ثبت دامین All-Stars Battle Royale توسط سونی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت

شواهد نشان میدهند که سونی در حال کار بروی عنوان All-Stars Battle Royale به لطف ثبت دامنه

این بازی توسط PlayStation Lifestyle است .

playstation-600x300.png

با توجه به اینکه از سایت یافت میشود , سونی این وب سایت را ثبت کرده است (playstationallstarsbattleroyale.com) و داده های

registration آن به شرح زیر است :

Sony Computer Entertainment America LLC

919E Hillsdale Blvd

Foster City, CA 94404

US

Domain Name: PLAYSTATIONALLSTARSBATTLEROYALE.COM

در نوامبر سال گذشته Superbot در حال کار بروی پروژه ای موسوم به " عنوان مبارزه " و همچنین عکسی از آن لیک شد که به نظر شایعه می رسید .

این عنوان ممکن است همانی باشد که Keighley در تویتر خود از آن نام برده بود , سونی میتواند منتظر بماند و در E3 اطلاعات بیشتری را در مورد بازی فاش کند .

منبع

آخرین ویرایش:
با احترام به سلیقه تمامی محبین گرامی، به شخصه از این چیپ بازی‌ها بدم میاد:d آش شله قلم کاره آیا؟ تصور کنید sackboy و Ethan Mars یه ور میدون باشند، کریتوس و Cole MacGrath یه ور دیگه:d اصلاً چه شود ...

کمبوهای کریتوس رو میتونه از MK کش بره حرکات کول رو از SF X T :دی بقیه ـش هم پای خودش :دی ولی این سونی که فرت و فرت کرکتر ول میده واسه بازیای فایتینگ شاید بتونه یه همکاری نزدیکی با اون استودیوها داشته باشه که بتونن خودشونم یه فایتینگ قابل قبول بسازن ؟! یعنی میشه ؟ :دی
چقد آرزوهات کوچیکه احسان
yahoo_4.gif
زیاد به مخت فشار نیار , این فرضیه ها رو هم ول کن , ما از سونی یه بازی ناب میخوایم
yahoo_4.gif
دیگه همکاری با استودیو های دیگه و اینا مشکل خودشه که یه جوری باید حلش کنه !
yahoo_4.gif
فکر نمی کنم زیر مجموعه های سونی تا حالا فایتینگی ساخته باشن ! فایتینگ ساختن هم کار هر کسی نیست :دی خب اگه بدون تجربه دست به یه کاری بزنن بازی به ماه هم نمیکشه فراموش میشه ! ولی اگه یه جوری بتونن یه کمکی چیزی بگیرن می تونه از اون بازیایی بشه که منتظر شماره های بعدش باشیم :دی همین ناتی داگ هم با یه سری شرکت های اسمش رو نبر مثلاً همکاری داشته فکر کنم در حد کمک و این حرفا که رضا هم عکسش رو گذاشت قبلاً :دی طبق اون پس الانم می تونن اینا کمک بگیرن :دی در کل نمی دونم امیدوارم اگه همچین چیزی در کاره بتونن از پسش بر بیان چون عاشق این تریپ بازیای قاطی پاتی ـم و دوست دارم چیز خیلی خوبی باشه ! نه حتی خوب ! خیلی خوب :دی

آخرین ویرایش:
کمبوهای کریتوس رو میتونه از MK کش بره حرکات کول رو از SF X T :دی بقیه ـش هم پای خودش :دی ولی این سونی که فرت و فرت کرکتر ول میده واسه بازیای فایتینگ شاید بتونه یه همکاری نزدیکی با اون استودیوها داشته باشه که بتونن خودشونم یه فایتینگ قابل قبول بسازن ؟! یعنی میشه ؟ :دی

چقد آرزوهات کوچیکه احسان :d زیاد به مخت فشار نیار , این فرضیه ها رو هم ول کن , ما از سونی یه بازی ناب میخوایم :d دیگه همکاری با استودیو های دیگه و اینا مشکل خودشه که یه جوری باید حلش کنه ! :d

