جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

من هم اوایل همچین نظری داشتم...:(:(
اما باید واقعیت رو قبول کرد.سونی ماکروسافت خیلی خیلی زور بزنند شاید در اواخر نسل بتونند فروش خودشون رو بهwii برسونن و شاید با اختلاف خیلی کم جلو بزنند.اما توی سوددهی هیچ وقت به پایwii نمی رسند.
محمد جان حرفت متین،ولی یه طوری میگین سوددهی هرکی نمی دونه میگه چه خبره!!
مگه شرکت های تولید کننده ی کنسول رو هر سیستم چقدر سود میکنن که بگیم با این همه سودی که کرده؟
این درست که Nintendo توی این نسل خلاقیت به خرج داد و خیلی صحبت های کلیشه ای دیگه ای که همتون تا بحال 10000000 بار شنیدین ولی به گفته ی خیلی ها این نسل طولانی خواهد بود و خیلی اتفاقات ممکنه بیفته،البته من نمی گم 100% یکی از دو شرکت دیگه Nintendo رو میگیره ولی زمانی که سه تا کنسول سیستم کنترلشون یکسان شه اون موقعست که باید دید Nintendo مثل الآن پیش تاز هست یا نه...
من که فکر نمی کنم....

بسيار عالی ...... استفاده کرديم از نظراتتون
اولاً کی گفته کنسول نينتندو فقط 20 دلار هزينه داره ؟!!؟؟ :eek::eek:
دوماً کنسول 360 از لحاظ تکنيکی نيست و از لحاظ سخت افزاری مشکل داره
سوماً قدرت 360 در سال 2005 خيلی هم خوب بود و در زمان عرضه 360 واقعاً از لحاظ قدرت کنسول خيلی خوبی بود

فکر نکنم یه کارت Fx 5200 الان 1 دلار بیشتر باشه یا یه p4 2.4 GHZ بیشتر از 2 دلار . DVD رام دستگاه هم 5 دلاره .... اینا میشن 8 دلار.... 12 دلار بعدیم میشه خرج پوسته و کنترلر دستگاه.
خودت هم داری میگی قدرت دستگاه تو سال 2005 خوب بود درش شکی نیست. یعنی عمر مفید یه دستگاه باید 2 سال باشه؟
فقط امیدوارم رقابت بین این کنسول ها به درازا نکشه... این زیر پی سی داره تلف میشه.
سال2020 :
مایکروسافت: امیدواریم اینبار این چهلمین مادربرد 360 مان دیگه سه چراغ نمیشود.
سونی: ما هنوز قدرت کنسولمان را به شما نشان نداده ایم ، اینشالله در سال های آتی(Cell is GOD).
نینتندو: 90000000000000000 وی فروختیم
پی سی : ما به DX 21 رسیدیم
فن بوی های بازی سنتر : تکنولوژی این کنسول ها طوری طراحی شده که تا دی ایکس 20 رو به صورت نظری ساپورت میکنه!

آخرین ویرایش:
فکر نکنم یه کارت Fx 5200 الان 1 دلار بیشتر باشه یا یه p4 2.4 GHZ بیشتر از 2 دلار . DVD رام دستگاه هم 5 دلاره .... اینا میشن 8 دلار.... 12 دلار بعدیم میشه خرج پوسته و کنترلر دستگاه.
خودت هم داری میگی قدرت دستگاه تو سال 2005 خوب بود درش شکی نیست. یعنی عمر مفید یه دستگاه باید 2 سال باشه؟
فقط امیدوارم رقابت بین این کنسول ها به درازا نکشه... این زیر پی سی داره تلف میشه.
سال2020 :
سونی: ما هنوز قدرت کنسولمان را به شما نشان نداده ایم ، اینشالله در سال های آتی(Cell is GOD).
فن بوی های بازی سنتر : تکنولوژی این کنسول ها طوری طراحی شده که تا دی ایکس 20 رو به صورت نظری ساپورت میکنه!
عزيزم مگه کنسول وی از گرافيک 5200 استفاده ميکنه ........ مگه هزينه توليد 5200 آکبند 1 دلاره :eek: ........ درسته که الان 5200 مفت هم نمی ارزه ولی اگه همون 5200 بخواد توليد شه که کلی هزينه اش بيشتر ميشه
کجای دنيا با 2 دلار سی پی يو توليد ميکنن ؟؟؟ :eek: ...... بگو يه سری بريم سی پی يو وارد کنيم :biggrin1: ......... مگه داخل وی از سی پی يو دست 2 استفاده شده که هزينه توليدش 2 دلار باشه
دی وی دی رام 5 دلار :eek: .......... چه جوری اين قيمت هارو حساب ميکنی ؟!!؟؟!!؟
شما با 8+12=20 دلار يه کنسول تحويل ملّت دادی !!! ........... پس پول پاور ساپلای .... پول رم ......... پول مادربورد ...... پورت شبکه ..... پول کابلها و ...... چی شد !!!؟؟؟!!!
بابا داداش گلم يه ذره فکر کن بعد پست بده ;)
بعدش کی گفته که عمر مفيد 360 فقط 2 ساله ...... تازه قراره ALAN WAKE بياد ...... ميخوام ببينم سيستمی که بتونه ALAN WAKE رو بالا بياره چقدر هزينه داره
در ضمن تا سال 2020 جای 360 و پلی 3 تو موزست ;)

