جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

اين رو هم در نظر بگيريد که کپی کردن از digital distribution خيلی راحت تر از صورت فيزيکی هستش
تنها چیزی که تو عرضه دیجیتالی وجود نداره دزدیه.

واسه همین این همه خودشونو به آب و آتیش میزنن تا اینجوری فقط بازیها عرضه بشه. (که حالا حالاها نمیشه)

مطما باش هیچ وقت کنسول نصفه نمیده ! مگه 360 الان ناقصه ؟؟؟ شاید یکم از نظر کولینگ مشکلی داشته باشه ولی بقیه چیرهاش بیسته ! و اینکه میکروسافت اگه کنسول جدید بده با داشتن چند سال تجربه مطما کنسول عالی میده بیرون ! شاید مشکلات 360 هم سر کم تجربگی میکروسافت بود ! و من منظور اون دزدی نفهمیدم چی میشه واضح تر بگید کی میکروسافت سخت افزار ps3 کپی کرده ؟؟؟ در صورتی که ps3 1 سال دیرتر اومد ! lol
دوست من مايکرو کی از سخت افزار سونی کپی کرده يا مثلاً فکر کردی همچين چيزی امکان داره ........ اصلاً بعدش هم کپی کرد يعنی هيچ بازيسازی متوجه نميشه که مايکرو از سونی کپی کرده ......... يا مثلاً سونی بدون هيچ حرکتی و شکايتی ميزاره مايکرو کپی کنه ..... اين چه حرفيه ......دوست عزيز يخورده فکر کن بعد پست بده ..... اميدوارم متوجه شده باشی
احتمالاً منظور ایشون پورت HDMI ه که بازم ربطی نداره چون اینطوری باید بگیم هر دستگاهی که پورت HDMI داره از Sony و PS3 دزدی کرده!!
فقط امیدوارم این Digital Distribution در حد یه شوخی و لطیفه باقی بمونه...

قضیه ی دزدی رو من تو مجله ی دمیای بازی خوندم. اونجا هم از کتابی که دو تا از کارمندان IBM نوشته بودند ، قرار داده بودند.
قضیه از این قراره به طور خلاصه:
سونی چندین میلیون دلار پول به IBM می ده تا هزینه ی تحقیقات کنه و سل رو بسازه. ولی یادش می ره یه روباه(مایکی) در کمین نشسته و قرار داد رو با IBM سفت و محکم نمی بنده. یعنی زیاد شرط نمی زاره. بعد از ساخته شدن سل مایکروسافت میره سراغ IBM و با پول ناچیزی(در برابر پول سونی) به IBM می ده تا فقط سل رو با مقداری تغییرات که فقط به درد بازی بخوره به 360 درست کنه. و از اونجایی که سونی قراردادش توش نبوده که حق استفاده از اطلاعات این تحقیقات رو ندارید، پس هیچکاری نمی تونه بکنه. و در نتیجه مایکروسافت با پول سونی کنسول می سازه!!
اینها رو دو تا از کارمندان IBM گفتند و هیچکس نمی تونه رد کنه!!
در مورد تجربه ی مایکروسافت که می گید با ساخت 360 تجربه اش زیاد شد و کنسول بهتری می سازه باید بگم که کاملا در اشتباهید!! چرا؟ چون مگه قبلا مایکروسافت Xbox1 رو نساخته بود؟ کنسولی که ازنظر مقاومت رد خور نداره. حتی Ps2 رو هم گذاشته جیبش. من خودم یکیش رو دارم که تولید 2002 هستش و هنوز داره عین ساعت کار ی کنه. اگه از پشت بوم بندازیش پایین آخ نمی گه!! چند روز پشت سرهم هم بازی کنی چیزیش نمی شه!! حالا کسیکه بعد این کنسول اومده 360 رو ساخته یعنی نمی تونه یکی بدتر از 360 بسازه؟
در مورد چش بودن 360 هم تا خراب نشه کنسولتون نمی فهمید چی می گم. کنسولی که الکی خطای چند چراغ بده و اصلا معلوم نباشه چرا؟ کنسول داره درست کار می کنه بعد چند دقیقه که کاملا هم سرده خطای چند چراغ می ده!! جالبه هیچ ربطی هم به مراقبت نداره و کاملا شانسی و به عبارتی عشقیه!! هیچ قانونی تو خرابی نداره!! الان که شما گرفتی نمی دونی کی خراب می شه!! یه ماه یا 3 سال!! و این یعنی عذاب!! هی فکر کنی الان شاید خراب شه!! مخصوصا اگه دومین کنسولت باشه که خریدی!!
البته اینم بگم که من عاشق 360 ام و اونا با هیچ کنسولی عوض نمی کنم!!(از نظر نرم افزاری).

