جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

اولا اون یه نفر ادم معمولی نیست و یکی از سازندگان، برنامه نویسان بزرگ دنیای گیم به شمار میره.

شما چند ساعت نشستی با WIN 8 کار کردی؟ میشه یه توضیح بدی؟ نوع برنامه نویسیش و ساختارش رو برای ساخت بازی چجور دیدید؟ به ماهم بگید تا ملتفت بشیم؟!

تا جایی که من موقتا این ویندوز رو نصب کردم و کار کرد ، فوق العاده هست این ویندوز . بسیاز بسیاز زیباست . میتونی طوری تنظیمش کنی که مثلا اگر عاشق بارسلونا هستی ، تمامی خبرهای مربوط به بارسلونا رو میاره رو دسکتاپ و بهت نشون میده !
از طرفی برای لپ تاپ ها هم قابلیت های فوق العاده ای داره . از نظر امنیت خیلی پیشرفته تر شده .

سیستم ریستورش واقعا عالی شده . هنگ نمیکنه ! سرعت نصبش بسیار کم شده و حدودا 10 تا 5 دقیقه ای من نصبش کردم ! ضمن اینکه امکانات ضبط صدا و تشخیص صدای عالی برای هماهنگ شدن با KINEKT هم بهش اضافه شده .
همینطور شتاب سنج، رمز گذاری روی دیسک، GPS روی لپ تاپ و نوت بوک و پشتیباینی از USB 3 و ... و همینطور دارای قابلیت های فوق حرفه ای برای اشکال زدایی سخت افزار و سیستم عامل هست .

البته هنوز AMD درایوری نداده ! ولی انویدیا درایوراش هستن و مشکلی هم نداره .

======================

تنها نکت باقی مونده تست بازیهاست که خبرتون میکنم !:d

واقعا بیشتر از این میخوای بدونی دوست عزیز ؟

sami-19@
در ضمن موضوع تبلت رو محض شوخی گفتم هر چند همین الان هم انحصاری ساز های مایکروسافت روی آیپد و آیفون بازی میدن روی ویندوز فون نمیدن.
درضمن اون قسمت "نابود کردن مک" هم بسی جالب بود.:|
پ.ن:از جان کارمک رسیذیم به کجا:d
علت نیومدن بازی ها روی WP7 بخاطر نحوه برنامه نویسی روی اون بود ...
توی WP8 که از DX هم ساپورت میشه ، پورت و ساخت بازی و برنامه از هر سیستم عامل موبایلی راحتره ...

فقط یک ایرانی میتونه از حرف کارمک برسه به تعداد نرم افزارهای اندروید ... ادم لذت میبره :دی
موصوع دقیقا همینه که مایکروسافت تا حالا کار چندان خاصی نکرده
من یکیش رو میگم : DirectX11
توی جمله اش به طور مشخص منظورش از بهترین سیستم عامل موجود دنیا ، سیستم عامل ویندوز8 بوده
منظور کلی هست که ویندوز بهترین سیستم عامل دنیاست و اگر این کتاب بخونی ( منم چون رشته تحصیلیم بود خوندم ) متوجه میشی که چه مشکلاتی هست و چگونه این مشکلات با راه حل هایی همین ویندوز برطرف شده
یعنی الان ویندوز یک استاندارد حساب میشه

واقعا چی باید گفت !:دی
طرف داره پولش رو در میاره حالا قراره 1% بده به مایکروسافت ما اینجا داریم دعوا میکنیم که مایکروسافت فلانه کارمک بساله !:دی
من اصلا برای حمایت کردن از مایکروسافت و یا ترول کردن کارمک نیومدم از 8 حمایت کنم .... تو 8 وقتی شات دان کنید حدود 1.5 ثانیه بعد PC (داغون ترین ـش لبتابه خودم) خاموش میشه !
بالا اومدن ویندوز 8 حدودا برا من 5 ثانیه الی 8 ثانیه هست !!!
از لحاظ زیبایی و ... هم بحثی نیست !
حالا من نمیفهمم این کارمک دردش چیه !:دی
ما که مشکلی ندیدیم !

اگه نتونن با قضیه کنار بیان اینجوری که من میبینم valve و blizz شرکت هایی نیستن که بخوان به راحتی با این قضیه کنار بیان
میخوان چیکار کنن؟ یه سیستم عامل جدید بنویسن یا کلاٌ کوچ کنن سمت لینوکس! :smile:.
blizz که همیشه بازی های شاهکار داشته و valve که با steam همه جوره به pc gamer ها حال داده اینا الان مثل خدا تو Pc میمونن.
شاهکار مثل این:
i8778_meme-10-.png

دزدترین سازنده دنیا که خودش یه تنه بازی 40$ رو به 60$ رسوند و ایتمهای مجازی رو به قیمت یه بازی بفروش رسوند و بعد از 10 سال انتظار Error 37 تحویل هوادارش داد الان Super Hero یه عده خاص از دوستان (!!) شده فقط بخاطر اینکه به W8 پیله کرده چون نمیتونه مثل قبل XXXXXX $ سود کنه.

