جام دیجیتال ثبت نام خود را اغاز کرد

Hosein M

کاربر سایت
با سلام ...
لازم دیدم این خبر رو که تو سایت مربوط به این مسابقات دیدم اینجا بذارم:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]ثبت نام نهایی در اولین دوره مسابقات بازی های رایانه ای جام دیجیتال [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE="class: content"]
[TR]
[TD] [TABLE="align: right"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مرکز توسعه ی فن آوری اطلاعات ورسانه های دیجیتال مسابقات بازی های رایانه ای جام دیجیتال را درمراکز فرهنگی دیجیتال سراسر کشوردر رشته های FIFA2012 و PES2012 برگزار می کند.

[FONT=&quot]مرکز توسعه ی فن آوری اطلاعات ورسانه های دیجیتال مسابقات بازی های رایانه ای جام دیجیتال را درمراکز فرهنگی دیجیتال سراسر کشوردر رشته های [/FONT][FONT=&quot]FIFA2012[/FONT][FONT=&quot] و [/FONT][FONT=&quot]PES2012[/FONT][FONT=&quot] برگزار می کند .[/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]آقای رسول رضوانی مسئول برگزاری مسابقات با بیان این مطلب اعلام کرد: این مرکز با هدف ایجاد زیر ساخت های لازم برای برگزاری مسابقات بازیهای رایانه ای ، بسترسازی برای ترویج و هدایت جوانان و نوجوانان علاقمند به بازی های رایانه ای به سمت بازی های سالم ونیز گسترش تولید محتوای دیجیتال و جاگزینی بازی های فاخر داخلی به جای بازی های وارداتی ، جهت استفاده بهینه از فن آوری های روز دنیا با رویکرد فرهنگی اولین دوره مسابقات بازی های رایانه ای را در سطح بین المللی برگزار می کند.[/FONT] [FONT=&quot]وی افزود: این مرکزبا هدف ارزیابی مجتمع فرهنگی دیجیتال جهت برگزاری مسابقات و کنترل و نظارت بر ثبت نام متقاضیان و همچنین مرتفع کردن مشکلات و تأمین کمبود تجهیزات مورد نیاز،کارشناسان فنی خود را به سراسر کشور اعزام نموده است.مدیر مسابقات جام دیجیتال در پایان خاطرنشان کرد : زمان برگزاری مسابقات نیمه دوم تیر ماه سال 91 می باشد و محل برگزاری مسابقات در مراکز منتخب دیجیتال سراسرکشور خواهد بود که اطلاعات تکمیلی از طریق دبیرخانه جام متعاقبا اعلام می گردد.

لازم به ذکره قوانین بازی هم مشخصه مثلا برای 360 fifa 12 :

[/FONT]
Game : FIFA 12 Xbox360
جام دیجیتال یاد آوری میکند که هر بازیکن میبایست دسته بازی و هدفون مخصوص خود را داشته باشد و مسئولیت تامین آن بابرگزار کنندگان نیست.
شرکت کنندگان میبایست از آوردن تلفن همراه و دیگر وسایل ارتباطی به داخل محوطه مسابقه خودداری کنند.
شرکت کننده تنها 5 دقیقه فرصت دارد تا وسایل خود از قبیل دسته بازی را راه اندازی کند ( در صورت تاخیر در این کار داور میتواند به این بازیکن اخطار دهد )
جام دیجیتال هیچگونه تضمینی برای محیا کردن مکان تمرین برای شرکت کنندگان نمیکند.
در پایان مسابقه شرکت کنندگان می بایست برروی صندلی خود حضور داشته باشند تا داور مسابقه نتیجه بازی را ثبت کرده و بدون اجازه داور حق ترک صندلی را نخواهند داشت .
بازیکنان درهر بازی تنها مجاز به استفاده از 3 بار توقف بازی را دارا هستند . که در این شرایط میبایست بازیکن صاحب توپ بوده و بازی در جریان نباشد.
مسابقات جام دیجیتال با توجه به تعداد نفرات شرکت کننده قرعه کشی شده و جدول و زمانبندی مسابقات پس از تکمیل ثبت نام تمامی شرکت کنندگان در سایت رسمی مسابقات اعلام خواهد شد.

