جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

با با بی خیال . این شخص یه چیزی گفته شما بیاین هم دیگه رو بزنید .

1. احتمال حذف درایو در حد 0 % هستش چون پول یک درایو گذاشتن به صرفه تر از این هستش که یه هارد 500 یا 1000 ترابایت بزارن اونم با وضعیت هارد های الان این نظریه احمقانه ترین نظریه ای بود که شنیدم چون با وضعیت قیمت و کارکرد هارد های امروزی که شخص امکان داره 20-30 بازی بخره بعد فردا بلند شه ببینه هارد سیلندرش سوخته یا بد سکتور افتاده یا این که دستگاه نمیشناسش بعد چند وقت احمقانه ترین کار این هستش که شما از هارد بجای درایو استفاده کنی بعدشم به نظرشم به نظر شما حتی خارجی ها هم برای یک بازی دانلود کردن حاظر هستن که 25-70 گیگ دانلود کنن؟

2. دومین گزینه این که شما چیکار دارین کی میاد کی زودتر هر وقت اومد برمبنای بهتر بودن برین بخرین حالش رو ببرین.

از اونجا که نسل بعد بازی ها مطمئناً بالای 20 گیگ حجم خواهند داشت فکر نمیکنم درایو حذف بشه هم به علت مشکلات دانلود هم ظرفیت هارد تازه امکان داره که اگر هارد ظرفیت بالا روی کنسول نسل بعد باشه مثلاً 2 ترابایت بعد پر بشه کنسول هنگ کنه پس نمیتونن که هر چقدر که خواستن ظرفیت هارد قرار بدن و باید به قدرت کنسولشون همخوانی داشته باشه (البته اینو فکر میکنم اینطور باشه شاید هم اشتباه میکنم)

البته قرار نیست اگه درایو حذف بشه بازی هم دانلود بشه ! مثلا ممکنه بازی به صورت انلاین اجرا شه ! ولی بازم کار غیر معقولیه !

این ماجرای جایگزینی هارد با درایو شبیه ماجرای چایگزینی کتاب های الکترونیکی با کتاب های کاغذی هست که هرگز این دو اتفاق نخواهد افتاد.همون جور که خواننده های به داشتن خود کتاب بیشتر علاقه دارند تا نسخه الکترونیکیش بازی کننده هاهم دوست دارن آرشیو خودشون رو از بازی هاشون بصورت دیسک و اضافاتش داشته باشند تا اینکه روی هارد و بعد با یه اشتباه و مشکل کوچیک همه پول و زحمتشون به هدر بره.
به احتمال زیاد بازی های بزرگ هم مثل بازی های کوچیک برای دانلود در شبکه ها قرار خواهند گرفت ولی فروش بازی ها بر روی دیسک ها ادامه خواهد داشت

من اصلاً کار به راست یا دروغ بودن(اشتباه یا درست بودن)گفته های جان کارمک ندارم ولی سوالم از شما اینه که خب حالا مثلاً Sony نسل بعد روز زودتر شروع کنه،چه اتفاقی میفته؟
به نظر من اینطوری نیست،اگه MS نسل فعلی رو زودتر(خیلی زود)شروع کرد صرفاً به دلیل تازه وارد و نوپا بودن بود وگرنه دلیل دیگه ای نمیتونست داشته باشه،PS2 تا الآن داره فروش میکنه آیا اگه MS هنوز Xbox Original رو که به مراتب از لحاظ سخت افزاری از PS2 قوی تر بود تا الآن نگه داشته بود فروش نداشت؟
دلیل Microsoft برا لانچ زودتر سیستم به نحوی Reset کردن Life Cycle کنسول ها بود چون با اختلاف نجومی که بین سیستم Sony و سایرین افتاده بود مشکلات عدیده گریبان گیرشون شده بود(مخصوصاً Microsoft که نسبت به Nintendo عضوی تازه تر بود و هم نسبت به Sony از نبود Backward Compatibility رنج میبرد) مثلاً شرکت های بازی سازی دلیلی برای ساخت بازی روی پلتفرم های دیگه نداشتن و از همون IB گسترده ی PS2 کلی سود میبردند و مسائل دیگه...توی این شرایط یا MS باید پول میداد برای قرار دادهای خاص یا باید ادامه ی فروش نجومی PS2 رو نظاره میکرد که با لانچ 360 خودشو یه پله جلوتر انداخت تا مخاطبین جدید جذب کنه...
منم با محمد موافقم.بخصوص الان که در آمد شرکت ها از کنسولاشون خیلی کمتر شده شروع نسل جدید کنسول ها به این زودی ها اتفاق نخواهد افتاد و به اون شکل دلیلی برای رقابت در مورد شروع نسل جدید وجود نداره و فکر نمی کنم هیچ کدوم از کمپانی حداقل الان علاقه ای به این کار داشته باشن.

از نظر منم این جایگزینیه هارد با درایو نوری غیر ممکنه چون اونا هم خودشون بهتر می دونن که اگه بازی برای اجرا شدن یک نسخه ی فیزیکی یا همون CD,DVD,Blue Ray وهر چیز دیگری نداشته باشه کپی برداری کردن ازش راحت تر است و هرگز این کارو نمی کنن.

