βrαγαπ
کاربر سایت
او یک گلی هم که زدی من رفته بودم زنگ در خانه زدن رفتم در باز کردم برگشتم دیدم گل مساوی زدی کلا به هم ریختم دستگاه خاموش کردم دیگه حوصله بازی ندارم بقیه بازی هام هم 3-0 به نفع حریفام میزنمبخاطر همین انقدر تو اتصال به psnمشکل داشتم
اگر تا فردا اوکی شد که بچه های گروه سه همه رو اد کردم بازی کنیم
یک دست هم با اقا حامد زدیم دقیقه 20 ایشون یک دفعه افلاین شدن بازی 1 بر1 بود
او یک گلی هم که زدی من رفته بودم زنگ در خانه زدن رفتم در باز کردم برگشتم دیدم گل مساوی زدی کلا به هم ریختم دستگاه خاموش کردم دیگه حوصله بازی ندارم بقیه بازی هام هم 3-0 به نفع حریفام میزنم
او یک گلی هم که زدی من رفته بودم زنگ در خانه زدن رفتم در باز کردم برگشتم دیدم گل مساوی زدی کلا به هم ریختم دستگاه خاموش کردم دیگه حوصله بازی ندارم بقیه بازی هام هم 3-0 به نفع حریفام میزنم
ن داداش بحث ناراحت شدن نیست....بنده استارت زده بودم ولی تا رفتم و برگشتم دیدم اینطور شده....منم گفتم شاید دیر رسیدم به بازی ای آقا فهمیده باشه توپه گرفته باشه حداقل میبینه بازیکنام به سمتش نمیرن استارت زده باشه(هرچند ای آقا هم تقصیری نداره)...حالا بیخیال شما ادامه بازی هاتون انجام بدین اینطور نیست که از جام کنار کشیده باشم بیخیال جام بشمحامد جان داداش خب چرا استارت نزدی
چرا میگی 3-0 میزنی کسی ناراحتت کرده ؟
ن داداش بحث ناراحت شدن نیست....بنده استارت زده بودم ولی تا رفتم و برگشتم دیدم اینطور شده....منم گفتم شاید دیر رسیدم به بازی ای آقا فهمیده باشه توپه گرفته باشه حداقل میبینه بازیکنام به سمتش نمیرن استارت زده باشه(هرچند ای آقا هم تقصیری نداره)...حالا بیخیال شما ادامه بازی هاتون انجام بدین اینطور نیست که از جام کنار کشیده باشم بیخیال جام بشم
اکی اگه بیدار شدم حتما. برای همین دو بازی سعی میکنم 9 صبح بیدار بشم :d
سی عین خیالی نیه کناره آو. بنمه قند؟اها پس اینطور
باشه اوکی
گفتم که، اگه بیدار بشم :d الآن هستی؟داداش من از ۸ آن هستمااا کجایی؟ :d
تا الان که آنلاین بودم فقط میدانم نیکان انلاین بودگفتم که، اگه بیدار بشم :d الآن هستی؟
من الآن آن شدم دیدم کسی نیست آف شدم. حالا میرم بقیه دوستان رو اد کنمتا الان که آنلاین بودم فقط میدانم نیکان انلاین بود