جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

آره این نسل کم لطفی کرد ولی نیومد کلا این سری هارو ببنده که ؟!
والا تو این نسل که یه عنوان درست و حسابی از این کارمک ندیدم.تازه جالب اینجاست که میاد اظهار نظر هم میکنه.کلا فکر کنم این بابا سالی 1 بار میاد رو صحنه و میره.
شما میخوای کارمک عین CoD بازیشو خراب کنه برای پول و هر سال یه Quake بده بیرون ؟!! ( اون دنبال کیفیت هست نه هرسال یه چیزی مثل CoD و AC بده بیرون ! )
عزیزم مگه من گفتم بیاد هرسال مثل COD یه نسخه عرضه کنه.خوب نباید میومد کوچکترین خبری میداد که مثلا زمان عرضه بازی کی هستش.(کدوم کیفیت عزیز!!ما که چیزی ندیدیم.)

در کل این شرکتها یا باید تن به ویندوز 8 بدن یا اینقدر با ویندوز 7 کار کنن که ماکرو ودیگر شرکتهای وابسته ویندوز 8 رو در انحصارشون بگیرن و دیگه این باریکه آب هم به این شرکتها نرسه..

به نظر من به زودی به ویندوز 8 تن میدن ! همهچیز رو کاربرا مشخص میکنن . شما یا هر کابر دیگه ای فقط و فقط کافیه یکبار از این ویندوز استفاده کنی تا محو قدرت ، امکانات ، زیبایی ، و ..... این ویندوز و همینطور قابلیت های اتوماتیک هماهنگی با دیگر دستگاه ها بشی ! ویندوز 8 اینه .

به نظر من این ویندوز چیزی نیست که کسی ازش استفاده کنه و بعدش بگه بدرد نیمخوره . به جرات میتونم بگم win7 در مقابلش سوسکه . هر چند هیچ شرکتی نگفته که ما پشتیبانی نمیکنیم ازش . گفتن بازیهایمون روی 8 اجرا میشه . اما برناه ای مخصوص برای ساخت بازی با استفاده از قابلیت های این ویندوز رو نداریم .

جواب من اینه که علنا کاری نکرده.اومد اونهمه برای ریج تبلیغات راه انداخت و کلی بازی رو هایپ کردش اخر هم که هممون دیدیم که چه افتضاحی تحویل ملت دادش.تا اینجا هم که کوچکترین خبری نه از Doom 4 هستش و نه از سری جدید Quake

میدونی این حرفت مثل چی میمونه؟؟مثل این میمونه که برگردی بگی اگه شرکت بنز نبود الان اصلا ماشینی وجود نداشت.

در مورد DOOM4 که قبول دارم حرف شما رو . البته جایی هم نگفته قراره DOOM4 برای این نسل بیاد . اون دراه روی یه چیزی کار میکنه که همه رو میخواد از ته درو کنه . دقیقا مثل زمانی که CRYTEK با موتور CRY ENGINE و بازی CRYSIS وارد بازار بازیهای شد . و البته سابقه ای هم نداشتند .

من فکر میکنم یه طورایی این کارمک میخواد یه تغییرات یا استاندارد های جدیدی رو با DOOM 4 به صعنت گیم معرفی کنه . برای همین اینقدر روند ساختاین بازی طولانی شده . در مورد QUAKE هم که اصلا قرار نبوده نسخه ای جدید ازش ساخته بشه . فقط بحث کالکشن HD این سری بود . اون دوستمون هم واقعا راست میگه :

ببین الان خیلی از بازیها از روی GEARS OF WAR تقلید میکنن . یه مدت هم تب CALL OF همه جا فراگیر شده بود . ولی همین 2 عنوان بزرگ هم تمام الگو گیری وبازیشون از روی سری QUAKE و DOOM بوده . نه چیز دیگه ای . پس میشه گفت که تمام استاندارد های سبک FPS رو کارمک ابداع کرده .

==================================

دوستان خبر خوب :

روی WINDOWS 8 نسخه های CALL OF و چند بازی دیگه رو تست کردم که خیلی راحت و خیلی بهینه تر از قبل اجر شد . بدون مشکل .
نکته جالب اینجاست که رابط کاربری METRO بخشی رو داره که کلی بازی اماده و جدید رو برای دانلود قرار میده و میشه همه رو با تغییر IP دانلود کرد .

