جان کارمک توضیح میدهد.

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
مخاطبین کارمک معمولا انتظار دیدن چیزی به غیر از شاهکار را از عنواین او ندارند!
اتفاقی که ممکن بود برای آخرین محصول عرضه شده ی او یعنی RAGE نیز بی افتد،اما در حال حاضر کسی RAGE را شاهکار نمیداند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب جان کارمک در آخرین مصاحبه ای که با سایت "KOTAKU" داشت،به شدت از نسخه ی PC بازیه RAGE و مشکلات آن ابراز نگرانی کرد و انگشت اتهام را به سمت شرکت های NVIDA و ATI برد. ایشان در این مصاحبه اذهان داشتند که نسخه PC بازی "Leading Platform" از این عنوان نبوده! به زبان ساده تر RAGE برای PC یک پورت ساده از کنسول بوده است.

در ادامه از ایشان درباره ی این موضوع سوال شد: که چرا تیم سازنده ی شما،از همان ابتدا بازی را بر روی PC طراحی نکرد؟ _ایشان در جواب گفتند:

-ما به برخی دلایل PC را پلتفرم مناسبی برای "Leading Platform" نیافتیم! ممکن هست پاسخ به این سوال برای PC گیمرها ناراحت کننده باشد اما توضیح آن به روش دیگر بسیار سخت است هر دو کنسول مخاطبان بیشتری نسبت به PC دارند،یک PC قدرتمند و به روز شده تقریبا 10 برابر، قدرتی بالاتر نسبت به کنسول های خانگی دارد! و اگر قرار بود PC پلتفرم اصلی ما باشد قطعاتجربه ای فراموش نشدنی را برای مخاطبینمان رقم میزدیم، اما امروز خوب بودن یک عنوان،به هنر سازندگان و نیرویی که صرف آن میکنند بستگی دارد نه به تکنولوژِی های پیشرفته با هزینه های سنگین! ما امروزه دریافتیم که بازی هایی که با هزینه های کمتر اما سود اقتصادی بیشتر ساخته می شوند به مراتب موفق تر از بازی هایی هستند که با هزینه های گزاف ساخته می شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر میرسد که وضع عمومی برای مخاطبان PC این عنوان همچنان خراب است،و آنها هنوز نتوانستند آنطور که باید و شاید از عنوان جدید کارمک لذت ببرند.کم لطفی به PC گیمران تا جایی است که میزان فروش این بازی بر روی این پلتفرم در انگلستان هنوز مشخص نیست. طبق آمار 58 درصد این عنوان بر روی کنسول خانگی مایکروسافت و 32 درصد نیز بر روی کنسول خانگی سونی فروخته شده و هنوز ID آمار دقیقی از فروش این عنوان بر روی PC نشان نداده.
به نظر میرسد سازندگان حساب خاصی از فروش RAGE بر روی PC باز نکرده اند!

دیر لود شدن تکسچر ها و نبود بافت های با کیفیت از عمده مشکلات RAGE بر روی PC بوده است

عکس قبلی عوض شد،به خاطر اطمینان بیشتر از عکسی که یکی از دوستان در انجمن بازی سنتر گذاشت استفاده میکنم.
اگر عکس قبلی به اشتباه گذاشته شد عذر خواهی میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel and raya2
یه موردی توضیح بدم انگار دوستان بد متوجه شدن :
نورپردازی volumetric ربطی به تاثیر گذار بودنِ منبع نور نداره در واقع اول ما یه نورپردازی کلی رو محیط داریم بعد از اون میام از تکنیک Volumetric lighting استفاده میکنیم ( تمام بازی های که از نورپردازی حجمی استفاده میکنن مراحلش به همین شکل هست که خدمتتون عرض کردم):

همون طوری که تو عکس بالا میبینید نوری که رو محیط تاثیر گذاشته ربطی به اون تکنیک volumetric نداره (حتی نوری که رو بدن مارکوس هست هم ربطی به اون نور حجمی نداره ) ، به عبارتی اگه ما اون افکت رو حذف کنیم کوچکترین تاثیری تو نوپردازی کلی بازی بوجود نمیاد ، البته اینم بگم تمام نورپردازی های حجمی این نسل به همین شکل هستن و فقط مختص به گیرز نیست .
دینامیک بودن یه منبع نور حجمی یعنی اینکه وقتی یه جسم بین منبع نور و دید شما قرار میگیره نور سعی میکنه تششعاتش رو از بین اون جسم کارکتر و .... عبور بده و در عین حال میتونه تاثیر گذار رو محیط هم نباشه..