پ.ن. این سیستم های عجیبی که ماکرو راه اندازی میکنه داره یه جور اکوسیستم خیلی قوی به وجود میاره که ظاهرا داره روی اکوسیستم ما توی ایران تاثیر مستقیم میزاره. اینها به نتیجه برسن واقعاً نمیدونم چه بلائی سرشماها میاد (غم و اندوه و اینا).

میخوان چیکار کنن؟ یه سیستم عامل جدید بنویسن یا کلاٌ کوچ کنن سمت لینوکس! :smile:.

شاهکار مثل این:
i8778_meme-10-.png

دزدترین سازنده دنیا که خودش یه تنه بازی 40$ رو به 60$ رسوند و ایتمهای مجازی رو به قیمت یه بازی بفروش رسوند و بعد از 10 سال انتظار Error 37 تحویل هوادارش داد الان Super Hero یه عده خاص از دوستان (!!) شده فقط بخاطر اینکه به W8 پیله کرده چون نمیتونه مثل قبل XXXXXX $ سود کنه.

پ.ن. این سیستم های عجیبی که ماکرو راه اندازی میکنه داره یه جور اکوسیستم خیلی قوی به وجود میاره که ظاهرا داره روی اکوسیستم ما توی ایران تاثیر مستقیم میزاره. اینها به نتیجه برسن واقعاً نمیدونم چه بلائی سرشماها میاد (غم و اندوه و اینا).
طرفداری از ماکرو کار رو به کجاها که نمیرسونه!!!دیگه طرفداران ماکرو راجع به مشکلات هنگام لانچ حرف نزنند،بهتره.
طرفداری از بلیزارد و valve واسه یه نفر که PC gamer هست تنها یه دلیل داره، حمایت کامل این دو شرکت از PC gamerها.

خوشم میاد که مثل یه مرد ، به اشتباه خودت اعتراف کردی . واقعا مردی . حال کردم باهات .

دلیلش هم اینه که همونطور گفتم مایکرو تبلیغات مناسبی در باره این ویندوز نداشته . از یکسری زبانهای دنیا که پرطرفدارن پشتیبانی نکرده بود ، یکسری مشکلات برنامه نویسی داشته ( به دلیل انحصاری بودن ) ، سخت افزار قوی و خوبی میخواد ،
ویندوز رو به صورت منطقه ای و بر اساس نیاز مناطق مختلف تقسیم بندی و منتشر کرده و ....

گرفتی مارو؟! واقعا فکر کردی منظور من از اون جمله اول معنی تحت اللفظیش بود؟!

گرفتی مارو؟! واقعا فکر کردی منظور من از اون جمله اول معنی تحت اللفظیش بود؟!

اگه این نبود ! پس چی بود منظورت ؟! درست و واضح بگو ما هم مبفهمیم ! همونطور که سنی به خاطر فن های .... اش اومده بازیهای ps1 رو روی اندروید اجرا کرده ، مایکرو هم میخواد با ویندوز فون 8 هم همین کار رو کنه و بازی های xbox رو روی اون و روی گوشی ها اجرا کنه .

حالا شما میگی که این ویندوز چنانه ، این ویندوز مشکل داره و .....

جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

ویندوز8 که هیچی ایشون رو ویندوز 7 هم نمی تونه بازی بسازه ؟؟؟؟چیزی که ساخت باعث شرمندگی و عذر خواهی رسمی خودش شد .

چیز دیگه ای پیدا نکرده گیر بده رفته به ویندوز ماکروسافت گیرداده !!!!!!!!!!!!

ویندوز8 که هیچی ایشون رو ویندوز 7 هم نمی تونه بازی بسازه ؟؟؟؟چیزی که ساخت باعث شرمندگی و عذر خواهی رسمی خودش شد .

چیز دیگه ای پیدا نکرده گیر بده رفته به ویندوز ماکروسافت گیرداده !!!!!!!!!!!!
استاد فقط بلده با فرغون بازی بسازه.
خدای طعنه زدن و مسخره کردن به پدر سبک شوتر هستین.
اگر فکر می کنید خیلی شما استادتر از کارمک هستین برید رو ویندوز 95 بازی بسازید.

استاد فقط بلده با فرغون بازی بسازه.
خدای طعنه زدن و مسخره کردن به پدر سبک شوتر هستین.
اگر فکر می کنید خیلی شما استادتر از کارمک هستین برید رو ویندوز 95 بازی بسازید.

نظر شخصی می دونی چی هست!!!!!

نظر شخصی می دونی چی هست!!!!!
این نظر شخصی نیست. رسما داری میگی هیچی بلد نیست بسازه. پیش از این هم اشاره کرده بودی به این موارد. در ضمن، جهت اینکه دور هم باشیم:
کارمک تو بخش گرافیکه نه بقیه بخش ها و خیلی خوب هم از پس این مورد بر اومده بود.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or