جدایی Shane Kim از Microsoft

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

shanekim2.jpg

بعد از 19 سال وفاداری خالصانه به شرکت مایکروسافت ، Shane Kim تصمیم دارد تا از سمت خود در مایکروسافت کناره گیری کند و وقت خود را در کنار خانواده ی خویش بگذراند .
Kim معاون بخش سرگرمی های مایکروسافت بود .و یکی از چهره های برتر عرصه گیم از زمان میکرو به حساب میاید . به گزارش Industry Gamers کیم پاییز امسال از سمت خود کناره گیری خواهد کرد .
پیش بینی میشود بعد از رفتن کیم از مایکروسافت Phil Spencer جای او را خواهد گرفت . فیل سابقا در GM مشغول به کار بوده است ( جنرال موتورز)
در حال حاظر مایکروسافت برنامه ای برا تعطیل کردن پست کیم در IEB ندارد .
اما شما میتونید شرط ببندین که فیل اسپنسر میتونه کارای بیشتری رو انجام بده وقتی کیم در دور اطرافش نباشه ؟
ایا واقعا کیم 19 ساله در این پست حاضره ؟ عالیه !
منبع

اما شما میتونید شرط ببندین که فیل اسپنسر میتونه کارای بیشتری رو انجام بده وقتی کیم در دور اطرافش نباشه ؟
ایا واقعا کیم 19 ساله در این پست حاضره ؟ عالیه !
منظورت از این دو خط چی بود !؟

مرسی میلاد جان از تذکر خوبت .
اصولا وقتی چیزی مثل کنایه یا تعریف تو خبر میبینین بدونین اونی که خبر رو تو منبع میزاره خواسته خبر رو از خشکی در بیاره و یه تیکه هم بندازه ! ارزش خبری نداره ولی خب ترجمه میشه .
البته تو خط اخر نویسنده ی خبر شین کیم رو به خاطر 19 سال سابقه تحسین کرده ! و کنایه ای در کار نبوده !

مرسی میلاد جان از تذکر خوبت .
اصولا وقتی چیزی مثل کنایه یا تعریف تو خبر میبینین بدونین اونی که خبر رو تو منبع میزاره خواسته خبر رو از خشکی در بیاره و یه تیکه هم بندازه ! ارزش خبری نداره ولی خب ترجمه میشه .
البته تو خط اخر نویسنده ی خبر شین کیم رو به خاطر 19 سال سابقه تحسین کرده ! و کنایه ای در کار نبوده !
منبع رو خوندم .... اون آخرشو کامل ترجمهنکرده بودی واسه همین خیلی واضح نبود .... به هر حال شرمنده که غر زدم !!!!:دی

ببخشید این پستش مربوط به چی میشه دقیقا؟
پ.ن:ایول مایکروسافتم فهمیده کیم به درد نمی خوره میخواد سالاری مگنومی چیزی جاش بزاره:d

پ.ن:ایول مایکروسافتم فهمیده کیم به درد نمی خوره میخواد سالاری مگنومی چیزی جاش بزاره:d
شما از کجا به این نتیجه رسیدی که مایکروسافت میگه کیم به درد نمیخوره؟

خودش داره میگه کاملا اختیاری میخواد بیاد بیرون که در کنار خانوادش باشه.

نقل قول برتر قرن برای ایشونه :دی
دو سال از اعلام ساخته شدن Resident Evil 5 برای PS3 و XBOX 360 گذشته بود که Gameinformer با Shane Kim در مورد بازار ژاپن صحبت میکنه. طرف میگه شما برای بازار ژاپن چه فکری کردین ؟ Shane Kim هم با خوشحالی میگه یه خبر بزرگ رو چند روز پیش منتشر کردیم ! Resident Evil 5 برای 360 در حال ساخته !!!
مصاحبه کننده میگه : خب اینو که از دو سال پیش میدونستیم !
Shane Kim : چی ؟!
مصاحبه کننده : در TGS دو سال قبل خبر ساخته شدن RE5 اعلام شده بود !
Shane Kim : بله , ولی قرار نبود برای 360 هم بیاد.
مصاحبه کننده : اتفاقآ همون موقع اعلام شد که برای این کنسول هم میاد !
Shane Kim : مطمئن نیستم که راست بگی !
مصاحبه کننده : بابا من خودم اونجا بودم !!!

نقل قول برتر قرن برای ایشونه :دی
دو سال از اعلام ساخته شدن Resident Evil 5 برای PS3 و XBOX 360 گذشته بود که Gameinformer با Shane Kim در مورد بازار ژاپن صحبت میکنه. طرف میگه شما برای بازار ژاپن چه فکری کردین ؟ Shane Kim هم با خوشحالی میگه یه خبر بزرگ رو چند روز پیش منتشر کردیم ! Resident Evil 5 برای 360 در حال ساخته !!!
مصاحبه کننده میگه : خب اینو که از دو سال پیش میدونستیم !
Shane Kim : چی ؟!
مصاحبه کننده : در TGS دو سال قبل خبر ساخته شدن RE5 اعلام شده بود !
Shane Kim : بله , ولی قرار نبود برای 360 هم بیاد.
مصاحبه کننده : اتفاقآ همون موقع اعلام شد که برای این کنسول هم میاد !
Shane Kim : مطمئن نیستم که راست بگی !
مصاحبه کننده : بابا من خودم اونجا بودم !!!
:biggrin1::cheesygri خدایی ته خنده بود
همون بهتر که رفت

کلا توی مراسم ها هم میومد چرتو پرت زیاد میگفت:laughing:ولی خدا بیامرزتش- بره ژوپون پیش بکسشون لذتش رو ببره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or