در ضمن دینامیک بودن و volumetric بودن ؛ دو مورد وابسته به هم ـن و جدای از هم نیستن ، یعنی تو تعریفی که ما از یه منبع نورحجمی داریم دینامیک بودن جزو زیر شاخه هاش قرار میگیره و این دو مورد کنار هم تشکیل یه نورپردازی volumetric میدن در غیر این صورت اگه دینامیک نباشه (که تنها راه فهمیدن یه نورپردازی حجمی همین دینامیک بودنش هست) دیگه نورپردازی حجمی نیست در واقع یه light beam سادست که ما تو نسل قبل هم نمونه زیاد داشتیم از این تکنیک ، مثل همین Black یا سری prinnce of persia و ......

اینم اضافه کنم light beam میتونه هیچ منبع واقعی نداشته ؛ مثلاً فرض کنید منبع نور (خورشید یا ماه در نظر بگیرید) سمت چپ قرار داره ولی ما light beam از سمت راست میبینیم !!! و در عین حال میتونه دینامیک یا استاتیک باشه ! مثل light beam های BF BC 2 یا prince of persia یا black که کاملاً فیک بودن و در مقابل عناوینی مثل گیرز 3 و u3 که یه صورت دینامیک و حجمی طراحی شدن.
نمونه یه light beam ـهایی که به صورت استاتیک طراحی شدن :
920890_20060222_790screen001.jpg
31483215364552616355.jpg
یا خود ریج :
79666709073330610754.jpg

67519017779020202128.jpg
اینم light beam دینامیک و حجمی :
71472815976903239049.jpg

تا اونجایی که من تو تریلر های ریج دیدم اکثر منابعِ نورش حجمی هستن و تو خیلی از موارد رو محیط هم تاثیر میذارن و حتی اگه نذارن باز هم دلیل بر این نیست که حجمی نباشن ! حالا اگه بحثتون سره light beam های rage هست که حجمی نیست ؛ باید خدمتتون عرض کنم بالای 98 % بازی های 30 فریمی این نسل از light beam های فیک استفاده کردن حالا دوستان چه توقعی از rage ـه 60 فریمی دارن خدا عالمه !!

آخرین ویرایش:
یبدون شک این بازی یه معجزه ی گرافیکیه و تو این نسل هیچ بازی نتونسته گرافیک به این خوبی داشته باشه و ضمنا 60 فریم هم باشه جان کارمک معجزه کرده واقعا گرافیکش برای کنسولا با اینهمه محدودیت خارق العادست من نمیدونم کسایی که میان از گرافیک بازی ایراد میگیرن اصلا بازیو تجربه کردن یا فقط به خاطر نمره هاش که اونم به خاطر گیم پلی نه چندان متنوع و داستان ضعیفشه میان اینجوری میکوبنش گرافیک بازی بینظیره و برای پی بردن به این موضوع کافیه به اون پل خراب اول بازی یا صخره ها خیره شید من فقط میخوام بدونم تا الان چه بازی تونسته یه همچنین گرافیک وحشتناکی رو بدن داشتن افت فریم با این وسعت فوق تا لعاده زیاد رو کنسولا یا حتی pc اجرا کنه مشخصا فقط یه نفر میتونه این کارو انجام بده اونم جان کارمک و موتور بینظیره طراحی شده توسط این شخصه خواهش میکنم اگه میخواید بازیرو بکوبید برید به چیزای دیگش گیر بدید نه گرافیک فوق العادش که بی رقیبه البته گرافیک بازی ایرادات تکنیکی هم داره داره مثل دیر لود شدن تکسچراش ولی خوب همه ی اینا مقابل زیبایی محیط و انیمیشنای بازی هیچه فقط کافیه دستگاه رو روشن کنید و به محیط خیره شیداون موقعست که میبینید چه قدر بازی از نظر گرافیکی بینظیره و اصلا hd بودن یا نبودن بازیرو فراموش میکنید حالا جالبیش اینکه بعضیا میگن محیط بازی از دورم چندان جالب نیست در حالی این بازی بدون شک بهترین drow distance تاریخ رو داره بازم میگم فائق اومدن به این همه محدودیت از جمله 60 فریم بودن ، محیط بسار بزرگ و همچنین کهنگی سخت افزار کنسولا فقط یه معجزست