با تمام احترامی که برای خودش و شرکتش و بازیهاش قائلم ولی فکر میکنم این بابا یه مقدار شیرین میزنه.:biggrin1: جدیدا نظرات قابل تاملی میده.
تازه ناتال و کنترلر جدید سونی رونمایی شده. سونی تازه میخواد Slim بده بیرون. حالا بیان مثلا 2 سال دیگه کنسول جدید بیارن؟!
من شکی ندارم این نسل حداقل تا 2014 طول میکشه.

در مورد اون قضیه درایو هم یکم فکر کنید دوباره به خط اول پستم میرسید.:biggrin1:
دانلود کردن 50 گیگ با اینترنت 10-20 مگ هم حوصله میخواد که هرکسی نداره و البته تو همون کشورهای جهان اول هم هرکسی اینترنت 20 مگ نداره. حالا گیریم که اون موقع وضعیت اینترنت ترکوند. اصلا یه سری فقط با کنسولشون آفلاین بازی میکنن. (مخصوصا ژاپنیها:biggrin1:) الان فکر کنم نزدیک 10 میلیون 360 و نصف PS3 های به فروش رفته هنوز GT یا PSN ID ندارن. اصلا واسه چی مایکروسافت DLC ـیه GTA IV رو میخواد رو دیسک بده بیرون؟ برای همین عده.

با تمام احترامی که برای خودش و شرکتش و بازیهاش قائلم ولی فکر میکنم این بابا یه مقدار شیرین میزنه.:biggrin1: جدیدا نظرات قابل تاملی میده.
تازه ناتال و کنترلر جدید سونی رونمایی شده. سونی تازه میخواد Slim بده بیرون. حالا بیان مثلا 2 سال دیگه کنسول جدید بیارن؟!

دانلود کردن 50 گیگ با اینترنت 10-20 مگ هم حوصله میخواد که هرکسی نداره و البته تو همون کشورهای جهان اول هم هرکسی اینترنت 20 مگ نداره. حالا گیریم که اون موقع وضعیت اینترنت ترکوند. اصلا یه سری فقط با کنسولشون آفلاین بازی میکنن. (مخصوصا ژاپنیها:biggrin1:) الان فکر کنم نزدیک 10 میلیون 360 و نصف PS3 های به فروش رفته هنوز GT یا PSN ID ندارن. اصلا واسه چی مایکروسافت DLC ـیه GTA IV رو میخواد رو دیسک بده بیرون؟ برای همین عده.
با قسمت دوم پستت كاملا" موافقم. ولي راجع به قسمت اولش، خوب كارمك هم نگفته قبل ـه 2014 ميان! گفته هر وقت شروع بشه ، با توجه به وضعيت فعلي، كنسول Sony زودتر از مايكروسافت مياد:smile:

ایول. من هم می خواستم همین رو بگم.
اصلا نسل بعد حجم بازی هاش چند برابر می شه و به قول دوستمون چند نفر می تونند 50 گیگ رو دان کنند؟ اونطوری فروششون زیر یک سوم می شه!! تازه یه راهی پیدا می شه که اطلاعات رو رو هارد کپی کرد. خیلی راحت تر از کپی خور کردن درایو کنسول!!
در مورد نسل جدید هم از 2 سال پیش حرفش در مورد کنسول جدید مایکروسافت هست ولی تا چند سال دیگه هم فقط به عنوان حرف باقی می مونه!! اصلا باید راهی برای بالا بردن خیلی زیاد کیفیت بازی پیدا بشه تا وقتی نسل جدید میاد از این نسل خیلی خیلی بهتر باشه!!

از نظر منم این جایگزینیه هارد با درایو نوری غیر ممکنه چون اونا هم خودشون بهتر می دونن که اگه بازی برای اجرا شدن یک نسخه ی فیزیکی یا همون CD,DVD,Blue Ray وهر چیز دیگری نداشته باشه کپی برداری کردن ازش راحت تر است و هرگز این کارو نمی کنن.
rofl
از digital distribution به راحتی میشه کپی کرد ولی از نسخه فیزیکی نمیشه !

اصلا امکان نداره. اپل قبلا گفته که کنسولشون برای سال 2012 آماده هست. چجوری میخوان زودتر از 2012 کنسول جدیدشون رو بدن بیرون. سونی تازه شروع به سود دهی کرده و همون برنامه ی 10 ساله ی خودشو داره. کسانی هم که تازه کنسول گرفتن و یا میخوان بگیرن نگران نباشن چون حداقل تا 3-4 سال دیگه هیچ خبری نیست.
حذف درایو قطعا هم به ضرر شرکت ها و هم به ضرر گیمر ها هست. چنین چیز های ساده و احمقانه ای رو نباید باور کرد.
حالا به این بیچاره فحش ندید. یه پیش بینی ساده کرده.
ولی مایکروسافت یه فکر هایی داره. دیروز پچر گفته بود مایکروسافت داره کنسول 360 رو با کمی ارتقاء سخت افزاری و به همراه ناتال میده بیرون. من پیشنهاد می کنم هر کس میخواد 360 بخره فعلا 1-2 هفته صبر کنه تا ببینیم قضیه چی میشه.
چنین حرف های بی پایه و اساسی رو نبایید قبول کنید و از بابتش نگران باشید.
ممنون

سلام.
اكر سوني بخواد شروع كنه غير عقلاني ميرسه زيرا سوني تازه داره سود مي كنه.
من يه فكر شخصي دارم :
كنسول داره ميميره. و pc داره جون مي كيره.nvidia ion رو ديديد كه. كلا كنسول اكه روشش عوض نشه تا دو نسل ديكه دووم نمياره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or