جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

كنسول داره ميميره. و pc داره جون مي كيره.nvidia ion رو ديديد كه. كلا كنسول اكه روشش عوض نشه تا دو نسل ديكه دووم نمياره.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ما که بلعکسش رو داریم احساس می کنیم!! البته حرفت در مورد ما ایرانی ها که کپی استفاده می کنیم شاید درست باشه!!

به نظر من هم شاید سونی زود تر شروع کنه .

اول این که سونی همون کاری رو که با PS2 و ps1 کرد یا PS3 با PS2 کرد رو انجام بده یعنی سود فروش کنسول قدیم رو به کمک خرجی برای کنسول جدید تبدیل کنه خوب این که ps3 به نظر من بیشتر از PS2 عمر میکنه هیچ شکی توش نیست .
بعدشم معلوم نیست سونی کنسول بعدییش از این کنسولش گرون تر باشه به نظر من ارزون تر میشه چند دلیل دارم BD پلیر ش به تولید انبوه رسیده پس ارزون میشه CELL ش هم همین جور .

بعدشم فکر نکنم گرون تر از این نسل بشه چون سونی تو این نسل کلی پول تحقیقات داده بود .
و تمام قطعه های که در این کنسول به کار رفته بود به نوعی جدید بود . اما الان که زمان گذشته ارزون وبه صرفه تر از قبل هستش و این که نسل بعد کنسول سونی باز هم قدرت مند تر از این کنسول و ارزون تر هستش شک نکنید.

بعدشم معلوم نیست سونی کنسول بعدییش از این کنسولش گرون تر باشه به نظر من ارزون تر میشه چند دلیل دارم BD پلیر ش به تولید انبوه رسیده پس ارزون میشه CELL ش هم همین جور .

بعدشم فکر نکنم گرون تر از این نسل بشه چون سونی تو این نسل کلی پول تحقیقات داده بود .
و تمام قطعه های که در این کنسول به کار رفته بود به نوعی جدید بود . اما الان که زمان گذشته ارزون وبه صرفه تر از قبل هستش و این که نسل بعد کنسول سونی باز هم قدرت مند تر از این کنسول و ارزون تر هستش شک نکنید.
خوب اگه بخواد همین امروز هم کنسول بده که نمیاد از Cell و RSX استفاده کنه حالا BD رو کاری ندارم ولی Cell ماله PS3 هستش چه ربطی می تونه به PS4 داشته باشه تازه اگه بخواد ارتقا هم بده بازم خودش متحمل تحقیقات و مخارجه به دلیل تحویه بهتر و کارایی بالاتر.

خوب اگه بخواد همین امروز هم کنسول بده که نمیاد از Cell و RSX استفاده کنه حالا BD رو کاری ندارم ولی Cell ماله PS3 هستش چه ربطی می تونه به PS4 داشته باشه تازه اگه بخواد ارتقا هم بده بازم خودش متحمل تحقیقات و مخارجه به دلیل تحویه بهتر و کارایی بالاتر.

مدتی پیش شایعه شده بود که سونی قصد داره برای PS4 از نوعی پردازنده ارتقا داده شده Cell یا از 2 پردازنده Cell استفاده کنه...
مسلماً هزینه های ارتقا و توسعه Cell از طراحی و ساخت یک CPU جدید کمتره یک نکته مهم اینه که برنامه نویسان دیگه به برنامه نویسی برای Cell تسلط پیدا کردند و لازم نیست مثل PS3 چند سال طول بکشه تا بین سازنده جا بیوفته و outcome خوبی بتونن ازش بگیرن...

البته اینا همش حدس هست.

من نمی دونم چرا سونی نمیاد مثل مایکروسافت از تکنولوژی های جا افتاده استفاده کنه تا اینقدر از نظر نرم افزاری از مایکروسافت عقب نیوفته؟ حالا اینهمه خرج کرد برای سل. مزیتش برای بازی چی بود؟ بازی ها دیگه دارند به صورت کامل میرن زیر پرچم GPU. با اومدن نسخه های جدیدتر DX و OpenGL.

