جدا شدن سه عضو اصلی ساخت Gears of War: Judgment از Epic

Augustus

Caesar
کاربر سایت
78189250969695290109.jpg

پیش از این خبر جدایی Rod Fergusson از شرکت Epic و پیوستن وی به استودیو Irrational Games را شنیده بودیم، اما امروز اعلام شد که سه نفر از کارکنان این شرکت که نقش به سزایی در ساخت عنوان Gears of War: Judgment ایفا می کردند نیز از این شرکت جدا شده اند. در خبری که امروز توسط آقای Mike Capps ریاست شرکت Epic عنوان شد، آقای Adrian Chmielarz کارگردان هنری این بازی به همراه دو نفر از کارکنان استودیو People Can Fly، شرکت Epic را ترک گفته اند. آقای Mike Capps در متنی که به همین منظور در سایت GAMEINFORMER قرار داده است، عنوان کرده است: "آقایان Adrian Chmielarz ،Andrzej Poznanski و Michal Kosieradzki از شرکت Epic و استودیو People Can Fly جدا شده اند و به دنبال کسب فرصت های شغلی دیگری رفته اند تا بتوانند در آینده قراردادی را با شرکتی دیگری منعقد کنند. در طول یک دهه اخیر آنها نقش به سزایی در ساخت استودیو People Can Fly ایفا کردند و تبدیل آن به استودیویی مستعد بسیار تاثیر گذار بودند. ما برای آنها آروزوی موفقیت می کنیم . و استودیو People Can Fly همچون گذشته با اشتیاق برای عرضه عنوان Gears of War: Judgment به طرفداران، در سال آینده تلاش خواهد کرد."
آقای Adrian Chmielarz در صفحه توییتر خود عنوان کرد: "به طرفداران این بازی اطمینان می دهم که شما از این عنوان (Gears of War: Judgment) لذت خواهید برد، و این بازی در اختیار تیمی مطمئن در حال ساخت است. نگران نباشید، در مورد برنامه های آتی من به زودی خبر هایی خواهید شنید."
استودیو People Can Fly که در شهر ورشو واقع است در سال 2002 تاسیس شد و در سال 2007 توسط شرکت Epic خریداری شد. این استودیو پیشتر بر روی سری بازی های Painkiller و بازی Bulletstorm فعالیت داشته است. بازی Gears of War: Judgment در تاریخ 13 مارس 2013 بر روی کنسول Xbox 360 عرضه خواهد شد.
منبع
{صفحه اصلی}

آخرین ویرایش:
دلیلش معلوم شد. Epic رسما استودیو رو به طور کامل خرید و اینا ظاهرا مخالف بودن.
Mark Rein هم گفت خوشحاله و پروژه های جدید استودیو در آینده معرفی میشن:

Epic Games buys People Can Fly | The Verge

به شخصه فکر کنم کار خوبی کردن رفتن :d زیر نظر Ken Levine چیزای خوبی ازشون در میاد :d

من از اول هم به این بازی امیدوار نبودم به نظرم مایکروسافت به خاطر کمبود بازی های انحصاری این 2 استدیو رو مجبور به ساخت این بازی کرده بیشتر شبیه یه dlc هست تا بازی جدید

من از اول هم به این بازی امیدوار نبودم به نظرم مایکروسافت به خاطر کمبود بازی های انحصاری این 2 استدیو رو مجبور به ساخت این بازی کرده بیشتر شبیه یه dlc هست تا بازی جدید

مایکروسافت مجبور کنه ؟! IP و تمام تصمیماتش مربوط به Epic ! مایکروسافت ناشره و سوده ناشریش رو میبره ! بیشتر سودش برای خود Epic هست و خود Epic تصمیم میگیره چه نسخه ای رو کی بده بیرون

ip که برای مایکرو نیست هرکاری بخواد باهاش بکنه

بهترین تصمیم همین بود که جدا بشن وگرنه تو منجلاب ساختن سکوئلهای گیرز خفه میشدنو خلاقیتشون از بین میرفت.این تصمیم سران respawn هم قبلا گرفتن و همه دیدیم که کارشون درست بود .infinity هنوز داره cod میسازه با همون فرمول ولی اونا رفتن دنبال علایق خودشون و اینکه مجبور نباشن هی خودشونو تکرار کنن

آخرین ویرایش:
بهترین تصمیم همین بود که جدا بشن وگرنه تو منجلاب ساختن سکوئلهای گیرز خفه میشدنو خلاقیتشون از بین میرفت.این تصمیم سران respawn هم قبلا گرفتن و همه دیدیم که کارشون درست بود .infinity هنوز داره cod میسازه با همون فرمول ولی اونا رفتن دنبال علایق خودشون و اینکه مجبور نباشن هی خودشونو تکرار کنن
این اولین Geow ـی هست که People Can Fly داره میسازه، اون مثالی که زدید زیاد به قضیه Geow: Judgment ربط نداره :دی

من همیشه عادت داشتم عکس های این بازی رو با چهره های دام و خصوصا مارکوس ببینم اما الان در نبود اون تصورش سخته که این بازی چرخ دنده مرگ باشه!
و اصلا اون حس حال Gears of War واقعی رو نداره ! اما در هر حال Epic شرکت بزرگیست و فکر نکنم بذاره با خروج سه نفر هر چند تاثیر گذار مشکلی در روند
بازیش ایجاد باشه اما چه فایده که این بازی از پایه کمی برای امثال من عجیب و بدون اون حسه حماسیه!

آره این اولیش بود و از اونجائی که epic دیگه نمی سازتش مطمئن باش n امیش رو هم اینا باید می ساختن

Epic نمیسازه ؟ IP متعلق به Epic ـه و People Can Fly هم زیر مجموعه اپیک ! اصولا این جمله ای که شما گفتی غیر قابل درک بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or