بازیکنان مجاز به انتخاب تمامی تیم ها ( ملی و باشگاهی ) میباشند. تنها اتنخاب تیم های منتخب ممنوع میباشد.
انتخاب تیم های یکسان بلامانع است.
انتخاب تیم میزبان پیش از آغاز بازی توسط سکه مشخص خواهد شد. که این سکه به وسیله داور پرتاب خواهد شد .
در مراحل گروهی ، هر برد 3 امتیاز، تساوی 1 و باخت 0 امتیاز خواهد بود.
رده بندی تیماه درمرحله گروهی به این ترتیب خواهد بود.
الف. بیشترین امتیاز
ب . بازی رو در رو
ج . تفاضل گل
در صورت مساوی بودن تمامی گزینه ها، کمیته برگزاری موظف به برگزار کردن یک بازی جدید برای شرکت کنندگان خواهد بود ، که در صورت تساوی آن بازی برنده در وقت های اضافی و یا در پنالتی مشخص خواهد شد.
در صورت تساوی بیش از 2 نفر در گروه کمیته برگزاری میبایست بین این شرکت کنندگان مجددا مسابقات را برگزار کند .
تنظیمات بازی :
Game Mode : Exibition
Custom Formation : NOT Allowed
Man Marking : NOT Allowed
Custom Tactics : Allowed
Custom Corner And Free Kicks ( Create Set Pieces ) : Not Allowed
Half Lenghth : 6 Min
Difficulty Level : Legendary
Game Speed : Normal
Camera : Tele Default
Injuries : Off
Offsides : On
Bookings : On
Handball: Off
Radar : 2D
Time Of Game : Any
Weather : Dry
Controller Setting : Any
Crosses : Semi or Assisted
Power Pass Assistant : Off
Defending : Tactical

بازیکنان میبایست برای شروع ، بازی را با یک پاس به عقب شروع کنند . این قانون پس از دریافت گل نیز حاکم است.
بازیکنان حق زدن ضربه مستقیم به سمت تیرک دروازه از روی نقطه کرنر را ندارند.
در صورت استفاده از موارد ممنوع بازیکن خاطی از داور مسابقه اخطار دریافت خواهد کرد.
گل های به ثمر رسید بوسیله این حرکات محسوب نخواهد شد .
در صورت عدم توجه به این مسائل و یا اصراربه انجام این گونه کارها بازیکن از مسابقات کنار گذاشته خواهد شد.
در صورت قطع بازی به دلیل نقص فنی با توجه به نتیجه بازی قطع شده ، یک بازی دیگر انجام میشود . داور مسابقه مقدار زمان باقیمانده بازی را اعلام خواهد کرد.
به تعداد بازیکن های اخراجی یک تیم ، برای تیم مقابل در شروع بازی جدید گل در نظر گرفته خواهد شد .
در صورت قطع بازی هنگام زدن کرنر ، بازی جدید از همانجا و یک ضربه کرنر آغاز خواهد شد .

بازی ناجوانمردانه :
استفاده از تنظیمات غیر قانونی.
صحبت های اضافه در هنگام برگزاری مسابقه.
باخت عمد به حریف .
انجام حرکات غیر حرفه ای در مقابل حریف.
انجام عملی که موجب ایجاد موقعیت گلزنی نشود.
گرفتن موقعیت مسلم گلزنی با خطای عمد.
در صورت انجام هر گونه از موارد بالا داور به بازیکن خاطی اخطار خواهد داد.

[FONT=&quot]برای ثبت نام به [/FONT] اینجا[FONT=&quot] برید.
[/FONT]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

عنی چی custom formation not allowed!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی من مجبورم با formation پیش فرض بازی کنم؟؟؟چرا اونوقت؟؟؟

Formation رو میشه عوض کرد، مثلا گذاشت 4.2.2.2 ... ولی نباید Position ـه بازیکنـــا رو دستکـاری کنی ...