به نظر من به زودی به ویندوز 8 تن میدن ! همهچیز رو کاربرا مشخص میکنن . شما یا هر کابر دیگه ای فقط و فقط کافیه یکبار از این ویندوز استفاده کنی تا محو قدرت ، امکانات ، زیبایی ، و ..... این ویندوز و همینطور قابلیت های اتوماتیک هماهنگی با دیگر دستگاه ها بشی ! ویندوز 8 اینه .

به نظر من این ویندوز چیزی نیست که کسی ازش استفاده کنه و بعدش بگه بدرد نیمخوره . به جرات میتونم بگم win7 در مقابلش سوسکه . هر چند هیچ شرکتی نگفته که ما پشتیبانی نمیکنیم ازش . گفتن بازیهایمون روی 8 اجرا میشه . اما برناه ای مخصوص برای ساخت بازی با استفاده از قابلیت های این ویندوز رو نداریم .

در مورد DOOM4 که قبول دارم حرف شما رو . البته جایی هم نگفته قراره DOOM4 برای این نسل بیاد . اون دراه روی یه چیزی کار میکنه که همه رو میخواد از ته درو کنه . دقیقا مثل زمانی که CRYTEK با موتور CRY ENGINE و بازی CRYSIS وارد بازار بازیهای شد . و البته سابقه ای هم نداشتند .

من فکر میکنم یه طورایی این کارمک میخواد یه تغییرات یا استاندارد های جدیدی رو با DOOM 4 به صعنت گیم معرفی کنه . برای همین اینقدر روند ساختاین بازی طولانی شده . در مورد QUAKE هم که اصلا قرار نبوده نسخه ای جدید ازش ساخته بشه . فقط بحث کالکشن HD این سری بود . اون دوستمون هم واقعا راست میگه :

ببین الان خیلی از بازیها از روی GEARS OF WAR تقلید میکنن . یه مدت هم تب CALL OF همه جا فراگیر شده بود . ولی همین 2 عنوان بزرگ هم تمام الگو گیری وبازیشون از روی سری QUAKE و DOOM بوده . نه چیز دیگه ای . پس میشه گفت که تمام استاندارد های سبک FPS رو کارمک ابداع کرده .

==================================

دوستان خبر خوب :

روی WINDOWS 8 نسخه های CALL OF و چند بازی دیگه رو تست کردم که خیلی راحت و خیلی بهینه تر از قبل اجر شد . بدون مشکل .
نکته جالب اینجاست که رابط کاربری METRO بخشی رو داره که کلی بازی اماده و جدید رو برای دانلود قرار میده و میشه همه رو با تغییر IP دانلود کرد .

Gears Of War = TPS
چه ربطی به FPS و Doom و Quake داره خدا داند

Gears Of War = TPS
چه ربطی به FPS و Doom و Quake داره خدا داند

اصلاح میکنم . شما درست میگی Third-person shooter : TPS .

البته ربطش به الگو گیری کامل از همین سری بوده . از نحوه ذره و لباسهایی که تنشون هست . تا نوع داستان و اسلحه ها و ... همگی نوعی الگو گیری از سری Doom و Quake هستش .

حتی HALO هم از این سری بازی ها الگو گرفته . مشکلی نداره الگو گرفتن .

EA و Origin هستن. گرچه Valve کوتاه میاد چون سودی که از این راه درمیاره خیلی بیشتر از اون چیزی هست که قراره بده ماکروسافت.

البته Origin به خوبی Steam نیست ـا، یعنی به پاش نمی رسه. خیلی بده که عنوان خود ـه EA قیمتش تو فروشگاه خودش گرون تر از Steam باشه. :d اصلاّ عمق فاجعه همین جا مشخص می شه. :d
البته همون طور که گفت بالاخره کوتاه میان اگه کاربرها به سمت 8 برن. وگرنه این مایکروسافتی که من دارم می بینم بدتر از Apple می خواد بشه. یعنی بخواد این جور پیش بره همه می رن سمت OSX. بین بد و بدتر. :d

البته Origin به خوبی Steam نیست ـا، یعنی به پاش نمی رسه. خیلی بده که عنوان خود ـه EA قیمتش تو فروشگاه خودش گرون تر از Steam باشه. :d اصلاّ عمق فاجعه همین جا مشخص می شه. :d
البته همون طور که گفت بالاخره کوتاه میان اگه کاربرها به سمت 8 برن. وگرنه این مایکروسافتی که من دارم می بینم بدتر از Apple می خواد بشه. یعنی بخواد این جور پیش بره همه می رن سمت OSX. بین بد و بدتر. :d
OS X محدودیت داره، روی سخت افزار های خود اپل فقط نصب می شه، به طور کل پلتفرم بازی هم هست، اینی که مجددا توی OS X که نیاز به تعریف و تمجید نداره چی دیدن و OS X رو بد و Windows 8 رو بدتر می دونن خدا داند.