قضیه ی دزدی رو من تو مجله ی دمیای بازی خوندم. اونجا هم از کتابی که دو تا از کارمندان IBM نوشته بودند ، قرار داده بودند.
سونی چندین میلیون دلار پول به IBM می ده تا هزینه ی تحقیقات کنه و سل رو بسازه. ولی یادش می ره یه روباه(مایکی) در کمین نشسته و قرار داد رو با IBM سفت و محکم نمی بنده. یعنی زیاد شرط نمی زاره. بعد از ساخته شدن سل مایکروسافت میره سراغ IBM و با پول ناچیزی(در برابر پول سونی) به IBM می ده تا فقط سل رو با مقداری تغییرات که فقط به درد بازی بخوره به 360 درست کنه. و از اونجایی که سونی قراردادش توش نبوده که حق استفاده از اطلاعات این تحقیقات رو ندارید، پس هیچکاری نمی تونه بکنه. و در نتیجه مایکروسافت با پول سونی کنسول می سازه!!
در مورد تجربه ی مایکروسافت که می گید با ساخت 360 تجربه اش زیاد شد و کنسول بهتری می سازه باید بگم که کاملا در اشتباهید!! چرا؟ چون مگه قبلا مایکروسافت Xbox1 رو نساخته بود؟ کنسولی که ازنظر مقاومت رد خور نداره. حتی Ps2 رو هم گذاشته جیبش. من خودم یکیش رو دارم که تولید 2002 هستش و هنوز داره عین ساعت کار ی کنه. اگه از پشت بوم بندازیش پایین آخ نمی گه!! چند روز پشت سرهم هم بازی کنی چیزیش نمی شه!! حالا کسیکه بعد این کنسول اومده 360 رو ساخته یعنی نمی تونه یکی بدتر از 360 بسازه؟
در مورد چش بودن 360 هم تا خراب نشه کنسولتون نمی فهمید چی می گم. کنسولی که الکی خطای چند چراغ بده و اصلا معلوم نباشه چرا؟ کنسول داره درست کار می کنه بعد چند دقیقه که کاملا هم سرده خطای چند چراغ می ده!! جالبه هیچ ربطی هم به مراقبت نداره و کاملا شانسی و به عبارتی عشقیه!! هیچ قانونی تو خرابی نداره!! الان که شما گرفتی نمی دونی کی خراب می شه!! یه ماه یا 3 سال!! و این یعنی عذاب!! هی فکر کنی الان شاید خراب شه!! مخصوصا اگه دومین کنسولت باشه که خریدی!!
البته اینم بگم که من عاشق 360 ام و اونا با هیچ کنسولی عوض نمی کنم!!(از نظر نرم افزاری).
از این شایعه ها زیاده تازه اگه هم حقیقت داشته باشه فکر نکنم ماکروسافت همچین کاری بکنه در ضمن بنظر من سل مال این نسل بود که تموم شد رفت فکر کنم سونی برای نسل بعد چیز هایه دیگه ای رو کنه. البته اینا نظر منه

ببین. مایکروسافت انقدر سر این کولینگ دره پیتش ضرر داد و دادگاهی شد! و آبروش رفت که شک نکن که خودشو به آب و آتیش میزنه تا کنسول بعدیش اینجوری نشه.
الان هم که روابط بسیار عالی با اینتل برقرار کرده که حتی اینتل گفته کولینگ کنسول بعدیتون رو ما رایگان(!) طراحی میکنیم. (یعنی انقدر از کارش مطمئنه)

البته من نمیگم حتما اینجوری میشه ولی احتمالش خیلی زیاده.

اگه منظورت همون خبر جنجالی Race For Machines(یا یه چیزی تو همین مایه ها!) ه،این قضیه صحت داره ولی به MS ربطی نداره چون MS مشتری IBM بود و بعد از دیدن پروژه های IBM سفارش داد که براش CPU بسازن...

