جدایی تهیه کننده Shadow of the Colossus از سونی

Augustus

Caesar
کاربر سایت
96177824078578738962.jpg

تهیه کننده ژاپنی آقای Kenji Kaido امروز خبر جدایی خود را از Sony Computer Entertainment اعلام کرد وی پیشتر با ICO همکاری می کرد و در پروژه ساخت Shadow of the Colossus نقش داشت. او در صفحه توییتر خود اعلام کرده است: "ماه آگوست امسال من Sony Computer Entertainment را ترک گفتم و من هنوز تصمیمی برای آینده کاری خود نگرفته ام اما تا آن زمان قصد گذراندن تعطیلات تابستانی خود را دارم." این مساله که آیا وی در جریان ساخت عنوان The Last Guardian نقشی داشته است نامشخص است، عنوانی که از E3 2009 تا به حال هنوز زمان دقیقی برای انتشار آن ارائه نشده است. Fumito Ueda خالق این عنوان، از حالت یک کارمند تمام وقت به حالت قراردادی شرایط کاری خود را تغییر داده است. Kenji Kaido پیش از پیوستن به سونی در سال 1997 با همکاری شرکت Taito دست به خلق تعدادی از عناوین آرکید زده بود.
منبع

خیلی هم خوب شد . این و Ueda داشتن میخوردن و میخوابیدن و هیچ کاری نمیکردن . اون یکی که قرار دادی شد کارش یعنی این دفعه نمیتونه زیر کار در بره . باید بازی بسازه تا پول بگیره . بیشتر کله گنده ها ی گیم و مغز های بازیسازی تو این نسل زحمت کشیدن و یکی یا چند تا بازی ساختن اونوقت اینا راست راست راه میرفتن و حقوق میگرفتن . اینطوری بهتر شد شاید یه کم از تنبلیشون کم بشه و یه بازی چیزی بدن بیرون :دی

جریان the last of us و god of war هست

جریان یه زمانی Shadow of the Collosus بود، اون موقع که The Last of Us ـی وجود نداشت و God of War نسخه‌ی دومش منتشر نشده بود. اون جریانش یه حسی داشت که اینا ندارن، و مردم امیدوارن اون جریان دوباره با انتشار The Last Guardian بیاد. من هم امیدوارم ...

چرا یهو سونی شد، مایکروسافت؟ :دی؟
همه یا دارن از توش میرن، یا استودیو تعطیل میکنه؟ :|؟ :|؟ جنبه تعریف نداشتا!

خب ببینید سال ها و مدت ها داره می گذره این که امروزه شاهد این هستیم که سازنده ها ، کارگردان ها ، تهیه کننده ها و غیره دارن ترک می کنن برا این نیست که به مشکلات بر خوردن برا اینه که دیگه برای تنوع و زندگی دیگری راهی میشن 10 سال یا شاید بیشتر یک تهیه کننده و باقی در یک جا هستن و این برهه تاریخی جایی هستش که کم کم باید نیروی کار جوان تر بیان رو کار و 10 سال دیگه هم این نیروی جوان هم میرن کنار و این روال ادامه داره تا ابد

اصلا گیریم به Lart Guardian‏ ربط داشته باشه!! خداوکیلی کدوم کمپانی بجز سونی میاد از استودیویی حمایت کنه که 6ساله میخواد یه بازی بسازه!! سونی خیلی صبر پیشه کرده بخدا ,این همه پول صرف این بازی کرده اما هنوزم خبری نیس! حال اینکه استودیویی مثل ND‏ تو 6سال بیش از 20 میلیون نسخه از سری آنچارتد فروخته! خب سونی باید هم فشار بیار بهشون, البته من بشدت استودیوی JS‏ رو دوست دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or