جایزه یک عمر دستاورد به پدر Playstation تعلق می گیرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
kutaragi.jpg
درود.

در طی مراسم GDC امسال که در سانفرانسیسکو برگزار میشود، Ken Kutaragi پدر پلی استیشن جایزه یک عمر دستاورد را برای کمک های مهم خود در صنعت دنیای بازی کسب خواهد کرد.
سازمان دهندگان مراسم گفته اند که این جایزه توسط مارک سرنی معمار ارشد Playstation 4 به آقای Ken Kutaragi پدر پلی استیشن اعطاء خواهد شد.
او یه عنوان یک مهندس در سونی، چیپ صدای SPC700 را نیز برای شرکت نینتندو ساخته بود، بعد از موفقیت این چیپ تصمیم می گیرد که خودش کنسول جدیدی را برای Sony بسازد که نهایتا ما اولین عضو از خانواده Playstation یعنی PS1 را تجربه می کنیم. او تا زمان معرفی Playstation 3 مدیرعامل شرکت سونی بود که بعد از آن طی خبری رسمی آقای Kaz Hirai جانشین او شد.
حال Playstation تبدیل به یک خانواده بزرگ شده است و شاید بتوان گفت که بهترین تجربه های عمر و عناوین زیبایی را ما در این دوران تجربه کرده ایم.
این مراسم در 19ـم ماه مارس در سانفرانسیسکو برگزار خواهد شد.

Last edited by a moderator:
ردیفش کردم:دی به ادامه بحثتون بپردازین:دی
+1
:d
سینا جان دمت گرم، فقط من هنوز تو هنگ ـم(:-o)اولا چجوری تو این تاپیک رو درست کردی ! دوما چطوری خودم پست خودم رو لایک کردم؟! :-o
=))
84570092424479014569.jpg
در کل ممنون از اینکه رسیدگی کردی !

آخرین ویرایش:
نمیدونم اون کسی که پای سونی به کنسول ها باز کرد روزی چند دفعه به خودش فوش میده .:d خیلی دوست دارم بدونم کی بود اون روز سونی رو انقدر ناراحت کرد که خودش دست به کار شد که کنسول بسازه انم با یه همیچن نابغه ای هرچند سر طراحی PS3 اشتباهاتی داشتن اما به صورت کلی کارشون حرف نداشته .:)
+1
:d
سینا جان دمت گرم، فقط من هنوز تو هنگ ـم(:-o)اولا چجوری تو این تاپیک رو درست کردی ! دوما چطوری خودم پست خودم رو لایک کردم؟! :-o
=))
84570092424479014569.jpg
در کل ممنون از اینکه رسیدگی کردی !

کلا وقتی در مورد پدر Playstation صحبت میکنی باید هم شگفتی های پیش بیاد از Time Travel بچه ها تا لایک کردن خبر خودت .=))

واقعا صنعت بازی بدون نام سونی جذابیتی ندارد.حداقل برای من که طرفدار سرسخت رزیدنت اویل هستم میتوانم بگویم که با کنسول پلی استیشن متولد شد.خیلیییییییییییییییی کنسول لذت بخشی هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or