بابا مثل اینکه یه بعضی ها نمی خوان دست از کاراشون بردارن.
اولا باید خدمتت فن بویت عرض کنم که هر صنعتی باید به طرف تخصصی سازی خیز برداره و بره به اون سمت و Game هم استثنا نیست و این اتفاق داره براش می افته که هم به نفع ماست و هم به نفع دوستان و بازی سازان محترم.(حالا می خوای قبول کن می خوای نکن)
دوما من یا دیگری اگه یه مطلبی رو هم بیان می کنیم براش دلیل مدرک و منبع داریم ولی تو الان خودت رو میزاری در جایگاه مدیر عامل IBM و CPU رو با قیمت 2 دلار عرضه می کنی :laughing:. خوب اگه بتونی تو یه پستی چیزی برا من توضیح بدی ببینم CPU از چی ساخته میشه و مراحل ساختش چطوره برا جایزه ی نوبل معرفیت می کنیم.:laughing:
راستی یه سوال دیگه بهترین بازی در PC از نظر گرافیکی Crysis هست که الان هم با یه سیستم Corei7 و GTX285 و 6GB DDR3 رو Win Vista تونسته بر روی تنظیمات 1200*1600 و Vsync و 4XAA و Veryhight حد اکثر 13.7 فریم بده که این در یک کنسول برای یک بازی که از قبل برای 30 فریم ساخته شده در مناطق خلوت یه فاجعه به حساب میاد.
(منبع این تست: دو هفته نامه ی عصر شبکه شماره 92 صحفه ی 26 تصویر 1)

سال2020 :
آخه تو ویی از 5200 FX و P4 2.4ghz استفاده نشده اصلا"!!
مگه ویی PCـه عزیز؟؟=(P4 2.4ghz:biggrin1:!!!)
بعدش غیر از کارت گرافیک و سی پی یو ویی قطعات دیگه ای هم داره!!
کنترلر ویی رو هم حتما نیم سنت حساب کردی دیگه؟:);)
یه چیز دیگه یادم رفت بگم:ویی تو سال 2006 اومد نه 2005 !!!!!
اینم بگم من خودم PC رو با هیچی عوض نمی کنم...
راستی یه سوال دیگه بهترین بازی در PC از نظر گرافیکی Crysis هست که الان هم با یه سیستم Corei7 و GTX285 و 6GB DDR3 رو Win Vista تونسته بر روی تنظیمات 1200*1600 و Vsync و 4XAA و Veryhight حد اکثر 13.7 فریم بده که این در یک کنسول برای یک بازی که از قبل برای 30 فریم ساخته شده در مناطق خلوت یه فاجعه به حساب میاد.
(منبع این تست: دو هفته نامه ی عصر شبکه شماره 92 صحفه ی 26 تصویر 1)
منظورتون رو اصلا" نفهمیدم!!مگه الان Crysis برای کنسولها هم پورت شده و داره روی 80 فریم اجرا می شه که شما میاید ایراد می گیرید می گید روی فلان سیستم 13.7 فریم می ده؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز هزینه ساخت سی پی یو های جدید کاهش پیدا میکنه و باعث این مبشه علاوه بر رقابت، تولید سی پی یو های قدیمی دیگه واسشون صرف نداشته باشه ولی این قضیه دلیل بر این نمیشه که هزینه ساخت حتی یهPENTUM 233MHZ یک دلار بشه

منظورم این نیستش که کنسول وی همون بیست دلاره.
منظورم اینه که در حد قیمتی که الان تو بازاره نیست

اون cpu و gpu ای که مثال زدم به معنی اون نیستش که اونا حتما تو وی بکار رفته ولی در کل قدرت یک کنسول وی چیزی فراتر از اونها هم نیست

شما این قضایا را خیلی هم جدی نگیرید
به همان fan boy بازی های خودتان ادامه دهــــــــــــــــــــید

منظورم این نیستش که کنسول وی همون بیست دلاره.
منظورم اینه که در حد قیمتی که الان تو بازاره نیست

اون cpu و gpu ای که مثال زدم به معنی اون نیستش که اونا حتما تو وی بکار رفته ولی در کل قدرت یک کنسول وی چیزی فراتر از اونها هم نیست

شما این قضایا را خیلی هم جدی نگیرید
به همان fan boy بازی های خودتان ادامه دهــــــــــــــــــــید
نمی خوام ناراحتت کنم ولی این رو بدون که هزینه ی ساخت یه کنسول خیلی بیشتر از اونیه که به من و شما می فروشند. مثلا قیمت این 360 با این قطعاتش با عقل جور در میاد؟ سازنده ها از سخت افزار کنسول سود نمی کنند و بیشتر سودشون رو از فروش بازی رو کنسولشون می برند( به ازای هر بازی رو کنسول سهمی هم به سازنده ی کنسول می رسه-حق پابلیش!!:eek:). به همین خاطر زور می زنند که کنسولشون کپی خور نشه وگرنه کپی خور شدن به نفع سازندست!!

