تیم نویسندگی Rise of the Tomb Raider جایزه بهترین نویسندگی را به خانه برد

AbysswalkerA

کاربر سایت
xdwsyumdbgusm39inw9m.jpg

عنوان اکشن ماجراجویی استودیوی «کریستال داینامیکس» یعنی «Rise of the Tomb Raider» به‌تازگی توانسته‌است با کنار زدن رقبایی من جمله; «The Witcher 3: Wild Hunt»، «Pillars of Eternity» و «Assassin's Creed Syndicate» در زمینه نویسندگی یک عنوان ویدیویی، جایزه بهترین نویسندگی را از انجمن نویسندگان عناوین ویدیویی از آن خود کند تا بتواند دستاوردی عظیم را به پاس پاداش به تیم توسعه‌دهنده خود هدیه دهد. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه باشید.

شما می‌توانید اعضای تیم نویسندگی بازی که موفق به دریافت این جایزه شدند را در زیر مشاهده نمایید:

• نویسنده ارشد بازی : «Rhianna Pratchett»
  • طراح ارشد روایت بازی : «John Stafford»
  • طراح روایت بازی : «Cameron Suey»
  • نویسنده بازی : «Philip Gelatt»

لازم به ذکر است که در سال گذشته نیز کارگردان خلاق استودیوی «N@ughty Dog» آقای «نیل دراکمن» توانست به واسطه نویسندگی بسته الحاقی عنوان تحسین شده «The Last of Us» یعنی «Left Behind» این جایزه را با پشت سرگذاشتن عناوینی از جمله; «Alien: Isolation» و «Assassin's Creed Unity» از آن خود کند.

در حالی که «Rise of the Tomb Raider» طی ماه نوامبر 2015 برای پلتفرم‌های Xbox One و Xbox 360 عرضه شد، نسخه کامپیوتر‌های خانگی آن در ماه ژانویه به معرض انتشار رسید. لازم به ذکر است که نسخه PS4 آن نیز در اواخر سال 2016 عرضه خواهد شد.

جالب است بدانید که چندی قبل شرکت ناشر بازی یعنی «Square Enix» نیز اشاراتی به ماجراجویی بعدی لرا کرافت و همچنین طرح برنامه‌ریزی یک سه‌گانه پیرامون این سری قدیمی از زمان توسعه ریبوت سال 2012 و مولتی‌پلتفرم بودن نسخه بعدی در همان اوایل کار، کرده‌است.
منبع

به نظر من مهم انتخاب بهترین داستان نیست؛ مهم کاندیداهای حضور تو بخش بهترین‌هاست! معمولا این کاندیداها هستن که میزان شعور یک تیم تحلیل‌گر رو می‌رسونن. اینجا دقیقا نبود بازی هایی مثل S.O.M.A و Bloodborne درک و تعریف این تیم رو از داستان مشخص میکنه.

البته witcher 3 هم داستانش قابل پیش بینی بود شاید به همین دلیل که از این سبک انتظار بیشتری داشتن بهش ندادن witcher 3 هم دیگه بسشه با اینکه خودم گفتم goty بشه که شد اما بسشه 1 چهار تا جایزه هم بقیه بگیرن بد نیست.

1 اپیدت خفن با 1 dlc پگ سنگین باید dl کنید بعد در منوی اصلی بازی قابل بازی هست 1 عدد dlc دیگه هم در راهه اما نقد این dlc هم عالیه داستان جالبی هم داره
ویچر 3 خدایی همه چی بود غیر از قابل پیشبینی!

به نظر من مهم انتخاب بهترین داستان نیست؛ مهم کاندیداهای حضور تو بخش بهترین‌هاست! معمولا این کاندیداها هستن که میزان شعور یک تیم تحلیل‌گر رو می‌رسونن. اینجا دقیقا نبود بازی هایی مثل S.O.M.A و Bloodborne درک و تعریف این تیم رو از داستان مشخص میکنه.
نبود pillars of eternity توی بین کاندیدا های بهترین داستان 2015 دقیقا چی رو میرسونه ؟!
قصد بی احترامی ندارم ، ولی بهتره اول ببینیم خودمون چیکار کردیم ، بعد به دیگران انتقاد کنیم .

نبود pillars of eternity توی بین کاندیدا های بهترین داستان 2015 دقیقا چی رو میرسونه ؟!
قصد بی احترامی ندارم ، ولی بهتره اول ببینیم خودمون چیکار کردیم ، بعد به دیگران انتقاد کنیم .
مقایسه شما اصلا صحیح نیست! اختلاف مثلا Unity با Bloodborne به اندازه تفاوت دریا و دریاچست. توی بازی‌های سال ما 6 انتخاب داریم و هیچ یک از این انتخاب‌ها هم در سطحی نیستن که نبود PoE لیست رو خدشه‌دار بکنه! اتفاقا نبود بازی‌هایی مثل بتمن و متال‌گیر و هیلو و سایر بازی‌های پرآوازه این لیست رو کم‌نظیر میکنه. لیستی که امسال بازیسنتر ارائه داد بیشترین دقت لازم رو در این چند سال اخیر داشت. هر کدوم از این انتخاب‌ها از یک بعد داستان شاهکارن. اینجا ما یه بازی به اسم Bloodborne داریم که از خانواده Dark Souls هست. همین چند روز پیش اعلام شد که هر کسی بتونه داستان کامل دارک سولز رو توضیح بده مبلغ 10000 دلار جایزه میگیره! مثال بعدی که گفتم اسمش S.O.M.A بود که اونایی که بازی کردن تا هفته‌ها تو جو داستان بودن و رو فکرشون خیلی تاثیر گذاشته بوده! Life is Strange هم هنوز که هنوزه هیاهوی کلوئی نخوابیده! Her Story هم که همه چیزش داستانش بود. Fallout هم ملت شاکی از بازی داستانش رو تحسین میکنن و The Witcher 3 هم که نیاز به توصیف نداره. اینجا خیلی راحت میشه به نبود بلادبورن و سوما گیر داد ولی لیست بازیسنتر در اون حدی نیست که نبود PoE مضحک به نظر بیاد!
قبل اینکه اعتراض رو شروع کنید باید محدودیت‌ها رو هم در نظر بگیرید. سیستم اجازه نمیده بیشتر از 6 تا انتخاب داشته باشیم. اگر هم فکر میکنین که ما از داستان چیزی حالیمون نیست برین بهترین شخصیت سال 2015 رو هم ببینین. جا داره تا من مجددا اون جملهم رو تکرار کنم که "مهم لیست بازی‌های کاندید هست"

