جام بهمن ماه Fifa 15

Last edited by a moderator:
خوب دوستان طبق قوانین که گذاشتیم به دلیل غیبیت چند نفر از دوستان بعضی بازی ها به سود حریف با نتیجه 3-0 ثبت شد ( اگر دلیل این است که بودید و ... باید مثل حریفتون در این تاپیک اعلام میکردید.چون خبری نشد ازتون به سود حریف که در این تاپیک اعلام کرده بود منتظرتون هست , شد )

تا دقایقی دیگر قرعه کشی مرحله یک چهارم رو و زمان انجام بازی ها رو خواهم گذاشت

ممنون

- - -ویرایش - - -

قرعه کشی مرحله یک چهارم انجام شد و نتیجه به شرح زیر است :

SABERTOOTH7373 VS Dr__Septimo (1

2) Javad9090 VS Ali_Scofield

3) Mad_angle181 VS Amir-Real-CR7

4) pooryaj VS ali13985120

مدت زمان انجام بازی های یک چهارم حداکثر تا پایان 3 بهمن ماه می باشد

بازی ها مانند مرحله قبل به صورت رفت و برگشت با احتساب گل زده در خانه حریف می باشد

برای حریف خود درخواست دوستی فرستاده و حداکثر تا 48 ساعت آینده بازی را انجام دهید ( مجددا تاکید میکنم غیبت به منزله 3-0 به سود حریف می باشد ! )

موفق باشید ;)

بازی من و دوست خوبم Aref_Septimo ( با آی دی Dr__Septimo ) برگزار شد و نتیجه به شرح زیر می باشد :

بازی رفت به میزبانی من :

SABERTOOTH7373 2 Dr__Septimo 3

بازی برگشت به میزبانی Dr__Septimo :

SABERTOOTH7373 5 Dr__Septimo 2

در مجموع 7-5 به سود SABERTOOTH7373 شد و دوست خوبم Dr__Septimo از مرحله بعد بازماند

Ali_Scofield 4-Javad9090 1 بازی رفت که علی میزبان بود
Javad9090 3- Ali_Scofield 0 بازی برگشت که فقط یه نیمه برگزار شد و دقیقه 48 بود بازی قطع شد .
علی رو هم از دیروز بازی کردیم دیگه ندیدم . تکلیف چیه ؟!

Ali_Scofield 4-Javad9090 1 بازی رفت که علی میزبان بود
Javad9090 3- Ali_Scofield 0 بازی برگشت که فقط یه نیمه برگزار شد و دقیقه 48 بود بازی قطع شد .
علی رو هم از دیروز بازی کردیم دیگه ندیدم . تکلیف چیه ؟!

طبق پست اول که در مورد قطع شدن بود هماهنگ میکردید برای 45 دقیقه دیگه

باهاشون الان هماهنگ کنید اگر شرکت نکردن بازنده هستند ( بخاطر گلی که در زمین ایشون زدید )

من با دوست خوبم امیر ( Mad_angle181 )بازی کردم و رفت به میزبانی من 2 بر 1 به نفع من شد و برگشت را هم به میزبانی امیر 2 بر یک باختم.

کلا الان همه چیمون مساوی هست و باید چیکار کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or