جان کارمک : " اگر ویندوز ۸ وجود نداشت خوشحال می‌شدم "

HosseinBrusli

کاربر سایت
john-carmack.jpg

به تازگی و در کنفرانس سالانه QuakeCon جان کارمک ، استوره بازیهای اول شخص از وجود Windows 8 ابراز نارضایتی کرد . او گفت هیچ چیز هیجان انگیزی در باره Windows 8 وجود ندارد و ID SOFTWAR تا زمانی که بتواند از W XP پشتیبانی میکند . این در حالی است که دیگر کمپانی های بزرگ صنعت گیم همچون "Blizzard و Valve " هم از انتشار Windows 8 ابراز نارضایتی کردند و اعلام کردند که فعلا هیچ برنامه ای برای ساخت بازی بر روی این Windows ندارند .

صحبت جان کارمک :

ما در ID تا آنجایی که ممکن باشد از ویندوز XP استفاده خواهیم کرد. هیچ‌یک از ما از ویندوز ویستا استفاده نمی‌کند. اما ما به تازگی به ویندوز ۷ مهاجرت کردیم و حالا اگر ویندوز ۸ وجود نداشت کاملا خوشحال می‌شدیم.

او اضافه کرد زمانی که windows 7 امد ، بسیار جذاب بود ، سریع بود و چیزهای زیادی داشت و هنوز بهترین سیسم عامل هست ، پس دلیلی برای رفتن به windos 8 وجود ندراد و در id کسی بر روی این ویندوز کار نمیکند .

دیگر کمپانیهای بازی سازی هم اعلام کرده اند که تمامی محصولاتشان بر روی windows 8 کار میکند ، اما برنامه ای برای توسعه بازی بر روی این windows ندارند .

منبع

بله عزیزم کار کردم !
کاملا شبیه به سون هست ...
و اینکه شما کلا نمیخوای ملتفت باشی !
شما بهتره بری بشینی پای کنسول PS3 ـت ... شما نمیتونی هیچ وقت PC گیمر رو درک کنی !
اوکی ؟!

,وقتی هنوز متوجه نیستی من اصلا کنسول ندارم پس چرا بی مورد پست میدی؟!

بنده خیلی بهتر از شما PC گیمینگ رو درک می‌کنم چون بهترین بایز ها من در این پلتفرم هستش. ولی در جایی که باید منطقی باشم، منطقی برخورد می‌کنم. ربطی به این که فن چی هستم هم نداره. وقتی فن بیمورد چیزی باشی همین میشه که چشات رو به واقعیت‌ها ببندیو هر چی اومد رو بگی.

الان microsoft برای pc gaming چیکار کرده که حالا بخوایم بگیم به valve و blizzard زیاد خوش گزشته و حال داده ؟ معلومه وقتی هیچکاری نکرده بقیه هم صداشون درمیاد بعد هم بگم همین شرکت ها هستن که این کاربرای میلیونی gamer رو کاری میکنن که از win استفاده کنن فقط کافیه valve و blizz دیگه با win کار نکنن اون وقت میبینیم این کاربرای میلیونی چی میشن کسی که داره بازی های blizz رو بازی میکنه و از steam استفاده میکنه شک نداشته باش اینا براش از win8 مهم تر هستن
موصوع دقیقا همینه که مایکروسافت تا حالا کار چندان خاصی نکرده واسه PC Gaming ولی از تغییرات ویندوز 8 کاملا مشخصه برنامه‌های زیادی واسه این بخش از ویندوز داره. تنها تلاش مایکروسافت تو این زمینه ویستا و اون موج بازیای "فقط برای ویندوز" بود که خب جواب نداد و مایکروسافت بیخیال شد تا الان. الانم وقتی هنوز راه نیوفتاده طرح‌های جدید خب شما از کجا می‌دونی خدماتی به مراتب بهتر از Valve ارائه نخواهد داد در آینده؟ نمیشه منکر این شد اگه هر شرکت دیگه‌ای جای مایکروسافت بود و ویندوز رو داشت، الان کلا بازار گیم رو گرفته بود دستش اما خب بالاخره ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هستش. در ضمن مطمعن باش بلیزارد و سایر شرکتای معترض هم زیر نظر چهار تا آدم جوگیر اداره نمیشن که یهو قهر کنن بگن دیگه ما با ویندوز کاری نداریم پاشین بیاین مک!

