ثبت دامین All-Stars Battle Royale توسط سونی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

شواهد نشان میدهند که سونی در حال کار بروی عنوان All-Stars Battle Royale به لطف ثبت دامنه

این بازی توسط PlayStation Lifestyle است .

playstation-600x300.png

با توجه به اینکه از سایت یافت میشود , سونی این وب سایت را ثبت کرده است (playstationallstarsbattleroyale.com) و داده های

registration آن به شرح زیر است :

Sony Computer Entertainment America LLC

919E Hillsdale Blvd

Foster City, CA 94404

US

Domain Name: PLAYSTATIONALLSTARSBATTLEROYALE.COM

در نوامبر سال گذشته Superbot در حال کار بروی پروژه ای موسوم به " عنوان مبارزه " و همچنین عکسی از آن لیک شد که به نظر شایعه می رسید .

این عنوان ممکن است همانی باشد که Keighley در تویتر خود از آن نام برده بود , سونی میتواند منتظر بماند و در E3 اطلاعات بیشتری را در مورد بازی فاش کند .

منبع

آخرین ویرایش:
اسم اون بازیه که کاملا Real Time و in game بود که MS تو E3 نشون داد چی بود ؟ یادم رفت ؟ اَه !! آها Milo and Kate !!
وقتی يادشون نيست هيچ وقت سونی تاييد نكرد اون دموی KZ2 اين گيم هست چه انتظاری دارين؟
من موندم كی سونی گفت كه اون دمو برای بازی اصلی هست؟ درست مثل دموهای نمايشی MGS4 بود كه هيچ ربطی به بازی اصلی نداشت!
از اين تچ دموها (البته نمايشی) مايكروسافت هم يادمه بيرون داد برای 360 ولی متعلق به بازی خاصی نبودن. دموهای اوليه Mass Effect 1 هم اصلا شبيه بازی نهایی نبود. تعجبیم نداره چون هميشه اينطور بوده و چيزی كه اول نشون می دن احتمالا با بازی نهایی 180 درجه فرق می كنه.
===
بگذريم از اين حرفایی كه بوی فشار می ده...:دی
چرا اسنيك تو اين بازی نيست؟:دی

آخرین ویرایش:
یه CG خشکُ خال نشون بده بهتر از اینکه یه CG نشون بده یا HUD و چهار تا فن بوی رو 3-4 سال بزاره تو خُماری بعد همه عناوینش رو کنسل کنه.
@ UFOPower
اون زمانی که سونی ملت رو با 8Days و Getaway و Fight Night و دموی تخیلی و تمام CGـه Motor Storm و Kill Zone II سرکار میگذاشت و وعده سرخرم میداد، ماکروسافت ویدئوی Real-Time از Gears of War و NFS Most Wanted و condemned و Lost Planet و .... نمایش میداد. حالا 4 تا سن پایین ریختن انجا و هرکی هرچی کامنت مثبت درمورد سونی مزاره پای پستش LIKE میدن دلیل نمیشه شما فک کنی با دسته کورآ طرفی.

خدمت شما بگم که جا خوردم از جوابت چون انگاری بهت برخورده!
الان شما فکر کردی تو پستم دارم به ماکرو تیکه میندازم!؟
اصلا ماکرو چندتا بازی داره که بخواد cg معرفیشون کنه یا ingam که حالا من بخوام بهش تیکه هم بندازم!!!
والا.......

توضیح پست قبلیم:
من و خیلیای دیگه بعد از اینکه فهمیدیم یه GOW تو راهه همه کارمون رو ول میکنیم میشینیم E3 امسال رو میبینیم تا در موردش بیشتر بدونیم!یعنی اینکه اهمیت کنفرانس یرای ما الان بالاتر از وقتیه که هیچی معرفی نشده بود!
به همین خاطر هم سونی داره الان بازیاشو آنونس میکنه تا توجهات رو جلب کنه.....
مسلما اگر یه ایکس باکس فنه درجه داغ نبودی اینجوری از پستم برداشت نمیکردی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or