توجه دوستان من حرفمو پس میگیرم هر حرفیو دوست دارید توی امضاتون بزارید توجه

دیگه حرفای این تاپیک بیش از حد علمی شده من اصلا درک نمیکنم:cheesygri

جناب amirmetal007 دوستان دائما دارن تلاش میکنن با بحث منطقی و علمی شما رو توجیه کنن که داری اشتباه میکنی ولی شما بازم اصرار میکنی که حرفت درسته.البته فکر میکنم شما شدیدا فن pc باشی که در اینصورت این حرفا هیچ فایده ای نداره.
در مورد اون حساب سرانگشتی برای هزینه ساخت کنسول هم که واقعا جالب بود.اگه اینجوریه منم میرم کنسول میدم بیرون.خوبه شما مدیر مالی مایکرو و سونی و نینتندو نیستی وگرنه معلوم نبود چه فاجعه ای میشد.
فقط به این حرفم خوب فکر کن.سال 2001 که gt3 با اون گرافیک خیره کنندش عرضه شد هیچکس باورش نمیشد این یه بازیه و برای کنسول همچین بازیی اومده با اینکه اون زمان کارتهای گرافیک خیلی قدرتمندتری از کنسول وجود داشت.و تا چند وقت بعد هم یه بازیی با کیفیت اون روی pc نیومد.اخرش هم که با gow2 معلوم شد از این دستگاه نفتی و داغون(به قول شما)میشه چه گرافیک و چه بازیه زیبایی ساخت.
بازیسازی برای کنسول و بهینه کردن اون با pc فرق داره.اینو یادت باشه.اینطوری نیست که بگی چون یه pcی 10میلیونی دارم پس حتما کنسولها باید برن بوق بزنن.کنسولها خیلی بیشتر از این جا دارن.این یادت باشه که کنسول برای بازیه نه pc.

منظورتون رو اصلا" نفهمیدم!!مگه الان Crysis برای کنسولها هم پورت شده و داره روی 80 فریم اجرا می شه که شما میاید ایراد می گیرید می گید روی فلان سیستم 13.7 فریم می ده؟
خوب درسته یکم گنگ حرفمو زدم ولی حالا شما یک بازی تو کنسول نام ببر که تو جاهای خلوت کمتر از 25 یا 30 فریم داشته باشه .؟ نه اصلا داریم؟

آقا نزن این حرفو خواهشا.واقعا یعنی چی که کپی خور شدن به نفع سازندست!!
منظور ایشون رو شما چپکی گرفتی،ایشون یه سری دلایل مطرح کرد بعد گفت اگه اینطوری نبود Piracy به دلیل فروش بالاتر کنسول به نفع تولید کننده هم بود.
نمی خوام ناراحتت کنم ولی این رو بدون که هزینه ی ساخت یه کنسول خیلی بیشتر از اونیه که به من و شما می فروشند. مثلا قیمت این 360 با این قطعاتش با عقل جور در میاد؟ سازنده ها از سخت افزار کنسول سود نمی کنند و بیشتر سودشون رو از فروش بازی رو کنسولشون می برند( به ازای هر بازی رو کنسول سهمی هم به سازنده ی کنسول می رسه-حق پابلیش!!:eek:). به همین خاطر زور می زنند که کنسولشون کپی خور نشه وگرنه کپی خور شدن به نفع سازندست!!

خوب درسته یکم گنگ حرفمو زدم ولی حالا شما یک بازی تو کنسول نام ببر که تو جاهای خلوت کمتر از 25 یا 30 فریم داشته باشه .؟ نه اصلا داریم؟
واقعا از اون حرف ها بود. اگر هم نام ببریم که شما قبول نمیکنه و به باد مسخرگی میگیری
نمونه زیاده:Lair -dirt-......
هر چند مقایسه ای که شما کردی اصلا ربطی به موضوع نداشت

مطمئن باشید این شرکت های کنسول باز اینقدر حریص هستند که اگر یه جایی بگن داریم ضرر مبدبم همون ضرر رو جایی دیگه جبران میکنن.
در ضمن اگر الان قدرت یه کنسول رو با سخت افزاراش با پی سی الانی مقایسه بکنید متوجه میشوید که قیمت آن دستگاه متعادل است.
اگر کسی هم بخواد بدونه یه سی پی یو چجوری ساخته میشه ،میتونه به لینک زیر تشریف ببره
http://www.tomshardware.com/picturestory/514-intel-cpu-processor-core-i7.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or