اگه ویندوز رو هم دوست ندارن بیان در آغوش اپل برای تبلت و موبایل بازی بسازن
جمله آخرت احتمالا جزو خواب های شیرین سران مایکروسافته
جلو افتادن از سونی توی فروش کنسول‌ها هم از خواب‌های شیرین مایکروسافت بود.
جا انداختن Bing بین این همه موتور جستجوی قدرتمند و تثبیت شده هم از خواب‌های مایکروسافت بود.
نابود کردن اپل تو رقابت ویندوز VS مک هم از خواب‌های مایکروسافت بود.
و ... کلا سران مایکروسافت خواب زیاد می‌بینن.

اگه ویندوز رو دوست ندارن بیان واسه اپل بازی بسازن؟ 10 درصد؟ مثلا الان بلیزارد 10 درصد فروش Diablo III یا Starcraft IIـش رو PC هستش؟! یا 10 درصد کاربرای Steam از ویندوز استفاده می‌کنن؟ ویندوز رو ول کنن بیان واسه تبلت بازی بسازن;;)

مایکروسافت با Store تحمیلی Win 8 فقط میخواد بازار دیجیتالی فروش بازی و نرم افزار از شرکت هایی مثل Valve که خیلی موفق هستند بگیره بدون اینکه با خدمات بهتر باعث بشه کاربرها خودشون سیستم فروش بهتر را انتخاب کنن
خب بخش اول صحبتت درست، اما از کجا معلوم بدون خدمات بهتر می‌خواد تحمیل کنه فروشگاه عرضه‌ی دیجیتالش رو؟ در حالی که اصلا تحمیل به این صورتی که شما میگی در کار نیست. تحمیل یعنی سیاست‌های اپل تو تمامی سیستم‌ عامل‌هاش، نه اجرای یه ورژن ساده شدش توسط مایکروسافت.
لذتي كه ماكروسافت بخاطر سهمي كه ميخواد از هر بازيسازي بگيره داره نابودش ميكنه !!
فرض کن شما یه زمین داری که تو بهترین نقطه‌ی شهر واقع شده. چند تا آدم خیر میان توی اون زمین یه سری امکانات رفاهی درست می‌کنی تا ملت لذت ببرن از اون امکانات و در عوض یه مبلغی رو هم به عنوان ورودی اون مجتمع رفاهی از بازدیدکننده‌ها می‌گیرن. شما بعد از چندین سال که داشتی این ماجرا رو نگاه می‌کردی و هیچی نمی‌گفتی، میای به اون خیرین(!) میگی یه درصدی از درآمد این زمینی که واسه خودم هستش رو بهم بدین! اینجا دو تا مسئله پیش میاد :
1- اون افراد طبیعتا میان تو رسانه‌ها علیه صاحب زمین اعتراض می‌کنن.
2- کسایی که از امکانات اونجا استفاده می‌کردن طبیعتا هیچ ضرری نمی‌بینن تو این کشمکش، مگر اینکه اون افرادی که اون مجتمع تفریحی رو ساختن، بیان بگن آقا حالا که اینطور شد ما دیگ باهاتون قهریم و دیگه سرویس نمیدیم.
3- در صورت بروز حالت بالا، خب طبیعتا شما که صاحب زمین تلاشت رو برای راضی کردن مشتری‌های پیشین بیشتر می‌کنی دیگه. الان مشکل از مایکروسافت هستش یا کسایی که سهم بیشتر از مایکروسافت تو زمینه‌ی گیم، روی پلتفرم خود مایکروسافت رو می‌خوان؟! راجع به بازیسای مستقل هم تو سال‌های اخیر خیلی می‌خوام بدونم کدوم بازیساز مستقل به غیر از Notch عزیز روی PC سود دلخواهش رو کرده که حالا تغییری تو وضعیت به وجود اومده باشه. دیگه هممون از وضعیت دزدی نرمافزاری روی PC آگاهیم و به همین دلیل هستش که بازیسازای مستقل یکی یکی دارن میان سمت PSN و XBL.
من واقعا دو تا شاخ بز درآوردم.
بزرگی مثل جان کارمک، میگه ویندوز 8 مناسب نیست اما دوستان اهل فن بازی سنتر میگن کارمک غلط کرده گفته، ویندوز 8 ویندوز خوبی هست.
شما واقعا هنوز و بعد از n میلیون کلمه توضیح راجع به این قضیه داستان رو متوجه نشدی یا خودت رو به متوجه نشدن(!) می‌زنی؟ جوابت واسم خیلی مهمه چون می‌خوام بدونم با چه جور آدمایی طرف هستیم تو این تاپیکا!

