جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

به نظرم استاد کارمک اگه دهن مبارک رو ببنده و مثل آدم بازی بسازه خیلی بهتره البته اگه اصلا روی pc بازی نسازه که دیگه عالیه!
ریج رو گرفتم 21 گیگ
2 تا آپدیت کردم دومی 1 گیگ!
150 مگ هم کارت گرافیم رو آپدیت کردم
نتیجه: یکی از بدترین و مسخره ترین بازی ها از نظر گرافیک روی pc:-& اصولا نصف صفحه موقع بازی سیاه میشه

به نظرم استاد کارمک اگه دهن مبارک رو ببنده و مثل آدم بازی بسازه خیلی بهتره البته اگه اصلا روی pc بازی نسازه که دیگه عالیه!ریج رو گرفتم 21 گیگ 2 تا آپدیت کردم دومی 1 گیگ!150 مگ هم کارت گرافیم رو آپدیت کردمنتیجه: یکی از بدترین و مسخره ترین بازی ها از نظر گرافیک روی pc:-& اصولا نصف صفحه موقع بازی سیاه میشه
کارمک روpcبازی نسازه؟؟شوخی:؟؟:دی

این یارو هر چند وقت یکبار یکم تشنج ایجاد میکنه میره :d
در ضمن دوستانی که بحث ویندوز xp و Vista و Seven رو پیش میکشن ، آخه 2000 تومن دیگه این حرفا رو داره ؟ یکی ندونه فکر میکنه شما سیستم عاملاتون اورجینال هست دی

سیستم عوض کردن برای برنامه نویسا راحت نیست چون یه عالمه library دارن مخصوصا انجین نویسا که کارشون نوشتن همین لایبریاست اینکه کارمک از XP استفاده میکرده نشون میده که چقدر زحمت کشیده و کد نوشته برای ایکس پی نه اینکه عقب افتادست.بهتره که درباره چیزی اطلاع نداریم همینجور نظر ندیم که ما از سون استفاده میکنیم کارمک از XP پس کارمک چقدر عقب افتادست و ما پیشرفته.کار شما یه دابل کلیک کردن بر روی ایکن بازیه ولی کار کارمک زمین تا اسمون با شما فرقشه.
بعضیا هم فقط شنیدن ریج مشکل دیر لود شدن تکسچر داره چسبیدن به همین مشکل چهل تا هم میزارن روش احتمال نمیدن شاید مشکل از سیستم خودشون باشه.دوستم با کارت گرافیک9600رم4گیگ سی پی یو dual core داره ریج رو روی high بازی میکنه دیگه موتور از این بهینه تر میخواین؟این مشکلاتی که میگین محیط سیاه و فلانه من تا به حال از هیچ کدوم از دوستام نشنیدم شاید مشکل از کرک باشه کپی بازی میکنین طلبکار هم هستین.
کارمک فقط موتور رو ساخته.نه داستان ریج رو نوشته نه گیم پلیش رو طراحی کرده تازه ریج هم به جز داستان مشکل دیگه ای نداشت گیم پلی و گرافیک در سطح خیلی بالایی بودن.id tech از بهترین انجینا بوده و هست و کارمک هم جز اسطوره های برنامه نویسیه به حرفای شما هم چیزی ازش کم نمیشه به ترول کردنتون ادامه بدین.
خود بیل گیتس میگه من به بچم اجازه میدم روزی فقط یک ساعت ایکس باکس بازی کنه(ایکس باکس نه ایکس باکس360)الان بیل گیتس و بچش عقب افتادن؟

یه چیزی که من کشف کردم اینه که اصلا کارمک در مورد ویندوز 8 بد نگفته:d
گفته تازه کوچ کردن به 7 و وقتی خبر اینکه ویندوز 8 داره میاد رو شنیدن ناراحت شدن
و داره میگه اگه نبود بهتر بود که ما الان حسرت نمیخوردیم که ای کاش دیرتر اینکارو انجام میدادیم:d

یه چیزی که من کشف کردم اینه که اصلا کارمک در مورد ویندوز 8 بد نگفته:d
گفته تازه کوچ کردن به 7 و وقتی خبر اینکه ویندوز 8 داره میاد رو شنیدن ناراحت شدن
و داره میگه اگه نبود بهتر بود که ما الان حسرت نمیخوردیم که ای کاش دیرتر اینکارو انجام میدادیم:d

الان بلیزادر و valve هم نگفتن win8 بدرد نمیخوره اصلا نمیشه باهاش کار کرد که :d مشکل سر پول دادن هست

خوب بالاخره از بن !! در اورمدیم ! بنی که طبق قانون نانوشته ی فروم و به صورت عشقی انجام شد !

========================

بگذریم .....

دوستان بنده ویندوز 8 رو نصب کردم و همونطوری که قول داده بودم ، چند تا بازی رو نصب کردم و الان هم 2 هفتههست در حال تست پایداری بازیها هستم که مشکلی نداشتند .

این نکته رو اضافه کنم ، دوستانی که میخوان ویندوز 8 رو نصب کنن در کنار ویندوز 7 ، اول باید 7 رو نصب کنن و بعد 8 رو . ( این نکته یادتون باشه ، برای xp هم همینطوره )

========================

اضــــــــــــــافه جدید به متن اصلی خبر :

جان کارمک پیرو صحبتهاش در کوئیک کام از اینکه Rage یه افتضاح بود هم عذرخواهی کرد و همچنین گفت که تمرکز اصلی ما بر روی بازی بزرگ Doom 4 هست که میخوایم با این بازی استانداردهای گرافیکی جدیدی رو معرفی کنیم !
البته نگفت کی قراره بازی منتشر بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or