جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

Wii اگر کنسول بود و ما واسش 200 دلار باید پول بدیم باید میتونست اون کاغذ و مقوا هایی رو که به خورد ما میداد لااقل تو رزولوشن 480P رندر میکرد.(یاد XBOX اولی بخیر تو سال 2000 HD رو ساپورت میکرد!)

واقعا از اون حرف ها بود. اگر هم نام ببریم که شما قبول نمیکنه و به باد مسخرگی میگیری
نمونه زیاده:Lair -dirt-......
هر چند مقایسه ای که شما کردی اصلا ربطی به موضوع نداشت
!!!!!:confused:!!!!!!!!!!
واقعا Dirt رو 360 شما رو 20 فریم به پایین اجرا می شد .
والا من که رو PS3 بازی کردم و فریم کاملا پایداری داشت خوب اون یکی رو هم بازی نکردم و نظر نمی دم.
راستی من کجا مقایسه کردم میشه برام واضح تر بگین.؟

Wii اگر کنسول بود و ما واسش 200 دلار باید پول بدیم باید میتونست اون کاغذ و مقوا هایی رو که به خورد ما میداد لااقل تو رزولوشن 480P رندر میکرد.(یاد XBOX اولی بخیر تو سال 2000 HD رو ساپورت میکرد!)
یاد امضای یکی از برو بچ بازی سنتر به خیر نوشته بود:
گیمر به قوله خودش Hardcore ایرانی بازی رو بازی می کنه و می گه به به عجب بازی تا حالا بازی اینجوری ندیدم به به ولی بعد که ازش می پرسی گی پلی چطور بود می گه نمی دونم می گی داستان چی می گه دقت نکردم می گی شخصیت پردازیش در چه سطحی بود می گه متوجه نشدم می گی خوب از کجا فهمیدی بازیش خوب بود می گه ندیدی چه گرافیکی داشت:laughing:
خوب دوست عزیز من Crysis و Killzone 2 و Gears of War 2 (از هر سه پلتفرم گفتم کسی ناراحت نشه) غول های گرافیکی در بین بازی ها هستند ولی در پلتفرم Wii رقیب اصلیشون که خیلی از اینها گردن کلف تر حساب می شه Super Mario هستش که به قول خودتون نه HD هست و نه گرافیک بالایی از نظر بصری داره.

!!!!!:confused:!!!!!!!!!!
واقعا Dirt رو 360 شما رو 20 فریم به پایین اجرا می شد .
والا من که رو PS3 بازی کردم و فریم کاملا پایداری داشت خوب اون یکی رو هم بازی نکردم و نظر نمی دم.
راستی من کجا مقایسه کردم میشه برام واضح تر بگین.؟
نیدونم 20 فریم رو از کجا اوردی .شما گفتی زیر 30 یا زیر 25 .من هم برات مثال زدم.البته بیشتر از اینها هستند

دوست عزیز شما تکلیف خودت و ما رو مشخص کن!!
شما تا پست قبلی داشتی میگفتی که کنسول اینطور کنسول اونطور و کلاً پول دادن جای کنسول همانا و حروم کردن همون پول همانا!!
الآن تغییر جبهه دادی میگی به به و چه چه که XBOX Original سال 2000(XBOX Original نوامبر 2001 عرضه شد!)رزولوشن HD ساپورت میکرد!!
آخر چی شد؟هر سری که میام بخش اخبار میبینم این تاپیک پست جدید داره نگاه که میکنم پشیمون میشم که چرا باز اومدم تو این تاپیک...
حالا قضیه چطور شد آخر؟بالاخره کنسول خوبه یا بد؟

نیدونم 20 فریم رو از کجا اوردی .شما گفتی زیر 30 یا زیر 25 .من هم برات مثال زدم.البته بیشتر از اینها هستند
خوب مگه 20 فریم کمتر از 25 نیست:laughing:
راستی اینم جواب امضات:
Giga GA-EX58-UDS-SAM3
برو یه نگاهی بنداز که برای اولین بار اینتل با چیپ شمالیش از CPU های Phenom II پشتیبانی می کنه.:p

دوست عزیز شما تکلیف خودت و ما رو مشخص کن!!
شما تا پست قبلی داشتی میگفتی که کنسول اینطور کنسول اونطور و کلاً پول دادن جای کنسول همانا و حروم کردن همون پول همانا!!
الآن تغییر جبهه دادی میگی به به و چه چه که XBOX Original سال 2000(XBOX Original نوامبر 2001 عرضه شد!)رزولوشن HD ساپورت میکرد!!
آخر چی شد؟هر سری که میام بخش اخبار میبینم این تاپیک پست جدید داره نگاه که میکنم پشیمون میشم که چرا باز اومدم تو این تاپیک...
حالا قضیه چطور شد آخر؟بالاخره کنسول خوبه یا بد؟

فدات بشم، عزیزم کسی به شما زور نکرده بیای چیزی بنویسی !
در ضمن کلاه خودت رو قاضی کن ببین کنسول بهتره یا Computer

جناب amirmetal007 شما مثل اینکه علاقه زیادی به ارسال پست ها مضحک و صد من یه غاز داری.
دقیقا تمام 24 پستت همین طور بوده... اگه به این صورت ادامه بدید شرمندتون میشیم.

