جان کارمک توضیح میدهد.

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
مخاطبین کارمک معمولا انتظار دیدن چیزی به غیر از شاهکار را از عنواین او ندارند!
اتفاقی که ممکن بود برای آخرین محصول عرضه شده ی او یعنی RAGE نیز بی افتد،اما در حال حاضر کسی RAGE را شاهکار نمیداند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب جان کارمک در آخرین مصاحبه ای که با سایت "KOTAKU" داشت،به شدت از نسخه ی PC بازیه RAGE و مشکلات آن ابراز نگرانی کرد و انگشت اتهام را به سمت شرکت های NVIDA و ATI برد. ایشان در این مصاحبه اذهان داشتند که نسخه PC بازی "Leading Platform" از این عنوان نبوده! به زبان ساده تر RAGE برای PC یک پورت ساده از کنسول بوده است.

در ادامه از ایشان درباره ی این موضوع سوال شد: که چرا تیم سازنده ی شما،از همان ابتدا بازی را بر روی PC طراحی نکرد؟ _ایشان در جواب گفتند:

-ما به برخی دلایل PC را پلتفرم مناسبی برای "Leading Platform" نیافتیم! ممکن هست پاسخ به این سوال برای PC گیمرها ناراحت کننده باشد اما توضیح آن به روش دیگر بسیار سخت است هر دو کنسول مخاطبان بیشتری نسبت به PC دارند،یک PC قدرتمند و به روز شده تقریبا 10 برابر، قدرتی بالاتر نسبت به کنسول های خانگی دارد! و اگر قرار بود PC پلتفرم اصلی ما باشد قطعاتجربه ای فراموش نشدنی را برای مخاطبینمان رقم میزدیم، اما امروز خوب بودن یک عنوان،به هنر سازندگان و نیرویی که صرف آن میکنند بستگی دارد نه به تکنولوژِی های پیشرفته با هزینه های سنگین! ما امروزه دریافتیم که بازی هایی که با هزینه های کمتر اما سود اقتصادی بیشتر ساخته می شوند به مراتب موفق تر از بازی هایی هستند که با هزینه های گزاف ساخته می شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر میرسد که وضع عمومی برای مخاطبان PC این عنوان همچنان خراب است،و آنها هنوز نتوانستند آنطور که باید و شاید از عنوان جدید کارمک لذت ببرند.کم لطفی به PC گیمران تا جایی است که میزان فروش این بازی بر روی این پلتفرم در انگلستان هنوز مشخص نیست. طبق آمار 58 درصد این عنوان بر روی کنسول خانگی مایکروسافت و 32 درصد نیز بر روی کنسول خانگی سونی فروخته شده و هنوز ID آمار دقیقی از فروش این عنوان بر روی PC نشان نداده.
به نظر میرسد سازندگان حساب خاصی از فروش RAGE بر روی PC باز نکرده اند!

دیر لود شدن تکسچر ها و نبود بافت های با کیفیت از عمده مشکلات RAGE بر روی PC بوده است

عکس قبلی عوض شد،به خاطر اطمینان بیشتر از عکسی که یکی از دوستان در انجمن بازی سنتر گذاشت استفاده میکنم.
اگر عکس قبلی به اشتباه گذاشته شد عذر خواهی میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel and raya2
فکر کنم تا وسطای بازی تو حال و هوای همون Wofenstein 3D بودن بعد یهو یادشون افتاده دارن واسه کنسول های جدید بازی میسازن :d
آخه این عکس یعنی چی واقعا ...
خدا به داد Doom 4 برسه :d

من که گفتم ! هی چی میکشیم به خاطر این کنسول های زاغارته ! )x وگرنه مو لای درز کار کارمک نمیره و نخواهد رفت ! بچه ها یه حسی میگه کارمک میخواد با Doom 4 از خجالتمون در بیاد ! :d

