جایزه یک عمر دستاورد به پدر Playstation تعلق می گیرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
kutaragi.jpg
درود.

در طی مراسم GDC امسال که در سانفرانسیسکو برگزار میشود، Ken Kutaragi پدر پلی استیشن جایزه یک عمر دستاورد را برای کمک های مهم خود در صنعت دنیای بازی کسب خواهد کرد.
سازمان دهندگان مراسم گفته اند که این جایزه توسط مارک سرنی معمار ارشد Playstation 4 به آقای Ken Kutaragi پدر پلی استیشن اعطاء خواهد شد.
او یه عنوان یک مهندس در سونی، چیپ صدای SPC700 را نیز برای شرکت نینتندو ساخته بود، بعد از موفقیت این چیپ تصمیم می گیرد که خودش کنسول جدیدی را برای Sony بسازد که نهایتا ما اولین عضو از خانواده Playstation یعنی PS1 را تجربه می کنیم. او تا زمان معرفی Playstation 3 مدیرعامل شرکت سونی بود که بعد از آن طی خبری رسمی آقای Kaz Hirai جانشین او شد.
حال Playstation تبدیل به یک خانواده بزرگ شده است و شاید بتوان گفت که بهترین تجربه های عمر و عناوین زیبایی را ما در این دوران تجربه کرده ایم.
این مراسم در 19ـم ماه مارس در سانفرانسیسکو برگزار خواهد شد.

Last edited by a moderator:
واقعا حقشه ... هیچ کس نمیتونه خاطراتی که این اقا براشون رقم زد رو فراموش کنه ... خاطرات شیرین دوران نوجوونی من همه مدیون این مرده بزرگه ...

به افتخار کن سان

Respect.jpg

پلی استیشن نامه که فارق از اینکه طرفدار چه پلتفرمی هستی شایسته ولازمه که بهش احترام بگذاری!
پلی استیشن کنسولی هست که مطمئنا سرسختترین فن های ایکس باکس اگر سنشون قد بده قطعا خاطره های گره خورده ی زیادی باهش دارن!!
پلی استیشن رو شاید بشه نماد صنعت گیم دونست! این کنسول و فرزندان مقتدرش حدود 20 ساله که شدن قلب گیم!
من هم به این استاد تبریک میگم و خوشحالم چنین نابغه ای چیزی ساخته که من نوعی به عشق اون ساخته ی جادوییش و نام پلی استیشن سالهای سال نمک گیر سونی بشم :((

Kutaragi معمار اصلی پردازنده Cell تو PS3 بود. جایزه هم زیاد گرفته، تو همین آمریکا. البته الان با شرکت Marvelous AQL قرداد داره

نه اینطور که معلومه و کیوان گفت، مثل اینکه یه باگ ـی در ورژن این vBulletin وجود داره که باعث میشه ، گاهی مواقع پست ها به این مشکل دچار بشن:d
یادمه حسین (بروسلی) هم قبلا چند پست ـی که زده بود به همین بلا دچار شده بودن:d فقط هم ادمین ها از پس این مشکل بر میان !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or