اینجا forum خوشحال سنتر نیست.

آخرین ویرایش:
من داغ چیز نوشتن نیستم ولی در عین حال علاقه مندم از پست های دارای محتوی،نکات جدید و تازه یاد بگیرم...
آخه موضوع اینجاست که هیچکس توی دنیا نمی گه کنسول از PC بهتره ولی کسی هم نمیشینه چپ و راست یه مقوله ی خاص رو مسخره کنه!!
تمام این کسایی که دارن با شما کلنجار میرن(همشون)متفق القول هم عقیده ان که PC به مراتب از کنسول قوی تره ولی اجرای بهتر بازی به زحمت شرکت های بازی سازی هم بستگی داره مثلاً شما یه ابر کامپیوتر که نمی دونم توی لوس آلا موس و حالا هرجا،محسابات خدا میلیونی انجام میده،روش GTA IV نصب کن اگه این بازی خوب برای اون مدل سخت افزار Optimize نشده باشه خب سیستم نمی تونه به خوبی کنسول اجراش کنه(کما اینکه برای خیلی از سیستم های قوی چنین اتفاقی افتاد و تازه به آرومی پچ ها و درایورهای کارت های مختلف داره برای این بازی عرضه میشه)ولی شما دوتا پاتو کردی تو یه کفش و با یه سری ادعاهای عجیب(اجرای Alan Wake رو فریم ریت 20 و افت فریم متعدد در GEARS Of WAR 2) سعی داری به همه بقبولونی که کنسول ها درپیت هستند و...
شما پست های این تاپیک رو مرور کن ببین از کی این بحث ها و کشمکش ها شروع شد؟!اونم تو تاپیکی که حتی از نزدیکی PC رد نمی شه چه برسه به اینکه ارتباط داشته باشه!!
به هر حال من دیگه بیخیال این تاپیک شدم....

خوب مگه 20 فریم کمتر از 25 نیست:laughing:
راستی اینم جواب امضات:
Giga GA-EX58-UDS-SAM3
برو یه نگاهی بنداز که برای اولین بار اینتل با چیپ شمالیش از CPU های Phenom II پشتیبانی می کنه.:p
ببین عزیز من الکی کش نده تاپیک رو
پس شما هم جزء کارشناس ها هستی .20 زیز 25 هست ولی من منظورم زیر 30 بود حالا 10 دقیقه دیگه بیا بالا و بنویس 10 هم زیر 30 هست

شما وقتی کنسول نداری نظر نده.برو کنسول بگیر بشین gears of war با افت فریم شدید بازی کن بعد بیا بگو کنسول بده.

ببین عزیز من الکی کش نده تاپیک رو
پس شما هم جزء کارشناس ها هستی .20 زیز 25 هست ولی من منظورم زیر 30 بود حالا 10 دقیقه دیگه بیا بالا و بنویس 10 هم زیر 30 هست
واقعا شما همه ی اینهای که من گفتم جدی گرفتی . خوب شاید هم شما راست بگی چون در کل تو بعضی موارد در شرایطی خاص حتی دو کنسول شبیه هم نمی تونن یه بازی رو در یک نقطقه با فریم ریتی هماهنگ اجرا کنند .
البته بعضی مواقع

من همیشه با pc بازیهای استراتژی بازی میکردم.اصلا pc فقط به درد استراتژی میخوره.اصلا pc کجا کنسول کجا.چیزی که مشخصه اینه که کنسول برای بازیه نه pc.
جفتشون واسه بازین....وگرنه شرکت های سخت افزاری مرض ندارن سخت افزار مخصوص گیم درست کنن...کلی کیبرد و کارت و گرافیک داره واسه GAMING ساخته میشه...
بازی با pc هم خیلی راحته!
الان کلی لپ تاپ و کیس مخصوص بازی تو جهان است...واسه عمشون که درست نکردن!!!

جفتشون واسه بازین....وگرنه شرکت های سخت افزاری مرض ندارن سخت افزار مخصوص گیم درست کنن...کلی کیبرد و کارت و گرافیک داره واسه GAMING ساخته میشه...
بازی با pc هم خیلی راحته!
الان کلی لپ تاپ و کیس مخصوص بازی تو جهان است...واسه عمشون که درست نکردن!!!
دوست من کارتهای گرافیک و سخت افزار قوی فقط برای بازی نیست.انقدر کارهای گرافیکی مثل صنعت انیمیشن سازی و تبلیغاتی هست که بازی در مقابلش هیچه.

دوست من کارتهای گرافیک و سخت افزار قوی فقط برای بازی نیست.انقدر کارهای گرافیکی مثل صنعت انیمیشن سازی و تبلیغاتی هست که بازی در مقابلش هیچه.
درست...ولی اینم در نظر بگیر که خیلی از لوازم جانبی واسه گیم هستش...کیبرد...ماوس کارت صدا...عینک های سه بعدی و خیلی چیز های دیگه...
خیلی از کارت گرافیک ها هم با هاشون گیم هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or