واقعا این رو به عنوان یکی از دلایل گرفتن بازار گفتی یا خواستی جو عوض بشه؟!

داداش من این یه مثل بود از تغییرات مایکرو با استیو !:d

دقیقا این رو همه اشتباه نوکیا میدونستن که به سمت آندروید نیومد و رفت سمت ویندوز فون، حداقل در حال حاضر نوکیا ضرر داده و سوددهی نداشته "تو بخش گوشیهای هوشمند
"

همه یعنی کی ؟! یعنی خودت :d اتفاقا کار درستی کرد و نتیجه اش رو به زودی میبینی . از اون " همه " هم منبع بذار ببینیم !

جدا؟! دیگه قراره چیکار بکنه؟! :d

نمیدونی ؟! :d اسمارت گلاس هم داره میاد :d

الان دقیقا اون تیکه ای که کارمک گفته win8 بده رو به من نشون میدی ...

خبر رو با دقت زیاد بخون :d

بنده خیلی بهتر از شما PC گیمینگ رو درک می‌کنم چون بهترین بایز ها من در این پلتفرم هستش. ولی در جایی که باید منطقی باشم، منطقی برخورد می‌کنم. ربطی به این که فن چی هستم هم نداره. وقتی فن بیمورد چیزی باشی همین میشه که چشات رو به واقعیت‌ها ببندیو هر چی اومد رو بگی.
نیازی به اثبات این قضیه که شما فن سونی هستین نیست !
و کاملا خبرهای بر ضد مایکروسافت باشه رو چه طور پوشش میدن !!!
اون قسمت بولد شده !
دقیقا همین داره برای شما و دوستاتون اتفاق می افته !
شما برو کارکن با 8 بعد بیا از فلان لحاظ من نتونستم باهاش راحت باشم پس کارمک درست میگفت !
وقتی بازی رو برای وین 8 بسازن از هرلجاظ بهتر عمل میکنه تا 7 پس چرا کارمک و یه عده معدود نمیخوان برای 8 بازی بسازن ؟!
مشخصه کاملا نمیدونم چرا دارید خودتون رو به اون راه میزنید !

هم یعنی کی ؟! یعنی خودت :d اتفاقا کار درستی کرد و نتیجه اش رو به زودی میبینی . از اون " همه " هم منبع بذار ببینیم !

شما بهتره سری به سایتهای دیگه بزنی تا بفهمی همه یعنی کی و میزان سود و زیان نوکیا از بخش گوشیهای هوشمندش هم ببین تا بیشتر دستت بیاد

خبر رو با دقت زیاد بخون :d

طفره نرو مشخص کن کجا اون حرف رو زده ...