ولی در صورتی که تایید شه واقعا لذت بخش خواهد بود مثلا کریتوس رو با یک سک بوی بزنی بترکونی بعد ویدیوش رو بفرستی برای امیر =)) خیلی حال خواهد داد >:d

چنین ویدیویی توسط من دیده نمیشه :d این احسان یک ویدیو از فیتالایتی خوردن کریتوس همون روز اولی که MK اومد فرستاد هنوز که هنوزه ندیدمش :d

Kratos Vs Sackboy =))
خیلی‌ حال میده :دی جالب انگیز به نظر میاد،اگه درست طراحی بشه و چیپ نباشه (اینجور بازی‌ها که چند تا هیرو رو می‌کنن تو بازی چیپ در میان معمولا :دی)

خدا کنه 2D باشه ولی با کاراکترهای کاملآ سه بعدی ! یه چیزی مثل MK آخریه.
من در 3-4 تا پست بالاتر گفتم خودت هم اشاره کردی. ساختن فایتینگ خیــــلی سخته و سونی و نینتندو و ماکروسافت هم نداره. اگر پای کاپکام یا Namco وسط نباشه سرنوشت بدی در انتظارشون هست.
Super Smash Bros هم خیلی شانسی خوب از آب دراومد :دی.

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

سوای بخش کاهش قیمت به نظرم معرفی کردن بازی قبل از E3 و نمایش گیم پلی بازی تو نمایشگاه بسیار بهتره از معرفی یه بازی تو E3 با یه cg چندثانیه ای که حالا بخواد 4 نفر رو هم سورپرایز کنه!!!
یه CG خشکُ خال نشون بده بهتر از اینکه یه CG نشون بده یا HUD و چهار تا فن بوی رو 3-4 سال بزاره تو خُماری بعد همه عناوینش رو کنسل کنه.
@ UFOPower
اون زمانی که سونی ملت رو با 8Days و Getaway و Fight Night و دموی تخیلی و تمام CGـه Motor Storm و Kill Zone II سرکار میگذاشت و وعده سرخرم میداد، ماکروسافت ویدئوی Real-Time از Gears of War و NFS Most Wanted و condemned و Lost Planet و .... نمایش میداد. حالا 4 تا سن پایین ریختن انجا و هرکی هرچی کامنت مثبت درمورد سونی مزاره پای پستش LIKE میدن دلیل نمیشه شما فک کنی با دسته کورآ طرفی.

واقعا نمایش Real Time همین Lost Planet , Most Wanted و اینا بود که کمر سونی رو شکوند تو این نسل =)) بعد دو نسل ماکرو هنوز ده تا انحصاری درست درمون نداره ملت رو مسخره هم میکنن!

اسم اون بازی که 60-70 ساله داره پالیش میشه چی بود ؟ GT5 ? نه بابا اولش ث داشت، آهان the last guardian :دی

امیرحسین واقعا نمیدونی یا خودت رو زدی به اون راه ؟ :-/ TLG دقیقا E3 2009 رونمایی شد ، تازه E3 2012 برگزار بشه میشه 3 سال . همین AW چند سال در حال ساخت بود ؟ 5 سال . لطفا یه تیکه ای بنداز که جواب نداشته باشه :دی

@ UFOPower
اون زمانی که سونی ملت رو با 8Days و Getaway و Fight Night و دموی تخیلی و تمام CGـه Motor Storm و Kill Zone II سرکار میگذاشت و وعده سرخرم میداد، ماکروسافت ویدئوی Real-Time از Gears of War و NFS Most Wanted و condemned و Lost Planet و .... نمایش میداد. حالا 4 تا سن پایین ریختن انجا و هرکی هرچی کامنت مثبت درمورد سونی مزاره پای پستش LIKE میدن دلیل نمیشه شما فک کنی با دسته کورآ طرفی.
حالا خوبه آخرش از همون CG هم خفن تر شد!
بعد من نمیدونم اون CG از تابلو هم تابلو تر بود که گیم پلی نیست ، اونایی که سرکار رفتن از ساده لوحی خودشون بوده.
پ.ن: آفرین ، صد آفرین ، هزار و سیصد آفرین به ماکروسافت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or