ببین. مایکروسافت انقدر سر این کولینگ دره پیتش ضرر داد و دادگاهی شد! و آبروش رفت که شک نکن که خودشو به آب و آتیش میزنه تا کنسول بعدیش اینجوری نشه.
الان هم که روابط بسیار عالی با اینتل برقرار کرده که حتی اینتل گفته کولینگ کنسول بعدیتون رو ما رایگان(!) طراحی میکنیم. (یعنی انقدر از کارش مطمئنه)

البته من نمیگم حتما اینجوری میشه ولی احتمالش خیلی زیاده.
مطمئنا مشکل 360 از فن و سیستم خنک کنندگیش نبود!! چون کنسول من بدون اینکه داغ کنه و سه چراغ بده خراب شد!!

مطمئنا مشکل 360 از فن و سیستم خنک کنندگیش نبود!! چون کنسول من بدون اینکه داغ کنه و سه چراغ بده خراب شد!!
من نمی خوام از کیفیت 360 دفاع کنم(چون اصلاً جای دفاع نداره!)ولی اگه مشکل از سیستم خنک کننده نبود پس از چی بود؟
در ضمن شما که داخل کیس نیستی که بفهمی آیا سیستم Overheat کرده یا نه...

کلا 360 نسبت به کنسول PS3 از سخت افزار ضعیفتری برخوردار هست و مشکلات بیشتری هم داره.
نمونش از همین 3چراغه بودنش بگیر تا....

اصلا هیچ یک از این کنسول ها نباید تولید می شدن . چون هم از نظر تکنیکی مشکل دارن( کنسول زیبای 360 ) و هم از نظر برنامه نویسی (کنسول فوق قدرتمند PS3 ) و هم از نظر قدرت (Both of them). این همه هم تبلیغ کردن و تو سر و کله همدیگه کوبیدن چی شد ؟ ... نینتندو بدون ادعا اومد و بدون تبلیغ کنسول 20 دلاریشو فروخت به مردم 200 دلار و یه پوز خند هم به جفتشون تحویل داد.

اصلا هیچ یک از این کنسول ها نباید تولید می شدن . چون هم از نظر تکنیکی مشکل دارن( کنسول زیبای 360 ) و هم از نظر برنامه نویسی (کنسول فوق قدرتمند PS3 ) و هم از نظر قدرت (Both of them). این همه هم تبلیغ کردن و تو سر و کله همدیگه کوبیدن چی شد ؟ ... نینتندو بدون ادعا اومد و بدون تبلیغ کنسول 20 دلاریشو فروخت به مردم 200 دلار و یه پوز خند هم به جفتشون تحویل داد.
عجب!
نسل قبلی کی به کی پوز خند زد؟یه سوال دیگه یعنی به نظر شما دیگه رقابت این نسل تموم؟به نظر شما Nintendo تا سال 2012 همینطور به پیشتازی ادامه میده؟
من که فکر نمی کنم با عرضه ی Motion Sensorهای دو شرکت دیگه،چیزی از Wii باقی بمونه و یقیناً برای موندن و به حساب اومدن باید Wii HD بده که در اونصورت هم هزینه ی تولید و بالطبع قیمت تموم شده ی محصول بالاتر میره و هم قیمت نرم افزارهای سیستم بالاتر میره...

عجب!
نسل قبلی کی به کی پوز خند زد؟یه سوال دیگه یعنی به نظر شما دیگه رقابت این نسل تموم؟به نظر شما Nintendo تا سال 2012 همینطور به پیشتازی ادامه میده؟
من که فکر نمی کنم با عرضه ی Motion Sensorهای دو شرکت دیگه،چیزی از Wii باقی بمونه و یقیناً برای موندن و به حساب اومدن باید Wii HD بده که در اونصورت هم هزینه ی تولید و بالطبع قیمت تموم شده ی محصول بالاتر میره و هم قیمت نرم افزارهای سیستم بالاتر میره...

من هم اوایل همچین نظری داشتم...:(:(
اما باید واقعیت رو قبول کرد.سونی ماکروسافت خیلی خیلی زور بزنند شاید در اواخر نسل بتونند فروش خودشون رو بهwii برسونن و شاید با اختلاف خیلی کم جلو بزنند.اما توی سوددهی هیچ وقت به پایwii نمی رسند.

بسيار عالی ...... استفاده کرديم از نظراتتون
اولاً کی گفته کنسول نينتندو فقط 20 دلار هزينه داره ؟!!؟؟ :eek::eek:
دوماً کنسول 360 از لحاظ تکنيکی نيست و از لحاظ سخت افزاری مشکل داره
سوماً قدرت 360 در سال 2005 خيلی هم خوب بود و در زمان عرضه 360 واقعاً از لحاظ قدرت کنسول خيلی خوبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or