میتونم بپرسم چند سالتون هست که هزاران هزار بازی PC انجام دادین ؟!
فشار خیلی زیادی بهت وارد شده درک میکنم بهت پیشنهاد میکنم پاشی یکم راه بری !

بنده حضرت نوح هستم و تمام تمام بازي هايي كه براي PC عرضه شده رو بازي كردم حالا حرفي براي گفتن داريد ؟؟ بعدم عزيز به شما بيشتر فشار اومده كه نارنجك بستي و براي كمپاني فوق محبوب و بي عيب و ايرادت رفتي زير تاپيك .

منظور من هم همون هسته بود !

همين ياروي كه داريد فحش كشش ميكنيد در مورد همين عيب و ايرادات هسته حرف نميزنه !!

موضوع دقیقا همینه که مایکروسافت تا حالا کار چندان خاصی نکرده واسه PC Gaming ولی از تغییرات ویندوز 8 کاملا مشخصه برنامه‌های زیادی واسه این بخش از ویندوز داره.

معلومه که کاری نمکینه ! وقتی همه دارن مفت میخورن .الانم فقط میخواد بین xbox جدید ، تبلت سوفیس ، ویندوز جدید ، ویندوز فون جدید و .... یکپارچگی به وجود بیاره .

خب بخش اول صحبتت درست، اما از کجا معلوم بدون خدمات بهتر می‌خواد تحمیل کنه فروشگاه عرضه‌ی دیجیتالش رو؟ در حالی که اصلا تحمیل به این صورتی که شما میگی در کار نیست. تحمیل یعنی سیاست‌های اپل تو تمامی سیستم‌ عامل‌هاش، نه اجرای یه ورژن ساده شدش توسط مایکروسافت.

تحمیل ! این فروشگاه میشه دقیقا مثل فروشگاه xbox live ! البته روی pc و ویندوز .
مثال اخرت هم که یه مقدار تخیلی بود ! جواب نداشت :d

مگه مشکلش چی بوده خوب میگفتن تا ما هم بفهمیم!:d

مشکلی نداره . مشکلش اینه که وقتی یکپارچه سازی بین تمام دستگاه ها توسط مایکرو شروع بشه ، والبته ( جدا از پروژه اسمارت گلاس )، اونوقت به ناچار برخی از این شرکتها یی که هر 4 سال یه بازی میدادن بیرون ، امکان حذف شدنشون وجود داره و شاید دیگه جایگاه سابق خودشون رو نداشته باشن .

بیبن مثل یه گروه هست . یه ادم با تجربه توشه و وقتی یکسری قوانین جدید میاد و موقعیتش تو خطر می افته شروع میکنه به ایراد گرفتن از قوانین و ....

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

شما بهتره سری به سایتهای دیگه بزنی تا بفهمی همه یعنی کی و میزان سود و زیان نوکیا از بخش گوشیهای هوشمندش هم ببین تا بیشتر دستت بیاد

طفره نرو مشخص کن کجا اون حرف رو زده ...

شما هم طفره نرو . دقیقا لینک منبعت رو بده ما هم بخونیم !
دقیقا اون حرف رو نزده . گفته که اگر وجود نداشت بهتر میشد ! خوب معنی کلیش میشه همون حرف قبلی دیگه !

موصوع دقیقا همینه که مایکروسافت تا حالا کار چندان خاصی نکرده واسه PC Gaming ولی از تغییرات ویندوز 8 کاملا مشخصه برنامه‌های زیادی واسه این بخش از ویندوز داره. تنها تلاش مایکروسافت تو این زمینه ویستا و اون موج بازیای "فقط برای ویندوز" بود که خب جواب نداد و مایکروسافت بیخیال شد تا الان. الانم وقتی هنوز راه نیوفتاده طرح‌های جدید خب شما از کجا می‌دونی خدماتی به مراتب بهتر از Valve ارائه نخواهد داد در آینده؟ نمیشه منکر این شد اگه هر شرکت دیگه‌ای جای مایکروسافت بود و ویندوز رو داشت، الان کلا بازار گیم رو گرفته بود دستش اما خب بالاخره ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هستش. در ضمن مطمعن باش بلیزارد و سایر شرکتای معترض هم زیر نظر چهار تا آدم جوگیر اداره نمیشن که یهو قهر کنن بگن دیگه ما با ویندوز کاری نداریم پاشین بیاین مک!