مقایسه شما اصلا صحیح نیست! اختلاف مثلا Unity با Bloodborne به اندازه تفاوت دریا و دریاچست. توی بازی‌های سال ما 6 انتخاب داریم و هیچ یک از این انتخاب‌ها هم در سطحی نیستن که نبود PoE لیست رو خدشه‌دار بکنه! اتفاقا نبود بازی‌هایی مثل بتمن و متال‌گیر و هیلو و سایر بازی‌های پرآوازه این لیست رو کم‌نظیر میکنه. لیستی که امسال بازیسنتر ارائه داد بیشترین دقت لازم رو در این چند سال اخیر داشت. هر کدوم از این انتخاب‌ها از یک بعد داستان شاهکارن. اینجا ما یه بازی به اسم Bloodborne داریم که از خانواده Dark Souls هست. همین چند روز پیش اعلام شد که هر کسی بتونه داستان کامل دارک سولز رو توضیح بده مبلغ 10000 دلار جایزه میگیره! مثال بعدی که گفتم اسمش S.O.M.A بود که اونایی که بازی کردن تا هفته‌ها تو جو داستان بودن و رو فکرشون خیلی تاثیر گذاشته بوده! Life is Strange هم هنوز که هنوزه هیاهوی کلوئی نخوابیده! Her Story هم که همه چیزش داستانش بود. Fallout هم ملت شاکی از بازی داستانش رو تحسین میکنن و The Witcher 3 هم که نیاز به توصیف نداره. اینجا خیلی راحت میشه به نبود بلادبورن و سوما گیر داد ولی لیست بازیسنتر در اون حدی نیست که نبود PoE مضحک به نظر بیاد!
قبل اینکه اعتراض رو شروع کنید باید محدودیت‌ها رو هم در نظر بگیرید. سیستم اجازه نمیده بیشتر از 6 تا انتخاب داشته باشیم. اگر هم فکر میکنین که ما از داستان چیزی حالیمون نیست برین بهترین شخصیت سال 2015 رو هم ببینین. جا داره تا من مجددا اون جملهم رو تکرار کنم که "مهم لیست بازی‌های کاندید هست"
دوست من ، من life is strange و soma و her story رو بازی نکردم و در موردشون چندان بحث هم نمیکنم ، اما با توجه به نقد هایی که ازشون خوندم ، فکر نمیکنم که در سطحی باشن که صلاحیت pillars of eternity رو برای حضور در هر "لیست معقول برترین داستان سال " زیر سوال ببرن . البته من به هیچ وجه نمیخوام انکار کنم که هر سه بازی مذکور در نوع خودشون داستان پردازی خوبی دارن ، اما در مقایسه با pillars of eternity ، یک crpg داستان محور 50 ساعتِ که اکثر افرادی که تجربش کردن در کنار planescape : torment به عنوان یکی از برترین داستان پردازی ها در تاریخ بازی های ویدئویی قرارش میدن ، مسلما ارجعیت کمتری برای حضور در هر لیست داستان محوری دارن .
هر دو بازی witcher 3 و fallout 4 رو تجربه کردم و همچنین دو بازی برتر سال میدونمشون و هنگام بازی کردنشون بیشتر از موقع بازی کردن poe لذت بردم ، اما به هیچ عنوان نمیتونم ادعا کنم که از نظر داستان پردازی از poe بهترن .
fallout 4 مسلما یک پیشرفت در داستان پردازی بازی های bethesda هستش و حتی در بعضی زمینه ها حتی از new vegas هم داستان بهتری داره ، ولی باز هم اشکالات عمده ای داره که باعث میشه مقایسه کردن داستان این بازی با داستان poe کمی خنده دار به نظر بیاد .
witcher 3 چهارمین بازی برتر عمرمه و یک درصد علاقه ای که به این بازی دارم به poe ندارم اما باز هم داستان این بازی رو هم در حد داستان poe نمیدونم . داستان witcher 3 برای یک بازی ویدئویی یک شاهکار به حساب میاد ، اما داستان poe توانایی رقابت با بهترین رمان های فانتزی رو داره .
هر کدوم از 6 گزینه ای که شما ذکر کردی ، هیچ ارجعیتی در بعد داستانی نسبت به poe ندارن . این که poe در لیست برترین داستان سال بازی سنتر قرار نداشته ، نشان دهنده ی اینه که یا جمعیت زیادی از منتقدین این سایت این عنوان رو تجربه نکردن و در نتیجه یک لیست غیر منصفانه دادن و یا این که درک درستی از داستان پردازی ندارن .
من به هیچ وجه از انتخاب انجمن نویسندگان بازی های ویدئویی دفاع نمیکنم ، فقط لازم دونستم بگم لیست خود بازی سنتر هم کم ایراد نبوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or