---------- نوشته در 05:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم تا وسطای بازی تو حال و هوای همون Wofenstein 3D بودن بعد یهو یادشون افتاده دارن واسه کنسول های جدید بازی میسازن :d
آخه این عکس یعنی چی واقعا ...
خدا به داد Doom 4 برسه :d
داداش تا اون موقع این نسل کنسول ها از بین رفتن یا اصلا نمیتونن دوم 4 اجرا کنن یا اگه کنسول جدیدی در کار باشه هنوز جا ایفتاده که بخواد بفروشه زیاد ! فقط بازی روی پی سی Lead Platform میشه ! به امید اون روز !:d

---------- نوشته در 05:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 AM ارسال شده بود ----------

و این عکس Epic Fail به تمام معنا هست ! :| ! یاد دوم نوکم افتادم شات گان دستش بود باو :-& ! ولی دوکم جذابیت خودشو داشت ! :d

• Like
Reactions: VahiD_ST
آقا اون عکس چیه آخه گذاشتین، درسته این کارمک خودش گفته نسخه ی pc اونطور که باید میبود نبوده ولی شما هم واسه ی خودتون از آب گل آلود ماهی میگیرین. این عکس واسه ی rage آیفون هستش والا من که بازیرو گرفتم مشکل لود تکسچر داره ولی اصلا به این حادی نیست. این پچی هم که دوستان گذاشتن وقتی نصب کردم تقریبا به کل رفع شد . اون عکس رو بردارین، همین الان بعضی از دوستان تو تاپیک pc بازی ازش عکس انداختن برید ببینید. البته نسخه ی pc همونطور که کارمک خودش گفته خالی از مشکل نیست ولی خداوکیلی بعضیا بدجوری جو میدن. واسه ی من که اصلا به اون حادی نبود که اینجا بازیرو بردن زیر گوشکوب.
در ضمن تا اونجایی که من میدونم نسخه ی pc پورت شده ی کنسول ها نیست. این بازی lead platform نداشته اصلا ، از سال 2007 به طور همزمان روی هر سه نسخه کار شده.
تنها مشکل کنونی که من توی بازی میبینم تکسچرهای فواصل نزدیک هستش، که مطمئنم با اون پچی که کارمک وعده داده بود این مشکل هم حل میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HAMED SEV
من که گفتم ! هی چی میکشیم به خاطر این کنسول های زاغارته ! )x وگرنه مو لای درز کار کارمک نمیره و نخواهد رفت ! بچه ها یه حسی میگه کارمک میخواد با Doom 4 از خجالتمون در بیاد ! :d

داداش ولی این گرافیکی که من میبینم بیشتر شبیه نسل قدیم کنسول ها هست تا این نسل
هر چی میشه که نباید بکوبونی تو سر کنسولها که :d
عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه ! بازی درست بسازن تا دیگه حرف و حدیثی پیش نیاد :d

و این عکس Epic Fail به تمام معنا هست ! :| ! یاد دوم نوکم افتادم شات گان دستش بود باو :-& ! ولی دوکم جذابیت خودشو داشت ! :d

اول خواستم بگم Duke Nokem ولی گفتم به کارای خود id Software بچسبونمش بهتره :d

آقا اون عکس چیه آخه گذاشتین، درسته این کارمک خودش گفته نسخه ی pc اونطور که باید میبود نبوده ولی شما هم واسه ی خودتون از آب گل آلود ماهی میگیرین. این عکس واسه ی rage آیفون هستش والا من که بازیرو گرفتم مشکل لود تکسچر داره ولی اصلا به این حادی نیست. این پچی هم که دوستان گذاشتن وقتی نصب کردم تقریبا به کل رفع شد . اون عکس رو بردارین، همین الان بعضی از دوستان تو تاپیک pc بازی ازش عکس انداختن برید ببینید. البته نسخه ی pc همونطور که کارمک خودش گفته خالی از مشکل نیست ولی خداوکیلی بعضیا بدجوری جو میدن. واسه ی من که اصلا به اون حادی نبود که اینجا بازیرو بردن زیر گوشکوب.
در ضمن تا اونجایی که من میدونم نسخه ی pc پورت شده ی کنسول ها نیست. این بازی lead platform نداشته اصلا ، از سال 2007 به طور همزمان روی هر سه نسخه کار شده.
تنها مشکل کنونی که من توی بازی میبینم تکسچرهای فواصل نزدیک هستش، که مطمئنم با اون پچی که کارمک وعده داده بود این مشکل هم حل میشه.