من حرفت رو تا یه جایی قبول دارم همین هیچ کاری نکردن مایکروسافت قضیه خیلی بزرگی هست کلا pc gamer ها کی میتونن چنین حرفی رو قبول کنن وقتی مایکرو سافت بیاد بگه من برای pc دیگه بازی انحصاری مدیم بیاد یه چندتا استودیو بازی سازی بزاره که برای pc انحصاری بسازن نه وقتی کل بازی هاش رو یک سری غول دیگه دارن میدن و میدادن این دقیق مثل زورگیری میمونه. نکته دیگه در مورد valve خیلی ها امدن مثلا جای valve رو بگیرن ولی چی شد دیگه اخریش همین origin بود که user ها اجازه ندادن نفس بکشه از روز اول با steam مقایسه کردن زدن تو سرش. منم نمیگم فردا دیگه مایکرو سافت رو تحریم میکنن ولی فقط کافیه تصمیم چنین کاری رو بگیرن اگه نتونن با قضیه کنار بیان اینجوری که من میبینم valve و blizz شرکت هایی نیستن که بخوان به راحتی با این قضیه کنار بیان مخصوصا این 2 تا که طرفداری یوزر ها رو پشت سرشون دارن blizz که همیشه بازی های شاهکار داشته و valve که با steam همه جوره به pc gamer ها حال داده اینا الان مثل خدا تو Pc میمونن.

به به s-arash هم امد بگو ash!ash رفیقتم بیاد شاد بشیم دور هم

من نمی دونم دوستان چرا 2 نکته رو متوجه نمی شن

1-بازی ساز جماعت قبل از این که بازی ساز باشه، کاسبه.
2-اگر یکی آدم مهمی باشه به این معنی نیست که همه حرف هاش درسته، N تا آدم مهم تر از این ها در دنیا هست که حرف می زنن و فرداش نقض می شه، نمونش رو در مسایل علمی می تونیم ببنیم.

این کتاب کجاست ؟! لطفا لینک بذار ما هم بخونیم دیگه . همینطوری رو هوا چرا اظهار فضل میکنید اخه ! وقتی از کسی چیزی میگید لینک هم بذارید . فقط برای اثبات حرفتون . همین و بس !

عزیز کتاب سیستم عامل مبتدی ترین کتابی هست که در زمینه سیستم عامل صحبت می کنه، جزو واحد های دانشگاهی دوره لیسانس رشته نرم افزار هست

اون دوستی هم که این حرف رو زده من می شناسم، فوق لیسانس نرم افزار داره، کنکور دکترا شرکت می کنه

@staker

شما کلا توی یک فاز دیگه ای

آخرین ویرایش:
شما هم طفره نرو . دقیقا لینک منبعت رو بده ما هم بخونیم !
دقیقا اون حرف رو نزده . گفته که اگر وجود نداشت بهتر میشد ! خوب معنی کلیش میشه همون حرف قبلی دیگه !

بله من اشتباه کردم و از وقتی این قرار داد بین این شرکتها انجام شده سود نوکیا دهها برابر شده، فقط نمیدونم اگه این سود بیشتر شده چرا نوکیا کارمند و کارگر اخراج میکنه، چرا شعبه هاش تو یه سری از کشورها میبنده، نمیدونم اگه این ویندوز فون انقدر سودآوره چرا فقط 4-3 درصد از سهم بازار "گوشیهای هوشمند"رو داره چرا سونی میگه فعلا سمتش نمیره چرا ال جی بیخیالش میشه و میگه تا بازارش خوب نشه گوشی با این سیستم معرفی نمیکنه

شما برو جی اس ام آرنا یا فون آرنا خبراشون هست ...

