mrh3ds
کاربر سایت
تخمه آفتاب گردون میگیری 2 برابرش کن حساب می کنم
وایسید برم تخمه بگیرم بیام :d
عاقا چرا جو میدید؟ :d میخواید دعوا راه بندازیناااااا
واسه منم تخمه هندونه بگیرید 3 تایی نگا کنیم
تخمه آفتاب گردون میگیری 2 برابرش کن حساب می کنم
وایسید برم تخمه بگیرم بیام :d
کل جام 1طرف این قانون توی صفحه اول 1طرف...- بازی ها روی تایم 7 دقیقه تنظیم بشن و سرعت بازی روی FAST باشه ( نمیخوام میانگین گل -1.23 باشه :d )
باو بیخیال امین:-o این قانون دیگه خیلی جُکه!:dاین روز و ساعت تعیین کردن واسه بازی ها مسخره اس،بزارین همه بازی ها رو انجام بدن
عزیزم تو خودت یه طرف دعایی اااااا....:boxing::boxing::boxing::boxing:عاقا چرا جو میدید؟ :d میخواید دعوا راه بندازیناااااا
واسه منم تخمه هندونه بگیرید 3 تایی نگا کنیم
الان رفتم اون جام پوکیده که!! بعد نگاه کردم دیدم بله 1جام دیگه راه انداختین خو لااقل میذاشتین اون 1کی تموم شه بعدش این جام بزارین
/
کل جام 1طرف این قانون توی صفحه اول 1طرف...
یعنی هرکی 2دست فیفا بازی کنه میفهمه که تعداد گل بازی هیچ ربطی به مود fastیاnormal بازی نداره و کاملا بستگی به بازی 2طرف داره... 7دقیقه هم که:confused:
باو بیخیال امین:-o این قانون دیگه خیلی جُکه!:d
تو جام قبل حسین نگران مصدومیت بازیکنش بود:d تو این جام دیگه سر ساعت و روز و...باید بازی کنن تا 1وقت تیمی بازیکناش خسته نشن:d توی جامه بعدی هم حتما بازیکن اخلاق,بهترین بازیکن,مصاحبه قبل بازی و بعد بازی...
عزیزم تو خودت یه طرف دعایی اااااا....:boxing::boxing::boxing::boxing:
خوب اگه به هم خوردیم تو فینال برات خیلی زشته منو نزنی
نو رو که میدونم که فینالی من ...خودمو میگم.....داش اون جام هنوز برقرارع ولی بچه ها کم کاری میکنن
واقعا باید روی fast باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-o
حالا 7 دقه قبول ولی دیگه fast رو قبول ندارم
نترس عزیزم من بازیه اول که با پوریا انجام میدم خودش فینال هست! یعنی اگه پوریا رو بزنم بقیه خود به خود حذفن
بقیه که دیگه عددی نیستن
داش اون جام هنوز برقرارع ولی بچه ها کم کاری میکنن
نترس عزیزم من بازیه اول که با پوریا انجام میدم خودش فینال هست! یعنی اگه پوریا رو بزنم بقیه خود به خود حذفن
بقیه که دیگه عددی نیستن
من بخورم به تو همچین میزنمت که دیه طرف پی اس ان نیای :dلاچو کره کناره آو....:d من رو ببری تازه میری لیگ دسته 2:d
جاتون خالی همین الان با عجنبی زدم 7 تا زدم بهش دهنش سرویس شد :d دیگه میخوام شما هارو آسفالت 4 بانده کنم
داش اون جام هنوز برقرارع ولی بچه ها کم کاری میکنن
بقیه که دیگه عددی نیستن
بیام بالا میزنم 2 رقمیت میکنماین قانون مسخره ای تو که گذاشتی اصن مسخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره س
بیای بالا خودم برات دارم:gunner::sniper:
محمد رضا تو رو سفارشی 12 بانده آسفالت میکنم :d فقط بپا آمار گلات دو رقمی نشه
- - -ویرایش - - -
بیام بالا میزنم 2 رقمیت میکنم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان اگر با fast مشکل دارید میتونید با هماهنگی دو طرفه روی نرمال بازی کنید
لاچو کره کناره آو....:d من رو ببری تازه میری لیگ دسته 2:d
محمد رضا تو رو سفارشی 12 بانده آسفالت میکنم :d فقط بپا آمار گلات دو رقمی نشه
- - -ویرایش - - -
بیام بالا میزنم 2 رقمیت میکنم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان اگر با fast مشکل دارید میتونید با هماهنگی دو طرفه روی نرمال بازی کنید