Dead Island متای 80 گرفته ولی RAGE نسخه PC متاش 79 ـه...
خواهشا حقيقت رو قبول كنيد و بخاطر تعصب نظرات خلاف منطق و واقعيت نديد.
Draw Distance رو می شه با حقه های مختلف درست كرد،همينطور نورپردازی رو،دوستان قبل از من توضيح دادن و ديگه لزومی نمی بينم در مورد مواردی به اين واضحی بحث الكی راه بندازم.

مسئله اصلا نورپردازی بازی نیست ! به نظر من نورپردازیش با توجه به تکنیک های توضیح داده شده در بالا هرچی هم باشه خیلی real هست و محیط بازی رو خیلی خوب پوشش داده ! اون volumetric light که به عنوان منبع نوری خورشید در نظر گرفته شده فقط ی چیز نمادین هست که نماد خورشیده اما نوری که کل بازی رو پوشش داده از اون خورشید منبع نگرفته و اصلا برای بازی کننده مهم نیست از کجا اومده ! شما اون خورشید رو میبینی اینطور به ذهنت القاء میشه که بله ! نور داره از خورشید میاد بیرون و پخش میشه !

استفاده از light beam رو می تونید در پشت پنجره ها یی که نور مثلا به داخل تابیده ببینید با توجه به اینکه هیچ منبع نوری پشت پنجره موجود نیست که تولید نور کنه !

مسئله اصلی استفاده از تکسچرهای بی کیفیت و برعکس اون حرف خودشون هست که گفته بودن ما ا زتکسچرهای حجیم استفاده کردیم ! که دروغی بیش نبوده ! حجم تکسچر هیج ربطی به کیفیت اون روی بافت نداره !

اگر بخوان بازی رو برای pc و در حد pc بسازن باید در استفاده از تسکچرها تجدید نظر کنن و hd texture یا تکسچرهایی در حد bulletstorm استفاده کنن !

چرا اینقدر این ولیومتریک رو پیچیدش میکنید؟
این تعریف ولیومتریک لایتینگ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volumetric_lighting

300px-Big_Buck_Bunny_-_forest.jpg

حالا این ولیومتریک لایتینگ (نور حجم دار) یا بر اثر پردازشهای ریل تایم خلق میشه و به نوعی نور پردازی متعامل میشه و حالت interactive پیدا میکنه مثل c2 و Gears 3 که ریل تایم light beam ( سان شفت , گاد ری یا هر اسم دیگه ای که واسش ساختن) خلق میکنه یا اینکه فقط به یه light beam ساده استاتیک از قبل ساخته شده ختم میشه مثل COD MW 1 و 2 یا KZ 2 و 3 و RAGE البته بعضی از light beam ـهای gears 3 که بازی کردم و آنچارتد 3 که دموی گیم پلیشو دیدم هم استاتیک هستن تا اینجا تنها باز ای که دیدم که light beam هاش همگی ریل تایم خلق میشدن c2 بود یعنی اونم سعی کرده بودن از light beam های استاتیک توش استفاده نکنن البته شاید اونم داشته ولی من حداقل چیزی ندیدم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or