آره . راست میگه . این عکس مربوط به نسخه آیفون هست
دیگه بچه ها اعصابشون خورده هر کی یه جور ابراز احساسات میکنه :d

آخرین ویرایش:
خوب نگاهی به این عکس بندازید
جان کارمک برای عرضه این عنوان چه فکری کرده همش نمیشه تقصیر ati and nividia انداخت
f4vwl14lk8puiyotp46u.png

نبود گرافیک cel_shade جزو برنامه اصلی بود حتما گیمر های pcناراحت خواهد کرد .
بافتهایی نسل 6 امی و7خیلی ضعیف کار شده
طراحی چندضلعی ها دست واسلحه بسیار ضعیف است
تصاویر ضعیف وبافتها دیر لود میشود نتیجه این بازی بدترین نسخه گرافیکی در پلتفرم pc دارد .
درست است گیم پلی جالبی دارد درست است قرار بود نوآوری باشد ولی خیلی تقلیدی کار شده ترکیبی از bordlandsوچندین بازی دیگر حتی نسخه 360 وps3هم اونجور بود قرار بود بشه نشد
جان کارمک عناوینی که برای نسل حاضر میسازد همیشه در حد نمرات 8 بود نسخه جدید ولفشتاین و.. شاید دیگر پدر اول شخص نمیتواند طرفداران خودش را راضی کند انصافا اگر doom4خراب کند
باید یک تسلیت بزرگ به جان کارمک بگیم تا کمی به خودش بیاد مدتی بهترین عناوین fpsمیساخت :|

درست است گیم پلی جالبی دارد درست است قرار بود نوآوری باشد ولی خیلی تقلیدی کار شده ترکیبی از bordlandsوچندین بازی دیگر حتی نسخه 360 وps3هم اونجور بود قرار بود بشه نشد
جان کارمک عناوینی که برای نسل حاضر میسازد همیشه در حد نمرات 8 بود نسخه جدید ولفشتاین و.. شاید دیگر پدر اول شخص نمیتواند طرفداران خودش را راضی کند انصافا اگر doom4خراب کند
باید یک تسلیت بزرگ به جان کارمک بگیم تا کمی به خودش بیاد مدتی بهترین عناوین fpsمیساخت :|
به خدا قسم کارمک تو بخش گیم پلی هیچ کاره بوده.

یعنی چون کنسول ها ضعیفن برا PC هم باید ضعیف در میومد ! ... پس چرا Dice تونست PC رو لید بزاره و از روی اون به کنسول ها پورت کنه !
یه چیز جالب ... به غیر از داستان و گرافیک هیچ چیز دیگه تو بازی مشکل نداره ! ...پس نگید گیم پلی افتضاح هست .... مشکل همین جناب کارمک هست !

مثال بارز این موضوع الان دقیقا Battlefield 3 و استودیوی Dice هست که به چه زیبایی نسخه PC رو کاملا اُپتیمایز شده و عالی ساختن و در عین حال نسخه های کنسولی رو هم به بهترین شکل ممکن ساپورت میکنن . در واقع با مالتی پلیر بتاشون تونستن کاملا خودشون رو ثابت کنن .
یادمه کارمک ادعا میکرد که روی هر نسخه به صورت جداگانه کار میشه و بازی روی هیچ کدوم از پلتفرمها فقط به یه پورت ساده خلاصه نمیشه ولی حالا داریم دقیقا نتایج برعکس حرفهای ایشون رو میبینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or