جان کارمک: 8 گیگابایت رم کنسول ها تغییر مهمی نیست.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
x0hfg95bh58kdeheldnr1.jpg

آقای جان کارمک درباره کنسول های نسل بعد که دارای 8 گیگابایت رم هستند اظهار نظر جالبی کرده اند. شخصی در صفحه توئیت از ایشان پرسیده است که آیا گنجاندن 8 گیگابایت رم در کنسول های نسل بعد مانند PS4 و Xbox One باعث بوجود آمدن تفاوت قابل توجهی با یک PC دارای 4 گیگابایت رم می شود؟
که ایشان اظهار داشته اند:
من فکر نمی کنم که این کار باعث شود که بازیها خیلی متفاوت به نظر برسند، اما به ساخت سریع تر و آسانتر بازی ها کمک می کند.

جالب است که ایشان اشاره ای به نحوه عملکرد این افزایش رم برای نمایش بازی ها در کنسول های نسل بعد نکرده است.
این یک حقیقت است که یک سیستم پیکربندی شده با 4 گیگابایت رم GDDR5 با سرعت بالا بهتر از یک سیستم سرعت پایین با پیکربندی 8 گیگابایت رم GDDR5 است.

آیا (هایپ) وجود این 8 گیگابایت رم به مانند رونمایی Blu-Ray برای کنسول PS3 است؟

باید منتظر ماند و کنسول های نسل بعد و بازیهایشان را اجرا کرد تا به این نتیجه رسید که چه کسی اشتباه می کرده است.

1

من متوجه نشدم . الان این گفته PS4 بده X1 خوبه ؟ X1 بده PS4 خوبه ؟ هر دو بدن ؟ هردو خوبن ؟ PC خوبه ؟ GDDr5 بده ؟ خوبه ؟ nvidia رو عشقه ؟ منظورش چیه کلا ؟ جدا متوجه نشدم :دی

این فقط نظر ایشونه وگرنه یادم نیست کدوم بازی سازی به سونی گفته بود 4 گیگ رو افزایش بده و به 8 گیگ برسونه که سونی هم همین کارو کرد

کلا همه میدونن که حتی 1 گیگ هم توی اجرای یک بازی نقش بسزایی داره (همانطور که شایه شده بود ps4 فقط 4.5 گیگ رو واسه اجرای بازی استفاده میکنه و خیلی ها شاکی شده بودن )

این فقط نظر ایشونه وگرنه یادم نیست کدوم بازی سازی به سونی گفته بود 4 گیگ رو افزایش بده و به 8 گیگ برسونه که سونی هم همین کارو کرد

کلا همه میدونن که حتی 1 گیگ هم توی اجرای یک بازی نقش بسزایی داره (همانطور که شایه شده بود ps4 فقط 4.5 گیگ رو واسه اجرای بازی استفاده میکنه و خیلی ها شاکی شده بودن )

بله یک گیگ هم مهمه به شرطی که قطعات دیگه کشش رو داشته باشن و الکی اونجا تلف نشه ولی میتونه یه سازنده کمک کنه تا بهینه سازی آنچنانی نیاز نباشه ولی در بازده دستگاه درصورتی که قطعات دیگر کشش نداشته باشن تاثیر نداره.

من متوجه نشدم . الان این گفته PS4 بده X1 خوبه ؟ X1 بده PS4 خوبه ؟ هر دو بدن ؟ هردو خوبن ؟ PC خوبه ؟ GDDr5 بده ؟ خوبه ؟ nvidia رو عشقه ؟ منظورش چیه کلا ؟ جدا متوجه نشدم :دی
درباره دوتاشون هست که تغییری نیست که نمیدونم باعث انقلاب بشه تو شکل و شمایلشون و ظاهرا باعث راحت تر شدن کار ساخت و اجراشون میشه !
ولی کلا نه اینکه تاثیر زیادی نداشته باشه :d ولی باعث جهش هم نمیسه

درباره دوتاشون هست که تغییری نیست که نمیدونم باعث انقلاب بشه تو شکل و شمایلشون و ظاهرا باعث راحت تر شدن کار ساخت و اجراشون میشه !
ولی کلا نه اینکه تاثیر زیادی نداشته باشه :d ولی باعث جهش هم نمیسه
خوب ram از کی تا حالا باعث جهش شده ؟ کلا پیشرفت بصری و انقلاب تو visuals به GPU و CPU بستگی داره دیگه . اینو که میدونیم هممون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or