جدیدترین اطلاعات از Wolfenstein: The New Order

A.R.A.$.H

کاربر سایت
47.-Wolfenstien-The-New-Order.jpg

اطلاعات جدیدی از تازه ترین ساخته استدیو Machinegames منتشر شده است.
در بحث کیفیت اجرای بازی، Wolfenstein: The New Order بر روی کنسول های نسل هشتم یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید و همچنان بخش چندنفره وجود نخواهد داشت. با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید. شخصیت اصلی بازی یعنی B.J می تواند به طور همزمان دو عدد اسلحه تک تیر انداز را حمل کند! چنین چیزی غیر عادی هم نیست زیرا پای سازندگان Chronicles of Riddick و The Darkness در میان است.
Wolfenstein: The New Order در 20 می برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC منتشر خواهد شد.
Gamingbolt

یعنی PlayStation 4 و Xbox One با رزولوشن 1080p و 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. مراحل بخش تک نفره بیش از 15 ساعت به طول خواهد انجامید
yess-smiley.gif

به به عالیه ، دقیقاً همون چیزیه که میخواستم :دی
60 فریم بودن از واجبات این بازی و اکشنش بود :دی 15 ساعت هم که اَبَر عالیه ، به به کلاً :love:
با انجام challenge های مختلف می توانید گزینه های بشتری را در شاخه تکنولوژی خود آزاد کنید همچنین صحبت های بسیاری نیز در میان است که شما حتی در کره ماه با ناتزی ها مبارزه می کنید.
8-> :x
===================
A.R.A.$.H
خبرت رو دزدیدم زدم تنگ پست اول تاپیک هاش :-" :دی

آخرین ویرایش:
کلا همه امیدها داره برمیگرده! با اون تریلرو عکس های خیلی بهتر بازی در چند روز گذشته و حالا هم که این خبر کاملا امیدوار شدم.

پ.ن : اولین بازی شوتر هست که رو 1080p و 60fps تو این نسل میاد؟

من که از نبود بخش چند نفره و تمرکز روی بخش داستانی استقبال میکنم اما یه بازی تو این سبک باید بخش چند نفره داشته باشه تا فروشش ضربه نخوره دیگه بخش داستانیش از بایوشاک خفن تر نیست که کلا حس خوبیم به بازی و امتیازایی که میخواد بگیره ندارم از روز اول احساس میکردم یه بازیه خیلی معمولیه و میانگین امتیازاش بین 60 تا 70 میشه اما تیم خوبی پشت بازیه شاید بازی خوب بشه

من از نمایش اخیر بازی خیلی خوشم اومده و در کنارش تو فرومهایی مثل neogaf هم خیل زیادی ازش تعریف میکنند ! مثل اینکه گیم پلی بازی فان و حتی خشن طراحی شده چیزی همانند بازیه RAGE تو مکانیزم گیم پلی شباهت و لی با درگیری بیشتر و گرافیک بازی هم خیلی خوش اب و رنگ و با جزئیات طراحی شده . مخصوصا اینکه اعلام شده 1080p/60 هست خیلی عالیه .
اگه شانس با ما یار باشه تجربه بازی باید خوب باشه . امیدواریم !

تا حالا از Bethesda بازی بد دیدید حالا میگید ربطش چیه ؟ اون که ناشرشه !! اسمش که پای بازی خورده . همین کیفیتش رو تضمین میکنه :bighug:
از BGS خیر از BSW بلی :| :دی شاهکار Rogue Warrior هم اینا پابلیشرش بودن 8-|
البته بتزدای پابلیشر یه 5 سالی هست یه تکون اساسی خورده و الآن چندتا استودیو فوق العاده خوب داره / زده :دی بعیده دیگه از این تیپ شاهکارها ارائه کنه :-" :دی
هرچند هنوز مشکلات مدیریتی وحشتناکی دارن ، مقادیر زیادی هم دزدن :| :دی

کلا همه امیدها داره برمیگرده! با اون تریلرو عکس های خیلی بهتر بازی در چند روز گذشته و حالا هم که این خبر کاملا امیدوار شدم.

پ.ن : اولین بازی شوتر هست که رو 1080p و 60fps تو این نسل میاد؟

Sniper elite 3 هم قراره روی کنسولای نسل بعد 1080/60 باشه.

از BGS خیر از BSW بلی :| :دی شاهکار Rogue Warrior هم اینا پابلیشرش بودن 8-|
البته بتزدای پابلیشر یه 5 سالی هست یه تکون اساسی خورده و الآن چندتا استودیو فوق العاده خوب داره / زده :دی بعیده دیگه از این تیپ شاهکارها ارائه کنه :-" :دی
هرچند هنوز مشکلات مدیریتی وحشتناکی دارن ، مقادیر زیادی هم دزدن :| :دی
این که یه فوق شاهکاره :-& Brink هم باید اضافه کنی :|
ولی من خودم به خاطر اسم Bethesda هر جور شده این بازی رو تهیه میکنم و بازیش میکنم هرچند زیاد ازش مطمعن نیستم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or