مهلت ثبت نام تا کی هست دوستان !؟

تو هم میخوای ثبت نام کنی ؟ lol حیف پــِــهن کـه بدی به اینـا ...

آخرین ویرایش:
همچین زیاد هم نمیگیرن
همین مسابقات FG که برگزار میکنه
ورودیش رو یادم نیست ولی اگه از گروهت صعود کنی باید 25تومن بدی !!ا
این کلش 20تومن

Formation رو میشه عوض کرد، مثلا گذاشت 4.2.2.2 ... ولی نباید Position ـه بازیکنـــا رو دستکـاری کنی ...
چرا نباید این کارو بکنیم ؟ روی چه قانونی ؟ من دوست دارم عین کی روش که هادی عقیلی رو میاره نوک حمله ! منم ویدیچ رو بذارم نوک حمله و Position رو هم بکنم ST به چه کسی ربط داره !؟

p.s : شرکت کردن در این مسابقه با توجه به قوانین خنده دارش جز توهین به شعور خودی چیز دیگه ای به حساب نمی یاد .

کلا بگید چیشون ایراد نداره
برداشتن فقط مسابقات با xbox 360 گذاشتن دلشون خوشه خب مرد مومن منی که همش با کنترل ps3 بازی کردم الان چه جوری بیام با اون دسته عجیب غریب (!) ایکس باکس بازی کنم دلشون خوشه والا
تازه دسته باید ببری
هی می گن از اکو بازیکن داریم حالا کلا برین کشورهای جزو اکو ببینید همشون پر پر هستن والا
قوانین که خدا خیرشون بده کلا نفس بکشی داور جریمت می کنه! احتمالا به زودی چند تا قانون جدید اضافه می شه مثلا می گن کلا حق گل زدن نداری! پاس کاری زیاد نباید کنی جریمه می شی! بارسا مادرید باریرن چلسی من یونایتد نباید بگیری بله اقا
شب خوش فعلا

چرا نباید این کارو بکنیم ؟ روی چه قانونی ؟ من دوست دارم عین کی روش که هادی عقیلی رو میاره نوک حمله ! منم ویدیچ رو بذارم نوک حمله و Position رو هم بکنم ST به چه کسی ربط داره !؟

p.s : شرکت کردن در این مسابقه با توجه به قوانین خنده دارش جز توهین به شعور خودی چیز دیگه ای به حساب نمی یاد .

این رو به اون دوستمون هم گفتم
این قانون مسابقات جهانی
در ضمن کسی که تا حالا مسابقات فیفا رفته باشه متوجه میشه که 95% قوانین مال مسابقات جهانی

کسی هم نمیخواد بیاد نیاد
دلیل نداره یه سری آدمو دزد خطاب کنین

آخرین ویرایش:
همین 20 تومنم باعث میشه محیط اونجا خیلی بهتر بشه و یه سری دهاتی و کتی نریزن اوجا رو به گند بکشن البته منظورم با بچه های اینجا نیست.

قوانین هم جهانیش همینه اگر مشکل دارید و تا حالا به گوشتون نخورده ساده بگم بدونین مبتدی هستین و در حد همون لایو مشکل از اونا نیست.

محل برگزاریش هم همین برج ازادی هست اگه اشتباه نکنم جای خیلی شیکی هم هست از سر ایرانی جماعت طلبکار هم زیاده

در کل برای یه تفریح وسط تابستون عالیه.

آخرین ویرایش:
همین یک سوال فنی

مسابقات قرار با بازی های کپی انجام بشه ؟ اگر جواب این سوال مثبت باشه واقعا چی باید فکر کرد هان؟
اخه چه ربطی داره کپی و غیر کپی !!!
تمام مسابقاتی که تو ایران برگذار میشه با بازی کپی هست
قبلا هم اینو گفتم
هزینه ثبت نام این مسابقات نصف بقیه مسابقات مثل کلن FG یا Cubeclube !!!
این بحث ما به هیچ جا نمیرسه
از ناظم بخش میخوام از این به بعد پستایی که ربط به پول و دزدی و اینا داره رو پاک کنه

راستی آخرین جوابی که به email من واسه ثبت نام دادن این بود :
منتظر اطلاعیه سایت بابت ثبت نام باشید .

