عالی توی بخش سینگل برای یه عنوان شوتر در انتظارمونه مثل تجربه ی عالی RAGE . ولی .... همچنان از نبود عناصر ماوراء الطبیعه و عدم وجود المان های سری wolf شاکیم، در هر حال اسمش wolf نیست این بازی و من هنوزم امیدی بهش ندارم:d.
یه سوال؟ اون قسمت که گفته با انجام challang های مختلف میتونید گزینه های بیشتری را در شاخه ی تکنولوژی خود باز کنید یعنی چی؟!

آخرین ویرایش:
توی تریلرهای قبلی ماه رو نشون داده بودند اما ظاهرا فقط گیم پلی هم داره.
توی این عکس (که از تریلر تهیه شده) یک نفر داره احترام میذاره

47.-Wolfenstien-The-New-Order.jpg

اما یک نفر دیگه به سمت این بشر حرکت میکنه .... B.J آیا؟ :d

31667257324726775613.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or