EA هم عناوینش رو خیلی وقته روی استیم نمی ده اصلا!!!!!!!

من نمی دونم شما چی از مایکروسافت دیدید که تا تهش رفتید، اما هیچ موردی هنوز از طرف مایکروسافت تایید نشده، این داستان 1/100 و ... رو یکی توی سایت پرونده همه دارن دنبالش می رن، هروقت تایید شد بعد بهش استناد کنید، حرف پروندن کاری نداره.

OS X محدودیت داره، روی سخت افزار های خود اپل فقط نصب می شه، به طور کل پلتفرم بازی هم هست، اینی که مجددا توی OS X که نیاز به تعریف و تمجید نداره چی دیدن و OS X رو بد و Windows 8 رو بدتر می دونن خدا داند.

EA هم عناوینش رو خیلی وقته روی استیم نمی ده اصلا!!!!!!!

من نمی دونم شما چی از مایکروسافت دیدید که تا تهش رفتید، اما هیچ موردی هنوز از طرف مایکروسافت تایید نشده، این داستان 1/100 و ... رو یکی توی سایت پرونده همه دارن دنبالش می رن، هروقت تایید شد بعد بهش استناد کنید، حرف پروندن کاری نداره.

من مثال زدم، نگفتم این اتفاق میفته. گفتم اگه کاربرها نرن روی 8 که تا الان بازخوردها از سوی کاربران خوب بوده. در نتیجه سازنده ها هیچ کاری نمی تونن بکنن و آخرش هم کوتاه میان. حالا نمی دونن شما چرا اینقدر جدی گرفتی. EA هم عناوینش رو نمی ده، ولی همین عناوینش رو گفتم که هنوز هستن. اونی هم که این وسط ضرر می بینه EA هستش و نه Valve. می دونید دیگه، اصلاّ قابل مقایسه نیست.

با تمام این ها برای کاربرهای عادی هیچ مشکلی نداره و این محدودیت های مایکروسافت هستش که برای سازنده ها گذاشته. چون قبلاّ این جوری سخت گیرانه نبوده حالا دارن اعتراض می کنن. آخرش هم می دونیم چی می شه دیگه، کوتاه میان. ولی این رو بدونید که Valve اونقدرها هم که فکر می کنید کوچیک نیستش.

من الان میگم چرا این حرف رو زده عرضه! این آقا با اون فاجعه ای که به اسم rage داد دست مردم مشخص کرد که دوران طلاعی خودش رو کنار گزاشته و فاصله زیادی با اون دوران داره ! از الان هم دست پیش میگیره که پس نیوفته ! فاجعه بد تر از rage رو پی سی تجربه نکرده بودم . دقیقا 10 ثانیه طول میکشید تا تکشچر هاش لود بشه !

من الان میگم چرا این حرف رو زده عرضه! این آقا با اون فاجعه ای که به اسم rage داد دست مردم مشخص کرد که دوران طلاعی خودش رو کنار گزاشته و فاصله زیادی با اون دوران داره ! از الان هم دست پیش میگیره که پس نیوفته ! فاجعه بد تر از rage رو پی سی تجربه نکرده بودم . دقیقا 10 ثانیه طول میکشید تا تکشچر هاش لود بشه !

پچ 40 مگابایتی رو نصب کن ، مشکل دیر لود شدن تکسچرها در 90% جاها حل میشه.

کارمک میشه بهش ایمان داشت
الان چوب کنسولیزه شدن ریج رو خورد با تجربه ی اول کنسول سازیشون رو !!!
درس میگیرن یا درست میکنن بازیاشون رو یا باز کنسول رو میذارن کنار روی پی سی کار میکنن :d

کاملا با این حرفی که زده میشه پیش بینی کرد که این بابا یه چند سالی هستش که از دنیای گیم عقبه.
ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or