کیا ثبت نام کردن ؟
من خودم نوشتم
هر کی هست بگه تا رقیبامون رو بشناسیم :d
در کل همتون سوسکین:d

آخرین ویرایش:

ممکنـه حریف شمـا ورداره از Formation ـه 5.2.3 استفاده کنـه و اون دوتا هافبک رو هم بیاره تو دفاع ... اونوقت ِ کـه بر پدر اون کسی کـه این قانون رو وضع کرده رحمت می فرستید :d

قوانینــش خوبــه کلا، فقط اون 20 تومن خیلی جالبــه ! امکانات در حد ِ صفره، پولـم میگیرن ! طرف بخواد شرکت کنـه باید خودش headset بیـاره :lol:

قوانینــش خوبــه کلا، فقط اون 20 تومن خیلی جالبــه ! امکانات در حد ِ صفره، پولـم میگیرن ! طرف بخواد شرکت کنـه باید خودش headset بیـاره :lol:
پول رو که 2بار جوابشو دادم
این headset هم تو همه مسابقات هست !!!
البته دل بخواه هر کی میخواد میاره
شما فکر کن میخواستم speaker روشن بزارن
نزدیک 20تا دستگاه با هم صدا بدن چه وضعی پیدا می کنه اونجا ؟؟

کسی ثبت نام کرده ؟
بگین دیگه

اخه چه ربطی داره کپی و غیر کپی !!!
تمام مسابقاتی که تو ایران برگذار میشه با بازی کپی هست
قبلا هم اینو گفتم
هزینه ثبت نام این مسابقات نصف بقیه مسابقات مثل کلن FG یا Cubeclube !!!
این بحث ما به هیچ جا نمیرسه
از ناظم بخش میخوام از این به بعد پستایی که ربط به پول و دزدی و اینا داره رو پاک کنه

راستی آخرین جوابی که به email من واسه ثبت نام دادن این بود :
منتظر اطلاعیه سایت بابت ثبت نام باشید .

کیا ثبت نام کردن ؟
من خودم نوشتم
هر کی هست بگه تا رقیبامون رو بشناسیم :d
در کل همتون سوسکین:d
می دونی چرا تمام مسابقات داخل ایران با بازی کپی هست ؟ می دونستی چرا کلمه سه حرفی" پول "بهانه خوبی شده برای از زیر بار در رفتن خیلی چیزها؟ می دونستی تویی که صحبت از دزدی می زنی بازی کپی کردن عند دزدی و دزدیدن هست ؟ علتش اینه هیچ وقت هیچ کس نخواست به ما ، به بازیبازهای ما، به این بچه هایی که اینجا هستن و بازی و بازی کردن دوست دارند احترام بزاره به تدریج باعث شد خودمون هم به خودمون احترام نذاریم نتیجش اینه که می بینی ...
یکم فک کن فقط می یان این همه اطلاع رسانی می کنند دستشون درد نکنه از اکو بازیکن قرار بیاد دستشون درد نکنه حیف نیست واقعا با بازی کپی بازی کنیم ؟؟ به نظر تو این هزینه اگر بالاتر بره بازی اصل جایگیزنش می شه ؟ نه نمی شه چرا؟ چون عادت کردیم به خودمون به وقتمون به فکرمون به احساسمون به زندگی بی احترامی کنیم کپی بازی کنیم برامون مهم نباشه فقط مهم باشه اگر در یک هفته 5 تا بازی عرضه شد همشو یک جا بخریم (پول چهار تا پفک) فقط مهم اینه مسابقات برگزار بشه و نفر اول معرفی کنن؟ فقط دنبال سوسک کردن اینو اون هستیم ؟ هیچ وقت دوست نداشتیم بفهمیم سطح مسابقات چه حجوری هست ما کی هستیم برای چی می ریم اونجا برای چی قرار مسابقه ای گذاشته بشه؟
مسابقه چرا باید مختص کسنول ایکس باکس بشه ؟ سوال دیگه ولی جوابش راحت بازیهای کپی ایکس باکس مثل نقل نبات همه جا ریخته
مهم نیست کسی با PS3 بازی کرده و با کنترل اون عادت داره بره دست بخره دندش نرم یاد بگیره به دستش طی زمان کوتاه عادت کنه
دسته باید خودش بخره بله یک کنترل ایده ال ایکس باکس رنج قیمتی بین 40 تا 60 هزارتومن داره؟ تا حالا فکرکردی با هزینه ثبت نام می شه حدود 70 تا 80 تومن؟ اصلا این مهم نیست اینم می دیم به نظرت جالبه این مسابقات در مراکز مختلف استان داخل جاهایی مثل کتابخونه برگزار بشه یا امثال این جور جاها ؟
بی خیال داداش همتون موفق باشید در مسابقات .فقط می دونم که ...
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو می روی به ترکستان است

