مقایسه شما اصلا صحیح نیست! اختلاف مثلا Unity با Bloodborne به اندازه تفاوت دریا و دریاچست. توی بازیهای سال ما 6 انتخاب داریم و هیچ یک از این انتخابها هم در سطحی نیستن که نبود PoE لیست رو خدشهدار بکنه! اتفاقا نبود بازیهایی مثل بتمن و متالگیر و هیلو و سایر بازیهای پرآوازه این لیست رو کمنظیر میکنه. لیستی که امسال بازیسنتر ارائه داد بیشترین دقت لازم رو در این چند سال اخیر داشت. هر کدوم از این انتخابها از یک بعد داستان شاهکارن. اینجا ما یه بازی به اسم Bloodborne داریم که از خانواده Dark Souls هست. همین چند روز پیش اعلام شد که هر کسی بتونه داستان کامل دارک سولز رو توضیح بده مبلغ 10000 دلار جایزه میگیره! مثال بعدی که گفتم اسمش S.O.M.A بود که اونایی که بازی کردن تا هفتهها تو جو داستان بودن و رو فکرشون خیلی تاثیر گذاشته بوده! Life is Strange هم هنوز که هنوزه هیاهوی کلوئی نخوابیده! Her Story هم که همه چیزش داستانش بود. Fallout هم ملت شاکی از بازی داستانش رو تحسین میکنن و The Witcher 3 هم که نیاز به توصیف نداره. اینجا خیلی راحت میشه به نبود بلادبورن و سوما گیر داد ولی لیست بازیسنتر در اون حدی نیست که نبود PoE مضحک به نظر بیاد!
قبل اینکه اعتراض رو شروع کنید باید محدودیتها رو هم در نظر بگیرید. سیستم اجازه نمیده بیشتر از 6 تا انتخاب داشته باشیم. اگر هم فکر میکنین که ما از داستان چیزی حالیمون نیست برین بهترین شخصیت سال 2015 رو هم ببینین. جا داره تا من مجددا اون جملهم رو تکرار کنم که "مهم لیست بازیهای کاندید هست"
دوست من ، من life is strange و soma و her story رو بازی نکردم و در موردشون چندان بحث هم نمیکنم ، اما با توجه به نقد هایی که ازشون خوندم ، فکر نمیکنم که در سطحی باشن که صلاحیت pillars of eternity رو برای حضور در هر "لیست
معقول برترین داستان سال " زیر سوال ببرن . البته من به هیچ وجه نمیخوام انکار کنم که هر سه بازی مذکور در نوع خودشون داستان پردازی خوبی دارن ، اما در مقایسه با pillars of eternity ، یک crpg داستان محور 50 ساعتِ که اکثر افرادی که تجربش کردن در کنار planescape : torment به عنوان یکی از برترین داستان پردازی ها در تاریخ بازی های ویدئویی قرارش میدن ، مسلما ارجعیت کمتری برای حضور در هر لیست داستان محوری دارن .
هر دو بازی witcher 3 و fallout 4 رو تجربه کردم و همچنین دو بازی برتر سال میدونمشون و هنگام بازی کردنشون بیشتر از موقع بازی کردن poe لذت بردم ، اما به هیچ عنوان نمیتونم ادعا کنم که از نظر داستان پردازی از poe بهترن .
fallout 4 مسلما یک پیشرفت در داستان پردازی بازی های bethesda هستش و حتی در بعضی زمینه ها حتی از new vegas هم داستان بهتری داره ، ولی باز هم اشکالات عمده ای داره که باعث میشه مقایسه کردن داستان این بازی با داستان poe کمی خنده دار به نظر بیاد .
witcher 3 چهارمین بازی برتر عمرمه و یک درصد علاقه ای که به این بازی دارم به poe ندارم اما باز هم داستان این بازی رو هم در حد داستان poe نمیدونم . داستان witcher 3 برای یک بازی ویدئویی یک شاهکار به حساب میاد ، اما داستان poe توانایی رقابت با بهترین رمان های فانتزی رو داره .
هر کدوم از 6 گزینه ای که شما ذکر کردی ، هیچ ارجعیتی در بعد داستانی نسبت به poe ندارن . این که poe در لیست برترین داستان سال بازی سنتر قرار نداشته ، نشان دهنده ی اینه که یا جمعیت زیادی از منتقدین این سایت این عنوان رو تجربه نکردن و در نتیجه یک لیست غیر منصفانه دادن و یا این که درک درستی از داستان پردازی ندارن .
من به هیچ وجه از انتخاب انجمن نویسندگان بازی های ویدئویی دفاع نمیکنم ، فقط لازم دونستم بگم لیست خود بازی سنتر هم کم ایراد نبوده .