قوانین مسخره وضع نکن تا کسی انصراف نده. همین الان یه تورنومنت فیفا 14 بذار با رعایت تمام قوانین ببین به حدنصاب میرسه یا نهبرای همتان متاسفم دس به یکی کردین دارین تک تک انصراف میدین*جام تعطیله*
مسخره تر از قوانین اینه که همه آمدن رئال ورداشتن همون بهتر که کنسل شدقوانین مسخره وضع نکن تا کسی انصراف نده. همین الان یه تورنومنت فیفا 14 بذار با رعایت تمام قوانین ببین به حدنصاب میرسه یا نه
مسخره تر از قوانین اینه که همه آمدن رئال ورداشتن همون بهتر که کنسل شد
اگه قرار باشه تو یه جامی همه رئال وردارن چرا دیگه میان تو جام شرکت مکنن یا برن همون دوستانه خودشان بازی کنن یا برن تو همون کلوپ که اصلا هیچ قانونی برای جام شان نداره بازی کنن حداقل جامی که قراره آنلاین برگزار بشه به گند کشیده نمیشهاولاً شما توی مسابقات جام فیفا 14 یا اصن PES میری توی کلوپ ها بازی میکنی، کسی تیم دیگه ای به جز رئال و بارسا و بایرن ورمیداره؟ اگه ممنوع باشه اونجا هم ممنوعه.
هر کسی با رئال یه جور بازی می کنه.
در ضمن اگه دوست نداری ببینی همه رئال ورمیدارن و بازی می کنن اصلاً مجبور نیستی شرکت کنی.
به به دوستان میبینم که بهتان خوش میگذره......................
چراجام رو خودتان برگزارنمکنین هاهاهاهاها؟؟؟
اگه قرار باشه تو یه جامی همه رئال وردارن چرا دیگه میان تو جام شرکت مکنن یا برن همون دوستانه خودشان بازی کنن یا برن تو همون کلوپ که اصلا هیچ قانونی برای جام شان نداره بازی کنن حداقل جامی که قراره آنلاین برگزار بشه به گند کشیده نمیشه
به به دوستان میبینم که بهتان خوش میگذره......................
چراجام رو خودتان برگزارنمکنین هاهاهاهاها؟؟؟
آها پس جام دیجیتال و جام خلیج فارس و جام ال جی که همه میرن و اکثراً رئال ورمیدارن بدون قانونه دیگه درسته؟
جام آنلاین و غیر آنلاین نداره. تنها قواینی که میشه وضع کرد Tactical بازی کردن و ترکیب Online و 6 دقیقه و اینچیزاست. هیچکس حق محدود کردن تیم ها رو نداره.
اگه بلد نیستی جلوی رئال چطوری بازی کنی بهتره وارد جام نشی...
کاپ رو راه میندازم هرکس هرتیمی میخواد میاره ولی ایطورکه میگی بلدنیستیم جلوریال بازی کنیم حتما یه پای فینالی دیگه درسته؟پس تیم هاتان انتخاب کنین قرعه کشی کنم
برادران و دوستان بالاخره چي شد؟ چي بايد بازي كنيم؟ فيفا 14 يا ورلد كاپ؟ تيم ملي يا باشگاهي؟ والا من همه جوره هستم . منتها اصلا معلوم نيست چي به چيه.
در مورد تيم ها هم اين كه همه مثلا خودم رئال برميدارن فكر نكنم هيچ ايرادي داشته باشه و همه آزادن تيم هايي كه دوست دارن را بردارن. ولي حالا جدا از علاقه اي كه من تو واقعيت هم به رئال دارم، واقعا تو فيفا 14 هم بدجور همين تيم باگ هستش. اصلا نميشه جلوشو گرفت. مگه اين كه اون طرفي كه اين تيمو برداشته زياد بازي بلد نباشه تا بشه بردش.
ولي اگه قرار نيست برداشته بشه پس هيچ كس ديگه اي هم حق برداشتن تيم هاي رئال، بارسا و خصوصا بايرن كه از هر جا سانتر كني ميره تو گل را نبايد داشته باشه.