تو بازي برگشت يه توپ گرفت كه هر دروازه باني ميگرفت برگشتشو هم زدي به ديركو البته یک تنه مصطفی رو تو فینال تو بازی برگشت نجات داد:d
اون پنالتي هم درست بود چون نذاشتي پاتو 4 گله بشه اومد شوت بزنه نذاشتي
تو بازي برگشت يه توپ گرفت كه هر دروازه باني ميگرفت برگشتشو هم زدي به ديركو البته یک تنه مصطفی رو تو فینال تو بازی برگشت نجات داد:d
الان برا چی الافیم فکر کنم باید لیگ شروع کرد 2 نفرم اضافه شدن دیگهتو بازي برگشت يه توپ گرفت كه هر دروازه باني ميگرفت برگشتشو هم زدي به ديرك
اون پنالتي هم درست بود چون نذاشتي پاتو 4 گله بشه اومد شوت بزنه نذاشتي
یا حضرت عباس یهو بگو شمشیرو از رو بستی دیگه:dقوانین زیر به قوانین قبلی اضافه میشه و کاملا اجرا میشه،این دفعه دیگه با کسی تعارف نداریم!
1-هرکس تا 24 ساعت بعد از زمان مقرر بازیشو انجام نداد براش باخت 0-3 در نظر گرفته میشه مگر اینکه 2 طرف مسابقه با دلیل موجه بیان تو تاپیک اعلام کنن که نتونستن بازی کنن(توضیح یکی از حریفها در تاپیک کافی نیست! باید هر 2 نفر پست بدن)
2-در صورتی که یک بازی بیشتر از 24 ساعت به تعویق بیافته برای اینکه ارزش وقت سایر حریفها برای 2 نفری که بازیشون رو عقب انداختن بیاد! هر نتیجه ای که تو مسابقشون رقم بخوره از هر طرف 2 امتیاز کسر و 2 گل از تفاضلشون کم میشه!
3-استفاده از بازیکن دوپینگی تحت هر شرایطی حتی تعویضی دقیقه 90 هم ممنوعه و در صورتی که ثابت بشه شخص خاطی به کل از مسابقات حذف میشه!
4-استفاده از بازیکن TOTS و Inform آزاده!
5-در صورت کل کل و بحث بیخود و بی معنا پس از بازی طوری که باعث بی احترامی به محیط مسابقات و حریفها بشه از شخص خاطی 3 امتیاز کسر میشه!
6-در صورتی که 2 نفر اصلا نتونستن به همدیگه کانکت بشن و وضعیتشون مشخص نشد،خود من نتیجه رو تعیین میکنم (حتی اگر هم گروهی های خودم باشن!) و جای هیچ اعتراضی نیست!
7-برای تیم اخلاق هم با رای گیری جایزه در نظر گرفته میشه!
8-اگر کسی در مسابقات شرکت کنه ولی حضورش در تاپیک کمرنگ باشه(خودتون میدونید روی صحبتم با چه کسانی هست) در دوره بعدی احتمالی لیگ شرکت داده نمیشه!
9-روند مبلغ ورودی ها و سایر مسائل طبق دوره قبلی لیگه!
10-گروه بندی توسط خودم انجام میشه و به این صورته که 4 تیم اول دوره قبل در یک گروه و 4 تیمی که بالا نرفتن در گروه دیگه قرار میگیرن که شرایط برای صعود دوستانی که در دوره قبل صعود نکرده بودن هموارتر بشه!
11-در صورت مشاهده و اثبات تبانی 2 نفر از لیگ حذف میشن!
یا حضرت عباس یهو بگو شمشیرو از رو بستی دیگه:d
فقط یه سوال نتیجه بازی هارو رو چه حسابی تعیین میکنی؟؟؟
با هیچ کدومش مشکلی ندارم داداشحسن جون با کدوم موردش مشکل داری!؟
اونو دیگه خودم تشخیص میدم!!
امید بگو بدونیم تا کی وقت واسه پرداخت داریم :d الان میتونم برم بخوابم یا آخرین مهلت امشبه ؟ :d
بعد مثل اینکه دو تا از بچه ها اضاف شدن اونا چی ؟