از بحث اصلی دور شدیم واقعا :d

من نمی دونم دوستان چرا 2 نکته رو متوجه نمی شن

1-بازی ساز جماعت قبل از این که بازی ساز باشه، کاسبه.
2-اگر یکی آدم مهمی باشه به این معنی نیست که همه حرف هاش درسته، N تا آدم مهم تر از این ها در دنیا هست که حرف می زنن و فرداش نقض می شه، نمونش رو در مسایل علمی می تونیم ببنیم.

عزیز کتاب سیستم عامل مبتدی ترین کتابی هست که در زمینه سیستم عامل صحبت می کنه، جزو واحد های دانشگاهی دوره لیسانس رشته نرم افزار هست

اون دوستی هم که این حرف رو زده من می شناسم، فوق لیسانس نرم افزار داره، کنکور دکترا شرکت می کنه

اون دوستتون اشتباه گفته اخه . من میدونم و برای همین لینکی نمیده ! چون لینکی وجود نداره .
توی جمله اش به طور مشخص منظورش از بهترین سیستم عامل موجود دنیا ، سیستم عامل ویندوز8 بوده . این ویندوز هنوز به صورت رسمی نیومده ، حلاا میخواد کتابش بیاد ! طرف فهمیده که سوتی داده و .... ولش کن دیگه .

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

بله من اشتباه کردم و از وقتی این قرار داد بین این شرکتها انجام شده سود نوکیا دهها برابر شده، فقط نمیدونم اگه این سود بیشتر شده چرا نوکیا کارمند و کارگر اخراج میکنه، چرا شعبه هاش تو یه سری از کشورها میبنده، نمیدونم اگه این ویندوز فون انقدر سودآوره چرا فقط 4-3 درصد از سهم بازار "گوشیهای هوشمند"رو داره چرا سونی میگه فعلا سمتش نمیره چرا ال جی بیخیالش میشه و میگه تا بازارش خوب نشه گوشی با این سیستم معرفی نمیکنه

شما برو جی اس ام آرنا یا فون آرنا خبراشون هست ...

از بحث اصلی دور شدیم واقعا :d

خوشم میاد که مثل یه مرد ، به اشتباه خودت اعتراف کردی . واقعا مردی . حال کردم باهات .

دلیلش هم اینه که همونطور گفتم مایکرو تبلیغات مناسبی در باره این ویندوز نداشته . از یکسری زبانهای دنیا که پرطرفدارن پشتیبانی نکرده بود ، یکسری مشکلات برنامه نویسی داشته ( به دلیل انحصاری بودن ) ، سخت افزار قوی و خوبی میخواد ،
ویندوز رو به صورت منطقه ای و بر اساس نیاز مناطق مختلف تقسیم بندی و منتشر کرده و ....

sami-19@
شما گویا درک نمی کنید که یه شرکت ژاپنی مثل سونی با شرکت های آمریکایی مثل اپل و گوگل فرق دارن که مثال سونی2 رو میزنید:) قدرت تبلیغاتی سونی و شناختش از بازار غرب در مقایسه با اپل و گوگل در حد صفره
در مورد بینگ هم قدیم ها یکی گوگل بود یکی هم یاهو بقیه هم این وسط در حد پشمک بودن.یاهو که داره به فنا میره بینگ تا حدودی جاشو گرفته البته بایدو چینی هم هست.در ضمن موضوع تبلت رو محض شوخی گفتم هر چند همین الان هم انحصاری ساز های مایکروسافت روی آیپد و آیفون بازی میدن روی ویندوز فون نمیدن.
درضمن اون قسمت "نابود کردن مک" هم بسی جالب بود.:|
پ.ن:از جان کارمک رسیذیم به کجا:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or