مش کارمک اگر تا دیروز می‌گفت ماست سیاهه، به احترام این‌که گفته بود Rage رو PS3 با فریم کمتر ران میشه، شماها سر به تایید تکون می‌دادید و می‌گفتید ماست سیاهه، حالا چون گفته سونی نسل بعد رو زودتر شروع می‌کنه،‌ قصد داره خیالاتشو به ملت تحمیل کنه ؟

qkt1ezjyymbgohbikp46.gif

شما که اینقدر داری سنگ سونی را به سینه میزنی برات خبری بدی هست چون این سونی یکم آروم کار میکنه و میگه ما میخواهیم 10 سال دیگه تازه قدرت ps3 را نشون بدیم وا مصبیتا:eek:
البته باید ببینم بعد از اومدن forza4 قصد میکنه این grant tourismo را بده بیرون که این ps3 دراها دلی از عزا در بیارن

شما که اینقدر داری سنگ سونی را به سینه میزنی برات خبری بدی هست چون این سونی یکم آروم کار میکنه و میگه ما میخواهیم 10 سال دیگه تازه قدرت ps3 را نشون بدیم وا مصبیتا:eek:
البته باید ببینم بعد از اومدن forza4 قصد میکنه این grant tourismo را بده بیرون که این ps3 دراها دلی از عزا در بیارن

f9w6zzw4e95j7w0eobhu.gif

یکی از دوستان به خوب چیزی اشاره کرد،این بابا گفته سونی شروع کننده اس ولی نگفته کی!!
امکان نداره مایکروسافت عقب بیوفته!! شده مایکروسافت یه کنسول نصفه و نیمه تر از 360 بیرون می ده ولی عقب نمیوفته!! مطمئنا الا مایکروسافت کنسول جدیدش رو طراحی کرده و منتظره تا سونی سخت افزار کنسول جدیدش رو با کلی تحقیق جور کنه تا مایکروسافت راحت با یه دزدی کوچولو اون رو با یه ذره تغییر(در حد یه اسم!!) بندازه تو کنسول جدیدش!! البته با قدرت فوق العاده ای که از نظر نرم افزاری و DirectX داره!!

امکان نداره مایکروسافت عقب بیوفته!! شده مایکروسافت یه کنسول نصفه و نیمه تر از 360 بیرون می ده ولی عقب نمیوفته!! مطمئنا الا مایکروسافت کنسول جدیدش رو طراحی کرده و منتظره تا سونی سخت افزار کنسول جدیدش رو با کلی تحقیق جور کنه تا مایکروسافت راحت با یه دزدی کوچولو اون رو با یه ذره تغییر(در حد یه اسم!!) بندازه تو کنسول جدیدش!! البته با قدرت فوق العاده ای که از نظر نرم افزاری و DirectX داره!!
مطما باش هیچ وقت کنسول نصفه نمیده ! مگه 360 الان ناقصه ؟؟؟ شاید یکم از نظر کولینگ مشکلی داشته باشه ولی بقیه چیرهاش بیسته ! و اینکه میکروسافت اگه کنسول جدید بده با داشتن چند سال تجربه مطما کنسول عالی میده بیرون ! شاید مشکلات 360 هم سر کم تجربگی میکروسافت بود ! و من منظور اون دزدی نفهمیدم چی میشه واضح تر بگید کی میکروسافت سخت افزار ps3 کپی کرده ؟؟؟ در صورتی که ps3 1 سال دیرتر اومد ! lol

دوستان digital distributionدر رابطه با کنسولهای دستی ميتونه اجرا بشه چون تو نسل بعدی هم فکر نکنم حجمشون بيشتر از 7 گيگ باشه
ولی در ارتباط با کنسولهای خانگی قضيه متفاوته چون در نسل بعد حجمشون بالای 20 گيگه و هرکسی امکان يا حوصله ی دانلود 20 گيگ رو نداره
اين رو هم در نظر بگيريد که کپی کردن از digital distribution خيلی راحت تر از صورت فيزيکی هستش
عرضه بازی به صورت فيزيکی حداقل در نسل بعد ادامه داره و نيازی به اين نگرانيها نيست

دوست من مايکرو کی از سخت افزار سونی کپی کرده يا مثلاً فکر کردی همچين چيزی امکان داره ........ اصلاً بعدش هم کپی کرد يعنی هيچ بازيسازی متوجه نميشه که مايکرو از سونی کپی کرده ......... يا مثلاً سونی بدون هيچ حرکتی و شکايتی ميزاره مايکرو کپی کنه ..... اين چه حرفيه ......دوست عزيز يخورده فکر کن بعد پست بده ..... اميدوارم متوجه شده باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or