جان کارمک : نسل بعد را سونی اغاز خواهد کرد

nathan mckane

کاربر سایت
بنیان گذار id جان کارمک معتقد است نسل بعدی کنسولها بر خلاف پیش بینی ها زودتر اغاز به کار خواهد کرد.و سونی اولین کمپانی خواهد بود که کنسول بعدی خود را به بازار می فرستد.

"کل این مسابقه که چه شرکتی اولین کنسول نسل بعد را معرفی خواهد کرد بسیار جالب است و این کاملا از مبحث تکنیکی قضیه جداست ".کارمک با بیان این صحبتها ادامه میدهد:" اینکه سونی بخواهد نسل بعد را برای جلوگیری دوباره از تاخیر نسبت به مایکروسافت زودتر از موعد مقرر اغاز کند محتمل به نظر می رسد".

"به عنوان توسعه دهندگان بازی , ما واقعا مشتاق به درازا کشیدن طول عمر کنسول های نسل کنونی تا حد ممکن هستیم.ما واقعا دوست داریم این نسل حداقل چند سال دیگر به طول بیانجامد , ولی من گمان می کنم یکی از کمپانی ها کار خود را زودتر از دیگری اغاز خواهد کرد"

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع

کارمک در ادامه با صحبت در رابطه با انتشار محتوا به صورت دیجیتال (digital distribution ) اشاره کرد که ممکن است یکی از کنسولهای نسل بعد بدون هیچ گونه درایو نوری به بازار ارایه شود."من فکر می کنم که احتمال زیادی وجود دارد که که یکی از کنسولهای نسل بعد بدون درایو نوری خواهد بود. جمعیت مردمی که این نسل دارای اتصال باندپهن هستند همه را شگفت زده کرده است."

منبع
اگر اینتوری بشه به ضرر ما گیمر ها میشه فکر نکنم همچین فکری تو ایران تا 10 سال دیگه عملی می شه :cheesygri

من نمیدونم اینا چرا خیالات خودشون میخوان به مردم تحمیل کنن..!!

هر عقل سالمی با این شرایط متوجه میشه که احتمال اومدن کنسول نسل جدید توسط ماکروسافت بیشتره..

من نمیدونم اینا چرا خیالات خودشون میخوان به مردم تحمیل کنن..!!

هر عقل سالمی با این شرایط متوجه میشه که احتمال اومدن کنسول نسل جدید توسط ماکروسافت بیشتره..
مش کارمک اگر تا دیروز می‌گفت ماست سیاهه، به احترام این‌که گفته بود Rage رو PS3 با فریم کمتر ران میشه، شماها سر به تایید تکون می‌دادید و می‌گفتید ماست سیاهه، حالا چون گفته سونی نسل بعد رو زودتر شروع می‌کنه،‌ قصد داره خیالاتشو به ملت تحمیل کنه ؟

qkt1ezjyymbgohbikp46.gif

به نظر من نسل بعدی کنسول ها رو سونی و مایکروسافت همزمان با هم شروع میکنند ........ . (یا شایدم با یه بازه اختلافی کم یکیشون از اون یکی زودتر شروع کنه که من شروع زودتر مایکرو رو محتمل تر میبینم . )

انتشار محتوا به صورت دیجیتال هم که خیلی احتمالش زیاده معنیی جز مرگ گیمر ایرانی نداره .... .

هرکی زودتر شروع کنه فرقی نداره ،ولی اینو که گفته درایو نداره برا خودش گفته،(قبل اومدن این نسل خیلی دری بری گفته شد)

مش کارمک اگر تا دیروز می‌گفت ماست سیاهه، به احترام این‌که گفته بود Rage رو PS3 با فریم کمتر ران میشه، شماها سر به تایید تکون می‌دادید و می‌گفتید ماست سیاهه، حالا چون گفته سونی نسل بعد رو زودتر شروع می‌کنه،‌ قصد داره خیالاتشو به ملت تحمیل کنه ؟

این یارو قاطی داره هر هفته میاد یک چیزی از خودش درمیاره مردم رو میزاره سر کار من که به دیگه حرفهاش برام بی معنی شده..

در مورد زود عرضه کردن کنسول هم همونطور که گفتم احتمال اینکه ماکروسافت جلوتر بندازه بیشتره چون هم قدرت سخت افزاری PS3 بیشتره هم با استفاده از بلوری میتونه حجم بیشتری داشته باشم تازه تو خیلی جاها گفتن که انتظار 10 ساله از PS3 دارن.. در ضمن جدیداً همنطور که میدونی هزینه ساخت PS3 پاینن اومده و فعلا تازه میخوان سود کنن.

آقا راست یا دروغش چرا میزنید تو سر هم شما بقیه حرفهاش و ول کردین چسبیدین روی PS4 یا هر چی اسمش باشه زودتر از XBOX بعدی میاد یا دیرتر واقعا جای تاسف داره .

اگه اینطور که کارمک گفته این سیستم اجرا بشه فکر کنم درصد بیشتر گیمرهای ایرونی الفاتحه شاید تا سال 2020 باید صبر کنن شاید فرجی شد .

تا حدودی با این آقا موافق هستم. اما اصلا همچنین مسابقه ای بین دو شرکت وجود ندارد. هر شرکتی با برنامه ریزی قبلی جلو میره و این حرف کارمک از روی حدس و گمان بوده و هیچ دیاگرام قبلی تو ذهنش ترسیم نکرده بود. :smile:

من اصلاً کار به راست یا دروغ بودن(اشتباه یا درست بودن)گفته های جان کارمک ندارم ولی سوالم از شما اینه که خب حالا مثلاً Sony نسل بعد روز زودتر شروع کنه،چه اتفاقی میفته؟
به نظر من اینطوری نیست،اگه MS نسل فعلی رو زودتر(خیلی زود)شروع کرد صرفاً به دلیل تازه وارد و نوپا بودن بود وگرنه دلیل دیگه ای نمیتونست داشته باشه،PS2 تا الآن داره فروش میکنه آیا اگه MS هنوز Xbox Original رو که به مراتب از لحاظ سخت افزاری از PS2 قوی تر بود تا الآن نگه داشته بود فروش نداشت؟
دلیل Microsoft برا لانچ زودتر سیستم به نحوی Reset کردن Life Cycle کنسول ها بود چون با اختلاف نجومی که بین سیستم Sony و سایرین افتاده بود مشکلات عدیده گریبان گیرشون شده بود(مخصوصاً Microsoft که نسبت به Nintendo عضوی تازه تر بود و هم نسبت به Sony از نبود Backward Compatibility رنج میبرد) مثلاً شرکت های بازی سازی دلیلی برای ساخت بازی روی پلتفرم های دیگه نداشتن و از همون IB گسترده ی PS2 کلی سود میبردند و مسائل دیگه...توی این شرایط یا MS باید پول میداد برای قرار دادهای خاص یا باید ادامه ی فروش نجومی PS2 رو نظاره میکرد که با لانچ 360 خودشو یه پله جلوتر انداخت تا مخاطبین جدید جذب کنه...

فک کنم منظور مش کارمک :biggrin1: اینه که نسل بعد رو PS4 شروع میکنه! مثل 360 تو این نسل.
نه اینکه 6 ماه دیگه!
البته فرقی هم نمیکنه مثلا 360 نزدیکِ دو سال زودتر اومد چی شد؟ همش 5-6 میلیون بیشتر فروخت
تازه زیانش از خرابیها بماند!

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or