می دونی چرا تمام مسابقات داخل ایران با بازی کپی هست ؟ می دونستی چرا کلمه سه حرفی" پول "بهانه خوبی شده برای از زیر بار در رفتن خیلی چیزها؟ می دونستی تویی که صحبت از دزدی می زنی بازی کپی کردن عند دزدی و دزدیدن هست ؟ علتش اینه هیچ وقت هیچ کس نخواست به ما ، به بازیبازهای ما، به این بچه هایی که اینجا هستن و بازی و بازی کردن دوست دارند احترام بزاره به تدریج باعث شد خودمون هم به خودمون احترام نذاریم نتیجش اینه که می بینی ...
یکم فک کن فقط می یان این همه اطلاع رسانی می کنند دستشون درد نکنه از اکو بازیکن قرار بیاد دستشون درد نکنه حیف نیست واقعا با بازی کپی بازی کنیم ؟؟ به نظر تو این هزینه اگر بالاتر بره بازی اصل جایگیزنش می شه ؟ نه نمی شه چرا؟ چون عادت کردیم به خودمون به وقتمون به فکرمون به احساسمون به زندگی بی احترامی کنیم کپی بازی کنیم برامون مهم نباشه فقط مهم باشه اگر در یک هفته 5 تا بازی عرضه شد همشو یک جا بخریم (پول چهار تا پفک) فقط مهم اینه مسابقات برگزار بشه و نفر اول معرفی کنن؟ فقط دنبال سوسک کردن اینو اون هستیم ؟ هیچ وقت دوست نداشتیم بفهمیم سطح مسابقات چه حجوری هست ما کی هستیم برای چی می ریم اونجا برای چی قرار مسابقه ای گذاشته بشه؟
مسابقه چرا باید مختص کسنول ایکس باکس بشه ؟ سوال دیگه ولی جوابش راحت بازیهای کپی ایکس باکس مثل نقل نبات همه جا ریخته
مهم نیست کسی با PS3 بازی کرده و با کنترل اون عادت داره بره دست بخره دندش نرم یاد بگیره به دستش طی زمان کوتاه عادت کنه
دسته باید خودش بخره بله یک کنترل ایده ال ایکس باکس رنج قیمتی بین 40 تا 60 هزارتومن داره؟ تا حالا فکرکردی با هزینه ثبت نام می شه حدود 70 تا 80 تومن؟ اصلا این مهم نیست اینم می دیم به نظرت جالبه این مسابقات در مراکز مختلف استان داخل جاهایی مثل کتابخونه برگزار بشه یا امثال این جور جاها ؟
بی خیال داداش همتون موفق باشید در مسابقات .فقط می دونم که ...
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو می روی به ترکستان است

surprised-0309-lg-37478331.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or